|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 18:54:56 GMT 1
Ale jak podkładał dla Pacyfisty jak on go zaatakował? tą zmianą zdania że może jednak niewinny, kiedy większość tematu ma go za winnego To akurat było raczej odważne.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 18:55:10 GMT 1
jakbym miał mafię na podstawie odlotu spostrzeżeń wskazywać to Wujek i Conte przekraczają wszelką skalę.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 18:55:39 GMT 1
Które moje spostrzeżenia są odlotem?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 18:56:00 GMT 1
Otworzyl mi oczy ze jak na nowa osobe w ekipie zdecydowales ze jest w mafii bo to lewkon. Moim zdaniem jako nowa osoba masz mala baze porownawcza zeby dawac tak mocne osady. zauważ, że nie jestem jedynym, który tak pisze zauważ, że najpierw napisał o tym baylan to nie jest tak, że ja pierwszy wyszedłem z tym, że to lewkoń; nie wyszedłem też pierwszy z tym, że musi być w mafii, jeśli jest lewkoniem tak, miałem szmeterling za lewkonia i miałem ją w mieście na tej podstawie, ale tak jak już pisałem -- mam niedawne doświadczenie z lewkoniem i w tamtej grze trochę wchodziliśmy w interakcje. wychodziłem z założenia, że będę w stanie znaleźć jego miastową grę
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 18:56:53 GMT 1
tą zmianą zdania że może jednak niewinny, kiedy większość tematu ma go za winnego To akurat było raczej odważne. było, ale właśnie dlatego było swego rodzaju podkładaniem się, zwłaszcza jeśli jesteś w mafii
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 18:56:54 GMT 1
Które moje spostrzeżenia są odlotem? te o mojej grze to odlot odlotów
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 18:57:13 GMT 1
Które moje spostrzeżenia są odlotem? te o mojej grze to odlot odlotów I to tyle?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 18:57:26 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 18:57:26 GMT 1
Ale jak podkładał dla Pacyfisty jak on go zaatakował? tą zmianą zdania że może jednak niewinny, kiedy większość tematu ma go za winnego Ale ja nigdzie nie napisalem ze niewinny tylko ze otworzyl mi oczy na pewna rzecz ktora wyjasnilem. Nie wkladaj mi w usta slow ktorych nie wypowiedzialem
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 18:57:31 GMT 1
problem w tym, że mafia jak zwykle będzie jakąś mieszanką dwóch różnych ludzi
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 18:57:56 GMT 1
Bo wiesz, że w ocenie własnej gry to ty jesteś najmniej obiektywny.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 18:58:00 GMT 1
te o mojej grze to odlot odlotów I to tyle? inni mają bardziej nieodlotowe spostrzeżenia, dlatego ta edycja jest tak trudna
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 18:58:13 GMT 1
a lewkoń broni się mafijnie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 18:58:25 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 18:58:25 GMT 1
Otworzyl mi oczy ze jak na nowa osobe w ekipie zdecydowales ze jest w mafii bo to lewkon. Moim zdaniem jako nowa osoba masz mala baze porownawcza zeby dawac tak mocne osady. zauważ, że nie jestem jedynym, który tak pisze zauważ, że najpierw napisał o tym baylan to nie jest tak, że ja pierwszy wyszedłem z tym, że to lewkoń; nie wyszedłem też pierwszy z tym, że musi być w mafii, jeśli jest lewkoniem tak, miałem szmeterling za lewkonia i miałem ją w mieście na tej podstawie, ale tak jak już pisałem -- mam niedawne doświadczenie z lewkoniem i w tamtej grze trochę wchodziliśmy w interakcje. wychodziłem z założenia, że będę w stanie znaleźć jego miastową grę No ale masz najmniejsza skale porownawcza. Ja w poprzedniej grze gralem Olinkiem. I jak teraz oceniasz moja przynaleznosc?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 18:58:50 GMT 1
tyle, że jak piszesz z lewkoniem na discordzie to on też zawsze ma dziwne teorie, więc to nie musi nic znaczyć
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 18:59:28 GMT 1
tyle, że jak piszesz z lewkoniem na discordzie to on też zawsze ma dziwne teorie, więc to nie musi nic znaczyć Co jest dla ciebie w Pekyuyi mafijnego? Edit: Co sądzisz o ciszy Baylana?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 19:00:06 GMT 1
poza tym nadal nie rozumiem idei, że nie można robić na kimś metowych odczytów na podstawie jednej gry
oczywiście, że można, po prostu nie będą aż tak trafne
nie wiedziałem, że laponiec to lewkoń, zanim zacząłem go przepytywać; w ogóle to dlatego go przepytywałem, bo nie wiedziałem, co o nim sądzić, oprócz stwierdzeń typu "rzut monetą"
post baylana o tym, że jeśli laponiec to lewkoń to jest mafijny, dodał mi nieco pewności siebie i sprawił, że o tym poważnie pomyślałem, i że ostatecznie się z tym osądem zgodziłem
podkreślam: nie jestem pierwszą osobą, która wyszła z tym argumentem, więc to nie jest tak, że ja sam wyciągnąłem tożsamość lewkonia i postawiłem siebie jako autorytet i zdecydowałem, że jest w mafii
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 19:00:57 GMT 1
tą zmianą zdania że może jednak niewinny, kiedy większość tematu ma go za winnego Ale ja nigdzie nie napisalem ze niewinny tylko ze otworzyl mi oczy na pewna rzecz ktora wyjasnilem. Nie wkladaj mi w usta slow ktorych nie wypowiedzialem napisałem "może jednak niewinny" bo w zasadzie tak powiedziałeś, cyt. "cofam pewną winę" cofam pewną winę = może jednak niewinny
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 19:01:10 GMT 1
tyle, że jak piszesz z lewkoniem na discordzie to on też zawsze ma dziwne teorie, więc to nie musi nic znaczyć Co jest dla ciebie w Pekyuyi mafijnego? Edit: Co sądzisz o ciszy Baylana? przyjęcie pozycji ofiary nic nie sądzę o ciszy Baylana, nie ma go to nie pisze
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 19:01:17 GMT 1
poza tym nadal nie rozumiem idei, że nie można robić na kimś metowych odczytów na podstawie jednej gry oczywiście, że można, po prostu nie będą aż tak trafne nie wiedziałem, że laponiec to lewkoń, zanim zacząłem go przepytywać; w ogóle to dlatego go przepytywałem, bo nie wiedziałem, co o nim sądzić, oprócz stwierdzeń typu "rzut monetą" post baylana o tym, że jeśli laponiec to lewkoń to jest mafijny, dodał mi nieco pewności siebie i sprawił, że o tym poważnie pomyślałem, i że ostatecznie się z tym osądem zgodziłem podkreślam: nie jestem pierwszą osobą, która wyszła z tym argumentem, więc to nie jest tak, że ja sam wyciągnąłem tożsamość lewkonia i postawiłem siebie jako autorytet i zdecydowałem, że jest w mafii Nie chodzi o robienie metowych odczytów tylko o poziom wiary w nie.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 19:01:31 GMT 1
tyle, że jak piszesz z lewkoniem na discordzie to on też zawsze ma dziwne teorie, więc to nie musi nic znaczyć Co jest dla ciebie w Pekyuyi mafijnego? Edit: Co sądzisz o ciszy Baylana? kąpałem się kurwa
|
|