foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:56:24 GMT 1
generalnie jeszcze volv mnie ghostuje na discordize i powiedzial ez odpisze na jeden temat po pracy... i minelo juz kilka dni od tego czasu XD BLAMAŻ
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 13:56:31 GMT 1
Foka przez całą grę pielęgnuje swoją pozycję, ja przez całą grę próbowałem po prostu miastu wygrać. Różnica powinna być widoczna. Ja na wczorajszy claim snajpera zareagowałem po miejsku. Foka wtedy nie zareagowała wcale.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 13:58:34 GMT 1
Foka dlaczego ja nie mogę znaleźć żadnej twojej progresji myśli od uniewinniania AMS do głosu na nią?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 13:58:41 GMT 1
antura, wracales do tej dyskordowej i nawet tego bolka przyuwazyles na zagraniu, wiec ja pamietasz doskonale albo sprawdzales
pamietasz czy sprawdzales?
czemu twoja meczowka jest inna niz wtedy?
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 13:59:04 GMT 1
w ogóle czemu skasowalem posty 1 dnia
bo tam generalnie bylem totalnie i maksymalnie wyjebany z energii
mialem sesje RPG ktora calkowicie i totalnie nie psozla, mielsimy grac do 24
a ja okolo 21 stwierdzielm ze chuj, konczymy sesje i ide spac XDDD
i tyle, skonczylem te sesje
gram generalnie tez cthulhu na jedynm serwerze gdzie jest jeden wielki swiat, kilku mistrzow, z 40 graczy, i sa prowadzone sesje w ramach tego wszystkiego
ale czasami wchodza takie jebane muppety z graczy
no i wtedy wyszli tacy, z ktorymi W GOLE NIE MIALEM KONTAKTU, nic nie grali, nie byli reaktywni, nic nie opisywlai, zero flow, same paskudne decyze, zero klimatu, ja rozjebany energetynczie na kawalki a oni nic nie oddaja od siebie
no to chj, zrezygnowalem,
dodatkowo prawdopdoobnie wtedy tak mi sie wydaje okazalo sie i juz to bylo ptowiredozne ze wszystkie ustawienia mafi na mafiaunvierse to blamaż! Xd
bo zamiast zagrac tak jak my gramy - naszym typem postowania, naszymi kreacjami, naszymi setami i naszymi ustawieniami, to generlanie Volv i Tomus mieli calkowicie wyjebane i sobie sami zdecydowali bez jakichkolwiek rozmów xD z spolecznoscia, albo z tymi ktorzy chcieliby sie o tym wypowiadac
Tys mi jeszcze dodatkowo rozjebał mood do grania, bo pierwsez co to pobiegles do Reda mowic o naszej prywantje rozmowie xd
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 13:59:18 GMT 1
do 18 sie nie odzywam, chcialbym, zebyscie miedzy soba gadali
tak jak conte robi teraz do foki, tak od foki oczekuje tego do conte
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 14:00:11 GMT 1
wiec absolutnie mi sie nie chcialo grac, ale coz, dobry sen
stoickie podejscie do zycia
odpowiedni MINDSECIK i jakos poszło
chociaz najbardizej sie balem piszac posta za postem xd ze sie wylaniam z mojej kreajci i wiadomo kim gram, i mialem schize ze jakim cudem Ty i Conte nie widzicie kim gram
zwlasczza ze wy powiniscie xD no i stad powstala teoria waszej mfii, bo sie wspieraliscie za tylki w 1 dniu
a potem to wy głownie porsuzalisice kwestie mojej toszamosci i nie znajomosci jej xD
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 14:00:25 GMT 1
do 18 sie nie odzywam, chcialbym, zebyscie miedzy soba gadali tak jak conte robi teraz do foki, tak od foki oczekuje tego do conte nie bede gadal do conte, juz wole przegrac gre xD
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 14:00:28 GMT 1
antura, wracales do tej dyskordowej i nawet tego bolka przyuwazyles na zagraniu, wiec ja pamietasz doskonale albo sprawdzales pamietasz czy sprawdzales? czemu twoja meczowka jest inna niz wtedy? Pamiętasz jak on na wyjebce usiadł wtedy gdy ja decydowałem między nim a Funflem? To jest zupełnie inna historia teraz.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 14:00:41 GMT 1
do 18 sie nie odzywam, chcialbym, zebyscie miedzy soba gadali tak jak conte robi teraz do foki, tak od foki oczekuje tego do conte nie bede gadal do conte, juz wole przegrac gre xD Dlaczego?
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 14:00:56 GMT 1
antura, wracales do tej dyskordowej i nawet tego bolka przyuwazyles na zagraniu, wiec ja pamietasz doskonale albo sprawdzales pamietasz czy sprawdzales? czemu twoja meczowka jest inna niz wtedy? nie wchodzilem na dyscordowa, zreszta, nie jestem na tamtym discordzie, mozesz sobie sprawdzic
porównywalem tylko zachowania i tendencje
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 14:01:31 GMT 1
i mam doslownie ten sam mood co z Funflem jak teraz Conte
dobry humor zadowolenie z wygranej granie ze spalonym mafioza xd
totalnie discordowa vibes wszystkie inne meczowki to rozpacz i rezygnacja
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 31, 2023 14:03:19 GMT 1
Spoko, ufam tobie w ramach jego tematu, to pisze otwarcie że odpuszczam temat Baylanda już dzisiaj i nie będę na niego głosował, nawet jeżeli Conte to mafią i ułatwi to Conte ułożenie sobie wygodnej koniunkcji graczy pod meczowke Przecież ten post to absurd. Masz mnie za mafię, ale ufasz mojemu uniewinnieniu Baylana. Kiedy ty jesteś tak bezkierunkowy?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 14:13:01 GMT 1
foka, gadaj
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 14:15:08 GMT 1
Hmm?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 14:15:47 GMT 1
z konciarzem
jak w dyskordowej na funfla jechałeś
dawaj wątrobę
jeden ostatni zryw
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 14:17:57 GMT 1
nie bede z nim gadal, cała gre sobie cherrypickuje o czym mowi a o czym nie mowi xd i tak sytuacja jest absurdalna bo ja powinienem byc siedzia na podstawie uniewinnien, a nie Ty
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 14:18:45 GMT 1
nie no, nie wygłupiaj się, ja tak w mafii bym nie zagrał
ty, hmmm, mógłbyś, możesz
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 31, 2023 14:19:10 GMT 1
właściwie już podjąłem decyzję
ten z was który jest niewinny powinien właśnie naprawdę się postarać, bo jest ryzyko, że mam na nim
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 31, 2023 14:21:04 GMT 1
nie no, nie wygłupiaj się, ja tak w mafii bym nie zagrał ty, hmmm, mógłbyś, możesz zagadka wszechswiata co nie?
kazdy ale to kazdy juz był w mafii
tylko nie ja
how ironic
|
|