Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 9, 2023 18:51:30 GMT 1
Pshemo "Bo może się okazać, że właśnie linczujemy gościa, który tak naprawdę potrzebuje napisać kilka postów, żeby być w topie niewinnych." no niby jo ale czy tego nie możemy powiedzieć o całej stawce no i nie wiem, czy gość w ogóle zacznie grać Różnica jest taka, że pozostali już napisali przynajmniej po kilka postów i zakomunikowali jak widzą rozgrywkę, albo chociaż niektóre jej fragmenty. Ziemniak jeszcze nie. Jeżeli Ziemniak jutro nie będzie się odzywał to wtedy też go będzie można zlinczować. Narazie bym poczekał.
|
|
|
Post by Shadow on Oct 9, 2023 18:52:07 GMT 1
Zajec? On zawsze mafia, no chyba że akurat królik.
|
|
|
Post by Konfident on Oct 9, 2023 18:55:43 GMT 1
Schabowy vel ziemniak to w sumie słuszna idea. Nie gada to w sumie przeszkadza. A nuż trafił się nieaktywny mafiak. Wiem życzenie ściętej głowy ale... ale czy mafioza poszedłby w 100% glonowanko pierwszego dnia? Jeśli nie napisze nic do linczu to dostanie warna, jutro albo się uaktywni albo zleci za nieaktywność/wskoczy za niego jakiś rezerwowy, nie wiem czy powinniśmy w niego bić dzisiaj alternatywy? dla mnie Pshemo Kolers fajnie, że napisałeś coś dłuższego, Zajec też wyszedł z pomysłem nie linczowania dzisiaj nikogo - niby jest to pomysł miastowy, ale co jeśli jest w mafii np z Pshemem? Ale Mentos swoją nadwiedzą mocno się wjebał. A gdzie on się wjebał z tą nadwiedzą?
|
|
NJay
Gracz
|
Rozgrywka
Oct 9, 2023 18:55:53 GMT 1
via mobile
Post by NJay on Oct 9, 2023 18:55:53 GMT 1
Zajec tym razem nie mafia tylko królik, chyba że wyskoczy z czymś jak filip z konopii
|
|
|
Post by Konfident on Oct 9, 2023 18:56:14 GMT 1
fajna rozgrywka, nie trzeba wiele nadrabiać
|
|
|
Post by Konfident on Oct 9, 2023 18:57:16 GMT 1
Bobek? zero konkretów, ale mnie też można to zarzucić. Chłopak ma taki styl gry w pierwszych dniach, dziś dałbym mu luz
|
|
NJay
Gracz
|
Rozgrywka
Oct 9, 2023 18:59:28 GMT 1
via mobile
Post by NJay on Oct 9, 2023 18:59:28 GMT 1
No to rzuć jakimś konkretem konfidencie. Bo godzina do decyzji, a my lekko w dupie.
|
|
NJay
Gracz
|
Rozgrywka
Oct 9, 2023 19:00:58 GMT 1
via mobile
Post by NJay on Oct 9, 2023 19:00:58 GMT 1
Trudna decyzja, bo edycja mało aktywna. Jak dla mnie do wywalki bobek, Pshemo lub Ziemniak. Innych bym nie rozważał.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 9, 2023 19:02:42 GMT 1
A jaki ja mam interes w bronieniu Ziemniaka wiedząc, że samemu jestem podejrzewany, a on to naturalny łatwy typ do wywalenia przede mną?
|
|
|
Post by Lewkoń on Oct 9, 2023 19:02:57 GMT 1
Ale Mentos swoją nadwiedzą mocno się wjebał. A gdzie on się wjebał z tą nadwiedzą? Jest pewien niewinności Pshema. Ty jesteś pewien niewinności innego gracza?
|
|
|
Post by Konfident on Oct 9, 2023 19:03:54 GMT 1
No to rzuć jakimś konkretem konfidencie. Bo godzina do decyzji, a my lekko w dupie. No ciężko o konkrety po tych 9 stronach. Mnie się nie podoba Pshemo i jestem zwolennikiem opcji atomowej: sprawdźmy go
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 9, 2023 19:04:58 GMT 1
Nie podobam ci się tylko dlatego, że gram na zaciągniętym hamulcu. Nie sądzisz, że będąc w mafii nie broniłbym teraz Ziemniaka i zadbał o to, żeby mnie lepiej percypowano zamiast od początku robić sobie wrogów?
I że będąc w mafii zadbał bym o swoją pozycję lepiej nawet grając na tym zaciągniętym hamulcu.
|
|
|
Post by mentos on Oct 9, 2023 19:05:39 GMT 1
A gdzie on się wjebał z tą nadwiedzą? Jest pewien niewinności Pshema. Ty jesteś pewien niewinności innego gracza? A to nie jest odpowiedź na jego pytanie.
|
|
|
Post by Shadow on Oct 9, 2023 19:06:14 GMT 1
A gdzie on się wjebał z tą nadwiedzą? Jest pewien niewinności Pshema. Ty jesteś pewien niewinności innego gracza? Hmm...
|
|
|
Post by Konfident on Oct 9, 2023 19:06:55 GMT 1
A gdzie on się wjebał z tą nadwiedzą? Jest pewien niewinności Pshema. Ty jesteś pewien niewinności innego gracza? No dobrze Lewkoń, masz rację Wypraszam sobie, myję się. Mi tak zajeżdża trochę od Konfidenta i Lewkońa z enigmatycznymi wpisami i podpinaniem się. Natomiast obserwowałbym deviosa, który mógł wcześniej zasugerować detektywowi sprawdzenie pshema, o którym wie, że jest czysty, co byłoby zmarnowaniem zdolności. Ale czy sprawdzenie niewinnego jest zmarnowaniem zdolności? Po dwóch sprawdzeniach mamy razem z detem trzech niewinnych. Bo wycelowane w pewnego mieszkańca. Z drugiej strony, może niekoniecznie byłoby to najlepsze posunięcie dla mafii, która równie dobrze może odwalić pshema pierwszej nocy, jeśli z jakiegoś powodu się go boi. No rzeczywiście, skąd ta pewność niewinności Pshema, z czego to wyczytałeś Mentos?
|
|
|
Post by Lewkoń on Oct 9, 2023 19:07:11 GMT 1
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 9, 2023 19:07:20 GMT 1
W sumie to nie wiem jak to MG zorganizował. Ktoś wie? Njay w jakim celu powstał ten post?
|
|
NJay
Gracz
|
Rozgrywka
Oct 9, 2023 19:07:20 GMT 1
via mobile
Post by NJay on Oct 9, 2023 19:07:20 GMT 1
Nie podobam ci się tylko dlatego, że gram na zaciągniętym hamulcu. Nie sądzisz, że będąc w mafii nie broniłbym teraz Ziemniaka i zadbał o to, żeby mnie lepiej percypowano zamiast od początku robić sobie wrogów? I że będąc w mafii zadbał bym o swoją pozycję lepiej nawet grając na tym zaciągniętym hamulcu. Moim zdaniem to w mafii jesteś ty i Mentos. Bronisz mocno siebie, bo nie chcesz, żeby na resztę gry został sam na placu boju, boisz się, że nie dociągnie.
|
|
|
Post by Konfident on Oct 9, 2023 19:07:27 GMT 1
być może czegoś nie widzę
|
|
|
Rozgrywka
Oct 9, 2023 19:07:52 GMT 1
via mobile
Post by bobek on Oct 9, 2023 19:07:52 GMT 1