|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 6:24:45 GMT 1
LEPPER IDZIE ZA NIEDŹWIEDZIEM TAK JAK OBIECAŁ GRUBOLOWI
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 6:26:18 GMT 1
PODPALIŁEM SIĘ W TEJ EDYCJI NA DWIE NIEWINNE OSOBY JEŚLI TRZECIA DROGI MYŚLI ŻE PÓJDE DZIŚ W OZDOBĘ NO TO TAK SIE NIE STANIE MUSIMY SZUKAĆ POROZUMIENIA
|
|
Doda
Edycja#37
Limit: 157
|
Rozgrywka
Oct 20, 2023 6:37:03 GMT 1
via mobile
Post by Doda on Oct 20, 2023 6:37:03 GMT 1
Ja też nie zagłosowałem jeszcze
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2023 6:51:24 GMT 1
via mobile
Post by Harrier Du Bois on Oct 20, 2023 6:51:24 GMT 1
Krokiet, Maximus, ewidentnie mafia, nie uwierzę, żeby Kacperek ze swoimi potężnymi jajami na widok takiego wyniku się poddał, zamiast się ucieszyć, że ma przed sobą starcie tytanów Patrząc na to co się dzieje, jedynym wyjściem dla trzeciej drogi jest próba przekonana miasta do pójścia w maximusa. Ale raz już probowalem podejścia „jest meczowka, chcą mnie wyjebac, będę pchał tego, kogo osoba decyzjna będzie w stanie rozważyć zamiast” skończyło się tym, ze zlinczowany został Ali Agca, wiec póki co to muchomor jest średni, nawet jak dzisiaj zbierają się szable na krokieta a nie na mnie, to bez różnicy. O tutaj mafiacorner.boards.net/post/53760/thread
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 7:07:08 GMT 1
Z DWÓJKI KROKIET-DU BOIS WIĘKSZE ZAUFANIE MAM DO TEGO PIERWSZEGO PRZEZ TEN POST GŁÓWNIE: prawdopodobnie będziemy musieli odbyć męska rozmowę o 21;01 bo co najmniej jeden z powyższych panów robi mnie w chuja Harriet zajebał omgusa paradoksalnie i widzę dużo złych chęci w nim teraz, bo za takie same teksty jakie wspominał to w Wisniakowej był zesrany i zabił mnie przed detem - a tutaj to umniejsza a Kacper jest ślepy na to co ja gram i co Grubol gra w tej edycji, a po kim jak po kim, ale od niego oczekuje obiektywizmu Jak Grubol winny wysyłasz do Golubia Dobrzynia dobre piwko Jak Grubol niewinny wysyłam do Ciebie dobrą łychę Stoi? GRUPA NIEWINNYCH: LEPPER, NIEDŹWIEDŹ, OZDOBA NAMASZCZONY PRZEZ GRUBOLA GRUPA(DLA MNIE)MNIEJ WINNA: KROKIET, DODA DO SPRAWDZENIA: HARRIER, TYTUS, MAXIMUS, CENTRYSTA
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 20, 2023 7:28:58 GMT 1
Dziś Niedźwiedź nie śpi i faktycznie będzie czytał. Ku pamięci Papieża i Grubola, którzy oddali swe życie w walce o sprawę (dodałbym jeszcze parę osób, które cholernie dużo czasu spędziło na analizowaniu rozgrywki, ale nie mam pewności, które z nich to mafijne szuje, a które nie)
I chyba od razu mogę powiedzieć, że raczej żadnej Dody dziś, nie kiedy musimy strzelać celnie, a nie mamy żadnych poszlak. Ale do 21 jeszcze jest czas, więc cholera wie co wyjdzie po drodze.
Powodzonka Krokiet na rozmowach o pracę, sukcesów życzę.
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 20, 2023 8:35:48 GMT 1
Przy okazji, fajnie by było, gdyby każdy mógł napisać na kogo w obecnym momencie oddałby głos (tzn. kogo ma za najbardziej winnego) - jak ktoś chce, to może się nawet pokusić o ranking podejrzanych. Każdy się będzie mógł podzielić własnym zdaniem, a dobrze też wiedzieć, na czym stoimy.
E: Na uzasadnieniu mi w tym przypadku nie zależy, chodzi mi tylko o to, żeby podsumować zdanie miasta.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 8:39:17 GMT 1
JAKBYM MIAŁ STRZAŁ SNAJPERA TO CHYBA BYM W MAXIMUSA WALIŁ ALBO OPCJA TWISTOWA - HARRIER
|
|
Maximus
Edycja#37
Limit: 371
|
Rozgrywka
Oct 20, 2023 8:39:32 GMT 1
via mobile
Post by Maximus on Oct 20, 2023 8:39:32 GMT 1
Nie wiem, chyba ludzie tutaj nie ochłonęli po wydarzeniach sprzed dwóch dni. Stało się, co się stało, trzeba teraz uderzyć w mafię. Ja proponuję Dodę. ja pierdole maximus, mam problem z tobą określić, czy grasz na odpiętych wrotach, czy wręcz przeciwnie, jesteś tak odcięty emocjonalnie od tej gierki po linczu na olinku - lećmy po linczujących olinka po linczu na tygrysie - lećmy po linczujących tygrysa po linczu na Grubolu doprowadzającym do meczówki - stało się co się stało xD jestem tym zdezorientowany i mam problem z określeniem, na ile to jest mafijne, ale na pewno wiem, że takim chorągiewkowym akcjom nie ufam No co mam rozpamiętywać i rozdrapywać rany, i tak każdy już tu siedzi podirytowany (a przynajmniej na pewno miastowi).
