|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 0:07:27 GMT 1
szmeterlingowa w dodatku udaje, że nie wie kim jestem
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 0:08:30 GMT 1
A ona nie napisała przed chwilą, że wie kim jesteś i że często grywasz tak w mafii?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 0:08:59 GMT 1
napisała stek bzdur
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 0:09:10 GMT 1
Jak Bolek będzie winny, to Konduktor niewinny. Bolek to geniusz, ale reżyserowany konflikt jest raczej poza jego zasięgiem. Nigdy tak nie grał i chyba by nie potrafił, jest zwolennikiem innych doktryn.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 0:09:14 GMT 1
może oprócz tego nestora
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 0:09:33 GMT 1
xDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 0:10:11 GMT 1
nie żebym 3/4 mojej ostatniej gry w mafii przejechał na reżyserowanym konflikcie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 0:10:17 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 27, 2023 0:10:17 GMT 1
Nie dam. Uważam, że jeszcze nie czas. I co teraz, koleżko? Kręć lincz na mnie Kiedy będzie czas i dlaczego? Mam wrażenie, że już to tłumaczyłem, ale okej. 1. Mam swój wstępny typ, ale winnych determinuję w dużej mierze szukając niewinnych. Z tym jest trudniej, bo gra dopiero ruszyła. To sprawia, że mój typ to, ot tak, luźna myśl, odłożenie na półkę gdzieś w głowie z napisem "może być czerwony". 2. Jestem przekonany, że moje typy będą celniejsze wraz z liczbą stron w temacie i wraz z moim pressingiem i wraz z aktywizacją mniej aktywnych graczy;to naturalne: będę miał więcej materiału. 3. Czas wskazań będzie, dajmy na to, dwie godziny przed linczem. Wtedy nadchodzi czas decyzji, a materiału już mi nie przybędzie, a wybierać trzeba. Mój typ z d1 zawsze będzie celniejszy niż mój typ z d0. 4. Chcę poobserwować gracza, którego typuję teraz, bez jego wiedzy o tym, że go podejrzewam, stawiam, że będzie to aktywność naturalniejsza i pozwoli mi trafniej określić jego kolor. Do usług
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 0:11:20 GMT 1
Pani Szmeterlin dołącza do niewinnej Papugi. Witam na pokładzie. To jest intrygujące. Za co mógł uniewinnić Szmeterlin na tym etapie? Szmeterling, powiedzmy, wiadomo, ale papugę?! To jest dopiero intrygujące.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 0:11:48 GMT 1
Kiedy będzie czas i dlaczego? Mam wrażenie, że już to tłumaczyłem, ale okej. 1. Mam swój wstępny typ, ale winnych determinuję w dużej mierze szukając niewinnych. Z tym jest trudniej, bo gra dopiero ruszyła. To sprawia, że mój typ to, ot tak, luźna myśl, odłożenie na półkę gdzieś w głowie z napisem "może być czerwony". 2. Jestem przekonany, że moje typy będą celniejsze wraz z liczbą stron w temacie i wraz z moim pressingiem i wraz z aktywizacją mniej aktywnych graczy;to naturalne: będę miał więcej materiału. 3. Czas wskazań będzie, dajmy na to, dwie godziny przed linczem. Wtedy nadchodzi czas decyzji, a materiału już mi nie przybędzie, a wybierać trzeba. Mój typ z d1 zawsze będzie celniejszy niż mój typ z d0. 4. Chcę poobserwować gracza, którego typuję teraz, bez jego wiedzy o tym, że go podejrzewam, stawiam, że będzie to aktywność naturalniejsza i pozwoli mi trafniej określić jego kolor. Do usług i teraz załóżmy, że każdy przyjmuje twoją postawę, co się dzieje?
