|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 22:47:41 GMT 1
No widzicie, klimat w mieście był raczej zawsze przeciwko nam, ale to jeszcze nie powód, żeby strzelać w Parabole, prawda? Dam Wam dobrą radę. Kiedy następnym razem znów Anastazja będzie biła w glony, Ludwig sclaimuje księdza albo Ali Agca nie trafi decydujące lincze i Wasz kolega znów wyceluje strzelbę w niewinnego miastowego. Wiecie co zróbcie wtedy? Udawajcie, że go dzisiaj na pewno nie linczujecie. Że nawet żadnego głosu dziś na niego nie poślecie. Chujowe wejście Chociaż w sumie tutaj chyba się pojawiła negatywna reakcja z wzajemności.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 22:48:25 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 26, 2023 22:48:25 GMT 1
"]Wyjebane mam na co Ci to wygląda, naprawdę myślisz, że ja w mieście musiałbym pozorować aktywność?" Jak rozumiem, tam miało być "w mafii"? Tak, każdy mafioza musi pozorować aktywność, o czym ma pisać, jak wszystko wie? "Oczywiście, że podjudzanie, napierdalajcie się, jak jeden z Was jest w mafii to fajnie wyjdzie." Dziwi mnie Twoja potrzeba, żeby to napierdalanie jakoś wzmocnić, skoro działo się samo z siebie. Miastowy siedzi i obserwuje, widzi, że tych dwóch już coś robi, ocenia i drąży gdzie indziej. Jeśli mafioza wie, że tam siedzi dwóch niewinnych, to ochoczo dorzuci do pieca i będzie klaskał. "DAWAJ KIBICUJĘ". Nie, tam miało być ja w mieście, jestem w mieście, kompletnie nie potrzebuję pozorować aktywności. W mafii chyba trochę bym musiał. No trudno, dziwi Cię moja potrzeba, nic na to nie poradzę, niewiele mnie to obchodzi. Ja taką miałem, swoje wnioski sobie mogę wyciągnąć i wrócić jeśli będzie taka potrzeba. Nazywa się to pressing, boys are back in town, przyzwyczajaj się. Mówisz, że dorzuci do pieca? A jak się dwie osoby tym uniewinnią? Wychodzisz z założenia, że takie interakcje są zero-jedynkowe? Ponadto. Jest dziewiąta strona. D0. Uważasz, że taka interakcja może ewoluować do konfliktu, który spali ten świat i będzie decydującą w jutrzejszym linczu? Megalomania albo głupota. Bogowie, walka, jak się macie napierdalać to się napierdalajcie. Będzie tylko pożytek. Dostałeś dwa słabe odczyty ode mnie i Wujka, a teraz drżysz, że ktoś dmucha w ogień pod Tobą. Dojebanie się do Ciebie, jednej z osób, której się nie podobam i która kibicuje atakom na mnie, jest według Ciebie manifestacją mojego strachu? Tak według Ciebie zachowałby się mafiozo bojący się o swój żywot? Nie podoba mi się, że te posty tak kończysz, zwłaszcza że myślę, że to bezpodstawne. Taki klasowy cwaniaczek: "BOISZ SIĘ CO HEHE".
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 22:49:35 GMT 1
Muszę przyznać, że na razie nie dostrzegam w Drzewie jakiejś nadzwyczajnej, ponadprzeciętnej mądrości.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 22:50:13 GMT 1
Nie, tam miało być ja w mieście, jestem w mieście, kompletnie nie potrzebuję pozorować aktywności. W mafii chyba trochę bym musiał. No trudno, dziwi Cię moja potrzeba, nic na to nie poradzę, niewiele mnie to obchodzi. Ja taką miałem, swoje wnioski sobie mogę wyciągnąć i wrócić jeśli będzie taka potrzeba. Nazywa się to pressing, boys are back in town, przyzwyczajaj się. Mówisz, że dorzuci do pieca? A jak się dwie osoby tym uniewinnią? Wychodzisz z założenia, że takie interakcje są zero-jedynkowe? Ponadto. Jest dziewiąta strona. D0. Uważasz, że taka interakcja może ewoluować do konfliktu, który spali ten świat i będzie decydującą w jutrzejszym linczu? Megalomania albo głupota. Bogowie, walka, jak się macie napierdalać to się napierdalajcie. Będzie tylko pożytek. Dostałeś dwa słabe odczyty ode mnie i Wujka, a teraz drżysz, że ktoś dmucha w ogień pod Tobą. Dojebanie się do Ciebie, jednej z osób, której się nie podobam i która kibicuje atakom na mnie, jest według Ciebie manifestacją mojego strachu? Tak według Ciebie zachowałby się mafiozo bojący się o swój żywot? Nie podoba mi się, że te posty tak kończysz, zwłaszcza że myślę, że to bezpodstawne. Taki klasowy cwaniaczek: "BOISZ SIĘ CO HEHE". Zależy jaki mafioza. To boisz się? A Drzewo mafia czy nie?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 26, 2023 22:50:34 GMT 1
Nie no, potrafi pisać, jak na drzewo to nieźle.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 22:51:51 GMT 1
Nie no, fatalnie pisze, ale to zainteresowanie się czemu jest fatalny chyba miastowe.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 26, 2023 22:51:58 GMT 1
Chociaż w sumie tutaj chyba się pojawiła negatywna reakcja z wzajemności. No okej, powód był, ale nadal reakcja wydaje mi się nieadekwatna.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 22:53:36 GMT 1
via mobile
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 26, 2023 22:53:36 GMT 1
Muszę przyznać, że na razie nie dostrzegam w Drzewie jakiejś nadzwyczajnej, ponadprzeciętnej mądrości. Nie oceniaj książki po okładce
