|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 23:48:45 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 23:48:45 GMT 1
Mogłeś napisać, że Ziemia jeszcze gorsza. Ziemia spoko? Nie mam jednoznacznego odczytu na Ziemię. Dobra. To zdanie sugeruje, że na kogoś innego masz jednoznaczny odczyt. Nie lgaj, że nie, użyłeś takiej konstrukcji językowej w jakimś celu. Na kogo?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 26, 2023 23:48:56 GMT 1
A jak jeszcze raz zagrozisz mi Aniu mordem, to każę Cię zlinczować przed Konduktorem.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 23:50:27 GMT 1
Bolku, najtrudniejszy jest pierwszy dzień. S am jutro przekonasz się.
wyjebane w to mam O, patrz Pan, to zupełnie tak samo jak ja w te agresywne pytania i insynuacje.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 26, 2023 23:51:43 GMT 1
O, patrz Pan, to zupełnie tak samo jak ja w te agresywne pytania i insynuacje. ja Cię pytam, Ty mi grozisz mordem
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 26, 2023 23:51:45 GMT 1
Dla mnie w ogóle ocenianie na zasadzie, że gracz zrobił x, więc pewnie nie będzie w mafii jest błędem. Gracze są kreatywni, dobrzy, potrafią wymyślać i wykonywać ruchy, które wyjdą im na plus. Bardziej warto łapać po tym, czego ktoś nie robi, lub co robi nieświadomie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 23:52:56 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 26, 2023 23:52:56 GMT 1
Nie mam jednoznacznego odczytu na Ziemię. Dobra. To zdanie sugeruje, że na kogoś innego masz jednoznaczny odczyt. Nie lgaj, że nie, użyłeś takiej konstrukcji językowej w jakimś celu. Na kogo? Mam jednego kandydata do mafii, jednak myślę, że podawanie go na tym etapie nie jest korzystne i nie chcę tego robić. 1) Chcę go dalej poobserwować 2) Chcę zobaczyć, jak wypadnie na tle reszty stawki, zwłaszcza tej, która nie zaczęła grać, jak foka czy laponiec
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 26, 2023 23:53:36 GMT 1
no wiadomo, że uniewinnia się za nieświadome miejskie zagrania, a uwinnia za ich brak plus nieumiejętność jasnego wyjaśnienia własnej postawy
|
|
|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 23:54:10 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 23:54:10 GMT 1
jeszcze buzi w czółko sobie dajcie
no ale tak, racja, to teraz teoria w praktykę i wygrywamy
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 26, 2023 23:54:32 GMT 1
Konduktor co Ty chcesz kurwa obserwować jak nam gościa nie podasz?
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 23:54:32 GMT 1
A jak jeszcze raz zagrozisz mi Aniu mordem, to każę Cię zlinczować przed Konduktorem. Po co dopuszczać do gry ludzi, którzy nie rozumieją czytanego tekstu? 😉 Kazać to Ty nie mogłeś nic nawet Wachowskiemu. 😉
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 26, 2023 23:55:33 GMT 1
Dawaj Konduktor tego gagatka
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 23:56:19 GMT 1
Aaaaaaa, już wiem, kto to. 😃
|
|
|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 23:57:48 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 26, 2023 23:57:48 GMT 1
Konduktor co Ty chcesz kurwa obserwować jak nam gościa nie podasz? Oczywiście, że podam przed linczem i to w stosownym czasie, nie pięć minut przed Zauważ, że właśnie kilkoro graczy zdominowało temat. Wspaniałe pole do przemykania, chociaż fakt, późna pora. Brakuje mi treści/materiału od innych graczy. Przecież na tej podstawie moje typy mogą się całkowicie wywrócić, jak ktoś zacznie grać chujowo, bądź ktoś zacznie grać lepiej. Myślę, że d0/d1 to bardziej okres pressowania i drażenia, nie porównywania się rankingami
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 26, 2023 23:58:37 GMT 1
Konduktor co Ty chcesz kurwa obserwować jak nam gościa nie podasz? Oczywiście, że podam przed linczem i to w stosownym czasie, nie pięć minut przed Zauważ, że właśnie kilkoro graczy zdominowało temat. Wspaniałe pole do przemykania, chociaż fakt, późna pora. Brakuje mi treści/materiału od innych graczy. Przecież na tej podstawie moje typy mogą się całkowicie wywrócić, jak ktoś zacznie grać chujowo, bądź ktoś zacznie grać lepiej. Myślę, że d0/d1 to bardziej okres pressowania i drażenia, nie porównywania się rankingami Dawaj mi typa który Ci nie pasuje
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 23:59:27 GMT 1
Moja sympatia do Bolka znacznie wzrosła, ale wzrosła też szansa na to, że jest w mafii.
Dawno z nim nie grałam. Myślałam, że to jakiś oszołom, dureń (bez urazy oczywiście), a to przecież mędrzec i nestor naszej społeczności. Często tak grywa w mafii.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 26, 2023 23:59:37 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 26, 2023 23:59:37 GMT 1
Oczywiście, że podam przed linczem i to w stosownym czasie, nie pięć minut przed Zauważ, że właśnie kilkoro graczy zdominowało temat. Wspaniałe pole do przemykania, chociaż fakt, późna pora. Brakuje mi treści/materiału od innych graczy. Przecież na tej podstawie moje typy mogą się całkowicie wywrócić, jak ktoś zacznie grać chujowo, bądź ktoś zacznie grać lepiej. Myślę, że d0/d1 to bardziej okres pressowania i drażenia, nie porównywania się rankingami Dawaj mi typa który Ci nie pasuje Nie dam. Uważam, że jeszcze nie czas. I co teraz, koleżko? Kręć lincz na mnie
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 0:00:53 GMT 1
Dawaj mi typa który Ci nie pasuje Nie dam. Uważam, że jeszcze nie czas. I co teraz, koleżko? Kręć lincz na mnie Kiedy będzie czas i dlaczego?
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 0:02:58 GMT 1
Pierwszy lincz niech się rozstrzygnie między Bolkiem i Lolkiem.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 0:04:33 GMT 1
Pani Szmeterlin dołącza do niewinnej Papugi. Witam na pokładzie. To jest intrygujące. Za co mógł uniewinnić Szmeterlin na tym etapie?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 0:06:59 GMT 1
nie wiem, ale dziwnie sobie pogrywają
|
|