|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 0:23:33 GMT 1
Ni chuja, sztucznie chcecie wprowadzać atmosferę, że jest jeszcze mnóstwo czasu. To jest szybka rozgrywka, w której potrzeba jak najwięcej mięsistych interakcji, jak najwięcej niespodziewanych akcji i jak najmniej miejsca dla mafii, by przeżyć niepytanym o zdanie. Wy ten i tak mały czas chcecie jeszcze zmniejszyć. Jeśli to nie jest mafijne, to na pewno jest antymiastowe. Nie, to Ty chcesz zmniejszyć, strzelając w kogo popadnie, byle szybko.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 0:24:13 GMT 1
JA SIĘ DO KURWY NĘDZY PYTAM O WASZE ODCZUCIA.
A wy się boicie je zdradzić.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 0:25:58 GMT 1
Odwołania do poprzednich edycji nie są szumem informacyjnym. Prawda jest taka, że współczesna mafia opiera się na mecie indywidualnej, a w naszej społeczności, gdzie rotacja graczy jest niewielka, w szczególności.
|
|
|
Post by Konduktor on Oct 27, 2023 0:25:58 GMT 1
DOSTANIESZ MOJE ODCZUCIA CO DO TEGO, KOGO CHCIAŁBYM ODJEBAĆ ZE DWIE GODZINY PRZED LINCZEM
PO CHUJ CI TERAZ MOJA OPINIA O ZIEMI?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 0:26:18 GMT 1
Najlepsze jest to, że jakbym napisał np. że Foka mi śmierdzi, to Anna Maria zaraz by napisała 5 zdań o Foce zupełnie niepytana. Ale jak jej zadać pytanie, to kurwa nie, nic nie napisze.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 0:26:59 GMT 1
2 godziny przed linczem to sobie będę w robocie i chuja mnie będzie wtedy twoje zdanie obchodzić. Chcę wiedzieć co sądzisz o grze na podstawie tego co teraz się dzieje.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 0:27:23 GMT 1
Gdybym chciał znać twoje zdanie 2 godziny przed linczem to bym spytał 2 godziny przed linczem.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 0:27:35 GMT 1
Ja na tę chwilę mogę powiedzieć o Ziemii tylko tyle, że to planeta ludzi.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 0:29:40 GMT 1
2 godziny przed linczem to sobie będę w robocie i chuja mnie będzie wtedy twoje zdanie obchodzić. Chcę wiedzieć co sądzisz o grze na podstawie tego co teraz się dzieje. Dobrze wiedzieć. Polegniesz z godnością.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 0:30:07 GMT 1
i teraz załóżmy, że każdy przyjmuje twoją postawę, co się dzieje? Co się dzieje? Każdy szturcha, pressuje, nikt nie zazielenia masowo nikogo w tym okresie, każdy czuje oddech na plecach, mafia nie rozsiada się komfortowo. Przed linczem się zbieramy i wskazujemy, kto nam się nie podoba. Głosujemy accordingly. Jak linczują kogoś, kto nam się bardzo podoba, oponujemy. Fajne spędzenie d0/d1. W d2 już można uporządkować, mając pierwsze informacje. Co o tym sądzisz? Ta dyskusja już była. W innych warunkach, w innego typu edycji. Tam mafiozów było 5, tu jest dwóch. Zgadzam się z Bolkiem. Dwuosobowa mafia i tak długo może mieć wyjebane we wzajemne interakcje i sobie spokojnie mogą grać na przetrwanie, ja swoje, ty swoje. Po interakcjach ich nie wyłapiemy ani po tym, kogo nie chcą uwinniać, ale po tym jak uniewinniają i jak budują swoją mapę gry już jak najbardziej można.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 0:30:19 GMT 1
Konduktor serio nie musisz pisać o Ziemi, skoro nie widzisz w niej niczego niewinnego/winnego. Napisz o kimkolwiek. Weź się jakkolwiek zadeklaruj.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 0:30:57 GMT 1
Najlepsze jest to, że jakbym napisał np. że Foka mi śmierdzi, to Anna Maria zaraz by napisała 5 zdań o Foce zupełnie niepytana. Ale jak jej zadać pytanie, to kurwa nie, nic nie napisze. Spróbuj raz jeszcze, Bolku. Cóż chcesz wiedzieć? Co Cię trapi?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 0:32:50 GMT 1
Najlepsze jest to, że jakbym napisał np. że Foka mi śmierdzi, to Anna Maria zaraz by napisała 5 zdań o Foce zupełnie niepytana. Ale jak jej zadać pytanie, to kurwa nie, nic nie napisze. Spróbuj raz jeszcze, Bolku. Cóż chcesz wiedzieć? Co Cię trapi? ciekaw jestem do czego dąży twoja gra?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 0:33:43 GMT 1
bo w odczytywaniu tożsamości jesteś słaba, a w łapanie mafiozów bawić się nie chcesz
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 0:37:37 GMT 1
Spróbuj raz jeszcze, Bolku. Cóż chcesz wiedzieć? Co Cię trapi? ciekaw jestem do czego dąży twoja gra? Do zwycięstwa miasta, co nie znaczy oczywiście, że to ja przyczynię się do niego w największym stopniu. A Twoja?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 0:37:48 GMT 1
Pani Szmeterlin dołącza do niewinnej Papugi. Witam na pokładzie. Pierwsze godziny, a tylu niewinnych w całym mieście, nie widziałam tego jeszcze. Szmeterling się przyczepiła do tego samego posta Wujka, do którego ja potem. Dowód to to nie jest, ale ja lubię Szmeterling.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 0:38:57 GMT 1
bo w odczytywaniu tożsamości jesteś słaba, a w łapanie mafiozów bawić się nie chcesz Tak? Mam wrażenie, że jednego już złapałam, a nawet jednego w dwóch osobach, że tak powiem. 😉
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 0:41:43 GMT 1
chuja wiesz, ale i tak jesteś bardziej niewinna od konduktora
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 0:43:06 GMT 1
tzn inaczej nie zdziwię się jesli będziesz niewinna, bo to wymyślenie mi innej tożsamosci niz mam byloby jednak dosc oryginalne jak na mafie, za to konduktor postepuje jak typowy mafiozo, ktory nie wie jak zagrac i wymysla argumenty za tym by nic nie powiedziec
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 0:47:07 GMT 1
plus jeszcze chyba nigdy nie wyłapałem całej mafii za jednym zamachem, nawet jak się bardzo podniecałem, więc któreś z was pewnie niewinne xDD
|
|