|
Post by Lewkoń: Pan i Władca on Oct 6, 2023 17:06:13 GMT 1
Z dużej chmury mały deszcz, przynajmniej na razie.
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Oct 6, 2023 17:35:29 GMT 1
Egze gra tak jak lubię, bez pierdolenia ciśnięte
|
|
|
Post by piernikowy on Oct 6, 2023 17:47:57 GMT 1
Przedziwny pojedynek
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Oct 6, 2023 17:53:19 GMT 1
nie no Egze niewinny
|
|
|
Post by lowrider on Oct 6, 2023 18:09:10 GMT 1
|
|
|
Post by Antura on Oct 6, 2023 18:43:57 GMT 1
|
|
|
Post by Antura on Oct 6, 2023 18:50:22 GMT 1
Volv:
Volverin — Dziś o 19:49 przyblizam sie do zdania ze red bedzie niewinny ale czekam jeszcze na dlugiego posta
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Oct 6, 2023 19:35:21 GMT 1
Moim zdaniem Egze w temacie ma dużo racji, że Red nieobecny. Pisze o grze a nie gra. Teoretyzuje. Z kolei punkt honoru u Egze to zbicie autorytetu Reda u Tomusia, ale tak grać ma sens po obu stronach. Reasumując, Red still mafia.
|
|
|
Post by lowrider on Oct 6, 2023 19:46:20 GMT 1
Ja kurwa nie typuje, bo to co gra red to może być mafia, a może być gosc z mema wyżej, który próbuje udowodnić teraz ze jest poziom nad nami i się nie bawi w granie, bo on widzi więcej
No widzi, ale jeśli jest w mieście, to jego nie widzą i to samo może być z tomusiem.
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Oct 6, 2023 19:52:01 GMT 1
Tomuś fajnie, pierwszy sędzia który otwarcie poddymił i pressuje Reda
|
|
|
Post by Squbaniec on Oct 6, 2023 20:11:12 GMT 1
Ja tam głos oddałem, że Red mafia.
Problem mi sprawia jego dłuższy post, w który trzeba by było się na spokojnie w gryźć a nie na takim etapie pojedynku. Takie posty to się pisze zwykle w normalnej edycji podczas analizowania części lub całości rozgrywki. W pozostałych czuć trochę tą potencjalną niewinność Reda, ale ręki sobie nie dam uciąć. Red próbuje zasypać egze argumentami jednocześnie starając się trafić w czuły punkt tomusia, aby ten zagłosował za winą egze. Jeśli Red jest niewinny to za mocno rozmył temat tym dłuższym postem.
Jak egze w mafii to Red gdzieś musiał zawalić fragment pojedynku i próbował to nadrobić punktując egze.Wie że tylko swoimi dłuższymi wywodami przekona tomusia do winy egze. Jednak gdzieś nie był wstanie Red odbić część i zrobić odpowiednią kontrę. Nawet jeśli w tym najdłuższym poście Red ma rację, to dał za mało czasu jak dla mnie do przetrawienia takiego posta. Przy czym egze w tym pojedynku na starcie wyglądał lepiej i kontrował zarzuty Reda.
Trudną końcówkę panowie zaserwowali w tym pojedynku. Nie chciałbym być w skórze tomusia.
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Oct 6, 2023 20:33:39 GMT 1
Ja kurwa nie typuje, bo to co gra red to może być mafia, a może być gosc z mema wyżej, który próbuje udowodnić teraz ze jest poziom nad nami i się nie bawi w granie, bo on widzi więcej No widzi, ale jeśli jest w mieście, to jego nie widzą i to samo może być z tomusiem. nie, na szybko granie po prostu, masz duzo do przekazania a czasu malo.
w normalnych edycjach nigdzie sie nie spieszy
niepotrzebnie az tak probowalem takie drobiazgi metowe odgrywac, jesli one w miescie w sumie czesto dzialaja na moja niekorzysc (co bywa dobre, bo odciaga mord, ale to pojedynek ), ale w sumie tu bardziej len za bardzo wjechal.
trzeba bylo zaczac grac od 14 i gitarka by byla, ale pomysl z wbiciem na koniec mi sie spodobal xD ale pierwotnie miala byc bardziej 15-16, ale potem jeszcze tu cos wypadlo, tu do sklepu musialem skoczyc i sie nagle pozno zrobilo xd
|
|