|
Post by Melania Trump on Oct 12, 2023 20:40:57 GMT 1
Żeby zobaczyć, czy za tym co on pisze są faktycznie jakieś stany mentalne. And how does this affect your assessment of the tiger?
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 12, 2023 20:40:58 GMT 1
LEPPER WYCZUJE SMRÓD GÓWNA NA DWIE MINUTY WE PRZÓD
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 12, 2023 20:43:07 GMT 1
Tygrys dlaczego masz głos na Melanie i dlaczego uznales, ze to ważne żeby się tym z nami podzielić? Królowa Czy to budowanie sobie podpórki pod jutrzejszy głos na mnie Doda? Nie podobają mi się zapychacze Melanii, wydaje mi się strasznie szara dotychczas. Nic wielkiego, ale co większego można mieć na tym etapie. Zostałem zapytany o opinie więc napisałem. Oznaczeniem gdzie mam głos, zasugerowałem kto jest moim największym podejrzanym i zanim się papież znowu przypierdoli - potraktowałem to jako synonim tego, że Melania jest moim głównym podejrzanym. Papież się nie "przypierdala" tylko co najwyżej może grzmieć z ambony albo nałożyć ekskomunikę. zrobiłem zbyt dobre wrażenie potrzebuje negatywnych interakcji i modlitwy księdza Sorry, ale nie będę się za Ciebie modlił, ja się modlę tylko za siebie. Ty ciągle prosisz o rozwinięcie i argumenty a sam żadnych nie dajesz. Niby jesteś aktywny a raczej stopujesz rozgrywkę ni ją posuwasz do przodu. No ale niech będzie, że odpowiem Dla przypomnienia tak wyglądał ten post: 1. Zdanie: 'co tu właściwie robisz' ni chuja nie jest oczywistym synonimem pytania o kolor. Zresztą po chuj takie pytanie zadawać? Myślisz, że 5 osób odpowie, że ma czerwony i szybko skończymy grę, czy jaki był tu rzekomy proces myślowy, cel tego pytania? Wygląda jak pozorowanie aktywności, o czym pisałem zresztą wyżej. 2. Zasłonięcie się nieobecnością przy linczu, wytłumaczenie się na wyrost. Domena mafiozów. 3. Atak poprzez odwołanie się do zeszłej edycji. Raz że to mało zgrabna chęć przemycenia, że jest się bywalcem. A dwa, patrz punkt 4. Mafiozi nie wiedzą często jak zaatakować, a porównanie do innych edycji i zachowania innej kreacji z takiej edycji zawsze mafiozie łatwiej stworzyć, bo zawsze można się potem przekrzykiwać, że może inni nie widzą podobieństwa, ale osoba pisząca widzi. Czyli w skrócie wytworzyłeś mafijnego pierda i powinieneś prosić Volverina o uruchomienie jakiejś edycji zapoznawczej, żeby można było Cię tam przenieść, bo jak nie, to chyba trzeba będzie Cię spalić na stosie, w czym papieże również mają spore doświadczenie. Jakie Ty argumenty chcesz na tym etapie? Jesteśmy dwie godziny w rozgrywce, każde moje przemyslenie sie pojawia a przypominam, że moim celem nie jest wytłumaczenie swoich ruchów przed papieżem, tylko ustalenie kto winny a kto nie. AD 1. Przypominam, że cale zdanie to 'pomoże mi ustalić co tu właściwie robisz'. Nie jest to pytanie do gracza, tylko pytanie które ja sobie zadaję w tej sytuacji. Więc wygląda na to, że czegoś nie zrozumiałeś. AD 2. Pisałem o tym jeszcze przed losowaniem ról, więc słaby argument.AD 3. Oczywiście, że odwołuję się do poprzedniej edycji. Wcale nie uważam to za mafijne. Wszyscy mniej lub bardziej mamy jakieś 'mafijne robaki' w mózgu i jak widzimy posta to porównujemy go do przeszłych sytuacji. Tak jest łatwiej się odnosić. 4. Przecież ja nikogo tutaj nie zaatakowałem i wcale nie próbuję tutaj tego robić. Moim zdaniem Twoja reakcja co do tego posta jest mocno przesadzona i niepotrzebnie się tak zagotowałeś (a może jednak potrzebnie, bo wahadełko w kontekście Twojego koloru poszło wyraźnie w kontekście niewinności). Mógłbyś jednak w przyszłości czytać posty dokładnie i nie wywyższać się, to ułatwi nam rozgrywkę, dziękuję z góry. No właśnie tak średnio ustalasz, kto jest winny a kto nie. Wiecznie się tłumaczysz ze swoich ruchów, postulujesz szczerość i komunikowanie przemyśleń, ale jakbym miał powiedzieć, kogo uniewinniłeś a kogo uwinniasz, to bym powiedział, że chyba tylko co do Melanie i mnie masz jakieś bardziej sprecyzowane przemyślenia (prezydentowa na minus, papież na plus). No ewentualnie jeszcze ten Krios na minus. Jak na liczbę wytworzonych postów, to trochę mało. Para w gwizdek. A co do pogrubionego, to poproszę o screena, gdzie niby przed losowaniem pisałeś, że Cię nie będzie. Bo chyba nie w temacie. Dalej uważam też, że odniesienie do Hobbita było tu nieadekwatne i nie na miejscu.
