|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 19:01:44 GMT 1
mi o ciszy mówisz, chyba oszalałeś
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 19:01:55 GMT 1
A ja nie napisałem, że zrobiłeś coś mafijnego. Zapytałem Bolka co o tym sądzi.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 19:02:01 GMT 1
a teraz idę oglądać gen z żono i nie będzie mnie prawie do linczu
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 19:02:21 GMT 1
A ja nie napisałem, że zrobiłeś coś mafijnego. Zapytałem Bolka co o tym sądzi. a ja nie mówię, że mówisz o mafijnym, tylko. że w ogóle o ciszy mówisz, znaj proporcjum
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 19:02:24 GMT 1
zauważ, że nie jestem jedynym, który tak pisze zauważ, że najpierw napisał o tym baylan to nie jest tak, że ja pierwszy wyszedłem z tym, że to lewkoń; nie wyszedłem też pierwszy z tym, że musi być w mafii, jeśli jest lewkoniem tak, miałem szmeterling za lewkonia i miałem ją w mieście na tej podstawie, ale tak jak już pisałem -- mam niedawne doświadczenie z lewkoniem i w tamtej grze trochę wchodziliśmy w interakcje. wychodziłem z założenia, że będę w stanie znaleźć jego miastową grę No ale masz najmniejsza skale porownawcza. Ja w poprzedniej grze gralem Olinkiem. I jak teraz oceniasz moja przynaleznosc? w zasadzie tak samo początkowe posty miałeś miastowe, d0 generalnie miastowe, d1 się opuściłeś nie opuściłeś się jednak tak samo, jak w poprzedniej edycji; w ogóle to tam poleciałeś głównie z powodu innych graczy niż z powodu twoich własnych postów, moim zdaniem mam cię za o wiele mniej miastowego niż w poprzedniej edycji, jeśli mam być szczery
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 19:03:09 GMT 1
poza tym nadal nie rozumiem idei, że nie można robić na kimś metowych odczytów na podstawie jednej gry oczywiście, że można, po prostu nie będą aż tak trafne nie wiedziałem, że laponiec to lewkoń, zanim zacząłem go przepytywać; w ogóle to dlatego go przepytywałem, bo nie wiedziałem, co o nim sądzić, oprócz stwierdzeń typu "rzut monetą" post baylana o tym, że jeśli laponiec to lewkoń to jest mafijny, dodał mi nieco pewności siebie i sprawił, że o tym poważnie pomyślałem, i że ostatecznie się z tym osądem zgodziłem podkreślam: nie jestem pierwszą osobą, która wyszła z tym argumentem, więc to nie jest tak, że ja sam wyciągnąłem tożsamość lewkonia i postawiłem siebie jako autorytet i zdecydowałem, że jest w mafii Nie chodzi o robienie metowych odczytów tylko o poziom wiary w nie. to powiem, że mam więcej wiary, ponieważ inni gracze, którzy mają większe doświadczenie z tym graczem, się ze mną zgadzają o czym w zasadzie już napomknąłem, przywołując post skolla
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 19:03:12 GMT 1
inaczej, Lewkoń to jeden z tych ludzi, którzy zazwyczaj są pewni swego, idą pod prąd, ale jak są pewni swego, to to widać, a tu nie widzę tej pewności, raczej element pewnego zrezygnowania. Pytanie na ile to pozycja w której się znalazł w tej edycji, a na ile ewentualna mafia.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 19:03:14 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 19:03:14 GMT 1
