|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 21:27:18 GMT 1
oczekuję od wszystkich, żeby mi teraz napisali swoje odczucie co do reakcji Foki po linczu, czy to jest w ogóle do odegrania w mafii Mam słaba reakcje XD imho do odegrania Nie. Moim zdaniem Foka nie jest w mafii. Natomiast ten post w moim cytacie kurwi strasznie.
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 21:27:37 GMT 1
bolek mafia foka jest po prostu miastowa conte by nie wjechał z takim absurdem, że kshaq to nie kshaq, gdyby nie był miastowym; w ogóle by mu coś takiego nie przyszło do głowy, gdyby był w mafii z dwójki wujek/bolek uważam wujka za miastowszego a resztę i tak miałem za niewinną snajper powinien strzelić w bolka zgadzam się na to, snajper w bolka. +1, mam w testamencie Bolka jako najbardziej prawdopodobnego mafiozę xd
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 21:28:06 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 21:28:06 GMT 1
No moim zdaniem to jest Harrier. Wuja to Lowrider?
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 21:28:32 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 21:28:32 GMT 1
Walimy w Bolca?
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 21:28:36 GMT 1
Tak, wuja, ech, dla mnie zbyt niewinny i zbyt dobrze upozycjonowwny - zawsze jak kogoś tak daje na clear to okazuje się mafią która mnie rucha XD z wujasem mam ten problem, że robi rzeczy imo trochę na pokaz czasem, na budowanie sobie pozycji zamiast na rzeczywiste szukanie mafiaka
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 21:29:11 GMT 1
bolek mafia foka jest po prostu miastowa conte by nie wjechał z takim absurdem, że kshaq to nie kshaq, gdyby nie był miastowym; w ogóle by mu coś takiego nie przyszło do głowy, gdyby był w mafii z dwójki wujek/bolek uważam wujka za miastowszego a resztę i tak miałem za niewinną snajper powinien strzelić w bolka zgadzam się na to, snajper w bolka. no i pięknie, dziękuję mam szczerą nadzieję, że to zakończy tę rozgrywkę
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 29, 2023 21:29:11 GMT 1
Pojebało
|
|
foka
Edycja#38
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 21:30:10 GMT 1
via mobile
Post by foka on Oct 29, 2023 21:30:10 GMT 1
Idę pomyśleć
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 29, 2023 21:30:19 GMT 1
No moim zdaniem to jest Harrier. Wuja to Lowrider? Nie.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 21:30:48 GMT 1
ja chciałbym dać dzisiaj Bolkowi i Lolkowi działać i rozliczać go ewentualnie z jego działań bo jak zaczyna sie bronić to jest nieco rozmemłany, to fakt hmmm
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 21:30:55 GMT 1
jak jesteś w mieście to rób speedrun miastowości przez następne 30 minut kolego
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 29, 2023 21:31:42 GMT 1
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 29, 2023 21:31:56 GMT 1
Jestem pijany
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 29, 2023 21:34:39 GMT 1
Pisałem o lewkonia o co chodzi. Drugi będzie albo silny albo słaby. Średnie stanu uniewinniać moge
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 21:35:21 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 21:35:21 GMT 1
Chociaz taka Ziemia w mafii mogla wjebac Pacyfiste przez przypadek. I potem spijac smietanke. Bo te obsrywy bezposrednio przed linczem sa podejrzane
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 21:37:03 GMT 1
