|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 17:30:41 GMT 1
szmeterling też zdecydowała się mnie kreacyjnie pozaczepiać na 40 stronie i ja myśle że o tym można coś sądzić
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 17:30:41 GMT 1
Ładnie się rozkręcił Pan WUjek Dobra Rada wczoraj na deskach a dziś Was za morde bierze, ciekawe, ciekawe.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 17:32:24 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 17:32:24 GMT 1
Wujek wydaje się być w porządku
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 17:32:47 GMT 1
Nie wiem kuuuurwa kogo chciałbym linczować, najlepiej wszystkich Was wybić. Konduktor da sporo odpowiedzi, ale to łatwy cel. Wujek Dobra Rada - no tu jestem już troche zbiasowany po początku, zaufałbym komuś kto na ten moment ma lepsze odczyty ode mnie.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 17:33:12 GMT 1
Mocno zgrzytają mi w podejściu kogoś, kto chce znaleźć Prawdę, zwłaszcza twierdząc, że trafił do miasta po długiej wizycie w mafijnym kiciu. Jest nowa edycja, możesz znaleźć mafię. Zamiast kooperacji jest podjudzanie, deprecjonowanie, stawianie się jako autorytet, grzanie naszego konfliktu. Jakby priorytetem nie było znalezienie mafii. Tu szukasz pod kątem: po co mafioza miałby to robić? Ja szukam pod kątem: po co miastowy miałby to robić? czyli sugerujesz że po wygraniu 4 z 5 edycji w mafii za każdym razem oscylując blisko topu, a będąc zlinczowany zostać nazwanym najlepszym zlinczowany mafioza wpadłbym w ukazany przez Ciebie sposób i został rozgromiony w D1 przez jakiegoś Konduktora, który generalnie jest mocno do wyjebania w linczu dzisiaj? XD coraz więcej amatorów się pcha do zabawy Nie do mnie pytanie, ale - moim zdaniem - mogłoby się to zdarzyć, nie takie rzeczy ta gra widziała.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 17:33:35 GMT 1
+ Wujas dużo pressingu przyjął, a wyszedł z tego tak, że wygląda na połączenie pracowitości z wyjebką, no taki efekt jest ciężko uzyskać będąc na świeczniku.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 17:33:47 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 27, 2023 17:33:47 GMT 1
Mocno zgrzytają mi w podejściu kogoś, kto chce znaleźć Prawdę, zwłaszcza twierdząc, że trafił do miasta po długiej wizycie w mafijnym kiciu. Jest nowa edycja, możesz znaleźć mafię. Zamiast kooperacji jest podjudzanie, deprecjonowanie, stawianie się jako autorytet, grzanie naszego konfliktu. Jakby priorytetem nie było znalezienie mafii. Tu szukasz pod kątem: po co mafioza miałby to robić? Ja szukam pod kątem: po co miastowy miałby to robić? czyli sugerujesz że po wygraniu 4 z 5 edycji w mafii za każdym razem oscylując blisko topu, a będąc zlinczowany zostać nazwanym najlepszym zlinczowany mafioza wpadłbym w ukazany przez Ciebie sposób i został rozgromiony w D1 przez jakiegoś Konduktora, który generalnie jest mocno do wyjebania w linczu dzisiaj? XD coraz więcej amatorów się pcha do zabawy A czemu Konduktor ma być "jakimś tam Konduktorem", a nie ogarem (który dodatkowo jest się w stanie uniewinnić) z celnym wnioskiem, a którego typu Baylan nie przewidział? Argument na zasadzie "przecież grałbym tak, że byś mnie w życiu nie wyłapał". Niezbyt trafny moim zdaniem. I podkopanie umiejętności oskarżającego, nie meritum
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 17:34:22 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 17:34:22 GMT 1
generalnie moje założenie jest takie że mafia przy takiej liczbie graczy nie musi brać za mordy jeśli nie ma takiej potrzeby, stąd powiedzmy na teraz moją myśl Aldona - Despero uważam za raczej nietrafną
a to by sugerowało stany średnie
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 17:34:27 GMT 1
Nie wiem kuuuurwa kogo chciałbym linczować, najlepiej wszystkich Was wybić. Konduktor da sporo odpowiedzi, ale to łatwy cel. Wujek Dobra Rada - no tu jestem już troche zbiasowany po początku, zaufałbym komuś kto na ten moment ma lepsze odczyty ode mnie. A jak chciałbyś dojść do tego, kto ma lepsze odczyty od ciebie?