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 0:13:11 GMT 1
szmeterlingowa w dodatku udaje, że nie wie kim jestem Szmeterlingówna, jeśli już. To panieńskie nazwisko.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 0:14:27 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 27, 2023 0:14:27 GMT 1
Mam wrażenie, że już to tłumaczyłem, ale okej. 1. Mam swój wstępny typ, ale winnych determinuję w dużej mierze szukając niewinnych. Z tym jest trudniej, bo gra dopiero ruszyła. To sprawia, że mój typ to, ot tak, luźna myśl, odłożenie na półkę gdzieś w głowie z napisem "może być czerwony". 2. Jestem przekonany, że moje typy będą celniejsze wraz z liczbą stron w temacie i wraz z moim pressingiem i wraz z aktywizacją mniej aktywnych graczy;to naturalne: będę miał więcej materiału. 3. Czas wskazań będzie, dajmy na to, dwie godziny przed linczem. Wtedy nadchodzi czas decyzji, a materiału już mi nie przybędzie, a wybierać trzeba. Mój typ z d1 zawsze będzie celniejszy niż mój typ z d0. 4. Chcę poobserwować gracza, którego typuję teraz, bez jego wiedzy o tym, że go podejrzewam, stawiam, że będzie to aktywność naturalniejsza i pozwoli mi trafniej określić jego kolor. Do usług i teraz załóżmy, że każdy przyjmuje twoją postawę, co się dzieje? Co się dzieje? Każdy szturcha, pressuje, nikt nie zazielenia masowo nikogo w tym okresie, każdy czuje oddech na plecach, mafia nie rozsiada się komfortowo. Przed linczem się zbieramy i wskazujemy, kto nam się nie podoba. Głosujemy accordingly. Jak linczują kogoś, kto nam się bardzo podoba, oponujemy. Fajne spędzenie d0/d1. W d2 już można uporządkować, mając pierwsze informacje. Co o tym sądzisz?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 0:15:42 GMT 1
i teraz załóżmy, że każdy przyjmuje twoją postawę, co się dzieje? Co się dzieje? Każdy szturcha, pressuje, nikt nie zazielenia masowo nikogo w tym okresie, każdy czuje oddech na plecach, mafia nie rozsiada się komfortowo. Przed linczem się zbieramy i wskazujemy, kto nam się nie podoba. Głosujemy accordingly. Jak linczują kogoś, kto nam się bardzo podoba, oponujemy. Fajne spędzenie d0/d1. W d2 już można uporządkować, mając pierwsze informacje. Co o tym sądzisz? sądzę, że w szybkiej grze na 4 lincze, strzał snajpera i bez ksiedza to absurdalna taktyka, Ty zaczniesz porządkować jak ja będę w piachu a w linczu poleci przypadkowy grajek
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 0:16:55 GMT 1
Mam wrażenie, że już to tłumaczyłem, ale okej. 1. Mam swój wstępny typ, ale winnych determinuję w dużej mierze szukając niewinnych. Z tym jest trudniej, bo gra dopiero ruszyła. To sprawia, że mój typ to, ot tak, luźna myśl, odłożenie na półkę gdzieś w głowie z napisem "może być czerwony". 2. Jestem przekonany, że moje typy będą celniejsze wraz z liczbą stron w temacie i wraz z moim pressingiem i wraz z aktywizacją mniej aktywnych graczy;to naturalne: będę miał więcej materiału. 3. Czas wskazań będzie, dajmy na to, dwie godziny przed linczem. Wtedy nadchodzi czas decyzji, a materiału już mi nie przybędzie, a wybierać trzeba. Mój typ z d1 zawsze będzie celniejszy niż mój typ z d0. 4. Chcę poobserwować gracza, którego typuję teraz, bez jego wiedzy o tym, że go podejrzewam, stawiam, że będzie to aktywność naturalniejsza i pozwoli mi trafniej określić jego kolor. Do usług i teraz załóżmy, że każdy przyjmuje twoją postawę, co się dzieje? No i pięknie, tylko w takiej ciszy można usłyszeć mafiozę.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 0:18:19 GMT 1
