|
Post by mentos on Oct 9, 2023 20:48:21 GMT 1
Mentosik, mordo... Może mi umknęło coś, coś przegapiłem albo nie było to napisane. Wyjaw mi proszę, skąd głos na Dewjosa? Tak, bronię swojego przybocznego. Trochę przez zagrywkę z detem. I może przez to, że któryś raz z kolei mówił o "dawaniu pograć", udawanie nice guya.
|
|
|
Post by mentos on Oct 9, 2023 20:49:26 GMT 1
Dlatego Kolers raczej czysty. Dlaczego? Bo wątpię, żeby wysnuł i upublicznił taki wniosek z detem, gdyby był mafiozem.
|
|
NJay
Gracz
|
Rozgrywka
Oct 9, 2023 20:50:16 GMT 1
via mobile
Post by NJay on Oct 9, 2023 20:50:16 GMT 1
Mentosik, mordo... Może mi umknęło coś, coś przegapiłem albo nie było to napisane. Wyjaw mi proszę, skąd głos na Dewjosa? Tak, bronię swojego przybocznego. Trochę przez zagrywkę z detem. I może przez to, że któryś raz z kolei mówił o "dawaniu pograć", udawanie nice guya. Panie, ja nie muszę udawać, ja jestem nice guy
|
|
|
Post by mentos on Oct 9, 2023 20:52:10 GMT 1
Trochę przez zagrywkę z detem. I może przez to, że któryś raz z kolei mówił o "dawaniu pograć", udawanie nice guya. Panie, ja nie muszę udawać, ja jestem nice guy Nie no, ja wiem, że jesteś, ale takie teksty możesz też dawać na potrzeby rozgrywki. Niby dobry wujek, a jednak mafiozo.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 9, 2023 20:59:30 GMT 1
via mobile
Post by piernikowy on Oct 9, 2023 20:59:30 GMT 1
testament:
jak padłem, to bardzo prawdopodobne, że w mafii co najmniej jeden bywalec mafiacorner
podoba mi się kolers, układanie bold teorii detomentosopshemowych w głowie i fakt, że mnie odważnie szturał + ten post z szerszym spojrzeniem na rozgrywkę mi się podobały
ogólnie luźny gość
pshemo gra absurdalnie i zaczyna mnie mocno irytować (serio ziemniak na pewno niewinny? nie pamiętasz mafioza, co się kitrał na starcie? serio bobka przed ziemniakiem?), co powinno świadczyć o jego zielonym kolorze, gra trochę jak ten pijany na domówce
ta akcja z głosem w mentosa z dupy go zieleni, mafiak wyjebałby chyba bobka i fajrant i nie robił tyłu powiązań przed linczem
ogólnie na plus to odpalenie przed linczem
chciałem zielenić njaya (bo gra miastowo, taka trochę moja wersja, gdybym chciał bardziej brać rozgrywkę za ryj), ale jego bronienie mentosa wydało mi się na słabych przesłankach
+ słabe, że chciał iść w ziemniaka, a potem, że "kolers prowadź" - ???
+ słabe to zacietrzewienie na pshemie
z kolei to wskazywanie celów dla deta byłoby bold i jajca duże by musiał mieć
raczej 70/30 miasto
---
dalej są:
mentos, miałem wrażenie, że robił różne podkładki na różne głosy, to wyskoczenie na lewkonia, że nie odwet, gdy widać w temacie, że to odwet i blahe zazielenie Konfidenta na szybko mi się nie podobają
Konfident nie chciał widzieć zazielenienia się pshema przed linczem i chciał go wyjebać, dla mnie też dziwne zachowanie
LewKoń się może rozkręci w trakcie, ale na razie nie do końca mi się podoba: czepianie się nieścisłości "halo wyspałeś się z nawiedzy" pałowane za mocno + naiwny wniosek, że mafiozo mentos broni mafiozę pshema, no serio, taki płytki poziom rozumowania?