poza tym nadal nie rozumiem idei, że nie można robić na kimś metowych odczytów na podstawie jednej gry oczywiście, że można, po prostu nie będą aż tak trafne nie wiedziałem, że laponiec to lewkoń, zanim zacząłem go przepytywać; w ogóle to dlatego go przepytywałem, bo nie wiedziałem, co o nim sądzić, oprócz stwierdzeń typu "rzut monetą" post baylana o tym, że jeśli laponiec to lewkoń to jest mafijny, dodał mi nieco pewności siebie i sprawił, że o tym poważnie pomyślałem, i że ostatecznie się z tym osądem zgodziłem podkreślam: nie jestem pierwszą osobą, która wyszła z tym argumentem, więc to nie jest tak, że ja sam wyciągnąłem tożsamość lewkonia i postawiłem siebie jako autorytet i zdecydowałem, że jest w mafii No ale tu nie chodzi mi w ogole o to. Bo ton Twojej wypowiedzi mial dla wydzwiek autorytetu od Lewkonia. Moze ja go nadinterpetuje, moze sie fiksuje za mocno ale byl czyms czego nie dostrzeglem i dopiero po wypowiedziach Pacyfisty otworzyly mi sie oczy na te kwestie. Tylko tyle. Nie uniewinniam Petuli ani nie winie Ciebie. Po prostu wydalo mi sie naciagana ta Twoja linijke ze jak Lewkon to mafia.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 19:03:46 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 19:03:46 GMT 1
Papuga, czy jesteś graczem, u którego jakbym poznał tożsamość, to bym się zaczął martwić, zaczął podejrzewać. etc? Tożsamości nie musisz mówić. Papuga mysli, że tożsamość powinna uspokoić wręcz jak ktoś papuga zna Ale Papuga chyba nigdy tak długo nie ciągnęła anonimowo kreacji, więc potencjalnie pole do przyjebania jest
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 19:03:50 GMT 1
No ale masz najmniejsza skale porownawcza. Ja w poprzedniej grze gralem Olinkiem. I jak teraz oceniasz moja przynaleznosc? w zasadzie tak samo początkowe posty miałeś miastowe, d0 generalnie miastowe, d1 się opuściłeś nie opuściłeś się jednak tak samo, jak w poprzedniej edycji; w ogóle to tam poleciałeś głównie z powodu innych graczy niż z powodu twoich własnych postów, moim zdaniem mam cię za o wiele mniej miastowego niż w poprzedniej edycji, jeśli mam być szczerygłównie z powodu ostatnich kilku stron, d0 miałeś generalnie miastowe
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 19:04:05 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 19:04:05 GMT 1
Ale ja nigdzie nie napisalem ze niewinny tylko ze otworzyl mi oczy na pewna rzecz ktora wyjasnilem. Nie wkladaj mi w usta slow ktorych nie wypowiedzialem napisałem "może jednak niewinny" bo w zasadzie tak powiedziałeś, cyt. "cofam pewną winę" cofam pewną winę = może jednak niewinny No to hiperbola akurat byla. Chcialem troche dosrac Petuli i zobaczyc jak z tego wybrnie. I imo dobrze dala w Twoim kierunku.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 19:04:21 GMT 1
Papuga, czy jesteś graczem, u którego jakbym poznał tożsamość, to bym się zaczął martwić, zaczął podejrzewać. etc? Tożsamości nie musisz mówić. Papuga mysli, że tożsamość powinna uspokoić wręcz jak ktoś papuga zna Ale Papuga chyba nigdy tak długo nie ciągnęła anonimowo kreacji, więc potencjalnie pole do przyjebania jest A ja cię znam?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 19:04:55 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 19:04:55 GMT 1
Papuga mysli, że tożsamość powinna uspokoić wręcz jak ktoś papuga zna Ale Papuga chyba nigdy tak długo nie ciągnęła anonimowo kreacji, więc potencjalnie pole do przyjebania jest A ja cię znam? ja myślałem.ze to volv
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 19:05:17 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 19:05:17 GMT 1
w zasadzie tak samo początkowe posty miałeś miastowe, d0 generalnie miastowe, d1 się opuściłeś nie opuściłeś się jednak tak samo, jak w poprzedniej edycji; w ogóle to tam poleciałeś głównie z powodu innych graczy niż z powodu twoich własnych postów, moim zdaniem mam cię za o wiele mniej miastowego niż w poprzedniej edycji, jeśli mam być szczerygłównie z powodu ostatnich kilku stron, d0 miałeś generalnie miastowe A co konkretnie w moich ostatnich stronach Ci nie pasuje?
