|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 22:47:19 GMT 1
jako miastowy o krok od wygranej mając takiego montiego łba za sędziego bym skakał z radości i dawał wątrobe a ty jesteś dalej w pozie, dystansie, kurwa, niepowtarzalna okazja być bohaterem tymczasem ruch jednostajny prostoliniowy Moja pozycja w tej chwili nie jest łatwa przecież i bardziej bym powiedział, że krok od przegranej.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 22:48:18 GMT 1
nom, czytam Elronda i Gołotę, byli zdecydowanie agresywniejsi w końcówce, ciężko mi Cię ocenić na tej podstawie
ale też stosunek do Lewkonia ze Śródziemnej jest podobny
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 22:51:11 GMT 1
Kurwa można było zlinczować tę Fokę pierwszego dnia.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 22:56:05 GMT 1
czemu Drzewko miał Cię za mafię?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 22:56:37 GMT 1
Za sterylność.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 22:58:16 GMT 1
no i nie uważasz, że jesteś sterylny? pobrudziłeś się przy mnie, a ja oto tu jestem
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 22:58:40 GMT 1
to jeszcze raz:
jaki plan przed rozgrywką?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 22:59:37 GMT 1
pytanie dodatkowe - jaka edycja jest najbliższa Twojemu wydaniu w tej? czemu grasz tak odmiennie?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 23:02:59 GMT 1
dlaczego powiedziałeś 'trzeba było w tę fokę pierwszego dnia' a dlaczgeo nie w pekayo? nazwałeś ich identycznie, obok siebie, ale (edit) dwie godziny później to fokę chciałeś pchać w trójce była foka, drzewo, konduktor CZYM TAKIM UJĄŁ CIĘ PEKAYO CZYM NIE UJĘŁA CIĘ FOKA
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 23:03:23 GMT 1
no i nie uważasz, że jesteś sterylny? pobrudziłeś się przy mnie, a ja oto tu jestem A uważasz, że jestem? Pograłem wszystko tak, żeby nie można mi było nic zarzucić? Sam wczoraj pisałeś, że nie mogę być w mafii, bo nic nie wiem. Dałoby się tak odegrać brak nadwiedzy?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 23:04:29 GMT 1
pytanie dodatkowe - jaka edycja jest najbliższa Twojemu wydaniu w tej? czemu grasz tak odmiennie? Maruda. Bo też miał spokojne merytoryczne wejście, potem trochę poszalał, potem przygasł. Potem oberwał linczem.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 23:06:13 GMT 1
dlaczego powiedziałeś 'trzeba było w tę fokę pierwszego dnia' a dlaczgeo nie w pekayo? nazwałeś ich identycznie, obok siebie, ale (edit) dwie godziny później to fokę chciałeś pchać w trójce była foka, drzewo, konduktor CZYM TAKIM UJĄŁ CIĘ PEKAYO CZYM NIE UJĘŁA CIĘ FOKA Ktoś pisał, chyba AMS, że to wejście Pekayo było zbyt losowe i kreacyjne i faktycznie w tamtym momencie Foka to był dla mnie gracz, który nie wie co ma pisać, a Pekayo bardziej gracz typu schabowy.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 23:06:32 GMT 1
no i nie uważasz, że jesteś sterylny? pobrudziłeś się przy mnie, a ja oto tu jestem A uważasz, że jestem? Pograłem wszystko tak, żeby nie można mi było nic zarzucić? Sam wczoraj pisałeś, że nie mogę być w mafii, bo nic nie wiem. Dałoby się tak odegrać brak nadwiedzy? zakladalem tak majac wiecej brudu na ziemię i wujka, a u ciebie cały czas szukałem problem w tym, że ciężko coś znaleźć chodzi o taki wajb - czemu teraz nie ruszasz z kopyta?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 23:06:58 GMT 1
dlaczego powiedziałeś 'trzeba było w tę fokę pierwszego dnia' a dlaczgeo nie w pekayo? nazwałeś ich identycznie, obok siebie, ale (edit) dwie godziny później to fokę chciałeś pchać w trójce była foka, drzewo, konduktor CZYM TAKIM UJĄŁ CIĘ PEKAYO CZYM NIE UJĘŁA CIĘ FOKA Ktoś pisał, chyba AMS, że to wejście Pekayo było zbyt losowe i kreacyjne i faktycznie w tamtym momencie Foka to był dla mnie gracz, który nie wie co ma pisać, a Pekayo bardziej gracz typu schabowy. podrzuć ten post proszę
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 23:14:30 GMT 1
Zgadzam się, że biadolenie Foki było typowo mafijne. To nasza sprawa, jaki znamy świat. Jego post o Foce wtedy. A poniższy o Pekayo. Dersu Uzała raczej niewinny. Podoba mi się to kreacyjne wejście.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 23:17:03 GMT 1
Jeśli mam Ci coś doradzić, to Dersu Uzałę też można dziś odpuścić. Na razie wydaje się dość naturalny i szczery w tym trzymaniu się kreacji pomimo pytań. Zobaczymy, co będzie dalej.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 23:18:10 GMT 1
Gdybym się wtedy uparł, że głosuje na Fokę, to ty byś padł, potem miasto by dojechało Konduktora i miałbym dużo łatwiej. A jaki mam profit z tego co się stało? No taki, że mnie broniłeś przez kilka linczy, ale co miałem niby liczyć, że z Pekayo na plecach sam dociągne do meczówki z tobą i jeszcze ją przeżyje?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 23:21:11 GMT 1
no okej, mówisz dlaczego nie ty
a dlaczego foka?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 30, 2023 23:21:32 GMT 1
bo problem polega na tym, że takich nielogicznych rzeczy i nieopłacalnych zagrań - obaj je macie
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 30, 2023 23:23:04 GMT 1
A co do mojego poziomu energii, to w 1 vs 1 sytuacja analogiczna do tej, będąc w mafii jednak grałem na wyższym poziomie zapału.
|
|