|
Post by Bolek i Lolek on Oct 26, 2023 22:59:50 GMT 1
A panna Jantar jak się uaktywniła jak trzeba było podbić temat Conte. Plus jeden do mafijności naszego niemieckiego motylka.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 23:00:00 GMT 1
Jeszcze nie wiem. Wyłuskuję mafijność poszczególnych graczy w kontekście całej stawki: szukam najmniej niewinnych. Stadium rozgrywki i volume aktywności poszczególnych zrozumiale mi to jeszcze uniemożliwia. Ale dopytam i dam znać jutro przed linczem Kurwa, mam słabość do ludzi, z którymi się kłócę, a potem mi tak ładnie odpisują z uśmiechem i jest jakaś zapowiedź, że jeszcze kiedyś porozmawiamy na poziomie. A z drugiej strony mam wrażenie, że pojednawczość przy takiej pozycji i sytuacji to może być cecha mafijna. Jak jesteś w mieście, to wiesz, że nawet jak będziesz się ze mną bił, to nie będzie dla mnie podstawa, żeby Cię linczować? Możesz bić sztachetą jak coś. Dwa wilki we mnie są Konduktor, będę Ci jutro na ręce patrzył czy bilety odrywasz. To jest tak zwany syndrom psa Babu. Kto ma wiedzieć, ten wie.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 23:00:06 GMT 1
O czym świadczy tak intensywna reakcja na tak wczesnym etapie? To było ciekawe, bo do zarzutów o mafijność Wujek się nie chciał zbytnio odnosić (ja i ten z anime zaczepiliśmy go oskarżając), a tu wyjebał nagle z anime, taki typowy fluff, nic nie wnoszący. Ale mam zgrzyt, bo dalsza gra była jednak dość proaktywna. Konduktor mafia.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 23:00:58 GMT 1
To było ciekawe, bo do zarzutów o mafijność Wujek się nie chciał zbytnio odnosić (ja i ten z anime zaczepiliśmy go oskarżając), a tu wyjebał nagle z anime, taki typowy fluff, nic nie wnoszący. Ale mam zgrzyt, bo dalsza gra była jednak dość proaktywna. Konduktor mafia. No mafijny jest ten post jak chuj.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 23:01:42 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 26, 2023 23:01:42 GMT 1
Jeszcze nie wiem. Wyłuskuję mafijność poszczególnych graczy w kontekście całej stawki: szukam najmniej niewinnych. Stadium rozgrywki i volume aktywności poszczególnych zrozumiale mi to jeszcze uniemożliwia. Ale dopytam i dam znać jutro przed linczem Kurwa, mam słabość do ludzi, z którymi się kłócę, a potem mi tak ładnie odpisują z uśmiechem i jest jakaś zapowiedź, że jeszcze kiedyś porozmawiamy na poziomie. A z drugiej strony mam wrażenie, że pojednawczość przy takiej pozycji i sytuacji to może być cecha mafijna. Jak jesteś w mieście, to wiesz, że nawet jak będziesz się ze mną bił, to nie będzie dla mnie podstawa, żeby Cię linczować? Możesz bić sztachetą jak coś. Dwa wilki we mnie są Konduktor, będę Ci jutro na ręce patrzył czy bilety odrywasz. Wynika to z tego, że ta edycja to nie duel 1v1 i chcę się szerzej porozglądać. Chętnie w proporcjach się poposztachetuję, jednak nie chcę tak spędzić całego dnia.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 23:03:10 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 26, 2023 23:03:10 GMT 1
No mafijny jest ten post jak chuj. Ten post jest miastowy, bo wyszedł spod klawiatury gracza, którego przynależnością jest miasto. Co Ci się w nim nie podoba?
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 23:03:44 GMT 1
A panna Jantar jak się uaktywniła jak trzeba było podbić temat Conte. Plus jeden do mafijności naszego niemieckiego motylka. Wcześniej podbiłam temat Drzewa. Uaktywniłeś to się Ty, kolego.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 26, 2023 23:04:19 GMT 1
Ty się konduktor lepiej tłumacz jak Ty masz zamiar te bilety sprawdzać, skoro odczytu na najbardziej niewinnego do tej pory gracza nie miałeś.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 23:04:23 GMT 1
No mafijny jest ten post jak chuj. Ten post jest miastowy, bo wyszedł spod klawiatury gracza, którego przynależnością jest miasto. Co Ci się w nim nie podoba?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 26, 2023 23:05:21 GMT 1
A panna Jantar jak się uaktywniła jak trzeba było podbić temat Conte. Plus jeden do mafijności naszego niemieckiego motylka. Wcześniej podbiłam temat Drzewa. Uaktywniłeś to się Ty, kolego. Ja po prostu zacząłem grać. A Ty podbiłaś temat Conte, pięknie wpadając w zastawioną przeze mnie pułapkę.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 23:06:00 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 26, 2023 23:06:00 GMT 1
Ty się konduktor lepiej tłumacz jak Ty masz zamiar te bilety sprawdzać, skoro odczytu na najbardziej niewinnego do tej pory gracza nie miałeś. A po co Ci mój odczyt na kogoś, kto według Ciebie jest najbardziej niewinny? Skoro jest najbardziej niewinny, to przecież nie będzie zagrożony linczem A jak ktoś, kogo będę uważał za niewinnego, będzie jutro zagrożony, to od takiego linczu będę odciągał.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 23:06:25 GMT 1
Conte - z perspektywy przynależności - ani mnie ziębi, ani grzeje. Podejrzewam, że okaże się miastowym. W żadnym wypadku nie sugerowałam jego mafijności.
