|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 12, 2023 21:36:02 GMT 1
A do tożsamości przyznałem się już w pierwszym poście. Jestem niewinny i więcej o mnie wiecie, tym łatwiej do tego dojdziecie. Nie przydam się na początku tej gry w znajdowaniu mafiozów, to może chociaż się uniewinnię Panie Tygrys, a może ty byś się tak grą uniewinnił, a nie próbami obejścia regulaminu, co?
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 12, 2023 21:36:36 GMT 1
Jak czytam posty szanownej małżonki pana Trumpa to mam wrażenie, że może nas robić w chuja i jednak nie jest native speakerem.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 12, 2023 21:36:41 GMT 1
melaska kiedy postanowilas że bedziesz w ingliszu pisac Dobra wystarczy już tego angielskiego, ale dobrze się bawiłam przy tym ^^ Dla zabawy to było a co ^^
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 12, 2023 21:38:55 GMT 1
Bawiło mnie to jak niektórzy próbowali zmusić do pisania po polsku
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 21:39:17 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 12, 2023 21:39:17 GMT 1
melaska kiedy postanowilas że bedziesz w ingliszu pisac Dobra wystarczy już tego angielskiego, ale dobrze się bawiłam przy tym ^^ Dla zabawy to było a co ^^
bo przez chwile myslalem ze slysze deszcz na betonie a przeciez jestem w szarm al szejk sklonilem cie do zmiany? czekalas na to pytanie?
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 12, 2023 21:39:53 GMT 1
Tak go uniewinniasz, że wbijasz mu szpilki, a samo uniewinnienie opatrzyłeś jednym dużym ALE. Mnie to nie gra. Kto napisał o Kofoli w fatalnym stylu, ja czy Tygrys? Oczywiście, że ty. Naprawdę chcesz budować narracje o moje winie, odwołując się do tego, co zrobił ktoś tam, kiedyś tam gdzieś tam? Gdybyś był w mieście, chciałbyś patrzeć na fakty i oceniałbyś moją grę, moje zachowania i zagrania. W mieście jednak nie jesteś i bardziej naturalne niż patrzeć co robię jest umieszczać to w jakieś sztuczne ramy.Nie przepadam za krokietami. Wolę kremówki. A to akurat słuszna uwaga, zresztą już wcześniej zanotowałem sobie w głowie, że jeśli Tygrys niewinny, to Krios się do niego dobiera niczym Kofola do Wednesday.
Czy da się sztuczniej spłycić moją dotychczasową grę i całą interakcję z Tygrysem? Czyli już wiadomo, jestem w mafii, jutro masówka na mnie i potem trzeba znaleźć tylko 4? Ale w ogóle zabawne jest, że już wykonujesz ruchy wyprzedzające. Ja na razie napierdalam jak w bęben w Tygrysa, ale dostrzegam też to, co w temacie szybciej napisał Tygrys, a ja też pomyślałem, że jeśli on jest niewinny, to był niezłym lepem na mafię, a z osób, które się do niego dowaliły najgorzej wyglądasz Ty. Przypominasz w zachowaniu niejednego mafiozę z dawnych edycji, ale akurat wspomnieliśmy z Tygrysem tego samego. Na razie sobie myślę, Tygrys w mafii. Ale jak niewinny, to trzeba wrócić do Kriosa. Ty tymczasem już teraz bronisz się przed oskarżeniem, jakbyś wiedział, że ten Tygrys jest niewinny. Takie trochę mafijne, powiedziałbym. Nie mówiąc o tym, że nieładnie zmanipulowałeś moją wypowiedź. Bo twierdzisz, że nie patrzę na fakty, a jest wręcz przeciwnie. Patrzę na fakt, że się dziwnie dopierdalasz do Tygrysa, wbijasz mu szpilki, ale niby uniewinniasz, ale też nie do końca, bo to pijak, a jak pijak to może też i złodziej. No to ja z tego faktu wyciągam wniosek, że z jednej strony masz furtkę do głosu na Tygrysa, bo mu te szpilki wbijasz, a z drugiej możesz się w razie czego mądrzyć, że widziałeś niewinność, gdyby padł i okazał się niewinny. No a z kolei z tego wyciągam wniosek, że to jest zachowanie mafijne, więc gdyby faktycznie Tygrys był niewinny, to trzeba Ci się przyjrzeć mocniej. No a Ty postanowiłeś wyjebać od razu, że nie jestem w mieście i chuj. No nie wiem, kto tu wypada sztuczniej.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 12, 2023 21:41:45 GMT 1
Dobra wystarczy już tego angielskiego, ale dobrze się bawiłam przy tym ^^ Dla zabawy to było a co ^^
bo przez chwile myslalem ze slysze deszcz na betonie a przeciez jestem w szarm al szejk sklonilem cie do zmiany? czekalas na to pytanie? Mniej więcej i tak bym zmieniła na polski niezależnie od twojego pytania więc dla mnie to nie robi różnicy. Chociaż trochę mogłam się pobawić kreacją ty razem.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 21:41:47 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 12, 2023 21:41:47 GMT 1
papierz jak pracowal w hucie to musial byc przodownikiem pracy i widac ze oczytany ale strasznie duzo sluw uzywa
a wczesnjej był tylko zabawny
rekin poczul krew czy to tez prawdziwy pies?
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 12, 2023 21:42:38 GMT 1
Głos na Papieża.
Super sobie zakolejkować chesz niewinnego Tygrysa, a po nim zwalić ten lincz na mnie. Piękny jesteś.
