|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 21:04:40 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 21:04:40 GMT 1
Nie bądź naiwny, ludzie mają jaja. A emocje potrafią udawać. Nie wykuwam tutaj nic w kamieniu, ale na tym etapie nie wyobrażam sobie głosu w papieża. Aczkolwiek, żeby go trochę bardziej poddenerwowac zasugeruję, że próbujesz właśnie podważyć uniewinnienie, coś co lubią robic mafiozi i jako przykład podam Kofolę z edycji doktorskiej
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 12, 2023 21:05:58 GMT 1
Kochani, praca wre, buduję nam miastowy trzon.
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 12, 2023 21:06:57 GMT 1
Tak, tylko o Dodzie napisałeś, że trochę Ci się nie podoba, potem że miastowa odpowiedź, a o Koniu to jakiś pierd, że w sumie go nie masz za mafię (ale toczyłeś z nim dyskusję na 20 postów, chuj wie po co), więc uznałem, że tego nie zaliczam. Ale możesz sobie uznać, że nie czytałem uważnie postów. a na relacje ze mną czemu nie zwróciłeś uwagi? Nie przepadam za krokietami. Wolę kremówki. Nie bądź naiwny, ludzie mają jaja. A emocje potrafią udawać. Nie wykuwam tutaj nic w kamieniu, ale na tym etapie nie wyobrażam sobie głosu w papieża. Aczkolwiek, żeby go trochę bardziej poddenerwowac zasugeruję, że próbujesz właśnie podważyć uniewinnienie, coś co lubią robic mafiozi i jako przykład podam Kofolę z edycji doktorskiej A to akurat słuszna uwaga, zresztą już wcześniej zanotowałem sobie w głowie, że jeśli Tygrys niewinny, to Krios się do niego dobiera niczym Kofola do Wednesday.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 21:09:19 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 21:09:19 GMT 1
No o Dodzie napisałem, że mi się nie podoba ale sam bym tak zagrał jako taka kreacja, więc na razie bez opinii. A co do konia, to dyskusja na 20 postów spowodowała, że raczej nie mam go za mafię, mimo że wcześniej raczej miałem. Także potwierdziło się, nie czytasz uważnie postów, zapraszam do lektury, wsadzaj żółtą mordę w telefon i nadrabiaj. Czyli ta Doda to dla Ciebie na razie niewinna, tak? A jeżeli to: Nie mam w tym momencie za dużo opinii. Na pewno nie uważam, że koń jest w mafii, ponieważ trzyma się tej dyskusji, która wydaje mu się nie służy mu jako mafiozie. Jest jednak podejrzenie, ponieważ nie zrozumiał czegoś i nie potrafił się przyznać.
Na razie mam w głowie małe plusiki przy ozdobie i lepperze. Głos mam na Melanii Trump ma oznaczać przedstawioną opinię o Koniu, której nie wyłapałem, bo nie czytam uważnie postów, to mamy diametralnie różne opinie na temat tego, co jest przedstawieniem opinii o graczu. Dla mnie Twoja dotychczasowa gra to jest jakiś absurd, wyskoczyłeś już z tożsamości, walnąłeś mafijnego pierda, przepaliłeś prawie cały limit, niezbyt pchasz grę do przodu, ciągle się tłumaczysz, a przy tym w ciągu 6 bodajże minut przeszedłeś od porównania gry Maximusa do gry Hobbita, czyli wprost widziałeś podobieństwa do mafiozy, do "na pewno nie uważam, że koń jest w mafii". Mnie to śmierdzi niczym Franciszkowi "smród zepsucia w Kościele". Doda na razie 'nie wiem' Co do pierda już wyjaśniliśmy, że żadnego mafijnego pierda nie było, po prostu nie doczytałeś postów dokładnie. Pisałem już dlaczego zamierzam przepalić cały limit dziś - jeszcze raz nadgoń posty a potem się wypowiadaj! No jak niezbyt pcham grę do przodu. Jak dużo graczy popchnęło tę grę do przodu bardziej niż ja w tym momencie? Tłumaczę wszystkie swoje ruchy, jestem szczerym miastowym. Masz prawo do opinii, że to mafijne - ja tak nie uważam. A o koniu zmieniłem zdanie. Tylko krowa nie zmienia zdania! A ja - jak zapewne już doczytałeś jestem tygrysem nie krową.
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 12, 2023 21:10:46 GMT 1
Papież słabo.