Na tę chwilę najbardziej przekonuje mnie Baylan.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 23:06:29 GMT 1
Ty się konduktor lepiej tłumacz jak Ty masz zamiar te bilety sprawdzać, skoro odczytu na najbardziej niewinnego do tej pory gracza nie miałeś. A po co Ci mój odczyt na kogoś, kto według Ciebie jest najbardziej niewinny? Skoro jest najbardziej niewinny, to przecież nie będzie zagrożony linczem A jak ktoś, kogo będę uważał za niewinnego, będzie jutro zagrożony, to od takiego linczu będę odciągał. Fajne. A co z ludźmi, co się prześcigali w uniewinnianiu Papugi?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 26, 2023 23:07:44 GMT 1
Conte - z perspektywy przynależności - ani mnie ziębi, ani grzeje. Podejrzewam, że okaże się miastowym. W żadnym wypadku nie sugerowałam jego mafijności. Na tę chwilę najbardziej przekonuje mnie Baylan. czyli Conte niewinny?
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 23:08:30 GMT 1
Wcześniej podbiłam temat Drzewa. Uaktywniłeś to się Ty, kolego. Ja po prostu zacząłem grać. A Ty podbiłaś temat Conte, pięknie wpadając w zastawioną przeze mnie pułapkę. Tak, tak, wiemy, Bolku, na SB i Lotto też zastawiałeś pułapki. 😉
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 26, 2023 23:09:38 GMT 1
Ty się konduktor lepiej tłumacz jak Ty masz zamiar te bilety sprawdzać, skoro odczytu na najbardziej niewinnego do tej pory gracza nie miałeś. A po co Ci mój odczyt na kogoś, kto według Ciebie jest najbardziej niewinny? Skoro jest najbardziej niewinny, to przecież nie będzie zagrożony linczem A jak ktoś, kogo będę uważał za niewinnego, będzie jutro zagrożony, to od takiego linczu będę odciągał. bo może jest tak, że Ty będąc w mafii nie wiesz, który miastowy wypada bardziej niewinnie od innych i dlatego nie chcesz wydawać jednoznacznych sądów?
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 23:09:54 GMT 1
Conte - z perspektywy przynależności - ani mnie ziębi, ani grzeje. Podejrzewam, że okaże się miastowym. W żadnym wypadku nie sugerowałam jego mafijności. Na tę chwilę najbardziej przekonuje mnie Baylan. czyli Conte niewinny? Raczej niewinny niż winny, ale - litości! - gra trwa kilka godzin.
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 26, 2023 23:13:00 GMT 1
Raczej niewinny niż winny, ale - litości! - gra trwa kilka godzin. No mafijny jest ten post jak chuj.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 23:14:50 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 26, 2023 23:14:50 GMT 1
A po co Ci mój odczyt na kogoś, kto według Ciebie jest najbardziej niewinny? Skoro jest najbardziej niewinny, to przecież nie będzie zagrożony linczem A jak ktoś, kogo będę uważał za niewinnego, będzie jutro zagrożony, to od takiego linczu będę odciągał. Fajne. A co z ludźmi, co się prześcigali w uniewinnianiu Papugi? To bardziej skomplikowane. Bo jak teraz wyłuskasz na tym etapie, czy uniewinniał miastowy czy mafioza? W obliczu ograniczonych informacji ciężko. Gdyby jednak na dłuższej przestrzeni czyjeś uniewinnienia jako suma okazały się wyjątkowo trafne, to warto do tego wrócić. Na d1 traktuję jako non allegiance indicator, W skrócie NAI, po polskiemu NEUTRAL.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 26, 2023 23:15:12 GMT 1
Raczej niewinny niż winny, ale - litości! - gra trwa kilka godzin. dlaczego raczej niewinny?
|
|