|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 17:55:55 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 17:55:55 GMT 1
Anna czy badasz reakcje miasta w kogo mogliby pojsc na lincz i jak poczujesz okazje to zaczynasz atakowac?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 17:56:11 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 17:56:11 GMT 1
Wujek Dobra Rada ręcę do góry. Jem teraz
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 27, 2023 17:56:27 GMT 1
Drzewo, napisz o co chodziło z tym mafiozą w towncorze.
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 17:57:36 GMT 1
Bolek i Lolek Generalnie dojebałeś się mojej teorii, bo ona uwzględnia Ciebie. Traktujesz to bardzo personalnie. A tak naprawdę nawet nie znasz motywacji jakimi się kierowałem, tworząc tamtego posta. No słabo wypada Twoja reakcja, oj słabo. Wujek Dobra Rada dziś masz luz za ten post i baicik.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 17:58:10 GMT 1
O, Akainu dochodzi za co Wujek zaczął być uniewinniany
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 17:59:02 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 17:59:02 GMT 1
Kurwa. Moze robie blad ale biore niewinnosc Brajana na siebie. Przewaznie moj pierwszy rzeczywisty townread sie zgadza i wierze ze tym razem sie nie jebnalem
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 17:59:11 GMT 1
jak? co jest nienormalnego? literalnie dopiero co napisałeś, że ja tak robię zawsze oj Konciarz minusik No poniekąd, ale jaki jest sens pisać Konduktorowi że jest słabym graczem i tylko kwestia ustalenia czy w mafii czy w mieście, jeśli po pierwsze, nawet tak nie uważasz. Po drugie on może być w mieście i jeśli też jesteś w mieście, to możesz z nim znaleźć porozumienie. nie, ja to widzę inaczej mogę samodzielnie na podstawie danych rozstrzygnąć, czy jest w mieście, czy mafii, albo przynajmniej zbliżyć się do prawdy, i na tej podstawie określić swój stosunek do niego niemniej nie wiem czy to jest osoba, z którą szukałbym współpracy jeśli uznałbym, że jest w mieście - raczej nie, chyba, że byłbym do tego zmuszony okolicznościami, na ten moment widzę oś z Tobą, Bolkiem i Wujkiem czyli jak Konduktor miastowy to zajebiście, bo jeden dylemat z głowy, a to mocniejszy dylemat, ale nie widzę dalszego sensu w szukaniu tam poziomu rozmowy na ten moment biorąc pod uwagę co prezentuje do tej pory
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 17:59:27 GMT 1
No widzicie, klimat w mieście był raczej zawsze przeciwko nam, ale to jeszcze nie powód, żeby strzelać w Parabole, prawda? Dam Wam dobrą radę. Kiedy następnym razem znów Anastazja będzie biła w glony, Ludwig sclaimuje księdza albo Ali Agca nie trafi decydujące lincze i Wasz kolega znów wyceluje strzelbę w niewinnego miastowego. Wiecie co zróbcie wtedy? Udawajcie, że go dzisiaj na pewno nie linczujecie. Że nawet żadnego głosu dziś na niego nie poślecie. Ale to wejście tryharderskie straszne. Jeśli jesteś Marines to wstydź się.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 18:00:40 GMT 1
Kurwa. Moze robie blad ale biore niewinnosc Brajana na siebie. Przewaznie moj pierwszy rzeczywisty townread sie zgadza i wierze ze tym razem sie nie jebnalem dzięki Wujas, ale nie potrzebuję tego, w opozycji są Konduktor z Drzewkiem których określiłem jako mafię, a ewentualnie podklepać mogą Ziemia (dzban), czy Papuga (tu jeszcze nie wiem, śmieszny, ready średnie imo do tej pory, ale może jest potencjał)
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 18:00:51 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 18:00:51 GMT 1
Na obrone Foki mogę napisać, że jaki mafiozo wchodziłby w rozgrywkę w taki sposób? Jak chcesz grać w taki sposób, to chociaż rzuć losowe 2-3 ksywki, pociśnij komuś po rajtach - a nie takie byle co. No wygodna taktyka. Do tej pory raczej niespotykana w malych edycjach. Czemu nie?
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 18:01:15 GMT 1
Zobaczymy co pokaże Foka przed linczem. Jak będzie glonowanko to do odstrzału.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 18:01:44 GMT 1
No ja to bym powiedział, że powoli już jest przed linczem.
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 18:03:02 GMT 1
A Konduktor to takie bzdury pierdoli że jak jest mafiozą to prędzej czy później się na ryj wywróci.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 18:05:56 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 27, 2023 18:05:56 GMT 1
A Konduktor to takie bzdury pierdoli że jak jest mafiozą to prędzej czy później się na ryj wywróci. Wskażesz największą wg Ciebie bzdurę w moim wykonaniu? Jak pisanie bzdur wiąże się z wywaleniem ryja jako mafia? Czy będąc w mafii, nie mogę całą edycję pisać bzdur?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 18:06:41 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 27, 2023 18:06:41 GMT 1
Drzewo, napisz o co chodziło z tym mafiozą w towncorze. Też posłucham. Dodam jeszcze, że zdziwił mnie fakt istnienia towncore.
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 27, 2023 18:07:19 GMT 1
Drzewo, napisz o co chodziło z tym mafiozą w towncorze. Też posłucham. Dodam jeszcze, że zdziwił mnie fakt istnienia towncore. Mnie też, ale mnie dużo ominęło.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 18:08:58 GMT 1
via mobile
Post by Konduktor on Oct 27, 2023 18:08:58 GMT 1
nie lubie takiego typu graczy wiesz, czuje niechęć do tego typu prowadzenia stylu gry i chętnie się w niego wpierdalam w każdej wspólnej grze, a potem trochę żałuje ale przynajmniej wiem kto to jest i samego gracza lubie, nie miej mi za złe konduktor Luz, co w grze to w grze
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 27, 2023 18:09:00 GMT 1
a ilu się proporcjonalnie częściej losuje, chujowych defetystycznych miastowych czy topowych gości w mafii grających tak żeby nie dało się z nimi sympatyzować? O kim tutaj jest mowa? Ten drugi to Baylan?
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 18:09:44 GMT 1
A Konduktor to takie bzdury pierdoli że jak jest mafiozą to prędzej czy później się na ryj wywróci. Wskażesz największą wg Ciebie bzdurę w moim wykonaniu? Jak pisanie bzdur wiąże się z wywaleniem ryja jako mafia? Czy będąc w mafii, nie mogę całą edycję pisać bzdur? No może źle napisałem "bzdury". Po prostu tyle tych postów napisałeś, ale żadnej z Twojej myśli nie wyłapałem i żadna do mnie nie trafiła. Dlatego dla mnie bzdury, bo trochę tego contentu napierdoliłeś. A jako mafia ciężko byłoby całą edycje na takiej intensywności pisać głupoty(myśli które koło mnie przechodzą, są przeźroczyste).
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 18:10:03 GMT 1
Anna czy badasz reakcje miasta w kogo mogliby pojsc na lincz i jak poczujesz okazje to zaczynasz atakowac? Nie, nic nie badam, niczego na razie nie zmieniam. Wszystko wskazuje na to, że wybiorę pomiędzy Ziemią a Foką, bez względu na popularność tych kandydatur w mieście.
|
|