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 12, 2023 20:43:22 GMT 1
Żeby zobaczyć, czy za tym co on pisze są faktycznie jakieś stany mentalne. And how does this affect your assessment of the tiger? Akurat jego odpowiedź na to pytanie nic mi nie dała. Całościowo uważam, że gdyby nie był pijany to na 85% niewinny. Alkohol jednak zwiększa szanse, że tak absurdalnie zagrał jako mafia.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 12, 2023 20:45:28 GMT 1
Toni Kroos jest niegłupi
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 20:45:50 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 20:45:50 GMT 1
Ponownie, nie ma jednoznacznych kategoryzacji na tym etapie. Za mało mam, wszyscy są mniej lub bardziej w środku. Wypowiedziałem się na przykład również o Dodzie albo o Koniu, ale to pominąłeś (znowu, niedokładnie czytasz posty!)
Co do pogrubionego - nie można w tożsamości, dokładniej to już chyba łamanie regulaminu. Nie pamiętam co trzecieho chciałeś, to już w nowym poście.
|
|
|
Post by Olinek Okrąglinek on Oct 12, 2023 20:46:46 GMT 1
Pan papież nad wyraz agresywny.
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 12, 2023 20:48:02 GMT 1
To od Nofapu.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 20:48:03 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 20:48:03 GMT 1
And how does this affect your assessment of the tiger? Akurat jego odpowiedź na to pytanie nic mi nie dała. Całościowo uważam, że gdyby nie był pijany to na 85% niewinny. Alkohol jednak zwiększa szanse, że tak absurdalnie zagrał jako mafia. Nie no, dopiero siódmy kieliszek brandy piję, całkiem trzeźwy jeszcze jestem. Co do papieża i odniesienia do hobbita. Na miejscu czy nie na miejscu. Szczerze mówiąc, co to za różnica. Napisałem to bo o tym pomyślałem. Jesli uważasz, że niewinni nie wspominają o poprzednich edycjach to Twoje prawo. Z uszanowaniem.
|
|
Doda
Edycja#37
Limit: 157
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 20:48:25 GMT 1
via mobile
Post by Doda on Oct 12, 2023 20:48:25 GMT 1
Picasso też niezłe wejście w temat widzę miał
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 20:48:28 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 20:48:28 GMT 1
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 12, 2023 20:49:38 GMT 1
Ponownie, nie ma jednoznacznych kategoryzacji na tym etapie. Za mało mam, wszyscy są mniej lub bardziej w środku. Wypowiedziałem się na przykład również o Dodzie albo o Koniu, ale to pominąłeś (znowu, niedokładnie czytasz posty!) Co do pogrubionego - nie można w tożsamości, dokładniej to już chyba łamanie regulaminu. Nie pamiętam co trzecieho chciałeś, to już w nowym poście. Tak, tylko o Dodzie napisałeś, że trochę Ci się nie podoba, potem że miastowa odpowiedź, a o Koniu to jakiś pierd, że w sumie go nie masz za mafię (ale toczyłeś z nim dyskusję na 20 postów, chuj wie po co), więc uznałem, że tego nie zaliczam. Ale możesz sobie uznać, że nie czytałem uważnie postów.
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 12, 2023 20:50:29 GMT 1
Pan papież nad wyraz agresywny. Jak to świadczy o mojej przynależności, agencie Olin? Akurat jego odpowiedź na to pytanie nic mi nie dała. Całościowo uważam, że gdyby nie był pijany to na 85% niewinny. Alkohol jednak zwiększa szanse, że tak absurdalnie zagrał jako mafia. Nie no, dopiero siódmy kieliszek brandy piję, całkiem trzeźwy jeszcze jestem. Co do papieża i odniesienia do hobbita. Na miejscu czy nie na miejscu. Szczerze mówiąc, co to za różnica. Napisałem to bo o tym pomyślałem. Jesli uważasz, że niewinni nie wspominają o poprzednich edycjach to Twoje prawo. Z uszanowaniem. Nie wiem, w co Ty grasz, ale to ciągłe pisanie jak to napisałeś o czymś, bo o tym pomyślałeś wygląda cholernie sztucznie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 20:52:19 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 20:52:19 GMT 1
Ponownie, nie ma jednoznacznych kategoryzacji na tym etapie. Za mało mam, wszyscy są mniej lub bardziej w środku. Wypowiedziałem się na przykład również o Dodzie albo o Koniu, ale to pominąłeś (znowu, niedokładnie czytasz posty!) Co do pogrubionego - nie można w tożsamości, dokładniej to już chyba łamanie regulaminu. Nie pamiętam co trzecieho chciałeś, to już w nowym poście. Tak, tylko o Dodzie napisałeś, że trochę Ci się nie podoba, potem że miastowa odpowiedź, a o Koniu to jakiś pierd, że w sumie go nie masz za mafię (ale toczyłeś z nim dyskusję na 20 postów, chuj wie po co), więc uznałem, że tego nie zaliczam. Ale możesz sobie uznać, że nie czytałem uważnie postów. No o Dodzie napisałem, że mi się nie podoba ale sam bym tak zagrał jako taka kreacja, więc na razie bez opinii. A co do konia, to dyskusja na 20 postów spowodowała, że raczej nie mam go za mafię, mimo że wcześniej raczej miałem. Także potwierdziło się, nie czytasz uważnie postów, zapraszam do lektury, wsadzaj żółtą mordę w telefon i nadrabiaj.
