|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 18:13:21 GMT 1
BAYLAN(DO) 1. Bezpieczne wejścieBez cytatów, zapraszam na pierwsze posty w Recent posts Baylana. Pozaczepiać kreacyjnie nieobecnego Anakina (ktoś chyba miał taką kreację przed startem gry, ale zmienił) i fajrant. Zero dociekania w tym wejściu, żadnego pytania do nikogo, full bezpiecznie, bez drążenia, zaczepki w powietrze. 2. Uno reverse card, czyli "to ty się tłumacz!", czyli stawianie siebie w pozycji autorytetuBaylan, który jakoby w końcu jest miastowym, który poczuł wielką ulgę, że trafił do miasta i gorąco wierzy w moc przyjaźni, na zwykłe pytanie odpowiada: Ty byś chciał, żeby Ci tak wszystko od razu powiedzieć, smyku. Od teraz nakładam na Ciebie limit trzech pytań na dzień. Wykorzystuj je mądrze, jeśli zamiary masz zacne. Czy chcesz, żeby powyższe było Twoim pierwszym pytaniem? Szybkie postawienie się w pozycji kogoś, kto łaskawie dozuje komuś innemu pytania, zwrot "smyku", lekko deprecjonujący i ostateczne nieodniesienie się do meritum. A co Cię to interesuje? Stresujesz się? Po chuj to pisać, zamiast odpowiedzieć na kulturalne i nienacechowane negatywnie pytanie? Znowu się stawia w pozycji kogoś, kto odpytuje, a łaskawie nie odpowiada. Typowe celowe zagranie pod autorytet. Strach Cię obleciał Panie Pytanie? Dostałeś dwa słabe odczyty ode mnie i Wujka, a teraz drżysz, że ktoś dmucha w ogień pod Tobą. To samo. Konduktor rzucam Ci koło ratunkowe. "Konduktor rzucam Ci koło ratunkowe." - znowu łaskawca daje KOŁO. Jest łaskawie dającym szansę, szybkie odwrócenie sytuacji, już Baylan nie jest na świeczniku, tylko tym dającym na tym świeczniku żyć. To jest przeciwieństwo drążącego approachu. To jest gra pod wejście na psychę i budowanie autorytetu. Tu nie ma townie truth seeking, ten gracz nie chce się niczego dowiedzieć. On chce wyglądać dobrze. 3. Deprecjonowanie graczy:Przypominam, nadal mowa o gościu, co poczuł potężną ulgę, że wylosował miasto. Mówił, że to tak, jakby z więzienia wyszedł. Dlaczego nie oba? Wyobraź sobie, że siedzisz w kiciu cztery lata a masz zajebistą ochotę zagrać w piłkarzyki. Masz piłkarzyki na świetlicy, ale są zablokowane, możesz grać tylko obroną. Ponadto obowiązuje Cię limit 75 czy tam 100 dotknięć na mecz. A potem wychodzisz z kicia i widzisz w domu zajebisty model piłkarzyków, nówka funkiel sztuka. I wpada kumpel z browarami, że chce z Tobą zagrać. Manifestuje to w ten sposób: nie zesraj się z tego bromance, tu akurat oczywistości mówicie To pacjent z Tworek, ja już wiem kto nim gra, arabski imigrant z dzielnicy Jeżyce. Najlepiej nie zwracać uwagi, bo w mieście tylko popsuje. Chyba, że jest w mafii, ale to może załatwić snajper. Literalnie napisałem, że mam wyjebane na Papugę. Naucz się czytać, to może przestaniesz wystawiać graczy pokroju Mosesa na prawym wahadle. Tu miks jebania po graczach + autorytet łaskawcy: Ale powinieneś docenić, że nawet takim fatalnym kibicuję. Nie ma już słabych drużyn w Europie. Może po prostu nie jest upośledzony? Dla mnie za dużo tego. W zbyt wielu proporcjach. Dla mnie Baylan gra jak typowy klasowy cwaniaczek, który nie gra pod Poszukiwanie Prawdy, tylko wyrobienie sobie renomy guru. Próbowałem się wczuć w Baylana. Wyobrażcie sobie, że jesteście takim szczęśliwym, wyluzowanym Baylanem i chcecie znaleźć mafię. Naprawdę priorytetem dla Was jest jebanie w taki sposób po innych i deprecjonowanie ich? W jakim uniwersum? Psychologicznie mi się tu nie spina. Widzę typa, który dba o pozycję i tylko po to wychyla łeb. 4. Kreowanie na siłę KONFLIKTU drzewo-Konduktor; uniewinnianie/uwinnianie za pierdoły; Drzewo w dosiadzie na Konduktorze, ale