foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:17:22 GMT 1
nie
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:18:29 GMT 1
nawet mi na duszy lepiej xd ze sie ustawiles w roli sędzi, mimo iz ja mialem lepsze uniewinnienia w miesice i lepsza pozyjce niewinnego, no ale masz szanse na MVP i top-topowanie z dwoch strony - od strony mafii (pewniak) i od stron miasta (50/50), jeszcze jakies win-combo edycyjne zrobic, ech, xD taki to porucha
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 13:19:11 GMT 1
A ja tak.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 31, 2023 13:19:30 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 13:19:30 GMT 1
która mafia jest bardziej plejsowa Ty Lewkon Pshemo Lewkon
|
|
|
Rozgrywka
Oct 31, 2023 13:20:57 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 13:20:57 GMT 1
Conte, czy nauczyłeś się w tej rozgrywce czegoś o Foce?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 13:21:19 GMT 1
Foka całą grę praktycznie nie miał winnych, za to miał masę takich uniewinniających wtrętów jak poniższy. Ja liczyłem, że on wejdzie i będzie miał jakieś ciekawe wnioski o tym co się wydarzyło. Jego wniosek był taki, że mord na Akainu bez sensu, jakieś rozważania teoretyczne na temat mordu, z których nic nie wyciągnął. I doszedł do wniosku, że mogę być w mafii, ale tego nie pociągnął. Stwierdził, że dziwne, że nie jest kolorowo, pojechał Papudze i fajrant. Liczyłem, że on uzna wczorajszy lincz za zdarzenie typu przełomowe/definiujące rozgrywkę i coś z tym zrobi. Najciekawszy jego wniosek jest taki, że Baylan pasuje do mafii, ale też powiedział to i tak zostawił. A skąd założenie, że jako mafiozo nie zagrałby czegoś lepiej? Bo wszystko fajnie i mi się składa, ale jakby był mafiozą, to by od ręki nie zaprezentował czegoś lepszego niż to co opisaleś? Bo imho go idealnie wypunktowałeś. No ale mafioza od takich rzeczy może łatwo uciekać... czy nie może? Czy może faktycznie to wypunktowanie jest słuszne, bo punktujemy pewien okres, a nie całość, przez co takie rzeczy łatwiej widać?
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:21:23 GMT 1
sobie nawet nie potrafie wyobrazic takiego cyklu dziwnych mordów w mafii mojo-lewkoniowej aczkolwiek ta mafia Pshmeo-Lewkon nie jest specjalnie plejsowa usuwajac mordy
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:21:35 GMT 1
i chuj, sprowokowales mnie Monti do odpowiedz, ech, wiec napisze
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 13:21:59 GMT 1
Conte, czy nauczyłeś się w tej rozgrywce czegoś o Foce? Że on nie ma żadnego problemu pisać długich postów praktycznie od ręki będąc w mafii. Ma to samo co ja, że nie musi myśleć jak kłamie.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:22:47 GMT 1
Conte gra Volvowa taktyke na: wycofanie z gry jako mafiozo i spływanie po nim wszystkich ataków (co dało mu przezycie jak był na total swieczniku) poza tym... głowne słowo - sterylnosc. jest calkowicie sterylny, sam na siebie zrobił haka. xd i nie tylko ja to zauwazylem, ale praktycznie kazdy miastowy dolozyl jeszcze do piecyka taco-sniezyca-w-ameryce unikanie gry na kłamstwach w stylu depresja/choroba/etc. ;d w istotnych momentach
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:23:11 GMT 1
nie dziwie sie ze praktycznie wszyscy mnie sus-innowali a Conciarza sus-fuckowali xD
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 13:23:29 GMT 1
W jakim istotnym momencie mnie nie było?
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:23:57 GMT 1
tak czy siak nic wiecej nie napisze.
Sterylnosc. Sterylnosc. I sterylnosc.
Miganie sie od gry.
Volvowa chłodnosc i spokoj jako mafioza, niewazne co na ciebie leci
i jest to co jest
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 13:24:46 GMT 1
tak czy siak nic wiecej nie napisze. Sterylnosc. Sterylnosc. I sterylnosc. Miganie sie od gry. Volvowa chłodnosc i spokoj jako mafioza, niewazne co na ciebie leci i jest to co jest a ty nie jesteś taki, niekompletny? nie jest tak, że kładłeś głowę pod topór, mówiłeś o samobójstwie, a jesteś w meczówce?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 13:25:05 GMT 1
Co rozumiesz poprzez moją sterylność? W jaki sposób ci się ona u mnie objawia. Dlaczego wcześniej jej nie dostrzegałeś?
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:25:07 GMT 1
No i ciesze sie tez ze wykonalem moja robote, ktorej nie udalo mi sie zrobic jako Sleuth, no ale tam volv zeszkodnikowal (ale i tak fajnie z perspektywy historii gry), bo dla mnie uniewinnic sie to podstawa, a tutaj to działało cala gre. Stary dobry Pikachu ;p bo Pikachu nie polegal na detektywistycznej robocie tylko byciu gwiazda niewinnosci
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 13:25:49 GMT 1
Bo ja nadal widzę i rozumiem dlaczego miałem cię uniewinnionego przez prawie całą grę. Ty od razu zapomniałeś, że dla ciebie byłem niewinny wcześniej. A teraz nagle oczywista sterylność.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:25:59 GMT 1
tak czy siak nic wiecej nie napisze. Sterylnosc. Sterylnosc. I sterylnosc. Miganie sie od gry. Volvowa chłodnosc i spokoj jako mafioza, niewazne co na ciebie leci i jest to co jest a ty nie jesteś taki, niekompletny? nie jest tak, że kładłeś głowę pod topór, mówiłeś o samobójstwie, a jesteś w meczówce? Stary XD ja zamierzalem pojsc na te scianke bouldering i w ogole nie wchodzic na forum i nie glosowac XD i pasc by była 3-way meczówka straszna pizda na ryj by była XD
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 13:26:36 GMT 1
Moim zdaniem Foka udaje, że ma tak wyjebane w wynik i że jest tak spokojny o dobry wybór.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 13:27:48 GMT 1
Foka przeleciała przez całą grę bez uwinniania kogokolwiek. Zarzuca mi sterylność. To się nie dodaje nijak co ty grasz.
|
|