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 12, 2023 21:12:44 GMT 1
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 12, 2023 21:13:05 GMT 1
Jak ja się do niego dobieram, skoro go uniewinniam? Poza tym ten fragment o Kofoli został napisany w fatalnym stylu.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 21:13:05 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 21:13:05 GMT 1
A do tożsamości przyznałem się już w pierwszym poście. Jestem niewinny i więcej o mnie wiecie, tym łatwiej do tego dojdziecie. Nie przydam się na początku tej gry w znajdowaniu mafiozów, to może chociaż się uniewinnię
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 12, 2023 21:14:50 GMT 1
And how does this affect your assessment of the tiger? Akurat jego odpowiedź na to pytanie nic mi nie dała. Całościowo uważam, że gdyby nie był pijany to na 85% niewinny. Alkohol jednak zwiększa szanse, że tak absurdalnie zagrał jako mafia. Oh interesting. Thank you for answer. I didn't recognize who the tiger was yet. But i think it will be stupid, when he will not present tomorrow and he will not be able to defend himself if he will achieve limit.
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 12, 2023 21:15:04 GMT 1
Nie ma czegoś takiego jak papież słabo. Papież jest nieomylny. Ale możesz mi pokazać palcem co i gdzie zrobiłem słabo. Przyczajony Tygrys wytłumacz mi czemu podejrzewasz Melanię? Czy nie sądzisz, że pisanie po angielsku to dość odważny ruch jak na mafiozę? Ktoś może się przyjebać, że unika gry i tylko pozoruje aktywność, a kryje swoją nienaturalność za obcym językiem, więc może dostać parę głosów z dupy.
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 12, 2023 21:18:28 GMT 1
Akurat jego odpowiedź na to pytanie nic mi nie dała. Całościowo uważam, że gdyby nie był pijany to na 85% niewinny. Alkohol jednak zwiększa szanse, że tak absurdalnie zagrał jako mafia. Oh interesting. Thank you for answer. I didn't recognize who the tiger was yet. But i think it will be stupid, when he will not present tomorrow and he will not be able to defend himself if he will achieve limit. Mimo wszystko zostawia trochę materiału nad którym można pracować i wyciągnąć wnioski. Najwyżej jego strata będzie, że pozbywa się całego limitu od razu, w stanie upojenia alkoholowego (żeby nie było, pochwalam, pij na zdrowie).
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 12, 2023 21:18:52 GMT 1
Jak ja się do niego dobieram, skoro go uniewinniam? Poza tym ten fragment o Kofoli został napisany w fatalnym stylu. Tak go uniewinniasz, że wbijasz mu szpilki, a samo uniewinnienie opatrzyłeś jednym dużym ALE. Mnie to nie gra. Kto napisał o Kofoli w fatalnym stylu, ja czy Tygrys?
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 12, 2023 21:20:37 GMT 1
Oh interesting. Thank you for answer. I didn't recognize who the tiger was yet. But i think it will be stupid, when he will not present tomorrow and he will not be able to defend himself if he will achieve limit. Mimo wszystko zostawia trochę materiału nad którym można pracować i wyciągnąć wnioski. Najwyżej jego strata będzie, że pozbywa się całego limitu od razu, w stanie upojenia alkoholowego (żeby nie było, pochwalam, pij na zdrowie). But on next days he can may leave more material if he will alive egardless of faction. Why you dont understand this?
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 12, 2023 21:24:07 GMT 1
Mimo wszystko zostawia trochę materiału nad którym można pracować i wyciągnąć wnioski. Najwyżej jego strata będzie, że pozbywa się całego limitu od razu, w stanie upojenia alkoholowego (żeby nie było, pochwalam, pij na zdrowie). But on next days he can may leave more material if he will alive egardless of faction. Why you dont understand this? Skoro go nie będzie to trudno. Drogi w sumie miał dwie, na moje. Mógł pisać teraz, zostawiać materiał, z którym będzie pracować reszta, licząc na to, że jednak nie poleci pierwszy. A mógł również napisać trzy, byle jakie posty, zniknąć i przy takiej liczbie osób może by się nikt nie zorientował.