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 26, 2023 22:53:55 GMT 1
A mnie się Conte wydaje, że Ty w mafii jesteś.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 22:54:57 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 26, 2023 22:54:57 GMT 1
Dojebanie się do Ciebie, jednej z osób, której się nie podobam i która kibicuje atakom na mnie, jest według Ciebie manifestacją mojego strachu? Tak według Ciebie zachowałby się mafiozo bojący się o swój żywot? Nie podoba mi się, że te posty tak kończysz, zwłaszcza że myślę, że to bezpodstawne. Taki klasowy cwaniaczek: "BOISZ SIĘ CO HEHE". Zależy jaki mafioza. To boisz się? A Drzewo mafia czy nie? Jeszcze nie wiem. Wyłuskuję mafijność poszczególnych graczy w kontekście całej stawki: szukam najmniej niewinnych. Stadium rozgrywki i volume aktywności poszczególnych zrozumiale mi to jeszcze uniemożliwia. Ale dopytam i dam znać jutro przed linczem
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 22:55:03 GMT 1
Chociaż w sumie tutaj chyba się pojawiła negatywna reakcja z wzajemności. No okej, powód był, ale nadal reakcja wydaje mi się nieadekwatna. To zależy kto tam siedzi za tym Wujasem. No bo tak: a) silny mafioza nie zareaguje nerwowo na nazwanie go mafiozą po wejściu, może zareagować nerwowo na nazwanie jego wejścia chujowym; b) słaby mafioza zareaguje nerwowo na nazwanie go mafiozą po wejściu i na nazwanie wejścia chujowym; c) silny miastowy może zareagować nerwowo (czy tam agresywnie, to powinno być punktem rozważań - nerwowość, a agresja) na nazwanie jego wejścia chujowym, nie zareaguje nerwowo na nazwanie go mafiozą; d) slaby miastowy zareaguje nerwowo na nazwanie jego wejścia chujowym i na nazwanie go mafią;
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 26, 2023 22:55:54 GMT 1
A mnie się Conte wydaje, że Ty w mafii jesteś. Dawaj, co masz.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 22:55:56 GMT 1
Antonio Conte gra jak jego drużyny w ostatnich latach. Niby jest w tym jakiś zamysł i organizacja, ale brakuje takiego nerwu, pasji, cechy wiodącej. No nudziarz po prostu.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 26, 2023 22:56:06 GMT 1
Analizujecie głupoty panie Baylan. W dodatku dyskutując z mafiozem.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 26, 2023 22:57:26 GMT 1
A mnie się Conte wydaje, że Ty w mafii jesteś. Dawaj, co masz. Chuj Cię obchodzi co na Ciebie mam. Jak będę chciał to napiszę, a jak nie to nie.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 22:57:40 GMT 1
Zależy jaki mafioza. To boisz się? A Drzewo mafia czy nie? Jeszcze nie wiem. Wyłuskuję mafijność poszczególnych graczy w kontekście całej stawki: szukam najmniej niewinnych. Stadium rozgrywki i volume aktywności poszczególnych zrozumiale mi to jeszcze uniemożliwia. Ale dopytam i dam znać jutro przed linczem Kurwa, mam słabość do ludzi, z którymi się kłócę, a potem mi tak ładnie odpisują z uśmiechem i jest jakaś zapowiedź, że jeszcze kiedyś porozmawiamy na poziomie. A z drugiej strony mam wrażenie, że pojednawczość przy takiej pozycji i sytuacji to może być cecha mafijna. Jak jesteś w mieście, to wiesz, że nawet jak będziesz się ze mną bił, to nie będzie dla mnie podstawa, żeby Cię linczować? Możesz bić sztachetą jak coś. Dwa wilki we mnie są Konduktor, będę Ci jutro na ręce patrzył czy bilety odrywasz.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 22:58:35 GMT 1
Muszę przyznać, że na razie nie dostrzegam w Drzewie jakiejś nadzwyczajnej, ponadprzeciętnej mądrości. Nie oceniaj książki po okładce A co jest na tej okładce, Fangornie?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 22:59:32 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 26, 2023 22:59:32 GMT 1
Nastoletnich fanów japońskich bajek dla upośledzonych? Winszuję. O czym świadczy tak intensywna reakcja na tak wczesnym etapie? To było ciekawe, bo do zarzutów o mafijność Wujek się nie chciał zbytnio odnosić (ja i ten z anime zaczepiliśmy go oskarżając), a tu wyjebał nagle z anime, taki typowy fluff, nic nie wnoszący. Ale mam zgrzyt, bo dalsza gra była jednak dość proaktywna.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 22:59:43 GMT 1
Analizujecie głupoty panie Baylan. W dodatku dyskutując z mafiozem. No ale stop, zegar atomowy był o 22:58, wtedy to se mogłeś napisać, że Ci się Konte nie podoba i bym nie powiedział, że się pod moje typy podczepiasz. W jaki sposób kończy się kariera Antonio Konciarza w każdym klubie? Otóż przychodzi na rozmowy do Zarządu i w toku tej rozmowy wychodzi na to, że jak Zarząd nie odwoła swoich słów to wypierdala. Ja jestem Zarząd. Ale jeszcze nie zdecydowałem co do Konte, widzę w nim też przebłyski jasnej strony mocy.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 26, 2023 22:59:43 GMT 1
W porządku, więc nie pisz.
|
|