wbija sobie Lewkoń i wujas wariuje bo znalazł cel na lincz xD dziwie sie temu Lewkoniu, bo przy takim miastowym Sowie, to on by mogl rozjebac w mafii motzno a tymczasem wraca do gry, ze nawet jak jest niewinny to poleci za tozsamosc jak przy jokerze Joker był szef tylko Chujowe Miasto A Bolek ile daje % na Lewkoń mafiak? cholera wie, ale dobry cel by w niego jebać, więc się przyglądam Właśnie tego się Papug boi, że jak Lewkoń - pacyfista zleci niewinny, to Bolek powie że łatwy cel i zacznie rozliczać A gdzie Bolka odpowiedzialność? Jak widzi miasto w Lewkoniu to niech mówi wprost nie widzę ani miasta ani mafii, więc obserwuję a jakbym mial streścić w jednym zdaniu jaka jest najbardziej mafijna cecha większości mafiozów, to byłoby to to, że pod wpływem oskarżeń zmieniają swój styl gry. Teraz tylko trzeba sprawdzić który ananas na oskarżenia odpowiedział zmianą gry i będzie on mafią. hjehje Wujas w kontekście Po zrobił dokładnie to co opisałem. Najpierw w niego uderzył, ale jak się to spotkało z dezaprobatą to się cichcem wycofuje. a lewkoń broni się mafijnie. tyle, że jak piszesz z lewkoniem na discordzie to on też zawsze ma dziwne teorie, więc to nie musi nic znaczyć Co jest dla ciebie w Pekyuyi mafijnego? Edit: Co sądzisz o ciszy Baylana? przyjęcie pozycji ofiary nic nie sądzę o ciszy Baylana, nie ma go to nie pisze inaczej, Lewkoń to jeden z tych ludzi, którzy zazwyczaj są pewni swego, idą pod prąd, ale jak są pewni swego, to to widać, a tu nie widzę tej pewności, raczej element pewnego zrezygnowania. Pytanie na ile to pozycja w której się znalazł w tej edycji, a na ile ewentualna mafia. A na ile świadomość, że nie przeczytałem dużej części tematu. kto by się takimi pierdołami przejmował, ja też nie przeczytałem Ale to w sumie ważne co piszesz Lewkoń, bo bronisz się nieprzeczytaniem dużej części postów ale jeśli jedna rzecz wpływała na twoją niewinność jako Sowa, to nie była to twoja aktywność, nie były to przeczytane posty było to to że Ty CAŁYM SOBĄ KRZYCZAŁEŚ, ŻE JESTEŚ NIEWINNY Byłeś pewny swego, bo wiedziałeś, że wyjebane w to, jestem niewinny, a kto tego nie widzi ten chuj i mafiozo. A tu się kurwa tłumaczysz. co nie zmienia faktu, że Lewkon pewnie niewinny tylko kurwa nie umie grać w tę grę, a raz mu się trafiło jak ślepej kurze ziarn Ja nie znam jego innej mety niż ta gdzie jest pewny siebie. Tu dla mnie jest absurdalnie pewny siebie. chuja a nie pewny siebie, tłumaczy się jak dziecko zamiast atakować Bolek co się stało że zamiast się przyglądać jak mówiłeś, przystępuje do atakowania? chcę by się bronił, to jasne mafia lewkon plus pshemo? proponuję zlinczować Po skoro zbytnio nie współpracuje i nie próbuje przeforsować swojej agendy. Snajper powinien strzelać wg własnego rozeznania w kogoś kto mu się wydaje najbardziej mafijny/kogo kolor najwięcej nam może powiedzieć. Jeśli jego kolor do tej pory tez nie był pewny, to gra powinna być spokojnie do odratowania. jeśli kręcimy sie w okół mafii Baylan, Conte to to i tak musi prędzej czy później wyjść. i gdybym miał strzelać to właśnie Conte jest tą mafią, a drugim jest albo Po albo Foka. Przy czym Po jeśli jest w mieście to strasznie paraliżuje ruchy miasta, ale jeśli to Lewkoń, to w sumie jakoś strasznie mnie to nie dziwi. dlatego rozkminy Wujka mi się podobają, bo są w sumie zgodne z tym co ja widzę
|
|
|
Rozgrywka
Oct 29, 2023 21:37:34 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 29, 2023 21:37:34 GMT 1
Bolek by sie chyba tak latwo nie dal. A ta wrzuta Conte o innej tozsamosci Papuga to absurd.
A Ziemie bardzo zle pisal przed linczem
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 21:37:54 GMT 1
nie wiem jak to ocenić, nikt poza mną tyle nie pisał o Lewkoniu, tylko ja zrobiłem wszystko, żeby go zlinczować, a Bolek zrobił wszystko, żeby go komentować
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 29, 2023 21:39:08 GMT 1
Bolek by sie chyba tak latwo nie dal. A ta wrzuta Conte o innej tozsamosci Papuga to absurd. A Ziemie bardzo zle pisal przed linczem dawał się jeszcze łatwiej, jeśli tu jest w mafii to fajnie gra.
|
|
|
Post by Żako Kongijskie on Oct 29, 2023 21:40:10 GMT 1
To co ja napisałem o Bolku, to że jest kurwa miękki w tej edycji
Zobaczcie sobie jak się wjebał d1 we mnie w poprzedniej edycji, jak wyniuchał mafię
A tutaj no takie niby trochę tak, ale nie wiem, Pacyfista napierdalaj *tańczy czirliderka*
Drzewo pisze, że Bolek jest rozmemłany przy obronie, a on w atakach w tej edycji tak samo rozmemłany
|
|