dopiero po tym, jak Konduktor dostał Force Choke od Baylana i Wujka. Hm. Ale dawaj Drzewo, kibicuję. Mogę Ci trochę ziemi z szufladki podsypać. Przecież to jest a) komentowanie rozgrywki (pierwsze zdanie) - po chuj opisywać, co się właśnie wydarzyło, jak wszyscy to widzą? b) podjudzanie (DAWAJ KIBICUJĘ) - dwóch graczy, których przynależności nie znasz się nawala, chcesz naprawdę dokładać do pieca? Dlaczego nie dać tej wymianie toczyć się swoim torem? Tu kolejny ważny post: No bo proporcje, nie? Domyślnym statusem jest patrzenie z perspektywy miastowego, patrzenie z perspektywy mafii jest czymś odrębnym, w mniejszym zbiorze. Ja jak z kimś gadam, szczególnie na początku, to zakładam jednak, że gadam z wioskowym. A nawet jeśli miałbym silne przeczucie, ktoś by wpadł na czymś, cokolwiek, to nie wiem czy automatycznie z głowy rzuciłbym aż czymś takim. Bo moim zdaniem ta konstrukcja językowa wygląda niepozornie, ale może się tam kryć potężna nadwiedza. Trudno Ci patrzyć z perspektywy miastowego. No to nie jest coś, co się nabywa, zdobywa, to jest coś przynależne od losowania.  Oczywiście może być też tak, że Drzewo to analfabeta, ale zobaczymy. Jestem ciekaw, gdzie się ten konflikt Konduktor - Drzewo poniesie dalej. Kto spłonie w lasach Fangornu, a kto będzie Dieselem. Seria dwóch postów Baylana, gdzie czepia się pierdoły, właściwie jednego zdania drzewa. Drzewo napisało mi, że nie najlepiej idzie mi "Wczucie się w perspektywę miastowego.". Dla Baylana jest to pretekst do dalszego zaogniania konfilktu Drzewo-Konduktor i robienie gruntu, że "tam musi siedzieć mafioza". Jak można czepiać się uporczywie tak błahego tekstu? Drzewo rzuciło go na podstawie tego, że ja napisałem do Drzewa, co ja bym zrobił na jego miejscu jako miastowy. Odpowiedź na to, że słabo mi idzie wczuwanie się w miastowego, wydała mi się naturalna w tym kontekście. Baylanowi zależy jednak na podsycaniu, najlepiej, żeby w świadomościach graczy istniał fakt, że jest jakiś poważny KONFLIKT Drzewo-Konduktor. "Jestem ciekaw, gdzie się ten konflikt Konduktor - Drzewo poniesie dalej. Kto spłonie w lasach Fangornu, a kto będzie Dieselem." Przecież to było zwykłe starcie dwóch graczy w d0, jakich wiele. Jak można mówić o konfilkcie, który przeniesie się dalej? Jest to jednak wygodna perspektywa dla mafiozy - jeśli Drzewiec jest niewinny, jest to sprytne kreowanie świecznika, trzymanie ogienku nad rondelkiem. *** Kolejny przykład czepiania się pierdoły: Wczoraj napisałeś na przykład, że w 45 sekund po wejściu do gry orientowałeś się już z grubsza we wszystkim. Jeśli to nie jest nadwiedza, to nie wiem, co nią jest.  Anna Maria przypomina Bolkowi, że ten jakoby orientował się w rozgrywce po 45 sekundach. Dla mnie to była albo pomyłka albo hiperbola z przymrużeniem oka. Baylan wychyla od razu łeb, żeby się dowalić, że wcześniej Anna Maria potrafiła liczyć poprawnie. Znowu czepianie się pierdół. co ciekawe Ania niby rozróżnia jednostki czasu *** Uniewinnienie za pierdołę: Nie no, fatalnie pisze, ale to zainteresowanie się czemu jest fatalny chyba miastowe. Zainteresowanie się, czemu jest fatalny, jest chyba miastowe i chuj, fajrant, na podstawie jednego zastanowienia. A czy czasem zastanowienie się, czemu ktoś jest fatalny, nie może świadczyć o mafijnym self-consiousness? Bardzo prymitywny wniosek Baylana. 5. Mafijny post, ale czemu, to się nie dowiemy xDNo mafijny jest ten post jak chuj.  Baylan podbija ten post podwójnie. Niestety nikt nie zareagował. Dopytuję, co mu się nie podoba w tym poście. Dostałem obrazek, oznaczający, że trudno zdefiniować. Dopytuję drugi raz. Baylan odpowiada, że mafijny jestem ja xD Niestety mi to wygląda na pochopny strzał i wykręcanie się z niego. Lekkie przeszarżowanie. 