|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 13:28:44 GMT 1
moim zdaniem foka dość dużo uwinniała
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 13:28:57 GMT 1
a ty nie jesteś taki, niekompletny? nie jest tak, że kładłeś głowę pod topór, mówiłeś o samobójstwie, a jesteś w meczówce? Stary XD ja zamierzalem pojsc na te scianke bouldering i w ogole nie wchodzic na forum i nie glosowac XD i pasc by była 3-way meczówka straszna pizda na ryj by była XD jak byś zagrał w mafii?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 13:29:07 GMT 1
i skąd ta zmiana, foka, w stosunku do ostatnich gier?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 13:29:48 GMT 1
SIŁY NATURY ŁĄCZCIE SIĘ W UNI MIĘDZYGATUNKOWEJ PRZECIWKO TYM PASKUDNYM LUDZKIM MAFIOZOM Dlaczego na Sleuthhoundzie ta cała twoja kampania miała sens (była wewnętrznie spójna) i była silniejsza. Bo tutaj to wygląda jak po prostu odgrywanie samego siebie dla samego odgrywania.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 13:31:16 GMT 1
Dlaczego ja mogę wejść w twoją grę i zadawać ci pytania, a ty potrafisz pisać obok gry i zarzucać mi sterylność i spokój?
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:31:28 GMT 1
Stary XD ja zamierzalem pojsc na te scianke bouldering i w ogole nie wchodzic na forum i nie glosowac XD i pasc by była 3-way meczówka straszna pizda na ryj by była XD jak byś zagrał w mafii? Pisalem już i wrzucałem swojego worda jako Słuzbista
: P
grałbym wiecej ponad bycie niewinnym
i skoro nie bylem przez nikogo zgadniety (chociaz Conte moze klamac, idk, bo caly pseudo-plejs z Lewkoniem-Pekayo i jego tozsamoscia)
to bym nie outował dla zrobienia hucpy, a robilem te hucpe dla korzysic miasta i pressowania
imho moj out tozsamosciowy i press na ciebie pozwolil Ciebie uniewinnic, a potem twoj press w kontrez na mnie pozwolil mnie uniewnnic
zrobilismy to samo co w Discordowej
pierdolone haksy pressowania twardego
tak trzeba
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 13:33:22 GMT 1
Pisalem już i wrzucałem swojego worda jako Słuzbista
i skoro nie bylem przez nikogo zgadniety (chociaz Conte moze klamac, idk, bo caly pseudo-plejs z Lewkoniem-Pekayo i jego tozsamoscia)
to bym nie outował dla zrobienia hucpy, a robilem te hucpe dla korzysic miasta i pressowania
imho moj out tozsamosciowy i press na ciebie pozwolil Ciebie uniewinnic, a potem twoj press w kontrez na mnie pozwolil mnie uniewnnic
tak trzeba
to czemu dopiero co chciałeś o mnie gadać skoro się uniewinniliśmy?
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:34:28 GMT 1
i skąd ta zmiana, foka, w stosunku do ostatnich gier? przeciez to jest progresja Słuzbista -> Sleuth -> Foka
z kazdej gry wyciagam wnioski i aplikuje je do nastepnej gry, hehe, JAK W ZWIAZKACH Z LASKAMI no i generalnie najwiekszy problem ostatnio to bylo morale, wiec trzymam super wysokie morale innym problemem bylo bycie toxic, wiec staram sie byc jak najmniej toxic inny problem to było nie pressowanie kazdego, wiec pressowalem kazdego, nawet ciebie w opór tutaj i do konca robilem press-checki i press-akcje i z powodzeniem, tak trzeba z gierki na gierke poprawiac rzeczy baby steps
zreszta, wiele z tego wychodzi w rozmowach z vovlem ;d tutaj byly te publiczne rozmowy o morale (po edycji z Karasiem) ostantio bylo te rozmowy o trzymaniu dystansu do gry kiedy indziej byly rozmowy o posiadaniu w ogole funu z gry, a nie zajebywaniu sie przy silnych mafiozach byly rozmowy by pressowac kazdego do konca
Jestem człowiekiem, dla ktorego najwazniejsza wartoscia jest rozwój, nawet w bolach xd wiec mimo iz traktuje mafie i tka dosc hedonistycznie, to staram sie ciagle dokladac cegielki ;p progresu
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 13:35:55 GMT 1
Foka, czemu nie pressowałeś Pekayo tylko wchodziłeś w jego teorię ze mną w mafii? I nie ogarniałeś w ogóle tego snajperskiego hintowania?