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 19:05:29 GMT 1
inaczej, Lewkoń to jeden z tych ludzi, którzy zazwyczaj są pewni swego, idą pod prąd, ale jak są pewni swego, to to widać, a tu nie widzę tej pewności, raczej element pewnego zrezygnowania. Pytanie na ile to pozycja w której się znalazł w tej edycji, a na ile ewentualna mafia. A na ile świadomość, że nie przeczytałem dużej części tematu.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 19:05:51 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 19:05:51 GMT 1
Papuga mysli, że tożsamość powinna uspokoić wręcz jak ktoś papuga zna Ale Papuga chyba nigdy tak długo nie ciągnęła anonimowo kreacji, więc potencjalnie pole do przyjebania jest A ja cię znam? Bardzo dobrze Papuga tu zna większość graczy
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 19:06:10 GMT 1
inaczej, Lewkoń to jeden z tych ludzi, którzy zazwyczaj są pewni swego, idą pod prąd, ale jak są pewni swego, to to widać, a tu nie widzę tej pewności, raczej element pewnego zrezygnowania. Pytanie na ile to pozycja w której się znalazł w tej edycji, a na ile ewentualna mafia. A na ile świadomość, że nie przeczytałem dużej części tematu. kto by się takimi pierdołami przejmował, ja też nie przeczytałem
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 19:06:16 GMT 1
Ja się boję, że Foka to jest szpiczastopalcy.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 19:06:18 GMT 1
poza tym nadal nie rozumiem idei, że nie można robić na kimś metowych odczytów na podstawie jednej gry oczywiście, że można, po prostu nie będą aż tak trafne nie wiedziałem, że laponiec to lewkoń, zanim zacząłem go przepytywać; w ogóle to dlatego go przepytywałem, bo nie wiedziałem, co o nim sądzić, oprócz stwierdzeń typu "rzut monetą" post baylana o tym, że jeśli laponiec to lewkoń to jest mafijny, dodał mi nieco pewności siebie i sprawił, że o tym poważnie pomyślałem, i że ostatecznie się z tym osądem zgodziłem podkreślam: nie jestem pierwszą osobą, która wyszła z tym argumentem, więc to nie jest tak, że ja sam wyciągnąłem tożsamość lewkonia i postawiłem siebie jako autorytet i zdecydowałem, że jest w mafii No ale tu nie chodzi mi w ogole o to. Bo ton Twojej wypowiedzi mial dla wydzwiek autorytetu od Lewkonia. Moze ja go nadinterpetuje, moze sie fiksuje za mocno ale byl czyms czego nie dostrzeglem i dopiero po wypowiedziach Pacyfisty otworzyly mi sie oczy na te kwestie. Tylko tyle. Nie uniewinniam Petuli ani nie winie Ciebie. Po prostu wydalo mi sie naciagana ta Twoja linijke ze jak Lewkon to mafia. cóż, moim zdaniem nie jest bardziej miastowy od swojej ostatniej gry, a był wtedy w mafii stąd "jak lewkoń, to mafia" próbuję go znaleźć, jeśli jest miastowym, ale kompletnie nie daje mi ku temu sposobności moim zdaniem nie trzeba mieć 50 gier z lewkoniem żeby dojść do w/w wniosku
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 19:06:56 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 19:06:56 GMT 1
Pacyfista wygląda jak mafiak ale dziwne zachowanie Wuja w tej sytuacji, który też wygląda jak mafia
Jakby to duo bylo to Papug jebnie
Ale raczej ciągle stawia że jeden, nie dwa mafie
|
|