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 17:35:04 GMT 1
Nie wiem kuuuurwa kogo chciałbym linczować, najlepiej wszystkich Was wybić. Konduktor da sporo odpowiedzi, ale to łatwy cel. Wujek Dobra Rada - no tu jestem już troche zbiasowany po początku, zaufałbym komuś kto na ten moment ma lepsze odczyty ode mnie. A w jaki niby sposób ocenisz teraz, kto ma lepsze odczyty od Ciebie?
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 17:35:12 GMT 1
Że wszyscy strasznie rozmydleni jesteście i wszyscy bardzo ładnie i kulturalnie grają i wymieniają się opiniami. Praktycznie każdy z was ma w moich oczach ten sam styl pisania. Jedno wielkie rozmydlenie nie do odróżnienia. Ziemia jakąś desperacją się wyróżnia. Konduktor jakby próbował za mocno. Szmeterling ma w sobie ciut ostrości i złośliwości. Bolek i Lolek chyba największa tutaj agresywnością, ale aż dziwnie to tak nazywać. Wszystko jest w yin-yang. Pisze to Foka która najebała 40 postów o czym? Rozmydlanie miasta w praktyce: O, Szmeterling skomentowała, że inny gracz napisał swojego dzisiejszego pierwszego posta w temacie.
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 17:35:42 GMT 1
generalnie moje założenie jest takie że mafia przy takiej liczbie graczy nie musi brać za mordy jeśli nie ma takiej potrzeby, stąd powiedzmy na teraz moją myśl Aldona - Despero uważam za raczej nietrafną a to by sugerowało stany średnie wszystko jest zależne też od tego czy musiała w tej grze cokolwiek przekierowywać i dlatego nie lubie takiego teoretycznego pierdolenia bo zawsze sie znajdzie argument do góry
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 17:35:44 GMT 1
Great minds think alike.
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 17:36:06 GMT 1
Nie wiem kuuuurwa kogo chciałbym linczować, najlepiej wszystkich Was wybić. Konduktor da sporo odpowiedzi, ale to łatwy cel. Wujek Dobra Rada - no tu jestem już troche zbiasowany po początku, zaufałbym komuś kto na ten moment ma lepsze odczyty ode mnie. A jak chciałbyś dojść do tego, kto ma lepsze odczyty od ciebie? Nie wiem kuuuurwa kogo chciałbym linczować, najlepiej wszystkich Was wybić. Konduktor da sporo odpowiedzi, ale to łatwy cel. Wujek Dobra Rada - no tu jestem już troche zbiasowany po początku, zaufałbym komuś kto na ten moment ma lepsze odczyty ode mnie. A w jaki niby sposób ocenisz teraz, kto ma lepsze odczyty od Ciebie? Mam dwie osoby: Conte i Ziemia, które mam za niewinne i jestem w stanie pójść za ich głosem.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 17:36:40 GMT 1
No tak a priori patrząc to większe masz szanse na mafię u Foki gdzie gracz coś próbuje pisać, ale tak jakby chciał a nie mógł. Niż takiego Akainu, który nawet bez koncepcji i dobrze oczytanego tematu wchodzi i od razu próbuje jakoś odcisnąć piętno na tym co się dzieje.
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 17:39:33 GMT 1
Na obrone Foki mogę napisać, że jaki mafiozo wchodziłby w rozgrywkę w taki sposób? Jak chcesz grać w taki sposób, to chociaż rzuć losowe 2-3 ksywki, pociśnij komuś po rajtach - a nie takie byle co.
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 27, 2023 17:39:42 GMT 1
Baylan będziesz w stanie się dziś bronić? Mi najbardziej pasuje dziś Foka i Drzewo. Foka ma vibe gracza, który nie bardzo wie co ma pisać. Myślę, że Foka to typ gracza, którego wina/niewinność staje się ewidentna, im dłużej trwa rozgrywka. Przejrzałem posty Foki i to chyba nie jest ten gracz. Chyba, że jest takich dwóch.
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 17:40:18 GMT 1
Ale bym coś rozjebał. Ale jestem wkurwiony!!!!
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 17:40:22 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 27, 2023 17:40:22 GMT 1
Myślę, że Foka to typ gracza, którego wina/niewinność staje się ewidentna, im dłużej trwa rozgrywka. Przejrzałem posty Foki i to chyba nie jest ten gracz. Chyba, że jest takich dwóch. Tak. Foka ma kompleks wyższości.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 17:40:29 GMT 1
Jeśli kolega Baylando nie poskromi trochę swojego ego, może paść nam serwer. 😉
|
|