|
Post by Lewkoń on Oct 10, 2023 17:17:25 GMT 1
Jebanie po nieaktywnych to była ulubiona taktyka mafiozów 15 lat temu. Konfident i kolers źle tu wypadają.
|
|
|
Post by Lewkoń on Oct 10, 2023 17:18:20 GMT 1
Kiedy mamy się pozbywać podejrzanych, jak nie w linczach? Lepiej mieć więcej, czy mniej podejrzanych w meczówce?
|
|
|
Post by Shadow on Oct 10, 2023 17:21:04 GMT 1
Shadow Jako jakiego gracza pamiętasz Zajeca z dawnych czasów? Mógłbyś też coś takiego napisać o Mentosie? E: Zwłaszcza w mafii. Zajec raczej gra niż nie gra i to jest zastanawiające chociaż 10 lat robi dwoje, może stetryczał. nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek był z nim w mafii więc ciężko mi potwierdzić czy grałbym szeregowego czy generała.
|
|
|
Post by Shadow on Oct 10, 2023 17:23:06 GMT 1
Jebanie po nieaktywnych to była ulubiona taktyka mafiozów 15 lat temu. Konfident i kolers źle tu wypadają. Heh, dla mnie jest różnica czy jednego dnia, zakładając mega pecha stracimy 3 niewinnych czy tylko dwóch a przy mega szczęściu 1.
|
|
NJay
Gracz
|
Rozgrywka
Oct 10, 2023 17:23:31 GMT 1
via mobile
Post by NJay on Oct 10, 2023 17:23:31 GMT 1
Jeśli dziś będzie pudło to det powinien się ujawnić dziś o 21:59:59, żeby mafia nie zdążyła zareagować. Innego planu nie widzę. Ale mam nadzieję, że trafimy. Jeszcze przeczytam temat jak wrócę do domu, ale na ten moment szedłbym w Mentosa lub Zajeca
|
|
|
Post by mentos on Oct 10, 2023 17:24:03 GMT 1
Z jednej strony mord na Pshemie mógł nie być złym dla mafii ruchem. Raz, że nie był na pewno pierwszy do linczu i później mógłby sprawić problem. Dwa, że było widać przechylenie na lincz również w moją stronę dość mocno, co mogło być wykorzystane łatwo do odpalenia w linczu niewinnego. Na sam koniec prawie bardzo odpalić chciał mnie Lewkoń i spodziewanie próbuje pchać tą narrację, ale już znacznie delikatniej. Imo, nie dał konkretnego powodu, dla którego wczoraj mnie tak mocno taranował, poza moją niby "nadwiedzą", gdzie wyjaśniłem o co mi chodzi. No i teraz tak trochę zupełnie z dupy to pytanie zadał "czemu go mafia nie zabiła". Nie zabiła bo w niej jest lub wie, że będzie mnie cisnął, co jest mafii na rękę. Devios słusznie zauważył, że lincz na mnie byłby działaniem zgodnie z planem mafii, ale mam też wrażenie, że jednocześnie w swoich postach próbuje przemycać jakieś pomysły i czeka, aż ktoś jeszcze się bardziej podepnie, żeby mieć sojusznika. Trochę pośmierduje.
|
|
|
Post by Lewkoń on Oct 10, 2023 17:24:33 GMT 1
Szkoda, że Mentos nic nie daje. Jeśli jest niewinny, to mógłby się spokojnie oczyścić. A tak, mam wrażenie, że siedzi w mafijnej norze i liczy, że miastu odbije i zlinczujemy kogoś z dupy.
|
|
|
Post by Lewkoń on Oct 10, 2023 17:27:11 GMT 1
Z jednej strony mord na Pshemie mógł nie być złym dla mafii ruchem. Raz, że nie był na pewno pierwszy do linczu i później mógłby sprawić problem. Dwa, że było widać przechylenie na lincz również w moją stronę dość mocno, co mogło być wykorzystane łatwo do odpalenia w linczu niewinnego. Na sam koniec prawie bardzo odpalić chciał mnie Lewkoń i spodziewanie próbuje pchać tą narrację, ale już znacznie delikatniej. Imo, nie dał konkretnego powodu, dla którego wczoraj mnie tak mocno taranował, poza moją niby "nadwiedzą", gdzie wyjaśniłem o co mi chodzi. No i teraz tak trochę zupełnie z dupy to pytanie zadał "czemu go mafia nie zabiła". Nie zabiła bo w niej jest lub wie, że będzie mnie cisnął, co jest mafii na rękę. Devios słusznie zauważył, że lincz na mnie byłby działaniem zgodnie z planem mafii, ale mam też wrażenie, że jednocześnie w swoich postach próbuje przemycać jakieś pomysły i czeka, aż ktoś jeszcze się bardziej podepnie, żeby mieć sojusznika. Trochę pośmierduje. A teraz zaproponuj plan działania.
|
|
|
Post by Lewkoń on Oct 10, 2023 17:27:54 GMT 1
Mentos, jak widzisz Kolersa, Konfidenta, Zajeca i Piernikowego?