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Rozgrywka
Oct 20, 2023 8:40:35 GMT 1
via mobile
Post by Maximus on Oct 20, 2023 8:40:35 GMT 1
Przy okazji, fajnie by było, gdyby każdy mógł napisać na kogo w obecnym momencie oddałby głos (tzn. kogo ma za najbardziej winnego) - jak ktoś chce, to może się nawet pokusić o ranking podejrzanych. Każdy się będzie mógł podzielić własnym zdaniem, a dobrze też wiedzieć, na czym stoimy. E: Na uzasadnieniu mi w tym przypadku nie zależy, chodzi mi tylko o to, żeby podsumować zdanie miasta. Doda. Moim zdaniem to celny strzał. Nie widzę problemu w rzucaniu tam głosu.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 9:09:37 GMT 1
A CZEMU TA DODA TAK WŁAŚCIWIE? MAXIMUS? JAKIE MASZ ODCZUCIA?
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 20, 2023 9:28:13 GMT 1
nie wiem, kurwa, odruchowo wywaliłbym tego Krokieta jak pan Grubol powiedział i elo, szczególnie że pół gry go podejrzewałem sam
ten tytus przejechał całą grę na pchaniu podejrzeń w stronę Ozdoby, tam jest wybitny brak jakiejś progresji w myśleniu, może to jest bezpieczna opcja żeby prześlizgnąć się po prostu do kolejnej meczuwy i tam myśleć dalej
|
|
Maximus
Edycja#37
|
Post by Maximus on Oct 20, 2023 9:38:21 GMT 1
nie wiem, kurwa, odruchowo wywaliłbym tego Krokieta jak pan Grubol powiedział i elo, szczególnie że pół gry go podejrzewałem sam ten tytus przejechał całą grę na pchaniu podejrzeń w stronę Ozdoby, tam jest wybitny brak jakiejś progresji w myśleniu, może to jest bezpieczna opcja żeby prześlizgnąć się po prostu do kolejnej meczuwy i tam myśleć dalej Tytus też może polecieć. @ Lepper: Po prostu uważam, że całą grę nie gra miastowo. Dla mnie to wystarczy. Tytus zresztą też nie, ale w Dodę mam ochotę polecieć najpierw, bo u Tytusa widziałem jedną potencjalną miastową interpretację jego działań, a jeden to więcej niż zero.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2023 9:43:59 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 20, 2023 9:43:59 GMT 1
Mi najbliżej maximusa
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2023 9:44:31 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 20, 2023 9:44:31 GMT 1
Bezrefleksyjność Centrysty i Ozdoby mnie martwi także
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 20, 2023 9:51:39 GMT 1
ja nie wiem już jaką refleksję już mam w tej grze wyciągnąć, staram się znaleźć najpewniejszego mafiozę, żeby chociaż jeden dzień więcej to dało
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 20, 2023 9:52:47 GMT 1
maximusowi nie ufam, on momentami spoko postuje a potem puści jakiegoś takiego śmierdziucha, że notowania od razu lecą w dół jak kurs złotego po obniżeniu stóp procentowych
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2023 10:03:39 GMT 1
via mobile
Post by Słony Krokiet on Oct 20, 2023 10:03:39 GMT 1
Ale chyba oczywistym powinno być, że odczyt Grubola był wyjatkowo emocjonalny, a same argumenty na moją winę były mega mega mocno emocjonalnie subiektywne. O tym jak go nie w porządku traktowałem w tej grze. Nie powinny specjalnie przemawiać do kogokolwiek poza nim samym. A tymczasem conajmniej 3 graczy wyskakuje ze statementem idziemy w krokieta bo Grubol.
Ja wiem, że mafia musi to robić i każdy z was na chwilkę zakładając moją niewinność tez powinien zrozumieć jak to z tej perspektywy wygląda.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 10:05:38 GMT 1
Ale chyba oczywistym powinno być, że odczyt Grubola był wyjatkowo emocjonalny, a same argumenty na moją winę były mega mega mocno emocjonalnie subiektywne. O tym jak go nie w porządku traktowałem w tej grze. Nie powinny specjalnie przemawiać do kogokolwiek poza nim samym. A tymczasem conajmniej 3 graczy wyskakuje ze statementem idziemy w krokieta bo Grubol. Ja wiem, że mafia musi to robić i każdy z was na chwilkę zakładając moją niewinność tez powinien zrozumieć jak to z tej perspektywy wygląda. JA OBIECAŁEM GRUBOLOWI ŻE GO POSŁUCHAM I NIEDŹWIEDŹ JEST LIDEREM MIASTA WIĘC JEŚŁI NIEDŹWIEDŹ ZAORDYNUJE GŁOSOWANIE W KROKIETA TO BĘDĘ GŁOSOWAŁ W KROKIETA...
|
|
|
Post by Oświecony Centrysta on Oct 20, 2023 10:07:25 GMT 1
no nie no, stawianie tak sprawy akurat w stosunku do mnie jest nie fair, ja mam swoje powody, które przedstawiłem jeszcze zanim Grubol przedstawił swoje
a to że się wspieram zdaniem pewnego niewinnego to chyba nic niezrozumiałego
natomiast staram się jeszcze przemyśleć, co nam daje dziś największe szanse powodzenia
|
|