|
Post by Harrier Du Bois on Oct 12, 2023 21:53:22 GMT 1
LUSTRO: Z podstawy kranu tryska gorąca woda, lustro zaś pokryte jest parą. Nie widzisz swojej twarzy, jedynie niewyraźny zarys człowieka. Nagle dociera do ciebie, że nie umiesz sobie przypomnieć twarzy ukrywającej się pod warstwą kropelek wody.
2. Wytrzyj lustro
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 12, 2023 21:58:39 GMT 1
Papież powiedz mi kto z dobrą wolą i poszukujący prawdy rzuca tekstem, że robię coś tak jak jakaś Kofola zamiast zadać pytania, przedstawić swoje rozumowanie, cokolwiek zamiast tego?
|
|
Papież
Edycja#37
Limit: 306
|
Post by Papież on Oct 12, 2023 21:58:54 GMT 1
Ekskomunika na Kriosa. No jak mam go za mafię, to czemu miałbym nie chcieć go linczować? Mam go do innej parafii przenieść, czy o chuj Ci chodzi? Jak masz go za niewinnego (ale tak bez furtek, tylko serio), to śmiało, przekonaj mnie. Łatwiej do tego niż do antykoncepcji czy uznania homoseksualistów za ludzi. Chodzi mi o to, że ja mówię Tygrys niewinny i nie chcę go linczować jutro. Ty mówisz, że chcesz go zlinczować. A potem jak będzie niewinny, to chcesz na tej podstawie zlinczować mnie za atakowanie go. Doprawdy piękne i logiczne. A to z alkoholem to nie żadna furtka, tylko sensowna obserwacja, ale jakoś nie umiecie tego zauważyć. Całościowo uważam, że Tygrys jest prędzej w mieście niż w mafii. A to ty stosujesz manipulacje, porównując moją grę do czegoś, co widziałeś w przeszłości, próbujesz kolejkować niewinnych, zarzucasz mi atakowanie gracza, którego w rzeczywistości bronię. I zamiast rzetelnie poprowadzić moją sprawę tak jakbyś naprawdę mnie podejrzewał, ale obawiał się, że mogę być w mieście wolisz porównać mnie do jakiejś Kofoli. Jaką, kurwa, Twoją sprawę? Mamy d0, nawet jeszcze nie wiadomo, czy jutro dalej będę chciał odjebać Tygrysa, bo pewnie uaktywni się wielu graczy i ktoś może się wjebać jak dzik w żołędzie, a Ty już panikujesz, że nie tylko chcę odjebać (rzekomo niewinnego) Tygrysa, ale jeszcze na podstawie jego niewinności wyjebać Ciebie potem. Porównałem Cię do Kofoli, bo tego porównania użył też Tygrys. To nie oznacza, że giniesz za 3 minuty autorytarną decyzją Papieża, tylko że potencjalnie widzę coś, co może Cię obciążać. A Ty dokonałeś zesrania. PRZEKONAJ MNIE KURWA DO NIEWINNOŚCI TYGRYSA, SKORO MASZ GO ZA NIEWINNEGO!!!
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 12, 2023 21:59:21 GMT 1
LUSTRO: Z podstawy kranu tryska gorąca woda, lustro zaś pokryte jest parą. Nie widzisz swojej twarzy, jedynie niewyraźny zarys człowieka. Nagle dociera do ciebie, że nie umiesz sobie przypomnieć twarzy ukrywającej się pod warstwą kropelek wody. 2. Wytrzyj lustro WEWNĘTRZNE IMPERIUM [Łatwy: Sukces]: Czekaj! Ewidentnie tego nie przemyślałeś. Nie spodoba ci się to, co tam zobaczysz. I już nigdy *nie przestaniesz tym być*. 1. Trudno (Wytrzyj lustro mimo to).
