foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:43:44 GMT 1
mam 90-10 w tym momencie, czytałem przeplatankę waszych postów z Pekayo dasz wnioski z tej przeplatanki na priw po skonczonej grze? w ogole nadal masz na mnie kose czy normalka po edycji? xd mozesz powiedziec jeszcze jak sobie normalnie rozmawiamy
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:45:34 GMT 1
i Szanowny Kolego Panie Skull, jestes niewinny nie? xD nie znecasz sie dla czystego funu?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 13:46:39 GMT 1
I jeszcze kłamstwo że nie jestem zainteresowany gra. W każdym krótkim wolnym momencie or momentu rozpoczęcia mafii siedzę w temacie, czytam, myślę, piszę i gram. I nie marnuje czasu i życia ludzi w edycji na wpierdalanie jakis marnych sporów spoza edycji, jak robisz ty. Jeżeli chodzi o zainteresowanie gra to bym powiedział, że mam większe niż ty, bo ty najwidoczniej jesteś tak wyluzowany i obok gry że wolisz robić prywatę Zarzucenie wtedy Baylanowi, że ma wyjebane i jest obok gry to jest kompletna odklejka. Mieszkaniec by czegoś takiego nie napisał.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 13:47:20 GMT 1
no ale wczoraj wiedziałeś, że Wuja claimuje snajpera tam były posty wskazujace ze to fejkor, wchodze w temat, 10 mintu przed linczem? 10 minut przed mordem? cos w tym stylu, i tam posty ze fejczor, no to lol, fejkor i sprawdzanie reakcji aha, to byles przy mordzie? i nic sie nie odzywales? a wuja i tak zlecial?
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:47:37 GMT 1
Skoll, jutro moze jakies piwkowanie/chillerka? wolnys? fajnie byloby porozmawiac o edycji ;d zwlaszcza ze mielismy mocny udzial
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 13:47:52 GMT 1
i Szanowny Kolego Panie Skull, jestes niewinny nie? xD nie znecasz sie dla czystego funu? nie da się tak zagrać w mafii, jestem niewinny widać to na podstawie różnic z poprzednimi edycjami, tu dałem z siebie 300%
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:48:19 GMT 1
tam były posty wskazujace ze to fejkor, wchodze w temat, 10 mintu przed linczem? 10 minut przed mordem? cos w tym stylu, i tam posty ze fejczor, no to lol, fejkor i sprawdzanie reakcji aha, to byles przy mordzie? i nic sie nie odzywales? a wuja i tak zlecial? gralem sesje RPG, spojrzalem w trakcie tylko szybko czy snajperino czy nie, jak sie okazalo nie to stracilem specjalne zainteresowanie i wszedlem dopiero po sesji RPG
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:49:28 GMT 1
i Szanowny Kolego Panie Skull, jestes niewinny nie? xD nie znecasz sie dla czystego funu? nie da się tak zagrać w mafii, jestem niewinny widać to na podstawie różnic z poprzednimi edycjami, tu dałem z siebie 300% a da sie byc w mafii takim dupkiem?
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:49:56 GMT 1
bo poziom dupkowatosci tutaj a w Maratonskiej to jednak roznica ogromnych poziomów
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:50:10 GMT 1
a zastanawiam sie gdzie ostantio byla super chamowata mafia hmmm
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:50:29 GMT 1
jednak ostro wchodzi na banie miejscowym guilty-trip jak sa mafiozami, bo grzecznieją, nie licząc zmarzlika
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:50:46 GMT 1
W OGÓLE GRANIE BEZ LIMITU TO JEST GRANIE, fajnie fajnie ze ta edycja poszla, good times
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:51:01 GMT 1
jako sleuth to nawet zadnej masówki nie potrafilem rozpoczac a juz limit postów mi sie konczyl
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:51:36 GMT 1
w opór mi smutno ze na mafiacorner nie ma tych dodatków co by dawac cooldowna na posty ;(
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:52:16 GMT 1
generalnie moj plan zakladal ze w meczówce 4-way chcialem jebać jak sie tylko dalo Wuje, bo to był jedyny gracz z topperow, ktory nie dostal specjalnego pressu, nie liczac tych wielce wydumanych konfliktow na starcie
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:52:38 GMT 1
ale wiedizalaem ze to bedzie czysta orka i droga przez meke, bo 4-way meczowka, ja ciagle cos robie, a jeszcze trzeba sie martwic wszystkim innym
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 13:52:46 GMT 1
aha, to byles przy mordzie? i nic sie nie odzywales? a wuja i tak zlecial? gralem sesje RPG, spojrzalem w trakcie tylko szybko czy snajperino czy nie, jak sie okazalo nie to stracilem specjalne zainteresowanie i wszedlem dopiero po sesji RPG pytalem cie o detale tej sesji, wroc do tego pytania no ale zastanawiajace, czy jakbys byl w mafii to bys sie wjebal ze jednak mogles kontrolowac ten mord? ciekawym jestes przypadkiem i nie zazdroszcze sobie decyzji 70-30
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 13:53:02 GMT 1
generalnie moj plan zakladal ze w meczówce 4-way chcialem jebać jak sie tylko dalo Wuje, bo to był jedyny gracz z topperow, ktory nie dostal specjalnego pressu, nie liczac tych wielce wydumanych konfliktow na starcie A twój plan to nie było niezagłosować, żeby w tej meczówce nie być?
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:54:06 GMT 1
gralismy final Arkham Tales, podsumowanie 14-spotkaniowej, 60h łacznie mini-kampani ;d o 21 zaczelismy bo ziomek wrocil z pracy, teraz weekend groby halołiwny i tak dalej, nie było innego terminu, wiec to
generalnie gracze strasznie muppetowali, mialem support-MG'ma, ktory odgrywal wazna role i tylko dzieki niemu to dokonczylem i rozegralem w calosci, no ale fajnie fajnie bylo w ogole rozegrac final i jak najszybciej miec go z głowy ;d
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:55:25 GMT 1
a ostatnio po jednej sesji dostalem feedback, ze gracze nie chca grac supe twardeo i mocnego cthulhu, a chca takie gdzie jst wieej hmm, agendy graczy i ich wpływu na swiat, a nie te lovecraftowskie maksymalnie pwoazne i horrorowe vajby, a ja wlasnie w tej konwecji prowadzilem cala kampanie, wiec totalnie sie minelismy, a gracz ejeszce nie wiedziel ize graja klonami swoich postaci, a ich prawdziwe dziala sa trzymane w kadziach w Warrens Laboratories xd
wiec ostatnia sesja byla taka ze obudzili sie w swoich zmutowanych cialach w kadziach Warrens Laboratories i mieli final showdown, w sam raz na 3h i zamkniecie wszystkich watkow i z glowy
|
|