|
|
|
Post by mentos on Oct 10, 2023 17:32:58 GMT 1
Kolers wydaje mi się czysty cały czas, nie pasuje mi na mafię. Zajec trochę obok kica, niby jest, a go za dużo nie ma, a jego próba oczyszczenia wydaje się naciągana. Z Konfidentem mam problem, a Piernik wydaje mi się, że gra team miasto bardzo.
|
|
|
Post by Lewkoń on Oct 10, 2023 17:34:48 GMT 1
Nawet ja nie jestem tak oszczędny w słowach, brawo.
|
|
|
Post by Lewkoń on Oct 10, 2023 17:40:26 GMT 1
Na ten moment, z mojej strony, albo Mentos, albo ziemniaczane bliźniaki - Konfident i Kolers. Z tej dwójki chyba wolałbym Konfidenta.
|
|
|
Post by Konfident on Oct 10, 2023 17:47:03 GMT 1
zastanówmy się mamy 8 graczy w tym 2 mafie jeśli nie linczujemy ziemniora, to w najgorszym wypadku po 22 zostaje 5 graczy w tym dwie mafie 3:2 = meczówka już jutro jeśli linczujemy ziemniora,to w najgorszym wypadku po 22 zostaje 6 graczy w tym dwie mafie 4:2 = meczówka jutro ziemnior tak czy siak spadnie, a raczej nie jest w mafii bo inaczej byłby aktywny, jest duża szansa że trafimy dziś niewinnego, dla mnie to nie jest oczywisty wybór która opcja jest lepsza, wolałbym zagrać meczówkę 4:2 chyba? det to powinien się chyba ujawnić po linczu jeśli wystrzelimy niewinnego Nj, na moje logika Konfident bardziej do mnie przemawia. Ba gdybym był maniakiem nawet dążyłbym do tego by wykosić aktywnego a nieaktywny spadnie jako bonus. To kolejna cegiełka do mojej układanki pt. DEVIOS Mafia... I zajec bo każdy zajec to królik. Tylko że ja nie opowiedziałem się w tym momencie za biciem w Ziemniaka. NJay zwrócił uwagę na liczenie wariantów, czego nie robiłem wcześniej, więc policzyłem. I nie wiem czy wolałbym być w meczówce 4:2 czy 3:2. W zasadzie dla mnie to jeden chuj, pewnie 4:2 ciężej będzie przeforsować mafii jakąś opcje, ale przy 3:2 mamy dziś darmowe sprawdzenie, skoro tak czy siak jutro MOŻE być meczówka, jak trafimy dzisiaj to jej nie będzie. Ehh, może rzeczywiście warto kogoś dziś sprawdzić?
|
|
|
Post by Konfident on Oct 10, 2023 17:47:25 GMT 1
|
|
|
Post by Konfident on Oct 10, 2023 17:48:01 GMT 1
Bo jeśli jesteś niewinny, to ja daje 80% na mafie w dwójce Lewkoń:Njay. Njay policzył te warianty meczowe, więc może trochę mniejszą u niego
|
|
|
Post by Konfident on Oct 10, 2023 17:49:00 GMT 1
Jeśli dziś będzie pudło to det powinien się ujawnić dziś o 21:59:59, żeby mafia nie zdążyła zareagować. Innego planu nie widzę. Ale mam nadzieję, że trafimy. Jeszcze przeczytam temat jak wrócę do domu, ale na ten moment szedłbym w Mentosa lub Zajeca no i kurwa, czy mafia rozkminia ujawnienie się deta o 21:59:59?
|
|
|
Post by Lewkoń on Oct 10, 2023 17:49:14 GMT 1
Maska spada.
|
|
|
Post by Konfident on Oct 10, 2023 17:50:12 GMT 1
Cały jutrzejszy dzień planowałem oprzeć na tym, czy bobek padnie w mordzie, dzięki NJay. A wyjaśnij te kwestie, jaki miałeś zamysł?
|
|
|
Post by zajec on Oct 10, 2023 17:50:56 GMT 1
Jeśli dziś będzie pudło to det powinien się ujawnić dziś o 21:59:59, żeby mafia nie zdążyła zareagować. Innego planu nie widzę. Ale mam nadzieję, że trafimy. Jeszcze przeczytam temat jak wrócę do domu, ale na ten moment szedłbym w Mentosa lub Zajeca Trzeba założyć możliwość, że przypadkiem trafimy deta w linczu. W gruncie rzeczy wciąż nikt nie jest na tyle podejrzany, więc może się okazać, że ustrzelimy finalnie kogokolwiek. Jeśli det ma się przyznać to według mnie jeszcze przed godziną 21 albo zaryzykować i już po zakończonym dniu. Kolers wydaje mi się czysty cały czas, nie pasuje mi na mafię. Zajec trochę obok kica, niby jest, a go za dużo nie ma, a jego próba oczyszczenia wydaje się naciągana. Z Konfidentem mam problem, a Piernik wydaje mi się, że gra team miasto bardzo. Mógłbyś rozwinąć?
|
|
|
Post by Lewkoń on Oct 10, 2023 17:51:40 GMT 1
Jedyne pchanie do przodu rozgrywki przez Konfidenta dziś, to pomysł zmarnowania linczu na Ziemniaku.
|
|