|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 17:36:20 GMT 1
NO PRAWDA JEST TAKA ŻE JA NP JESTEM JUŻ ZMĘCZONY ROZGRYWKĄ I MYŚL ŻE MAMY CZTERY MECZÓWKI Z RZĘDU I W KTÓREJŚ NAJPEWNIEJ SPUDŁUJEMY SPRAWIA ŻE TROCHĘ MI WSZYSTKO JEDNO JAK SIĘ SKOŃCZY TA ROZGRYWKA xd
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 17:41:17 GMT 1
JESZCZE ZĄB MNIE BOLI JA PIERDOLE
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 20, 2023 17:42:04 GMT 1
Być może zgłupiałem, bo sprawdzam to po raz trzeci, ale jeśli się nie mylę, to po dwóch trafieniach z rzędu mamy możliwość jednej pomyłki.
Jest 5-4, lincz 5-3, lincz 5-2, mord 4-2, lincz nietrafiony 3-2, lincz nietrafiony 2-2 i przegrana
Aczkolwiek wciąż rozumiem co czujesz (niekoniecznie odczuwam to samo, no ale wiadomo ile czasu wy poświęciliście na tę edycję, a ile ja)
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 17:42:05 GMT 1
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 17:44:02 GMT 1
ZARAZ OZDOBA WLECI ZE ŚCIANĄ TEKSTU A PEWNIE SIĘ OKAŻE ŻE MAFIOZA HEH... TAKIE ŻYCIE
|
|
|
Post by Harrier Du Bois on Oct 20, 2023 17:48:20 GMT 1
krokiet jaki stan psychy bo mi się śmiać chce
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 17:54:34 GMT 1
Z SZACUNKU DO RESZTY GRACZY BYM TEGO TYTUSA CYKNĄŁ
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 17:55:39 GMT 1
Moj testament: niewinny bezrolny NIEWINNI: Stary Niedźwiedź - obstaje przy tym ze jest ksiedzem ANDRZEJ LEPPER - za duzy luz przez cala gre NIEPEWNI: Słony Krokiet - mieszana opinia, bardziej sklaniam sie ku mafii, ale czasami wydaje mi sie, ze po prostu taki typ czlowieka. Ale tutaj moge sie mylic, bo totalnie nie mam pogladu na to, jak moze wygladac jego gra Oświecony Centrysta - blizej mi do opcji miasta. Podejrzenia kieruje glownie przez poczatek, pozniej zdecydowanie bardziej miastowa gra. luci - nie mam tutaj zadnych konkretnych odczytow. Bardziej sklaniam sie ku opcji miastowej Harrier Du Bois - glowny znak zapytania to bycie calkowicie poza radarem. Wiekszosc graczy przewijala sie w rozwazaniach, a Harrier zawsze byl gdzies z boku MAFIA: Maximus - doswiadczenie, wywazenie, spokoj. zero nerwowych ruchow, probowal pchac linczujacych Olinka, bo wiedzial ze nie znajdzie tam zbyt wiele mafii Dawid Ozdoba - zanim doszlo do linczowania Sleutha wydawalo mi sie, ze obaj moga byc w mafii. Po propozycji tego linczu w zasadzie szybko poklepal Grubola po plecach i zostal przy nim juz do samego konca Doda - ciezko mi to okreslic, ale zdecydowanie mafijny vibe bije od tej osoby JA MAM WĄTPLIWOŚCI PATRZĄC NA JEGO EFFORT ŻE NIEWINNEMU TYTUSOWI CHCIAŁOBY SIĘ PISAĆ TESTAMENT xd ZA TO LOGICZNE MI SIĘ WYDAJE ŻE JAKO MAFIOZA GO SOBIE PRZYGOTOWAŁ. CO O TYM SĄDZICIE MIASTO?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2023 17:55:42 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 20, 2023 17:55:42 GMT 1
Czy grupa trzymająca władzę już się wypowiedziała w jakimś oficjalnym stanowisku?