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 12, 2023 21:59:32 GMT 1
Nie będę cię do niczego przekonywał popatrzę jak szukasz prawdy sam.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 12, 2023 22:00:15 GMT 1
via mobile
Post by Przyczajony Tygrys on Oct 12, 2023 22:00:15 GMT 1
Ale mnie wkurwia ten papież
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 12, 2023 22:00:20 GMT 1
papierz co sie tak emocjonujesz ze zaczales pisac jak leper
za audiotele sa plusiki jakby co
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 12, 2023 22:00:58 GMT 1
LUSTRO: Z podstawy kranu tryska gorąca woda, lustro zaś pokryte jest parą. Nie widzisz swojej twarzy, jedynie niewyraźny zarys człowieka. Nagle dociera do ciebie, że nie umiesz sobie przypomnieć twarzy ukrywającej się pod warstwą kropelek wody. 2. Wytrzyj lustro WEWNĘTRZNE IMPERIUM [Łatwy: Sukces]: Czekaj! Ewidentnie tego nie przemyślałeś. Nie spodoba ci się to, co tam zobaczysz. I już nigdy *nie przestaniesz tym być*. 1. Trudno (Wytrzyj lustro mimo to). jesli ty nie jestes swierzak to jestes mafia bo co to kurwa w ogole jest ze tu do jakiegos teatrzyku cwiczysz
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 12, 2023 22:00:59 GMT 1
LUSTRO: Z podstawy kranu tryska gorąca woda, lustro zaś pokryte jest parą. Nie widzisz swojej twarzy, jedynie niewyraźny zarys człowieka. Nagle dociera do ciebie, że nie umiesz sobie przypomnieć twarzy ukrywającej się pod warstwą kropelek wody. 2. Wytrzyj lustro WEWNĘTRZNE IMPERIUM [Łatwy: Sukces]: Czekaj! Ewidentnie tego nie przemyślałeś. Nie spodoba ci się to, co tam zobaczysz. I już nigdy *nie przestaniesz tym być*. 1. Trudno (Wytrzyj lustro mimo to). Od razu lepiej, lecimy kurdeee.
|
|
|
Post by dawidozdoba on Oct 12, 2023 22:01:25 GMT 1
no dobra smiechlem
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 12, 2023 22:03:07 GMT 1
Piękne.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 12, 2023 22:06:18 GMT 1
Ja do spowiedzi to raczej nie chodzę, ale na Ojca Świętego w życiu ręki nie podniosę.
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 12, 2023 22:06:46 GMT 1
Wolność wyznania wolnością wyznania, ale nasz kraj stoi na KATOLICKICH FUNDAMENTACH.
|
|
|
Post by Melania Trump on Oct 12, 2023 22:07:47 GMT 1
Dobra wystarczy już tego angielskiego, ale dobrze się bawiłam przy tym ^^ Dla zabawy to było a co ^^
Szkoda, liczyłem, że pociągniesz to ze 2 dni, wtedy by Cię było łatwiej uniewinnić, bo uporczywe trzymanie się kreacji mimo tego, że inni cisną, żebyś z niej wyszła jest miastowe. Nie sądzę by ktokolwiek w tym towarzystwie chciałby tak długo trzymać się kreacji zwłaszcza jak inni by mogli sobie przed linczem dorobić dodatkowe argumenty za winą.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 12, 2023 22:12:25 GMT 1
ESPRIT DE TOWN (Ciężki: Sukces): Panie Krokieteczku, nie odnosi Pan wrażenia, jakby czegoś albo kogoś Panu w tej grze brakowało? Gdzie jest ta wścibska menda Paździoch albo erosoman Boczek? O Kimie nawet nie wspominam.