Bolek tymczasem generuje jedynie szumy informacyjne i sztuczny tłum. Wierzcie mi, nie jest taki głupi, ma w tym cel.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 0:19:02 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 27, 2023 0:19:02 GMT 1
Co się dzieje? Każdy szturcha, pressuje, nikt nie zazielenia masowo nikogo w tym okresie, każdy czuje oddech na plecach, mafia nie rozsiada się komfortowo. Przed linczem się zbieramy i wskazujemy, kto nam się nie podoba. Głosujemy accordingly. Jak linczują kogoś, kto nam się bardzo podoba, oponujemy. Fajne spędzenie d0/d1. W d2 już można uporządkować, mając pierwsze informacje. Co o tym sądzisz? sądzę, że w szybkiej grze na 4 lincze, strzał snajpera i bez ksiedza to absurdalna taktyka, Ty zaczniesz porządkować jak ja będę w piachu a w linczu poleci przypadkowy grajek Jak jesteś w mieście, to nie będziesz w piachu, bo pomyślą, że znowu trollujesz i się przydasz, bo scena zadziwiająco podobna To Ty mi wytłumacz Bolku, jaki jest sens mówienia, że Ziemia niewinna, gdy rzuciła tak niewiele i nikt jej specjalnie nie atakuje? Jeśli naprawdę masz ją za miasto, to czemu chcesz ją wepchnąć w mord uniewinnieniem? Nie lepiej, żeby odjebano kogoś, kogo nie uniewinniasz?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 0:19:17 GMT 1
Ni chuja, sztucznie chcecie wprowadzać atmosferę, że jest jeszcze mnóstwo czasu. To jest szybka rozgrywka, w której potrzeba jak najwięcej mięsistych interakcji, jak najwięcej niespodziewanych akcji i jak najmniej miejsca dla mafii, by przeżyć niepytanym o zdanie. Wy ten i tak mały czas chcecie jeszcze zmniejszyć. Jeśli to nie jest mafijne, to na pewno jest antymiastowe.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 0:21:54 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 27, 2023 0:21:54 GMT 1
Ni chuja, sztucznie chcecie wprowadzać atmosferę, że jest jeszcze mnóstwo czasu. To jest szybka rozgrywka, w której potrzeba jak najwięcej mięsistych interakcji, jak najwięcej niespodziewanych akcji i jak najmniej miejsca dla mafii, by przeżyć niepytanym o zdanie. Wy ten i tak mały czas chcecie jeszcze zmniejszyć. Jeśli to nie jest mafijne, to na pewno jest antymiastowe. No ale to nie do mnie pretensje. Ja nie mówię, że jest mnóstwo, tylko że jest czas do wykorzystania. Jak zasób. Załóżmy, że foka jest w mafii. Przyjdzie już na gotowe, ten i ten do odjebania w linczu, ten powszechnie niewinny, mordować. Komfortowa sytuacja dla mafiozy-foki, co nie?
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 0:22:02 GMT 1
Co się dzieje? Każdy szturcha, pressuje, nikt nie zazielenia masowo nikogo w tym okresie, każdy czuje oddech na plecach, mafia nie rozsiada się komfortowo. Przed linczem się zbieramy i wskazujemy, kto nam się nie podoba. Głosujemy accordingly. Jak linczują kogoś, kto nam się bardzo podoba, oponujemy. Fajne spędzenie d0/d1. W d2 już można uporządkować, mając pierwsze informacje. Co o tym sądzisz? sądzę, że w szybkiej grze na 4 lincze, strzał snajpera i bez ksiedza to absurdalna taktyka, Ty zaczniesz porządkować jak ja będę w piachu a w linczu poleci przypadkowy grajek Bolku, a może porządkowanie i Twoja obecność w mieście po prostu się wykluczają? 😉
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 0:22:34 GMT 1
i nie generuję żadnych szumów informacyjnych, to raczej Ty je generujesz, sugerując jakieś odwołania do poprzednich edycji, w dodatku błędne.
|
|