|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 17:41:39 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 17:41:39 GMT 1
czyli sugerujesz że po wygraniu 4 z 5 edycji w mafii za każdym razem oscylując blisko topu, a będąc zlinczowany zostać nazwanym najlepszym zlinczowany mafioza wpadłbym w ukazany przez Ciebie sposób i został rozgromiony w D1 przez jakiegoś Konduktora, który generalnie jest mocno do wyjebania w linczu dzisiaj? XD coraz więcej amatorów się pcha do zabawy A czemu Konduktor ma być "jakimś tam Konduktorem", a nie ogarem (który dodatkowo jest się w stanie uniewinnić) z celnym wnioskiem, a którego typu Baylan nie przewidział? Argument na zasadzie "przecież grałbym tak, że byś mnie w życiu nie wyłapał". Niezbyt trafny moim zdaniem. I podkopanie umiejętności oskarżającego, nie meritum możesz być kim chcesz, reinkarnacją Zurasa czy redem na zapasowym koncie, przecież ja pisałem że jesteś mafia już wczoraj xd więc tak, podkopuję Twoje umiejętności bo nie traktuje Cię poważnie xd analizę sobie przeczytam żeby zobaczyć czy jest szansa, że napisał ją słaby miastowy, a nie słaby mafioza
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 27, 2023 17:41:51 GMT 1
Przejrzałem posty Foki i to chyba nie jest ten gracz. Chyba, że jest takich dwóch. Tak. Foka ma kompleks wyższości. Nic mi to nie mówi.
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 17:42:10 GMT 1
No tak a priori patrząc to większe masz szanse na mafię u Foki gdzie gracz coś próbuje pisać, ale tak jakby chciał a nie mógł. Niż takiego Akainu, który nawet bez koncepcji i dobrze oczytanego tematu wchodzi i od razu próbuje jakoś odcisnąć piętno na tym co się dzieje. zgadza się, ale ten foczy styl wywołuje u mnie jakąś litość a ten baylanowy nie wywołuje wcale to też może być znamienne
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 17:42:53 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 17:42:53 GMT 1
Jeśli kolega Baylando nie poskromi trochę swojego ego, może paść nam serwer. 😉 to nie ego, to miasto przegrywa edycję za edycja przez zedzbanienie i brak podstawowych umiejętności, czas to zakończyć natomiast dziwi mnie Twoja aktywność w tym kontekście, o co chodziło z tym mikroskopem do myśli?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 17:43:16 GMT 1
Baylando, ale w sumie po co ty tak robisz? Nie można normalnie? Ukrywasz coś?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 17:46:59 GMT 1
Baylando, ale w sumie po co ty tak robisz? Nie można normalnie? Ukrywasz coś? jak? co jest nienormalnego? literalnie dopiero co napisałeś, że ja tak robię zawsze oj Konciarz minusik
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 17:47:25 GMT 1
Jeśli kolega Baylando nie poskromi trochę swojego ego, może paść nam serwer. 😉 to nie ego, to miasto przegrywa edycję za edycja przez zedzbanienie i brak podstawowych umiejętności, czas to zakończyć natomiast dziwi mnie Twoja aktywność w tym kontekście, o co chodziło z tym mikroskopem do myśli? O nic, wrzuć na luzik. 🙂
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 17:47:46 GMT 1
Conte wiesz, że jesteś sterylny?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 17:48:17 GMT 1
ja wracam z pogrzebu, nie miałem dziś czasu ale tak czytam z komórki - co ten Konduktor też tak zniknął? takie mam wrażenie. wybrał milczenie jak złoto? Zniknął dokładnie tak samo jak Ty, może tez był na pogrzebie no jednak nie, napierdalał se analizę, i co teraz drzewko Twoje wczorajsze interakcje z nim - uniewinniłeś go na tej podstawie? zasympatyzowałeś? czy może odwrotnie? jaki masz dzisiaj status na Konduktorze? bo coś się rozmyła ta impreza
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 17:49:07 GMT 1
to nie ego, to miasto przegrywa edycję za edycja przez zedzbanienie i brak podstawowych umiejętności, czas to zakończyć natomiast dziwi mnie Twoja aktywność w tym kontekście, o co chodziło z tym mikroskopem do myśli? O nic, wrzuć na luzik. 🙂 jestem wyluzowany, o to się nie martw jesteś Lewkoniem?
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 17:50:23 GMT 1
Baylando wystraszył się jakiegoś tam konduktora i będzie teraz nagonkę robić. 😉
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 17:50:57 GMT 1
jestem wyluzowany, o to się nie martw jesteś Lewkoniem? Nie. Jeszcze dwie próby.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 17:50:59 GMT 1
Baylando wystraszył się jakiegoś tam konduktora i będzie teraz nagonkę robić. 😉 kurcze, a co Ci tak zależy?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 17:51:28 GMT 1
jestem wyluzowany, o to się nie martw jesteś Lewkoniem? Nie. Jeszcze dwie próby. to dalej mi się nie chce, jakbyś był Lewkoniem to byś dostał uniewinnienie za niewinnego Lewkonia
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 17:51:36 GMT 1
nie lubie takiego typu graczy wiesz, czuje niechęć do tego typu prowadzenia stylu gry i chętnie się w niego wpierdalam w każdej wspólnej grze, a potem trochę żałuje
ale przynajmniej wiem kto to jest i samego gracza lubie, nie miej mi za złe konduktor
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 17:52:24 GMT 1
Baylando, ale w sumie po co ty tak robisz? Nie można normalnie? Ukrywasz coś? jak? co jest nienormalnego? literalnie dopiero co napisałeś, że ja tak robię zawsze oj Konciarz minusik No poniekąd, ale jaki jest sens pisać Konduktorowi że jest słabym graczem i tylko kwestia ustalenia czy w mafii czy w mieście, jeśli po pierwsze, nawet tak nie uważasz. Po drugie on może być w mieście i jeśli też jesteś w mieście, to możesz z nim znaleźć porozumienie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 17:54:24 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 17:54:24 GMT 1
Nie nawalajcie mi w Brajana. Gdzie jest ta pacyfistka zeby Was uspokoic?
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 17:54:53 GMT 1
Wujek Dobra Rada ręcę do góry.
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 27, 2023 17:55:16 GMT 1
Pasje targające tym miastem są zbyt silne, by je okiełznać.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 17:55:42 GMT 1
Conte wiesz, że jesteś sterylny? Co jest we mnie sterylnego?
|
|