|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 20:57:46 GMT 1
No wczoraj już korciło, ale lincz szedł w dwójkę najbardziej winnych dla mnie na tamtą chwilę. Za to w G2 musiałem się ratować tą Szmeterling, bo już miałem ciepło. dziwi mnie tylko, że gadałeś normalnie z Pekayo i tym co pisze o Ziemi, przecież cały ciężar zlinczowania go był na mnie, nie mogłem na chwilę odpuścić no ale nieważne, jak jesteś zajcew, to gwiazdka mi przyszła wcześniej w tym roku
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 30, 2023 20:58:36 GMT 1
czyli dobrze kminiłem, że Wujas niewinny, tylko ta jego chęć przetrwania mnie teraz zmyliła, ale jeśli jest snajperem, to zrozumiałe
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 20:58:58 GMT 1
no i w sumie nie czaję, nie było wyboru wczoraj, Conte dostał głos od mafiozy i głos od pijanego Bolka, pewnie drugiego mafiozy
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 30, 2023 20:59:20 GMT 1
a akcja z urodzinami Pshema i Lewkoniem zdradzającym to bardzo przypomina mi akcję z tym jak Elrond z Czukiem zamienili się tożsamościami i mafia od razu to wychwyciła.
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Oct 30, 2023 21:00:28 GMT 1
Bolek i Lolek - [*] - niewinny
Testament:
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 21:01:19 GMT 1
Ale Lewkoń nie zdradzał żadnych moich urodzin. Foka to robiła.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 30, 2023 21:04:12 GMT 1
Jak coś, to wybrałem już na OM ofiarę strzału.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 21:06:30 GMT 1
Foka, boisz się?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 21:07:27 GMT 1
Mafią jest po prostu ziemia. W inny scenariusz nie wierzę.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 30, 2023 21:13:57 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 30, 2023 21:13:57 GMT 1
Mam nadzieje ze mnie Brajan nie zajebiesznpo rozgrywce za ten wybor. Xd
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 30, 2023 21:17:07 GMT 1
jak wujek snajper to pomyślałem że jednak baylan albo conte
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 30, 2023 21:17:23 GMT 1
ale ja mam zjebane odczyty, dobry mem
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 30, 2023 21:18:21 GMT 1
w zasadzie nie wiem czemu nie przyszła mi na myśl najpierw foka ale tak
|
|
|
Rozgrywka
Oct 30, 2023 21:22:44 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 30, 2023 21:22:44 GMT 1
Wybralem Ciebie, Ziemio.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 30, 2023 21:23:28 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 30, 2023 21:23:28 GMT 1
Nie miej mi tego za złe. Po prostu uważam, że Baylando Cię zbyt łatwo uniewinnił.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 30, 2023 21:25:38 GMT 1
Nie miej mi tego za złe. Po prostu uważam, że Baylando Cię zbyt łatwo uniewinnił. no dobra, powodzenia moim zdaniem to baylan albo conte i jeden robi drugiego w chuja
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 30, 2023 21:27:37 GMT 1
Nie miej mi tego za złe. Po prostu uważam, że Baylando Cię zbyt łatwo uniewinnił. no dobra, powodzenia moim zdaniem to baylan albo conte i jeden robi drugiego w chuja na twoim miejscu strzeliłbym w jednego z nich i linczujemy drugiego
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 30, 2023 21:28:12 GMT 1
ale moje odczyty dotychczas były na tyle okropne że może to i foka haha
|
|
|
Rozgrywka
Oct 30, 2023 21:29:00 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 21:29:00 GMT 1
A co myslisz o tym tlumaczeniu Ziemi? Juz pomijajac chujowe wejscie Pacyfisty. To te arguementy o tozsamosci i przyrownywanie do poprzedniej edycji z taka pewnoscia serio jest dla knie naciagana i smierdzi dziwne jest to, że w tak niekonkretny sposób odniosłeś się do sytuacji nie argumentujesz, że lewkoń niewinny, tylko argumentujesz, że moje podejście śmierdzi dlaczego nie mogę mieć racji? dlaczego moje podejście śmierdzi? tłumaczyłem już, że każdy tak robi i że to podejście jest normalne, więc jeśli ci to śmierdzi, to odnieś się jakoś do tego, co napisałem, wytłumacz, że to śmierdzi jeśli moje podejście do pacyfisty jest naciągane, to też jakoś wytłumacz, bo w zasadzie tylko rzuciłeś tekstem że przesadzam i że mam zbyt dużą pewność czy ja twoim zdaniem mam dużą pewność? od kilkunastu stron usiłuję uzyskać od lewkonia coś, co pozwoliłoby mi go znaleźć, jeśli jest miastowym. cały czas próbuję od niego wyciągnąć jakieś miastowe posty i na razie ich nie dostaję. lewkoń nie odpowiada na moje pytania i prośby. lewkoń moim zdaniem pisze podobnie, jak w poprzedniej edycji jako mafia -- nijak się do tego nie odniosłeś, tylko opisałeś to jako przesadzone i naciągane, ale nie powiedziałeś jak i dlaczego. jeśli twoim zdaniem jestem mafiozą uderzającym w niewinnego, powiedz to wprost. napisz, że usiłuję zlinczować niewinnego. z twojej perspektywy muszę być złym czerwonym usiłującym wykorzystać złe posty zielonego pacyfisty do swoich celów. ty w zasadzie tylko usiłujesz siać zwątpienie tego typu postami, dlatego moim zdaniem dziwnie się do tego odniosłeś a jak nie masz mnie za winnego, to... porozmawiaj ze mną o moich podejrzeniach? Nie no. Tlumaczenie przez Ziemie winy Petuli na podstawie tozsamosci to mocny bullszit wedlug mnie brak konkretów, "mocny bullszit" jest bardzo na wyrost kiedy nie masz żadnych argumentów, dlaczego tak jest Cofam te pewna wine Pohjanpalo. i to jest według mnie najbardziej podejrzany post w całej tej sekwencji, bo to wygląda tak, jakbyś zamiast czytać samego pacyfistę i zgodzić/nie zgodzić się z moimi wnioskami po prostu traktował jego kolor jako zielony tylko dlatego, że ja na niego naciskam i że uważasz to za bullszit przecież możesz nie mieć racji... przecież ja mogę mieć rację... przecież nawet możemy być razem w mafii... tak bronisz tego pacyfisty ale robisz to wyjątkowo lekką ręką, bez prawdziwego angażowania się kluczowe pytanie które trzeba sobie zadać to czy Ziemia złożyła na ołtarzu Pekayo i bez mety ciężko mi na to odpowiedzieć
|
|
|
Rozgrywka
Oct 30, 2023 21:29:43 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 21:29:43 GMT 1
no dobra, powodzenia moim zdaniem to baylan albo conte i jeden robi drugiego w chuja na twoim miejscu strzeliłbym w jednego z nich i linczujemy drugiego Wzywanie do strzału we mnie to jest sabotaż
|
|