+ to gadanie o mordzie na bobku mogło być robieniem jakiegoś gruntu pod niego nazajutrz, gdyby nie padł
chociaż kurwa to byłoby znowu bold, że on mówił wprost, że chciał oprzeć swoją jutrzejszą grę na tym xD kurwa nie wiem
zajec - mam wrażenie, że przemyka
na plus to wyjście, żeby nikogo nie linczować
ale reszta gra mocny minus
dużo fluffu, dużo treści, mało konkretów
widać, że gość w miarę ogarnia forumowa mafię i wie, o co chodzi, a stara się, żeby być, ale nic nie mówić
trochę mi to wali pozorowaniem aktywności
szukałbym mimo wszystko tu
Lewkon, mentos, zajec, Konfident
może Konfident mniej, ale zależy, czy się rozkręci na wkurwie
Ziemniak jak nagle się uaktywni i będzie wyglądał, jakby miał jakąś mapę gry i cel, to do wywalenia
|
|
NJay
Gracz
|
Rozgrywka
Oct 9, 2023 21:00:34 GMT 1
via mobile
Post by NJay on Oct 9, 2023 21:00:34 GMT 1
Mafia troll sprzątnęła Pshema
|
|
|
Post by Volverin on Oct 9, 2023 21:00:46 GMT 1
Zamordowany został Pshemo - Niewinny, bezrolny.
|
|
|
Post by Konfident on Oct 9, 2023 21:02:23 GMT 1
sorry Pshemo
|
|
|
Post by Konfident on Oct 9, 2023 21:03:51 GMT 1
chujowy ten mord, Pshemo był już zakolejkowany do linczu
wniosek: mafia = amatorzy
|
|
|
Post by Konfident on Oct 9, 2023 21:05:00 GMT 1
chyba, że spodziewali się deta w Pshemo
|
|
|
Rozgrywka
Oct 9, 2023 21:06:01 GMT 1
via mobile
Post by piernikowy on Oct 9, 2023 21:06:01 GMT 1
chujowy ten mord, Pshemo był już zakolejkowany do linczu wniosek: mafia = amatorzy debiutanci?
|
|
|
Post by mentos on Oct 9, 2023 21:06:05 GMT 1
Pshemo nie zostałby zlinczowany, prędzej ja jestem do odstrzału bo raz, że mnie inni podejrzewali, a dwa, pshemo na mnie głosował w linczu. Raczej dobry ruch mafii.
|
|
|
Post by Shadow on Oct 9, 2023 21:06:47 GMT 1
No i cały misterny plan w paszczu. Nj i zajec mafia. Idę stąd bo śmierdzi trupem.
|
|
NJay
Gracz
|
Rozgrywka
Oct 9, 2023 21:09:15 GMT 1
via mobile
Post by NJay on Oct 9, 2023 21:09:15 GMT 1
Piernik ładnie zapodał. Konfident jak dla mnie wie więcej niż reszta
|
|
NJay
Gracz
|
Rozgrywka
Oct 9, 2023 21:09:41 GMT 1
via mobile
Post by NJay on Oct 9, 2023 21:09:41 GMT 1
A Zajec przemyka.
|
|
|
Post by Konfident on Oct 9, 2023 21:20:31 GMT 1
Piernik ładnie zapodał. Konfident jak dla mnie wie więcej niż reszta Dawaj, przykłady. Co teraz napiszesz? Że wiedziałem o niewinności Bobka? Że chciałem wpierdolić niewinnego Pshema w lincz? A potem go zamordowałem jako mafia? Jesteś niepoważny
|
|
|
Post by Konfident on Oct 9, 2023 21:20:53 GMT 1
Możemy jutro powalczyć
|
|
|
Post by Konfident on Oct 9, 2023 21:22:25 GMT 1
Trochę się czaiłeś z tym wnioskiem NJay, ja wjechałem od razu po mordzie jak boss. Karty na stół
|
|
|
Post by Konfident on Oct 9, 2023 21:23:14 GMT 1
I mi tu nie wkręcaj, że nie sprawdzałeś openmafii po mordzie. No chyba, że nie musiałeś
|
|
NJay
Gracz
|
Rozgrywka
Oct 9, 2023 21:31:05 GMT 1
via mobile
Post by NJay on Oct 9, 2023 21:31:05 GMT 1
Trochę się czaiłeś z tym wnioskiem NJay, ja wjechałem od razu po mordzie jak boss. Karty na stół Czaiłem się, fakt. Jak dla mnie byłeś i jesteś detem lub mafią. Chciałeś kawę na ławę to masz.
|
|