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:36:03 GMT 1
Pisalem już i wrzucałem swojego worda jako Słuzbista
tak trzeba
to czemu dopiero co chciałeś o mnie gadać skoro się uniewinniliśmy? bo trzeba każdego pressować, a ja dostałem delulu jak zobaczylem wczoraj ze jest snajper, ze walnal i ze zostalem z dwoma wami maniakami bylem po sciance, sesja rpg do 1;00, potem od razu w kimonowo, totalnie zajebany i w odlocie bylem
a tutaj takie rzeczy xD i mysle jaka pierdolona orka bedzie i chryste, jednak niepotrzebnie cie fuck-innowalem
ale obudzilem sie i wszystko sie ulozylo a przyznanie sie Conte do bycia mafioza juz calkowicie mnie uspokoilo, to gwozdz do trumny mojego spokoju, jakby, gdyby nie to, to bym pewnie mial jeszcze watpliwosci i cisnalbym moze na 3-way, a moze nie i bym plakal ze i tak wszystko w twoich rekach
no ale Conte rozwiazal mi ten problem
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 13:37:22 GMT 1
no ale wczoraj wiedziałeś, że Wuja claimuje snajpera
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 13:37:32 GMT 1
to skąd to zdziwienie?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 13:37:57 GMT 1
mam 90-10 w tym momencie, czytałem przeplatankę waszych postów z Pekayo
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 13:38:09 GMT 1
On ci nawija makaron na uszy i poza tym, że fajnie pisze długie chaotyczne posty tam nic nie ma.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:39:52 GMT 1
Foka, czemu nie pressowałeś Pekayo tylko wchodziłeś w jego teorię ze mną w mafii? I nie ogarniałeś w ogóle tego snajperskiego hintowania? nie bylo mnie podczas snajperskiego hintowania, wielkorotnie opsiywalem moje dni i to jak bylem praktycznie kazdy wieczór zajety to byla jedna z pierwzszyc rzecy ktora robilem - chodzilem i pytalem o co chodzi z tym snajperowaniem
a Pekayo wyciagnal mi z glowy moje teorie Ty+Conte doslownie to mialem w testamencie, zreszta, czy ja w ogole przed Pekayo nie napisaem ze mafia Conte + ty/ bo wydaje mi sie ze tak a nastepnego dnia wszedl Pekayo i sie pod to podpial, ale zrobil teorie pod teze i rozpisal caly dzien xd
wiec on wszedl w moja teorie a nie vice versa przeciez w sumie tak czy siak mial moje myslenie i widział to co ja - to wiadomo ze stanlem z nim do walki przeciwko ukladowi
problem sie pojawil jak zobaczylem ze Lewkon (Pekayo) nie chce grac xd i ma wyjebane na gre i zrobil te swoje minimum wyslku, jedna, dwie godziny, i sie chlopak poddal a druga sprawa rozwiazania problemu - no to to Ty moj bodajdwudniowy press cie mafiujacy i susujacy, do ktorego przylaczylo sie calkiem sporo osob (przynajmniej mam takie wrazenie w ramach nieufnosci do ciebie) - no wybitnie rozegrales, wyitnie odbiles, wybitnie wszystko ;d wiec jestes teraz sędzia
jak padła mi psycha przez ciebie i juz sie zaczalem baitowac na twoje wyzwiska i prowokacje to juz wiedzialem ze nie ma robic szarady zes winny i cie pressowac dalej, bo tylko ja na tym ucierpie psychicznie, a nic z tego nie wyknie
pamietasz jka na discordowje gralem 2x bardizej aktywnie niz Ty, a ty mi zarzucales ze przeymak i gówno jestem? no to w koncowej fazie pressu w tej grzen a ciebie - to samo zaczalem czuc i moj opaowanie i luzik gry zaczal sie psuc xd no to widac zes niewinny
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 13:39:56 GMT 1
no to dawaj konciarz, czemu ja mam czytać wszystko, pojedynki, 1 vs 1, 2 vs 2, inne edycje, dyskordową, posty z Pekayo, posty bez Pekayo a ty se siedzisz na wyjebce
po kim jak po kim ale po tobie bym oczekiwał rzetelności
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:40:23 GMT 1
no ale wczoraj wiedziałeś, że Wuja claimuje snajpera tam były posty wskazujace ze to fejkor, wchodze w temat, 10 mintu przed linczem? 10 minut przed mordem? cos w tym stylu, i tam posty ze fejczor, no to lol, fejkor i sprawdzanie reakcji
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:41:27 GMT 1
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 13:41:33 GMT 1
Za jego postawami się nic nie kryje. Jak kogoś uniewinniał to tego samego dnia potrafił na niego zagłosować. Jak kogoś uwinniał, to nigdy nie próbował doprowadzić do jego śmierci. Jak wczoraj podejrzewał cię o bycie w mafii, to po prostu zrobił to, bo uznał, że tak trzeba, żeby cię zmylić.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:42:27 GMT 1
tak, jak sie zakonczyla sesja ale miedzy feeedbackeim po sesyjnym dopiero wszedlem i to potwierdzilem sobie ze ten fejczor post to sam byl fejczor
|
|