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 17:55:58 GMT 1
SZCZEGÓLNIE ŻE JEST TO DŁUŻSZY TESTAMENT NIŻ JA KIEDYKOLWIEK NAPISAŁEM
|
|
|
Post by tytusbanka on Oct 20, 2023 17:56:24 GMT 1
Moj testament: niewinny bezrolny NIEWINNI: Stary Niedźwiedź - obstaje przy tym ze jest ksiedzem ANDRZEJ LEPPER - za duzy luz przez cala gre NIEPEWNI: Słony Krokiet - mieszana opinia, bardziej sklaniam sie ku mafii, ale czasami wydaje mi sie, ze po prostu taki typ czlowieka. Ale tutaj moge sie mylic, bo totalnie nie mam pogladu na to, jak moze wygladac jego gra Oświecony Centrysta - blizej mi do opcji miasta. Podejrzenia kieruje glownie przez poczatek, pozniej zdecydowanie bardziej miastowa gra. luci - nie mam tutaj zadnych konkretnych odczytow. Bardziej sklaniam sie ku opcji miastowej Harrier Du Bois - glowny znak zapytania to bycie calkowicie poza radarem. Wiekszosc graczy przewijala sie w rozwazaniach, a Harrier zawsze byl gdzies z boku MAFIA: Maximus - doswiadczenie, wywazenie, spokoj. zero nerwowych ruchow, probowal pchac linczujacych Olinka, bo wiedzial ze nie znajdzie tam zbyt wiele mafii Dawid Ozdoba - zanim doszlo do linczowania Sleutha wydawalo mi sie, ze obaj moga byc w mafii. Po propozycji tego linczu w zasadzie szybko poklepal Grubola po plecach i zostal przy nim juz do samego konca Doda - ciezko mi to okreslic, ale zdecydowanie mafijny vibe bije od tej osoby JA MAM WĄTPLIWOŚCI PATRZĄC NA JEGO EFFORT ŻE NIEWINNEMU TYTUSOWI CHCIAŁOBY SIĘ PISAĆ TESTAMENT xd ZA TO LOGICZNE MI SIĘ WYDAJE ŻE JAKO MAFIOZA GO SOBIE PRZYGOTOWAŁ. CO O TYM SĄDZICIE MIASTO? Widze ze faktycznie chcesz szybko skonczyc gre xd
|
|
|
Rozgrywka
Oct 20, 2023 17:56:36 GMT 1
via mobile
Post by Oświecony Centrysta on Oct 20, 2023 17:56:36 GMT 1
Moj testament: niewinny bezrolny NIEWINNI: Stary Niedźwiedź - obstaje przy tym ze jest ksiedzem ANDRZEJ LEPPER - za duzy luz przez cala gre NIEPEWNI: Słony Krokiet - mieszana opinia, bardziej sklaniam sie ku mafii, ale czasami wydaje mi sie, ze po prostu taki typ czlowieka. Ale tutaj moge sie mylic, bo totalnie nie mam pogladu na to, jak moze wygladac jego gra Oświecony Centrysta - blizej mi do opcji miasta. Podejrzenia kieruje glownie przez poczatek, pozniej zdecydowanie bardziej miastowa gra. luci - nie mam tutaj zadnych konkretnych odczytow. Bardziej sklaniam sie ku opcji miastowej Harrier Du Bois - glowny znak zapytania to bycie calkowicie poza radarem. Wiekszosc graczy przewijala sie w rozwazaniach, a Harrier zawsze byl gdzies z boku MAFIA: Maximus - doswiadczenie, wywazenie, spokoj. zero nerwowych ruchow, probowal pchac linczujacych Olinka, bo wiedzial ze nie znajdzie tam zbyt wiele mafii Dawid Ozdoba - zanim doszlo do linczowania Sleutha wydawalo mi sie, ze obaj moga byc w mafii. Po propozycji tego linczu w zasadzie szybko poklepal Grubola po plecach i zostal przy nim juz do samego konca Doda - ciezko mi to okreslic, ale zdecydowanie mafijny vibe bije od tej osoby JA MAM WĄTPLIWOŚCI PATRZĄC NA JEGO EFFORT ŻE NIEWINNEMU TYTUSOWI CHCIAŁOBY SIĘ PISAĆ TESTAMENT xd ZA TO LOGICZNE MI SIĘ WYDAJE ŻE JAKO MAFIOZA GO SOBIE PRZYGOTOWAŁ. CO O TYM SĄDZICIE MIASTO? Imo wpadnięcie na testamencie to jest takie lvl 0 wjebanie się w mafii. Jeśli chociaż jeden wymiatacz tam jest, to na pewno uczula na takie rzeczy
|
|
Doda
Edycja#37
Limit: 157
|
Post by Doda on Oct 20, 2023 17:56:40 GMT 1
