|
Post by Bolek i Lolek on Oct 26, 2023 23:33:29 GMT 1
Znam intensywność gry Conte w mafii i w mieście. Wiem, że grę w mafii bardzo przeżywa. Nie widzę u niego jakiegoś niezwykłego, ponadprzeciętnego ożywienia. Próbuje się kreować na włoskiego trenera, to go na razie napędza. Stąd też wynikła mała nieścisłość z pressingiem. ciekawe, że bardziej skupiasz się na tym kto gra Contem, niż na tym kto może być w mafii
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 23:34:57 GMT 1
Tak, nie mam mocno wyrobionych zdań jeszcze. A te, co mam, nie zawsze mam potrzebę się dzielić. Szukam, dopytuję patrz, ja zacząlem grać jakieś 45 minut temu i już w miarę orientuję się kto i jak gra i kto myśli, a kto udaje, że myśli. A Ty sobie chodzisz między przedziałami i nic zauważyć nie potrafisz? Może się minąłeś z powołaniem? Albo - inaczej - wiesz, że w tym pociągu wszyscy mają bilety, a tego, który go nie ma, nie chcesz zdekonspirować? Nie chcę się wtrącać, ale to, że ktoś po trzech kwadrans orientuje się w sytuacji, jest co najmniej podejrzane.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 26, 2023 23:35:33 GMT 1
Bo ja np. uniewinniam Conte za tę rozkminę którą zrobił o mnie i Ziemi. Powiedzmy, że to miastowa rozkmina, trudna do podrobienia w mafii. I za to go jestem w stanie uniewinnić. A kompletnie gdzieś mam to jak on gra w mafii i mieście, bo nie mam potrzeby rozpatrywania jego tożsamości.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 23:35:43 GMT 1
patrz, ja zacząlem grać jakieś 45 minut temu i już w miarę orientuję się kto i jak gra i kto myśli, a kto udaje, że myśli. A Ty sobie chodzisz między przedziałami i nic zauważyć nie potrafisz? Może się minąłeś z powołaniem? Albo - inaczej - wiesz, że w tym pociągu wszyscy mają bilety, a tego, który go nie ma, nie chcesz zdekonspirować? Nie chcę się wtrącać, ale to, że ktoś po trzech kwadrans orientuje się w sytuacji, jest co najmniej podejrzane. Może po prostu nie jest upośledzony?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 26, 2023 23:36:25 GMT 1
patrz, ja zacząlem grać jakieś 45 minut temu i już w miarę orientuję się kto i jak gra i kto myśli, a kto udaje, że myśli. A Ty sobie chodzisz między przedziałami i nic zauważyć nie potrafisz? Może się minąłeś z powołaniem? Albo - inaczej - wiesz, że w tym pociągu wszyscy mają bilety, a tego, który go nie ma, nie chcesz zdekonspirować? Nie chcę się wtrącać, ale to, że ktoś po trzech kwadrans orientuje się w sytuacji, jest co najmniej podejrzane. Podejrzane jest to, że Ty wiesz kto stoi za Conte, a nie masz zdania co do gry sensu stricto.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 23:36:31 GMT 1
Dużo tych podejrzanych się zrobiło, po kolei panowie.
Konduktor, dawaj te odczyty.
Anna Maria a co o Drzewku sądzisz?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 23:37:52 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 26, 2023 23:37:52 GMT 1
Tak, nie mam mocno wyrobionych zdań jeszcze. A te, co mam, nie zawsze mam potrzebę się dzielić. Szukam, dopytuję patrz, ja zacząlem grać jakieś 45 minut temu i już w miarę orientuję się kto i jak gra i kto myśli, a kto udaje, że myśli. A Ty sobie chodzisz między przedziałami i nic zauważyć nie potrafisz? Może się minąłeś z powołaniem? Albo - inaczej - wiesz, że w tym pociągu wszyscy mają bilety, a tego, który go nie ma, nie chcesz zdekonspirować? Oczywiście, że chcę go zdekonspirować, Bolku. Tylko zauważ, że na pierwszą próbę dekonspiracji mam jeszcze ponad dwadzieścia godzin i będę miał więcej podstaw, by kogoś wskazać celniej. Nie zgadzam się, że nic nie zauważam, wręcz przeciwnie, rzucam fajne wnioski, jestem aktywny w temacie, angażuję się w dyskusje. Po co Ci na tym etapie mój odczyt takiej Ziemi? Ziemię zamierzam obserwować i nie widzę sensu klepania po pleckach zbiorowo jego bądź Papugi. Ot, niech grają bez takiego wiatru w żaglach, więcej z tego idzie rozczytać.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 23:37:54 GMT 1
Znam intensywność gry Conte w mafii i w mieście. Wiem, że grę w mafii bardzo przeżywa. Nie widzę u niego jakiegoś niezwykłego, ponadprzeciętnego ożywienia. Próbuje się kreować na włoskiego trenera, to go na razie napędza. Stąd też wynikła mała nieścisłość z pressingiem. ciekawe, że bardziej skupiasz się na tym kto gra Contem, niż na tym kto może być w mafii 😃
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 26, 2023 23:39:08 GMT 1
Konduktor ma jeszcze ponad 20 godzin, Anna Maria tłumaczy że minęło dopiero 3,5 h gry. I tak to się toczy.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 23:39:17 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 26, 2023 23:39:17 GMT 1
Konduktor rzucam Ci koło ratunkowe. Dawaj swój ranking niewinności każdego z graczy, którzy do tej pory się wypowiedzieli. Coś musisz myśleć, coś musisz mieć. Nie ma co mitrężyć. Rozdawaj te plusy i minusy. Nie widzę potrzeby na tym etapie. Wątpię w zasadność takiego "rankingu". Zamierzam szperać swoim tempem!