|
|
|
Post by Słony Krokiet on Oct 12, 2023 20:52:46 GMT 1
Ponownie, nie ma jednoznacznych kategoryzacji na tym etapie. Za mało mam, wszyscy są mniej lub bardziej w środku. Wypowiedziałem się na przykład również o Dodzie albo o Koniu, ale to pominąłeś (znowu, niedokładnie czytasz posty!) Co do pogrubionego - nie można w tożsamości, dokładniej to już chyba łamanie regulaminu. Nie pamiętam co trzecieho chciałeś, to już w nowym poście. Tak, tylko o Dodzie napisałeś, że trochę Ci się nie podoba, potem że miastowa odpowiedź, a o Koniu to jakiś pierd, że w sumie go nie masz za mafię (ale toczyłeś z nim dyskusję na 20 postów, chuj wie po co), więc uznałem, że tego nie zaliczam. Ale możesz sobie uznać, że nie czytałem uważnie postów. a na relacje ze mną czemu nie zwróciłeś uwagi?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 20:53:14 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 20:53:14 GMT 1
Pan papież nad wyraz agresywny. Jak to świadczy o mojej przynależności, agencie Olin? Nie no, dopiero siódmy kieliszek brandy piję, całkiem trzeźwy jeszcze jestem. Co do papieża i odniesienia do hobbita. Na miejscu czy nie na miejscu. Szczerze mówiąc, co to za różnica. Napisałem to bo o tym pomyślałem. Jesli uważasz, że niewinni nie wspominają o poprzednich edycjach to Twoje prawo. Z uszanowaniem. Nie wiem, w co Ty grasz, ale to ciągłe pisanie jak to napisałeś o czymś, bo o tym pomyślałeś wygląda cholernie sztucznie. Masz prawo do takiej opinii. I wyobraź sobie, że to też napisałem dlatego, że o tym pomyślałem
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 12, 2023 20:54:45 GMT 1
Myślę, że agresja papieża wynika z wszechobecnej bezbożności, panującej w tym temacie. Nie żeby mi było po drodze z kościołem, ale dostarcza czasem dobre dusze do naszego królestwa.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 20:56:04 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 20:56:04 GMT 1
No papież moim zdaniem niewinny. Trochę za dużo zarówno jaj jak i emocji w tym poście do mnie jak na mafię
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 12, 2023 20:57:11 GMT 1
Nie bądź naiwny, ludzie mają jaja. A emocje potrafią udawać.
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 12, 2023 21:04:31 GMT 1
Tak, tylko o Dodzie napisałeś, że trochę Ci się nie podoba, potem że miastowa odpowiedź, a o Koniu to jakiś pierd, że w sumie go nie masz za mafię (ale toczyłeś z nim dyskusję na 20 postów, chuj wie po co), więc uznałem, że tego nie zaliczam. Ale możesz sobie uznać, że nie czytałem uważnie postów. No o Dodzie napisałem, że mi się nie podoba ale sam bym tak zagrał jako taka kreacja, więc na razie bez opinii. A co do konia, to dyskusja na 20 postów spowodowała, że raczej nie mam go za mafię, mimo że wcześniej raczej miałem. Także potwierdziło się, nie czytasz uważnie postów, zapraszam do lektury, wsadzaj żółtą mordę w telefon i nadrabiaj. Czyli ta Doda to dla Ciebie na razie niewinna, tak? A jeżeli to: Nie mam w tym momencie za dużo opinii. Na pewno nie uważam, że koń jest w mafii, ponieważ trzyma się tej dyskusji, która wydaje mu się nie służy mu jako mafiozie. Jest jednak podejrzenie, ponieważ nie zrozumiał czegoś i nie potrafił się przyznać.
Na razie mam w głowie małe plusiki przy ozdobie i lepperze. Głos mam na Melanii Trump ma oznaczać przedstawioną opinię o Koniu, której nie wyłapałem, bo nie czytam uważnie postów, to mamy diametralnie różne opinie na temat tego, co jest przedstawieniem opinii o graczu. Dla mnie Twoja dotychczasowa gra to jest jakiś absurd, wyskoczyłeś już z tożsamości, walnąłeś mafijnego pierda, przepaliłeś prawie cały limit, niezbyt pchasz grę do przodu, ciągle się tłumaczysz, a przy tym w ciągu 6 bodajże minut przeszedłeś od porównania gry Maximusa do gry Hobbita, czyli wprost widziałeś podobieństwa do mafiozy, do "na pewno nie uważam, że koń jest w mafii". Mnie to śmierdzi niczym Franciszkowi "smród zepsucia w Kościele".
|
|