|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 22:16:15 GMT 1
Konte, pamiętam, że pisałeś, że zagrałbyś jak w 1vs1, nie mogę teraz znaleźć tego postu, ale jak Cię czytałem to zapamiętałem.
Mamy w sumie bliźniaczą sytuację, Ty vs Foka, 1vs1, ja arbitrem. Jakie są największe różnice między Tobą w tej edycji, a w 2 vs 2? Czy wybierając Ciebie znowu popełniłbym wielki błąd?
Dlaczego ja dalej żyję?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 22:18:15 GMT 1
No dziś mafia musiała ujebać snajpera. W pierwszym linczu byłeś jednym z głównych kandydatów. Dlaczego nie padłeś zamiast Papugi lub Drzewa. Nie wiem.
Ale pomyśl, ratuję cię przed linczem i rzekomo będąc w mafii z Pekyuyą widząc jak gra nawet nie próbuje na nim zbić punktów? Próbuję wpierdolić Papugę w lincz, w momencie jak mogłem Pekyuye. Nie za dużo tych absurdów?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 22:18:27 GMT 1
Czy uważasz, że te mordy, wszystkie one, były ukierunkowane na to, żebyśmy się znaleźli dzisiaj w tej sytuacji? Ja miałem zginąć zanim Wujek wyszedł z rolą? Jak myślisz?
Czy uważasz, że mafia Antura - Lewkoń, Foka - Papaya byłaby w stanie wykreować sytuację paranoi w której ja dzisiaj tu siedzę i się zastanawiam czy na podstawie tych mordów i mojego przeżycia nie jedziesz na moich plecach całą edycję? To jak postawienie na dobrego konia, jak jeszcze rośnie to mu dajesz prosa, a w końcu na jego grzbiecie aż na koniec świata.
Dlaczego atakowałeś Papugę, ale już dzisiaj nie odegrałeś roli w linczu? I kolejką byłeś usatysfakcjonowany?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 22:19:38 GMT 1
Bo uważałem, że Bolek to dobry typ, a jak się dowiedziałem, że Wujek ma snajpera to uważałem, że już po prostu gra się kończy wraz ze śmiercią Ziemii. Byłem względnie spokojny o to.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 22:19:50 GMT 1
No dziś mafia musiała ujebać snajpera. W pierwszym linczu byłeś jednym z głównych kandydatów. Dlaczego nie padłeś zamiast Papugi lub Drzewa. Nie wiem. Ale pomyśl, ratuję cię przed linczem i rzekomo będąc w mafii z Pekyuyą widząc jak gra nawet nie próbuje na nim zbić punktów? Próbuję wpierdolić Papugę w lincz, w momencie jak mogłem Pekyuye. Nie za dużo tych absurdów? Ale wczoraj zginęła Papuga. A foka pisała, że ja jestem niewinniejszy. Dlaczego Foka by mnie nie zamordowała? Przecież Papuga to był jej przyjaciel, no nie ruszyłby foki. Więc odwracam drugą część pytania - dlaczego Foka miałaby tak zrobić? To też plejs jak chuj.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 22:20:47 GMT 1
To teraz mi powiedz dlaczego ja bym sam uniewinniał Fokę dzisiaj cały dzień, planując siedzieć z nią w meczówce?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 22:21:19 GMT 1
Sam uważam zamordowanie Papugi przez Fokę za absurd.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 22:23:38 GMT 1
Konte, pamiętam, że pisałeś, że zagrałbyś jak w 1vs1, nie mogę teraz znaleźć tego postu, ale jak Cię czytałem to zapamiętałem. Mamy w sumie bliźniaczą sytuację, Ty vs Foka, 1vs1, ja arbitrem. Jakie są największe różnice między Tobą w tej edycji, a w 2 vs 2? Czy wybierając Ciebie znowu popełniłbym wielki błąd? Dlaczego ja dalej żyję? W 2 vs 2 byłem żywszy, to główna różnica.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 22:24:47 GMT 1
Ale Maruda też miał okresy w grze gdzie go prawie nie było. Czasem tak się zdarza.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 30, 2023 22:25:36 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 22:25:36 GMT 1
To teraz mi powiedz dlaczego ja bym sam uniewinniał Fokę dzisiaj cały dzień, planując siedzieć z nią w meczówce? oj byku ja myślę że plan mógł być na siedzenie z wujem bezrolnym w meczówce albo ziemią co to za argument?? wszystko się wywróciło ojojojoj
|
|
|
Rozgrywka
Oct 30, 2023 22:25:52 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 22:25:52 GMT 1
uważam że dojebales właśnie pod tezę
|
|
|
Rozgrywka
Oct 30, 2023 22:27:49 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 22:27:49 GMT 1
pokaż mi na podstawie czego foka może być winna
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 22:28:44 GMT 1
To teraz mi powiedz dlaczego ja bym sam uniewinniał Fokę dzisiaj cały dzień, planując siedzieć z nią w meczówce? oj byku ja myślę że plan mógł być na siedzenie z wujem bezrolnym w meczówce albo ziemią co to za argument?? wszystko się wywróciło ojojojoj Wiedziałbym, żeby założyć, że snajper może być żywy.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 30, 2023 22:29:45 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 22:29:45 GMT 1
a skąd byś to wiedział?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 22:31:45 GMT 1
Zresztą teraz już muszę dawać pod tezę. A skąd bym wiedział, że nie żyje? Zakładałbym, że może być jeszcze jeden mechanicznie niewinny i coś bym robił, żeby jakoś się na to ustawić. A że jestem niewinny, to mnie to mało obchodziło.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 22:32:37 GMT 1
Ciebie jako jedynego to mało obchodziło, jak cała reszta o tym żywo dyskutowała w kontekście Papayi.
Przeczytaj Fokę i powiedz mi, co Ci się nie podoba, bo nie dałeś za tym uniewinnieniem nic twardego.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 22:34:51 GMT 1
Przeczytam. Mi się u niego wszystko podobało. I poziom spontaniczności i bezinteresowność i ten mord na Papudze go uniewinniał.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 22:38:43 GMT 1
czemu jesteś taki beznamiętny? jak jesteś niewinny, to masz właściwie pewny strzał, możemy w końcu razem wygrać znowu, ponieść ten kaganek po tym, jak siedzieliśmy razem przez całą edycję
tylko gdzieś tak od połowy to jednak nie było siedzenie razem tylko ja pchałem, a Ty miałeś mecze i się źle czułeś
faktycznie dyskordowa, tylko zamiast funfla jest wyłącznie antura
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 22:39:37 GMT 1
jako miastowy o krok od wygranej mając takiego montiego łba za sędziego bym skakał z radości i dawał wątrobe
a ty jesteś dalej w pozie, dystansie, kurwa, niepowtarzalna okazja być bohaterem
tymczasem ruch jednostajny prostoliniowy
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 22:43:12 GMT 1
Po co mafijny Lewkoń miałby teraz tak wychodzić? to dla siebie, chce sie tam przeniesc
|
|