|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 23:17:24 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 26, 2023 23:17:24 GMT 1
A po co Ci mój odczyt na kogoś, kto według Ciebie jest najbardziej niewinny? Skoro jest najbardziej niewinny, to przecież nie będzie zagrożony linczem A jak ktoś, kogo będę uważał za niewinnego, będzie jutro zagrożony, to od takiego linczu będę odciągał. bo może jest tak, że Ty będąc w mafii nie wiesz, który miastowy wypada bardziej niewinnie od innych i dlatego nie chcesz wydawać jednoznacznych sądów? Nawet jakbym miał uniewinnienia i uwinnienia całkowicie odmienne od, dajmy na do, mechanicznie potwierdzonego miastowego: świadczy to o mnie mafijnie? Nie sądzę. Inne zdanie nie jest mafijne. Jakbym miał teraz dwóch graczy, gdzie jeden by rzucił, że Papuga niewinna, a drugi, że winna, wcale bym nie traktował tego jako bazę oskarżeń wobec któregoś.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 26, 2023 23:17:37 GMT 1
Bolek, masz jakieś przemyślenia na temat ziemii?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 26, 2023 23:18:27 GMT 1
Chyba jasno wyraziłem się o Ziemi
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 26, 2023 23:19:58 GMT 1
Jeśli dobrze rozumiem to zdałeś test.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 23:22:13 GMT 1
Raczej niewinny niż winny, ale - litości! - gra trwa kilka godzin. dlaczego raczej niewinny? Zaczyna się.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 26, 2023 23:23:17 GMT 1
dlaczego raczej niewinny? Zaczyna się. Dostałaś mafijny rower to pedałuj, ale nie łudź się, że nie będę Ci wkładał kija w szprychy. Dawaj, przekonaj mnie.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 23:23:39 GMT 1
Jeśli dobrze rozumiem to zdałeś test. lol weźcie se ustalcie na mafijnym jedną wersję teorii będzie mniej do kłócenia się bo może jest tak, że Ty będąc w mafii nie wiesz, który miastowy wypada bardziej niewinnie od innych i dlatego nie chcesz wydawać jednoznacznych sądów? Nawet jakbym miał uniewinnienia i uwinnienia całkowicie odmienne od, dajmy na do, mechanicznie potwierdzonego miastowego: świadczy to o mnie mafijnie? Nie sądzę. Inne zdanie nie jest mafijne. Jakbym miał teraz dwóch graczy, gdzie jeden by rzucił, że Papuga niewinna, a drugi, że winna, wcale bym nie traktował tego jako bazę oskarżeń wobec któregoś.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 23:23:51 GMT 1
Albo czekaj, Bolku, wymyślę na poczekaniu kilka farmazonów.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 26, 2023 23:24:25 GMT 1
Teorii, czego?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 23:24:48 GMT 1
Jaki test? E: i na chuj ten przecinek?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 26, 2023 23:25:55 GMT 1
bo może jest tak, że Ty będąc w mafii nie wiesz, który miastowy wypada bardziej niewinnie od innych i dlatego nie chcesz wydawać jednoznacznych sądów? Nawet jakbym miał uniewinnienia i uwinnienia całkowicie odmienne od, dajmy na do, mechanicznie potwierdzonego miastowego: świadczy to o mnie mafijnie? Nie sądzę. Inne zdanie nie jest mafijne. Jakbym miał teraz dwóch graczy, gdzie jeden by rzucił, że Papuga niewinna, a drugi, że winna, wcale bym nie traktował tego jako bazę oskarżeń wobec któregoś. jakbyś miał to by o Tobie jakkolwiek świadczyło, ale Ty nie masz.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 26, 2023 23:26:33 GMT 1