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 12, 2023 22:20:12 GMT 1
Papież powiedz mi kto z dobrą wolą i poszukujący prawdy rzuca tekstem, że robię coś tak jak jakaś Kofola zamiast zadać pytania, przedstawić swoje rozumowanie, cokolwiek zamiast tego? Czemu panikujesz, jakbym kręcił na Ciebie lincz? Czemu domagasz się pytań? Rozumowanie przedstawiłem chyba dość łopatologicznie już. Ale niech będzie: 1. Twój stosunek do Tygrysa uważam za dziwny, stawiasz mu pytania, które sugerują, że posty Tygrysa są niespójne, nielogiczne, może mafijne. Nie tylko ja je tak odbieram, bo poczuł to też Tygrys. Te posty, o które mi chodzi to na przykład: No zapytałem o kreację, ponieważ widzę, że się kreuje i uznalem, że informacje na temat kreacji pomogą mi rozwiązać kwestię istotną, czyli to czy jest w mafii. Nie zrozumiałeś tego czy o co chodzi? W jaki sposób informacje na temat kreacji gracza mogą pozwolić lub ułatwić rozstrzygnięcie czy jest w mafii? Nie podoba mi się to włączenie w kampanię na mnie jednej z osób (nie pamiętam ksywki, ale była trójka i nie chodzi mi ani o dodę ani o żółtą mordę, więc to ten trzeci) Jesteś tak przewrażliwiony, że w niewinnym pytaniu widzisz atak. Co nie podobało ci się w moim pytaniu? No właśnie nie podoba mi się to, że to nie jest atak, tylko próba wytknięcia jakiejś logicznej nieścisłości. To jest coś co w mojej opinii mafii zrobić najłatwiej, zwłaszcza jeśli chcesz zrobić podczepkę pod coś, co dzieje się w temacie. Zapytałeś o rzecz moim zdaniem absurdalną, więc chciałem się dowiedzieć, po co? Tak czy inaczej, mam nadzieję, że poznasz kolor tego Ozdoby. Czy to budowanie sobie podpórki pod jutrzejszy głos na mnie Doda? Nie podobają mi się zapychacze Melanii, wydaje mi się strasznie szara dotychczas. Nic wielkiego, ale co większego można mieć na tym etapie. Zostałem zapytany o opinie więc napisałem. Oznaczeniem gdzie mam głos, zasugerowałem kto jest moim największym podejrzanym i zanim się papież znowu przypierdoli - potraktowałem to jako synonim tego, że Melania jest moim głównym podejrzanym. Ile jeszcze osób oskarżysz o budowanie sobie podkładki pod jutrzejszy głos na ciebie? I dlaczego oskarżasz o coś takiego, żeby potem ładnie odpowiedzieć na pytanie? To pytanie jest dobre i warto na nie odpowiedzieć, czy jest podkładką pod głos na ciebie? Czy to budowanie sobie podpórki pod jutrzejszy głos na mnie Doda? Nie podobają mi się zapychacze Melanii, wydaje mi się strasznie szara dotychczas. Nic wielkiego, ale co większego można mieć na tym etapie. Zostałem zapytany o opinie więc napisałem. Oznaczeniem gdzie mam głos, zasugerowałem kto jest moim największym podejrzanym i zanim się papież znowu przypierdoli - potraktowałem to jako synonim tego, że Melania jest moim głównym podejrzanym. Ile jeszcze osób oskarżysz o budowanie sobie podkładki pod jutrzejszy głos na ciebie? I dlaczego oskarżasz o coś takiego, żeby potem ładnie odpowiedzieć na pytanie? To pytanie jest dobre i warto na nie odpowiedzieć, czy jest podkładką pod głos na ciebie? Do tego zostawiasz sobie furtkę, jakbyś bał się jednoznacznej opinii: And how does this affect your assessment of the tiger? Akurat jego odpowiedź na to pytanie nic mi nie dała. Całościowo uważam, że gdyby nie był pijany to na 85% niewinny. Alkohol jednak zwiększa szanse, że tak absurdalnie zagrał jako mafia. Ja z Twojego zachowania wobec Tygrysa nie mam wrażenia, że masz go za niewinnego, raczej wygląda to na chęć osłabienia jego pozycji. 