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 12, 2023 21:42:52 GMT 1
Szkoda, liczyłem, że pociągniesz to ze 2 dni, wtedy by Cię było łatwiej uniewinnić, bo uporczywe trzymanie się kreacji mimo tego, że inni cisną, żebyś z niej wyszła jest miastowe.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 21:43:35 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 12, 2023 21:43:35 GMT 1
papierz chcesz byc koalicjantem lepera?
z kim bys usiadl do stolu prendzej, ze slonym krokietem czy z orlinkiem?
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 12, 2023 21:44:01 GMT 1
Gdzie z nas dwóch to ja nie chcę linczu na Tygrysie, a ty tak.
|
|
|
Post by Pablo Picasso on Oct 12, 2023 21:45:34 GMT 1
Thane Krios bardzo słabo, nie dość, że jak zagubiony mafioza wkurza się na podejrzenia bez argumentów to: Zostawia sobie furtki And how does this affect your assessment of the tiger? Akurat jego odpowiedź na to pytanie nic mi nie dała. Całościowo uważam, że gdyby nie był pijany to na 85% niewinny. Alkohol jednak zwiększa szanse, że tak absurdalnie zagrał jako mafia.nie rozumie matematyki A to akurat słuszna uwaga, zresztą już wcześniej zanotowałem sobie w głowie, że jeśli Tygrys niewinny, to Krios się do niego dobiera niczym Kofola do Wednesday.
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 12, 2023 21:45:44 GMT 1
Głos na Papieża. Super sobie zakolejkować chesz niewinnego Tygrysa, a po nim zwalić ten lincz na mnie. Piękny jesteś. Ekskomunika na Kriosa. Gdzie z nas dwóch to ja nie chcę linczu na Tygrysie, a ty tak. No jak mam go za mafię, to czemu miałbym nie chcieć go linczować? Mam go do innej parafii przenieść, czy o chuj Ci chodzi? Jak masz go za niewinnego (ale tak bez furtek, tylko serio), to śmiało, przekonaj mnie. Łatwiej do tego niż do antykoncepcji czy uznania homoseksualistów za ludzi.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 12, 2023 21:48:57 GMT 1
Thane Krios bardzo słabo, nie dość, że jak zagubiony mafioza wkurza się na podejrzenia bez argumentów to: Zostawia sobie furtki Akurat jego odpowiedź na to pytanie nic mi nie dała. Całościowo uważam, że gdyby nie był pijany to na 85% niewinny. Alkohol jednak zwiększa szanse, że tak absurdalnie zagrał jako mafia.nie rozumie matematyki A to akurat słuszna uwaga, zresztą już wcześniej zanotowałem sobie w głowie, że jeśli Tygrys niewinny, to Krios się do niego dobiera niczym Kofola do Wednesday.Kochani, wyjebało mnie z butów i wylądowałem na orbicie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 21:49:15 GMT 1
via mobile
Post by dawidozdoba on Oct 12, 2023 21:49:15 GMT 1
dobra czas na telefony od widzow elo
ktore goscie z dotychczasowych trzynastu stron sa wedlug was potencjalnie najwiekszym lepem na mafioza
ja mam pare takich latwych przypierdolek wylistowanych hehe
kto pierwszy te lepszy
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 12, 2023 21:50:35 GMT 1
papierz chcesz byc koalicjantem lepera? z kim bys usiadl do stolu prendzej, ze slonym krokietem czy z orlinkiem? Nie chcę być koalicjantem Leppera, na razie jego posty traktuję jak bełkot. A do stołu chętniej usiądę z Orlinkiem, bo on bardzo dużo czyta, odświeża umysł i będzie kurwa jak brzytwa.
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 12, 2023 21:51:31 GMT 1
Głos na Papieża. Super sobie zakolejkować chesz niewinnego Tygrysa, a po nim zwalić ten lincz na mnie. Piękny jesteś. Ekskomunika na Kriosa. Gdzie z nas dwóch to ja nie chcę linczu na Tygrysie, a ty tak. No jak mam go za mafię, to czemu miałbym nie chcieć go linczować? Mam go do innej parafii przenieść, czy o chuj Ci chodzi? Jak masz go za niewinnego (ale tak bez furtek, tylko serio), to śmiało, przekonaj mnie. Łatwiej do tego niż do antykoncepcji czy uznania homoseksualistów za ludzi. Chodzi mi o to, że ja mówię Tygrys niewinny i nie chcę go linczować jutro. Ty mówisz, że chcesz go zlinczować. A potem jak będzie niewinny, to chcesz na tej podstawie zlinczować mnie za atakowanie go. Doprawdy piękne i logiczne. A to z alkoholem to nie żadna furtka, tylko sensowna obserwacja, ale jakoś nie umiecie tego zauważyć. Całościowo uważam, że Tygrys jest prędzej w mieście niż w mafii. A to ty stosujesz manipulacje, porównując moją grę do czegoś, co widziałeś w przeszłości, próbujesz kolejkować niewinnych, zarzucasz mi atakowanie gracza, którego w rzeczywistości bronię. I zamiast rzetelnie poprowadzić moją sprawę tak jakbyś naprawdę mnie podejrzewał, ale obawiał się, że mogę być w mieście wolisz porównać mnie do jakiejś Kofoli.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 21:52:17 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 21:52:17 GMT 1
Jednak chyna za dużo wypiłem i odpuszczam na dzisiaj granie. Widzimy się jutro. Uszanowanie.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 12, 2023 21:52:43 GMT 1
Thane Krios bardzo słabo, nie dość, że jak zagubiony mafioza wkurza się na podejrzenia bez argumentów to: Zostawia sobie furtki nie rozumie matematyki Kochani, wyjebało mnie z butów i wylądowałem na orbicie.
Grubol nasz oszukuje, bo ziemia jest płaska i nie ma żadnej orbity, Grubol mafia. A do tego żydokomuna.
|
|