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 12, 2023 21:26:25 GMT 1
Mimo wszystko zostawia trochę materiału nad którym można pracować i wyciągnąć wnioski. Najwyżej jego strata będzie, że pozbywa się całego limitu od razu, w stanie upojenia alkoholowego (żeby nie było, pochwalam, pij na zdrowie). But on next days he can may leave more material if he will alive egardless of faction. Why you dont understand this? Your English sucks better than clerics and acolytes, so please switch to Polish. But on next days he can may leave more material if he will alive egardless of faction. Why you dont understand this? Skoro go nie będzie to trudno. Drogi w sumie miał dwie, na moje. Mógł pisać teraz, zostawiać materiał, z którym będzie pracować reszta, licząc na to, że jednak nie poleci pierwszy. A mógł również napisać trzy, byle jakie posty, zniknąć i przy takiej liczbie osób może by się nikt nie zorientował. Ale to sugerujesz, że ten Tygrys jednak niewinny, bo jakby był w mafii, to by się schował w norze i liczył, że go nie zlinczujemy, zwłaszcza jak go nie będzie przy linczu?
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 12, 2023 21:26:50 GMT 1
But on next days he can may leave more material if he will alive egardless of faction. Why you dont understand this? Skoro go nie będzie to trudno. Drogi w sumie miał dwie, na moje. Mógł pisać teraz, zostawiać materiał, z którym będzie pracować reszta, licząc na to, że jednak nie poleci pierwszy. A mógł również napisać trzy, byle jakie posty, zniknąć i przy takiej liczbie osób może by się nikt nie zorientował. Hmmm interesting. If you suspect him not better will be for you waiting what he will write on another days than too fast lynch him. You have weird think. You want lynch him and what you will do with his colour will be green/red? You will read his posts or you will be ignore what he write?
|
|
|
Post by Lucille Lucifer (luci) on Oct 12, 2023 21:27:53 GMT 1
Skoro go nie będzie to trudno. Drogi w sumie miał dwie, na moje. Mógł pisać teraz, zostawiać materiał, z którym będzie pracować reszta, licząc na to, że jednak nie poleci pierwszy. A mógł również napisać trzy, byle jakie posty, zniknąć i przy takiej liczbie osób może by się nikt nie zorientował. Hmmm interesting. If you suspect him not better will be for you waiting what he will write on another days than too fast lynch him. You have weird think. You want lynch him and what you will do with his colour will be green/red? You will read his posts or you will be ignore what he write? Nawet nie próbuję tego zrozumieć.
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 12, 2023 21:27:53 GMT 1
Jak ja się do niego dobieram, skoro go uniewinniam? Poza tym ten fragment o Kofoli został napisany w fatalnym stylu. Tak go uniewinniasz, że wbijasz mu szpilki, a samo uniewinnienie opatrzyłeś jednym dużym ALE. Mnie to nie gra. Kto napisał o Kofoli w fatalnym stylu, ja czy Tygrys? Oczywiście, że ty. Naprawdę chcesz budować narracje o moje winie, odwołując się do tego, co zrobił ktoś tam, kiedyś tam gdzieś tam? Gdybyś był w mieście, chciałbyś patrzeć na fakty i oceniałbyś moją grę, moje zachowania i zagrania. W mieście jednak nie jesteś i bardziej naturalne niż patrzeć co robię jest umieszczać to w jakieś sztuczne ramy. a na relacje ze mną czemu nie zwróciłeś uwagi? Nie przepadam za krokietami. Wolę kremówki. Nie wykuwam tutaj nic w kamieniu, ale na tym etapie nie wyobrażam sobie głosu w papieża. Aczkolwiek, żeby go trochę bardziej poddenerwowac zasugeruję, że próbujesz właśnie podważyć uniewinnienie, coś co lubią robic mafiozi i jako przykład podam Kofolę z edycji doktorskiej A to akurat słuszna uwaga, zresztą już wcześniej zanotowałem sobie w głowie, że jeśli Tygrys niewinny, to Krios się do niego dobiera niczym Kofola do Wednesday.
Czy da się sztuczniej spłycić moją dotychczasową grę i całą interakcję z Tygrysem?
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 12, 2023 21:31:47 GMT 1
Po co był ten tekst albo mnie atakujesz porządnie, albo nie. Ty sobie rzucasz takim czymś. Jakimś porównaniem słabym. Jakbyś naprawdę uważał, że mogę być w mafii, to chyba byś przeczytał moje posty, zadał jakieś pytanie. Zachował się tak, jak zachował się Koń w stosunku do Tygrysa. A nie rzucił czymś tak słabym.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 21:33:16 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 12, 2023 21:33:16 GMT 1
melaska kiedy postanowilas że bedziesz w ingliszu pisac
|
|