6. PozostałeNie chce mi się już aż tak dłubać, ale ciekawy był też wczorajszy timing Baylana. Podburzał przeciwko mnie, wjebał się we mnie Bolek, Baylan zamilkł. Jak poszedłem spać i Bolek i Conte zaczęli się miziać, Baylan wrócił, żeby w razie czego uczestniczyć w tworzeniu się tego potencjalnego zalążka town core. Jeszcze u Baylana dodatkowo mi śmierdzą posty, które sugerują pozorwanie aktywności. Rozpiski, co zrobiłby słaby mafioza/silny mafioza w czterech wariantach bez ostatecznego wyboru bramki To zależy kto tam siedzi za tym Wujasem. No bo tak: a) silny mafioza nie zareaguje nerwowo na nazwanie go mafiozą po wejściu, może zareagować nerwowo na nazwanie jego wejścia chujowym; b) słaby mafioza zareaguje nerwowo na nazwanie go mafiozą po wejściu i na nazwanie wejścia chujowym; c) silny miastowy może zareagować nerwowo (czy tam agresywnie, to powinno być punktem rozważań - nerwowość, a agresja) na nazwanie jego wejścia chujowym, nie zareaguje nerwowo na nazwanie go mafiozą; d) slaby miastowy zareaguje nerwowo na nazwanie jego wejścia chujowym i na nazwanie go mafią; czy opisywanie, jakie są jego cele życiowe (zlinczowac gracza X w d1 itp.) są w chuj niepotrzebne i nie popychają gry do przodu. 7. Podsumowując
Rozkład jazdy na dziś? Jazda z Baylanem. Zapraszam do głosów Np to Konduktor. To mi brzmi jak jakaś analiza na Krokieta.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 18:14:19 GMT 1
szkoda, że nie ma Bolka, ale z tego, co mam w tym momencie przed re-readem w głowie: a) Drzewko wczoraj blisko dołu, Bolek dzisiaj zostawia głos na Drzewku i spierdala; b) od tego momentu Drzewko trochę schodzi z wokandy, AMS daje nawet dobre posty, wrzuca jakieś uniewinnienia, ale zastanawia mnie jej kontekst w obliczu Drzewka (tak okiem ptaka): Nie oceniaj książki po okładce A co jest na tej okładce, Fangornie? szmeterling ma tak wielki pusty obszar pomiędzy swoją domyślnością i niedomyślnością że aż mnie jebią korzonki Ten post z całą pewnością trafił w tę drugą sferę, ale intuicyjnie wyczuwam jakiś przytyk. dwie puste interakcje, ciekawe biorąc pod uwagę, że jednak konflikt Drzewko - Konduktor wyciągałem wczoraj na wokandę, no i potem mamy ciekawie: Oczekuję więcej konkretów od Zajebiście Mądrego Drzewa. Wiem, że powiedzenie czegokolwiek w pradawnym języku Entów zajmuje bardzo dużo czasu, a Wy nie mówicie nigdy niczego, co nie jest warte wielu godzin poświęconych na wypowiedzenie tego, ale mógłbyś, Fangornie, pokusić się o swoją listę graczy od najbardziej miastowych do najbardziej podejrzanych. I nie mów, że to nie Wasza wojna. Jesteście wszakże częścią miasta. Czyż nie? i lista: Zostają: Ziemia foka Wujek Dobra Rada Konduktor AKAINU Żako Kongijskie Zajebiście Mądre Drzewo Pekyuya następnie ustosunkowanie się do części, takie 'eee, nie wiem, więc nie biję': O KANU, Papudze i Dersu Uzale nie jestem w stanie powiedzieć nic. Ani w lewo, ani w prawo. Ani tak, ani nie. i stan finalny: Jeśli ktoś pyta mnie o radę, to Ziemia i Foka są dobrymi kandydaturami na dziś. dobra, ale co się wydarzylo w tak zwanym międzyczasie z Drzewkiem, że najpierw wywołałaś go do tablicy, a potem temat został całkowicie olany? możesz przedstawić swój tok myślenia na jego temat? bo potem mamy niewinne wajby do Dersu Użale i: ZM Drzewo, czemu wilk tak wyje w księżycową, jasną noc? Dersu Uzała, żyjesz w lasach, opowiadasz baśnie z mchu, widziałeś kiedykolwiek jakieś zajebiście mądre drzewo? generalnie moje założenie jest takie: jeśli Drzewko jest w mafii, to od momentu tego posta powinna nastąpić wajchowość innych