|
Post by Lewkoń on Oct 10, 2023 17:52:08 GMT 1
Panie, ja nie mam nic do stracenia, szczerze to nie czułem się jakoś mocno pod presją wczoraj, a myślałem że pierwszy zlecę. Przedwczoraj grałem dobrze i moim zdaniem widać było świetne wejście, pewnie postronnym obserwatorom by kopara opadła, bo takiego njaya nie znali (odniósł się do tego też bobek). Wczoraj faktycznie zszedłem z tonu, świadomie, żeby cichsi też coś popisali. Jednocześnie dałem im dzień buforu, żeby sobie pograli, ale dzisiaj już wjeżdżam od nowa. A walki nie zamierzam toczyć, bo to nie debata w tvp. Stawiam na współpracę. Z waszej trójki to Lewkonia trzeba przeczytać jako pierwszego Przeczytałeś? Pytanie do wszystkich: Czy gdybyś był mafią, rozważałbyś mord na Pshemie? Dlaczego tak a dlaczego nie? Już pisałem, że nie. Jeśli Pshemo by przeżył, to bym go cisnął i próbował wepchnąć w lincz. Mam taki koncept, że jeśli Pshemo pada w mordzie, to w mafii może być któryś z wyjadaczy NJay-Piernikowy-Lewkoń, bo jeśli wyłączamy ziemniaka z rozważań i w mafii nie ma żadnego z was, to zostają nam pary: Kolers-Mentos Kolers-Zajec Mentos-Zajec Będę musiał przeanalizować te interakcje, ale Kolers wydawał mi się gitem Przeanalizowałeś?
|
|
|
Post by Konfident on Oct 10, 2023 17:52:49 GMT 1
Czytasz kurwa moje posty? Bo od momentu tej propozycji zdążyłem rozkminić temat i nawet zmienić zdanie
|
|
|
Post by Lewkoń on Oct 10, 2023 17:53:08 GMT 1
Cały jutrzejszy dzień planowałem oprzeć na tym, czy bobek padnie w mordzie, dzięki NJay. A wyjaśnij te kwestie, jaki miałeś zamysł? Jak Bobek nie pada w mordzie, to albo jest w mafii, albo w mafii jest duet go2goalowy, dla którego nie byłby on oczywistym celem.
|
|
|
Post by Konfident on Oct 10, 2023 17:53:30 GMT 1
Z waszej trójki to Lewkonia trzeba przeczytać jako pierwszego Przeczytałeś? Już pisałem, że nie. Jeśli Pshemo by przeżył, to bym go cisnął i próbował wepchnąć w lincz. Mam taki koncept, że jeśli Pshemo pada w mordzie, to w mafii może być któryś z wyjadaczy NJay-Piernikowy-Lewkoń, bo jeśli wyłączamy ziemniaka z rozważań i w mafii nie ma żadnego z was, to zostają nam pary: Kolers-Mentos Kolers-Zajec Mentos-Zajec Będę musiał przeanalizować te interakcje, ale Kolers wydawał mi się gitem Przeanalizowałeś? Nie, bo w pracy nie miałem czasu, a teraz mi się nie chce. Wole zająć się clearowaniem NJaya czy chociaż Piernikowego
|
|
|
Post by Konfident on Oct 10, 2023 17:54:02 GMT 1
A wyjaśnij te kwestie, jaki miałeś zamysł? Jak Bobek nie pada w mordzie, to albo jest w mafii, albo w mafii jest duet go2goalowy, dla którego nie byłby on oczywistym celem. A z jakiego powodu był dla nich oczywistym celem? Przecież on grał na wstecznym biegu, tak jakby detował i nie chciał się wychylać
|
|
|
Post by Konfident on Oct 10, 2023 17:54:25 GMT 1
Jeśli dziś będzie pudło to det powinien się ujawnić dziś o 21:59:59, żeby mafia nie zdążyła zareagować. Innego planu nie widzę. Ale mam nadzieję, że trafimy. Jeszcze przeczytam temat jak wrócę do domu, ale na ten moment szedłbym w Mentosa lub Zajeca no i kurwa, czy mafia rozkminia ujawnienie się deta o 21:59:59? co o tym sądzicie?
|
|
|
Post by Lewkoń on Oct 10, 2023 17:54:51 GMT 1
To może jednak Konfident dziś w linczu? Mentos, czujesz krew? Daj od siebie więcej.
|
|
|
Post by zajec on Oct 10, 2023 17:54:57 GMT 1
Odnosząc się do wariantów, to powinniśmy iść w 4v2. Przy 3v2 większa szansa na głupi remis w głosowaniu bądź też łatwiejsza szansa na przeciągnięcie niepewnego mieszczucha na stronę mafii. Przy 4v2 mafia ma ciutkę mniejsze pole do popisu. Jutro i tak będzie się działo, a ubicie ziemniaka jest raczej na korzyść mieszkańców.
|
|
|
Post by Lewkoń on Oct 10, 2023 17:55:56 GMT 1
no i kurwa, czy mafia rozkminia ujawnienie się deta o 21:59:59? co o tym sądzicie? Przecież NJay dobrze napisał.