Moj testament: niewinny bezrolny NIEWINNI: Stary Niedźwiedź - obstaje przy tym ze jest ksiedzem ANDRZEJ LEPPER - za duzy luz przez cala gre NIEPEWNI: Słony Krokiet - mieszana opinia, bardziej sklaniam sie ku mafii, ale czasami wydaje mi sie, ze po prostu taki typ czlowieka. Ale tutaj moge sie mylic, bo totalnie nie mam pogladu na to, jak moze wygladac jego gra Oświecony Centrysta - blizej mi do opcji miasta. Podejrzenia kieruje glownie przez poczatek, pozniej zdecydowanie bardziej miastowa gra. luci - nie mam tutaj zadnych konkretnych odczytow. Bardziej sklaniam sie ku opcji miastowej Harrier Du Bois - glowny znak zapytania to bycie calkowicie poza radarem. Wiekszosc graczy przewijala sie w rozwazaniach, a Harrier zawsze byl gdzies z boku MAFIA: Maximus - doswiadczenie, wywazenie, spokoj. zero nerwowych ruchow, probowal pchac linczujacych Olinka, bo wiedzial ze nie znajdzie tam zbyt wiele mafii Dawid Ozdoba - zanim doszlo do linczowania Sleutha wydawalo mi sie, ze obaj moga byc w mafii. Po propozycji tego linczu w zasadzie szybko poklepal Grubola po plecach i zostal przy nim juz do samego konca Doda - ciezko mi to okreslic, ale zdecydowanie mafijny vibe bije od tej osoby JA MAM WĄTPLIWOŚCI PATRZĄC NA JEGO EFFORT ŻE NIEWINNEMU TYTUSOWI CHCIAŁOBY SIĘ PISAĆ TESTAMENT xd ZA TO LOGICZNE MI SIĘ WYDAJE ŻE JAKO MAFIOZA GO SOBIE PRZYGOTOWAŁ. CO O TYM SĄDZICIE MIASTO? Kurs 1.05 na to, że ten post trafił na mafijne z pytaniem czy może taki być
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 17:57:13 GMT 1
JA MAM WĄTPLIWOŚCI PATRZĄC NA JEGO EFFORT ŻE NIEWINNEMU TYTUSOWI CHCIAŁOBY SIĘ PISAĆ TESTAMENT xd ZA TO LOGICZNE MI SIĘ WYDAJE ŻE JAKO MAFIOZA GO SOBIE PRZYGOTOWAŁ. CO O TYM SĄDZICIE MIASTO? Widze ze faktycznie chcesz szybko skonczyc gre xd TYTUS JESTEŚ ŚWIEŻAKIEM?
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 17:58:07 GMT 1
W SENSIE CZY GRAŁEŚ GDZIEŚ W FORUMOWĄ MAFIE JUŻ
|
|
|
Post by tytusbanka on Oct 20, 2023 17:58:35 GMT 1
No tak, nie jest to tajemnica. To moja trzecia rozgrywka kiedykolwiek, pierwsza tutaj.
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 18:02:48 GMT 1
No tak, w przypadku niewinnego Tytusa boję się, że jutro nie zagłosuje jednomyślnie z miastem. Ale po tym co Ty Luci pisałeś na poprzedniej stronie, to też się zaczynam obawiać. Przyjąłeś moje argumenty o jednomyślności jutro czy nie? Raczej nie musisz sie o to obawiac, wczoraj chcialem glosowac na Ciebie, ale zmienilem glos idac za wola Niedzwiedzia. Oczywiscie moglem sie nabrac na to ze jest ksiedzem, ale skoro do tej pory nie bylo counter claima to po prostu w to wierze. BO MNIE ZASKOCZYŁO ŻE UŻYŁEŚ TEGO OKREKŚLENIA JAKO ŚWIEŻAK. NO ALE NIE JEST TO ROCKET SCIENCE WPAŚĆ NA TO
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 20, 2023 18:03:08 GMT 1
W sumie wspominałem na początku edycji jakoś, że w postach Tytusa jest więcej treści, więcej rozumowania i effortu, niż bym się spodziewał patrząc po aktywności i liczbie postów (whose line is it anyway). A skoro od początku gry wkłada więcej effortu, to może i testament by napisał. Ale cholera wie jak to świadczy o winie/niewinności xD
Kim jesteś Tytus? Tzn. jaki masz nick? Wiem, że padało dawno temu, ale no
|
|
|
Post by ANDRZEJ LEPPER on Oct 20, 2023 18:05:04 GMT 1
NO SZANSA NA TYTUSOWĄ MAFIE JEST SPORA PYTANIE CZY CHCE MI SIĘ JUTRO MĘCZYĆ Z MAFIJNYMI WJEBAŃCAMI
|
|
|
Post by Stary Niedźwiedź on Oct 20, 2023 18:05:34 GMT 1
Doda, czyj post masz na myśli? Ten testament Tytusa, czy post Leppera? Czy grupa trzymająca władzę już się wypowiedziała w jakimś oficjalnym stanowisku? Jeśli chodzi o mnie, to nie. Czekam na Ozdobę
|
|