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 23:40:32 GMT 1
Bolek sprawia wrażenie człowieka, który musi się o drzewo (niekoniecznie zajebiście mądre) huknąć któryś raz nim spostrzeże, że przed nim gęsty las. 😉
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 26, 2023 23:40:39 GMT 1
Ja np. nie patrzę na to ile mam godzin do ostatecznej decyzji tylko sobie czytam i analizuję jak kto gra, a oni sobie liczą, że gra się w sumie dopiero zaczęła, że jeszcze 20 godzin. Jak mawiał śp. Zdzisio Ambroziak, to takie mafijne wsteczne odliczanie.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 26, 2023 23:42:47 GMT 1
Konduktor, Anna Maria dawać wasze odczyty na mafię. Raz, raz.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 23:43:36 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 23:43:36 GMT 1
Konduktor rzucam Ci koło ratunkowe. Dawaj swój ranking niewinności każdego z graczy, którzy do tej pory się wypowiedzieli. Coś musisz myśleć, coś musisz mieć. Nie ma co mitrężyć. Rozdawaj te plusy i minusy. Nie widzę potrzeby na tym etapie. Wątpię w zasadność takiego "rankingu". Zamierzam szperać swoim tempem! Ja czuję potrzebę, jak jesteś w mafii to mi się przyda.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 26, 2023 23:45:13 GMT 1
Bolek atakował Konduktora za zachowanie przeciwne do zachowania ziemii, zapytałem go o zdanie na temat ziemii, z tego co zrozumiałem ma Ziemie za gracza najbardziej niewinnego w stawce. Czyli się zgadza. Ja piłem bardziej do tego, że dla Bolca odczyt nie jest ważny i ma na niego wyjebane w ocenie i to jest mądre, a zrozumiałem Twój post jako 'masz ten sam odczyt, jesteś git'. Ale z tym zachowaniem ciekawiej się zrobiło. Nie zwróciłem na to uwagi. Ale nie uważasz, że to za mało? W sensie Konduktor przejawia to jedno zachowanie -> jest atakowany, Ziemia przejawia przeciwstawne -> jest najbardziej niewinna. No tu muszą być dodatkowe czynniki, Ziemia mało napisała i nie ma DUŻO więcej do oparcia, ale to ciekawe, że za te sześć postów dostaje pozycję najbardziej niewinnego. Więc ja tu mam takie, hmm, wyjebane w odczyt, to mądre, ale czy wyjebane w sposób w jaki doszło do odczytu? A Ty co o Ziemi sądzisz? Ziemia dla mnie na ten moment niewinna i co do zasady zgadzam się z Bolkiem, że takie rzucanie szybko swoimi osądami na lewo i prawo będzie częściej miejskie. Ale ani cała ta sytuacja nie pozwala mi w pełni uniewinnić Bolka, ani Ziemii. Po prostu, gdyby się okazało na przykład, że Ziemię też podejrzewa, wtedy można by się było zastanowić, czy sobie czasem wybiórczo nie dobiera celów.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 23:45:19 GMT 1
Konduktor ma jeszcze ponad 20 godzin, Anna Maria tłumaczy że minęło dopiero 3,5 h gry. I tak to się toczy. Bolku, najtrudniejszy jest pierwszy dzień. S am jutro przekonasz się.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 23:45:41 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 26, 2023 23:45:41 GMT 1
Konduktor, Anna Maria dawać wasze odczyty na mafię. Raz, raz. Jeszcze nie mam Wrzucę przed linczem, próbując jakoś przekonać miasto do moich typów. Jak znajdę czas, to nawet z jakąś analizą.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 26, 2023 23:46:59 GMT 1
Konduktor, Anna Maria dawać wasze odczyty na mafię. Raz, raz. Jeszcze nie mam Wrzucę przed linczem, próbując jakoś przekonać miasto do moich typów. Jak znajdę czas, to nawet z jakąś analizą. Grunt to szczerość.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 23:47:03 GMT 1
Konduktor, Anna Maria dawać wasze odczyty na mafię. Raz, raz. Podaj swoje, a poznasz moje.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 26, 2023 23:47:25 GMT 1
Konduktor ma jeszcze ponad 20 godzin, Anna Maria tłumaczy że minęło dopiero 3,5 h gry. I tak to się toczy. Bolku, najtrudniejszy jest pierwszy dzień. S am jutro przekonasz się.
wyjebane w to mam
|
|