|
|
|
Post by mentos on Oct 10, 2023 17:56:57 GMT 1
Jeśli dziś będzie pudło to det powinien się ujawnić dziś o 21:59:59, żeby mafia nie zdążyła zareagować. Innego planu nie widzę. Ale mam nadzieję, że trafimy. Jeszcze przeczytam temat jak wrócę do domu, ale na ten moment szedłbym w Mentosa lub Zajeca Trzeba założyć możliwość, że przypadkiem trafimy deta w linczu. W gruncie rzeczy wciąż nikt nie jest na tyle podejrzany, więc może się okazać, że ustrzelimy finalnie kogokolwiek. Jeśli det ma się przyznać to według mnie jeszcze przed godziną 21 albo zaryzykować i już po zakończonym dniu. Kolers wydaje mi się czysty cały czas, nie pasuje mi na mafię. Zajec trochę obok kica, niby jest, a go za dużo nie ma, a jego próba oczyszczenia wydaje się naciągana. Z Konfidentem mam problem, a Piernik wydaje mi się, że gra team miasto bardzo. Mógłbyś rozwinąć? Mam wrażenie, że trochę się miota, ale później poprawia i tak na przemian.
|
|
|
Post by Lewkoń on Oct 10, 2023 17:57:16 GMT 1
Odnosząc się do wariantów, to powinniśmy iść w 4v2. Przy 3v2 większa szansa na głupi remis w głosowaniu bądź też łatwiejsza szansa na przeciągnięcie niepewnego mieszczucha na stronę mafii. Przy 4v2 mafia ma ciutkę mniejsze pole do popisu. Jutro i tak będzie się działo, a ubicie ziemniaka jest raczej na korzyść mieszkańców. Nie, lincz na Ziemniaku to zły pomysł, stracimy lincz.
|
|
|
Post by Konfident on Oct 10, 2023 17:57:25 GMT 1
Z waszej trójki to Lewkonia trzeba przeczytać jako pierwszego Przeczytałeś? Już pisałem, że nie. Jeśli Pshemo by przeżył, to bym go cisnął i próbował wepchnąć w lincz. Mam taki koncept, że jeśli Pshemo pada w mordzie, to w mafii może być któryś z wyjadaczy NJay-Piernikowy-Lewkoń, bo jeśli wyłączamy ziemniaka z rozważań i w mafii nie ma żadnego z was, to zostają nam pary: Kolers-Mentos Kolers-Zajec Mentos-Zajec Będę musiał przeanalizować te interakcje, ale Kolers wydawał mi się gitem Przeanalizowałeś? Swoją drogą ciekawy pomysł wytykanie mi braku merytoryki, może i słuszne bo ja tak zazwyczaj gram, o ile nie poczuje krwi, ale ty uprawiasz w tej grze od wczoraj autofellatio
|
|
|
Post by Konfident on Oct 10, 2023 17:58:04 GMT 1
Przecież NJay dobrze napisał. No dobrze napisał, bardzo miastowo. I ja jestem w stanie go uniewnnić za ten post, przynajmniej dzisiaj
|
|
|
Post by Konfident on Oct 10, 2023 17:58:30 GMT 1
|
|
|
Post by mentos on Oct 10, 2023 17:59:54 GMT 1
To może jednak Konfident dziś w linczu? Mentos, czujesz krew? Daj od siebie więcej. Nie czuję krwi do Konfidenta, może trochę mam problem z wyczuciem go i jego stylu, ale na dzień dzisiejszy i obecną chwilę to bym go nie cisnął. Dla mnie Ty najbardziej pachniesz mafią. Ja wiem, że to może wyglądać jako odwet, ale chodzi o wygranie miasta, ja mogę paść lub nie, obojętne, więc z samej zemsty nie zamierzam nikogo cisnąć.
|
|
|
Post by zajec on Oct 10, 2023 17:59:58 GMT 1
Odnosząc się do wariantów, to powinniśmy iść w 4v2. Przy 3v2 większa szansa na głupi remis w głosowaniu bądź też łatwiejsza szansa na przeciągnięcie niepewnego mieszczucha na stronę mafii. Przy 4v2 mafia ma ciutkę mniejsze pole do popisu. Jutro i tak będzie się działo, a ubicie ziemniaka jest raczej na korzyść mieszkańców. Nie, lincz na Ziemniaku to zły pomysł, stracimy lincz. Z drugiej strony zakładając, że nie trafimy dziś w mafiaka, mamy jutro 3v2 i w mojej ocenie odpowiedni scenariusz na ez win mafii.
|
|
|
Post by zajec on Oct 10, 2023 18:02:05 GMT 1
W ogóle zakładamy możliwość, że ziemniak serio nie ma czasu, ale jest w mafii z kimś, kto w mafię ostatnio za dużo nie grał (odnosząc się do mordu na Pshemo)? Ze mamy tylko 1 aktywnego mafiaka?
|
|
|
Post by Konfident on Oct 10, 2023 18:05:25 GMT 1
W ogóle zakładamy możliwość, że ziemniak serio nie ma czasu, ale jest w mafii z kimś, kto w mafię ostatnio za dużo nie grał (odnosząc się do mordu na Pshemo)? Ze mamy tylko 1 aktywnego mafiaka? Ciężko mi w to uwierzyć, jaki mafiozo idzie afk i wylatuje za nieaktywność? To z szacunku dla kolegi nasrałbym te pięc postów i głosowanie
|
|
|
Post by mentos on Oct 10, 2023 18:07:28 GMT 1
W ogóle zakładamy możliwość, że ziemniak serio nie ma czasu, ale jest w mafii z kimś, kto w mafię ostatnio za dużo nie grał (odnosząc się do mordu na Pshemo)? Ze mamy tylko 1 aktywnego mafiaka? Ja dalej nie uważam, że mord na Pshemie to była jakaś bardzo zła decyzja.
|
|
|
Post by zajec on Oct 10, 2023 18:15:04 GMT 1
Jak dobrym graczem jest Pshemo?
|
|