Bolek atakował Konduktora za zachowanie przeciwne do zachowania ziemii, zapytałem go o zdanie na temat ziemii, z tego co zrozumiałem ma Ziemie za gracza najbardziej niewinnego w stawce. Czyli się zgadza.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 23:26:48 GMT 1
Dostałaś mafijny rower to pedałuj, ale nie łudź się, że nie będę Ci wkładał kija w szprychy. Dawaj, przekonaj mnie. Otóż nie. Dostałam miastowy rower - Veturilo, można powiedzieć.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 23:27:58 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 26, 2023 23:27:58 GMT 1
Nawet jakbym miał uniewinnienia i uwinnienia całkowicie odmienne od, dajmy na do, mechanicznie potwierdzonego miastowego: świadczy to o mnie mafijnie? Nie sądzę. Inne zdanie nie jest mafijne. Jakbym miał teraz dwóch graczy, gdzie jeden by rzucił, że Papuga niewinna, a drugi, że winna, wcale bym nie traktował tego jako bazę oskarżeń wobec któregoś. jakbyś miał to by o Tobie jakkolwiek świadczyło, ale Ty nie masz. Tak, nie mam mocno wyrobionych zdań jeszcze. A te, co mam, nie zawsze mam potrzebę się dzielić. Szukam, dopytuję
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 23:30:41 GMT 1
Bolek atakował Konduktora za zachowanie przeciwne do zachowania ziemii, zapytałem go o zdanie na temat ziemii, z tego co zrozumiałem ma Ziemie za gracza najbardziej niewinnego w stawce. Czyli się zgadza. Ja piłem bardziej do tego, że dla Bolca odczyt nie jest ważny i ma na niego wyjebane w ocenie i to jest mądre, a zrozumiałem Twój post jako 'masz ten sam odczyt, jesteś git'. Ale z tym zachowaniem ciekawiej się zrobiło. Nie zwróciłem na to uwagi. Ale nie uważasz, że to za mało? W sensie Konduktor przejawia to jedno zachowanie -> jest atakowany, Ziemia przejawia przeciwstawne -> jest najbardziej niewinna. No tu muszą być dodatkowe czynniki, Ziemia mało napisała i nie ma DUŻO więcej do oparcia, ale to ciekawe, że za te sześć postów dostaje pozycję najbardziej niewinnego. Więc ja tu mam takie, hmm, wyjebane w odczyt, to mądre, ale czy wyjebane w sposób w jaki doszło do odczytu? A Ty co o Ziemi sądzisz?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 26, 2023 23:30:59 GMT 1
jakbyś miał to by o Tobie jakkolwiek świadczyło, ale Ty nie masz. Tak, nie mam mocno wyrobionych zdań jeszcze. A te, co mam, nie zawsze mam potrzebę się dzielić. Szukam, dopytuję patrz, ja zacząlem grać jakieś 45 minut temu i już w miarę orientuję się kto i jak gra i kto myśli, a kto udaje, że myśli. A Ty sobie chodzisz między przedziałami i nic zauważyć nie potrafisz? Może się minąłeś z powołaniem? Albo - inaczej - wiesz, że w tym pociągu wszyscy mają bilety, a tego, który go nie ma, nie chcesz zdekonspirować?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 23:31:01 GMT 1
Haha, Bolca. No to Bolek i Lolek musi umrzeć.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 23:31:20 GMT 1
Znam intensywność gry Conte w mafii i w mieście. Wiem, że grę w mafii bardzo przeżywa. Nie widzę u niego jakiegoś niezwykłego, ponadprzeciętnego ożywienia. Próbuje się kreować na włoskiego trenera, to go na razie napędza. Stąd też wynikła mała nieścisłość z pressingiem.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 23:32:29 GMT 1
Konduktor rzucam Ci koło ratunkowe.
Dawaj swój ranking niewinności każdego z graczy, którzy do tej pory się wypowiedzieli. Coś musisz myśleć, coś musisz mieć. Nie ma co mitrężyć. Rozdawaj te plusy i minusy.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 23:32:38 GMT 1
Wybaczcie, ale jeśli kolega Bolek zada mi jeszcze jedno takie pytanie, to go chyba jebnę.
|
|