2. Jeśli Tygrys jest niewinny, to jest dobrym lepem na mafię (Ozdoba pytał, kto był dobrym lepem, to odpowiadam: Tygrys, jeśli niewinny, Ozdoba oraz Melania), więc jeśli padnie niewinny lub jednak uniewinni się grą w dalszej fazie, to trzeba się przyjrzeć atakującym go. 3. Analogiczne sytuacje są stare jak historia mafii, na tym forum można przypomnieć Kofolę atakującą Wednesday, Hobbita atakującego Aragorna. Zauważam ten fakt, nie przesądzając na razie w ogóle o Twoim kolorze, Ty zaś odpalasz się i stwierdasz, że jestem w mafii, bo oczywiście żaden miastowy nie mógł pomyśleć tak jak ja i zauważyć tego, co powyżej. I robisz to w takim stylu, jakbym już jednogłośnie zakolejkował 2 lincze bez prawa odwołania się od mojego wyroku. Szkoda, liczyłem, że pociągniesz to ze 2 dni, wtedy by Cię było łatwiej uniewinnić, bo uporczywe trzymanie się kreacji mimo tego, że inni cisną, żebyś z niej wyszła jest miastowe. Nie sądzę by ktokolwiek w tym towarzystwie chciałby tak długo trzymać się kreacji zwłaszcza jak inni by mogli sobie przed linczem dorobić dodatkowe argumenty za winą. Kojarzę taką edycję, że jeden typ ze 3 dni pisał po angielsku. Był niewinny a czepiał się go m.in. mafioza.
|
|
Grubol
Administrator
|
Post by Grubol on Oct 12, 2023 22:20:38 GMT 1
ESPRIT DE TOWN (Ciężki: Sukces): Panie Krokieteczku, nie odnosi Pan wrażenia, jakby czegoś albo kogoś Panu w tej grze brakowało? Gdzie jest ta wścibska menda Paździoch albo erosoman Boczek? O Kimie nawet nie wspominam. Dziękuję za troskę, już wracam na Ziemię!
|
|
Papież
Edycja#37
|
Post by Papież on Oct 12, 2023 22:21:56 GMT 1
papierz co sie tak emocjonujesz ze zaczales pisac jak leper za audiotele sa plusiki jakby co Bo mnie ten Krios wkurwił. A zwykle wkurwiają mnie mafiozi, więc w sumie chyba wyślę na niego głos.
|
|
|
Post by Thane Krios on Oct 12, 2023 22:24:53 GMT 1
Bo mnie denerwuje takie rzucanie w eter hasłami, że zachował się jak Kofola. I denerwuje mnie, że dalej wkręcasz ludziom, że osłabiam pozycję Tygrysa, gdy jest dokładnie przeciwnie. Wzmacniam ją. Wkręcasz ludziom, że zostawiam sobie furtki gdy moje zdanie jest jednoznaczne, bo udało ci się chwycić mnie za słówko z tym alkoholem. Nie sugerowałem nikomu w żadnym etapie tej rozgrywki, że Tygrys jest w mafii.
Mieszkańcy szukają prawdy Papież. Mafiozi nie szukają prawdy, rzucają hasła. Ty na razie rzuciłeś Hasło, że zachowałem się jak Kofola. A teraz szukaj prawdy, żebym zmienił zdanie.
I zarzucasz mi panikę, gdy ja nie panikuję. Chyba wszystko co mi zarzucasz jest manipulacją.
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 12, 2023 22:27:47 GMT 1
papierz co sie tak emocjonujesz ze zaczales pisac jak leper za audiotele sa plusiki jakby co Bo mnie ten Krios wkurwił. A zwykle wkurwiają mnie mafiozi, więc w sumie chyba wyślę na niego głos. Jakoś mi tak nieswojo jak przeczytałem tera od nowa te czternaście stron i highlightem edycji jest póki co trójkąt Tygrys - Papież - Krios, a na domiar złego Krios ROZSIERDZIŁ papieża. I teraz muszę sobie zinternalizować czy bardziej mi jest nieswojo dlatego, że tak wieje chujem, czy że tak się wkurwiłeś na tego Kriosa.
|
|