mafiozów, Bolek trochę zebrał razów od niektórych, uważam, że niezasłużonych na ten moment, ale to silna postać i mocny asset w mieście, więc taki statement trzeba lewarować: oddaję głos na drzewo i spierdalam. i co się dzieje w międzyczasie jeszcze raz: 1. Podane wyżej manewry AMS; 2. Nieobecność Konduktora i wyjście z analizą na mnie - tu jeszcze muszę sprawdzić co on tam i jak się zachowywał wczoraj dokładnie, ale to dość zabawne, bo pisał wieczorem, że ZBIERA DANE, NIE MA ODCZYTÓW, a po mojej nieobecności dzisiaj nagle jednak wyszedł z konkretną analizą. Tylko na to, co się działo wczoraj, czyli niejako zaprzecza temu co pisał do mnie i Bolka. to teraz tak - w kontekście powyższego uważam, że trzeba dziś sprawdzić Drzewko, jeśli Drzewko jest w mafii, to jest duża szansa, że ktoś z dwójki AMS/Konduktor robił tu lewar. i mam niejasne wrażenie, że to może być bardziej lewar AMS-owy, niż lewar Konduktorowy, aczkolwiek znamienne jest też to, że nie ma w ogóle kontynuacji wczorajszego konfliktu, tj. nie chodzi o to, że oczekiwałem, że dalej się będą napierdalać. ale nie ma tu żadnego zakończenia, był wstęp, rozwinięcie i temat się rozmył, w międzyczasie Drzewko podąża jednak za myślami Konduktora. dla mnie nadal potencjał na dwie mafie, jak wspominałem: nienajlepiej wychodzi Ci w takim razie wczucie się w perspektywe miastowego O, to też dobre. Wczucie się w perspektywę miastowego.Kto by tak napisał? Miastowy z brakiem wiedzy o przynależności? Nie. Miastowy z przekonaniem o przynależności oponenta do mafii? No może, ale po dziewiątej stronie? Nawet Ziemia nie jest tak durna. Mafioza w dyskusji z kolegą? Hm. Konduktor z Drzewkiem w mafii, Konduktor oburzony na Baylana za PODJUDZANIE (psychologiczne poczucie braku bezpieczeństwa w dyskusji z Drzewkiem wynikające albo z faktu, że Konduktor jest w mafii, albo z faktu, że Konduktor nie ma odczytów na Drzewko i nie chce się bić z kimś kogo nie uważa za mafię, albo z faktu, że obaj są w mafii i weszli w wymuszoną interakcję która z natury będzie mniej nomen omen naturalna), Drzewko piszące o Konduktorze per se na temat wczucia w perspektywę miastowego. Miastowy ma perspektywę miastową od startu, ta perspektywa może być po prostu błędna. Biorę pięć złotych od Państwa i słucham opinii. dlatego sumując: moim zdaniem powinno dzisiaj być Drzewko. nie zrobił nic, co mogłoby mu dać jakieś lepsze wajby, natomiast jego wina może otwierać klucze do dalszego rozwoju figur na szachownicy. jest to opcja: a) racjonalna ze względu na grę; b) racjonalna ze względu na powiązania; pozostali, czyli tam foka, ten agresywny chłopak z bajki, czy fińczyk dla mnie nie są na tyle przekonującymi typami, jak masz klucz który otwiera trzy drzwi, to powinieneś go wykorzystać
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 18:15:49 GMT 1
AMS czy Ty jesteś reprezentantem Bielan? matko, jeśli tak, to powinieneś się nazwać W Poszukiwaniu Zaginionej Erudycji
ale powiedzmy, jeśli tak, to rzuca na Ciebie lepsze światło w kontekście powyższego
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 18:18:20 GMT 1
W sensie: zostanie zdiagnozowany przez Conte. a co jak jestem z Conte w mafii? diagnozuj sam. Jak Bolek będzie winny, to Konduktor niewinny. Bolek to geniusz, ale reżyserowany konflikt jest raczej poza jego zasięgiem. Nigdy tak nie grał i chyba by nie potrafił, jest zwolennikiem innych doktryn. to ćwiczenie ode mnie - a jak Konduktor winny, to Bolek niewinny?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 18:23:11 GMT 1
NIE RUSZAJ KAZIKA BO ZGINIESZ: Conte (ale najmniej jestem pewien, bo on mnie może robić pod chuja) Bolek (najbardziej jestem pewien, mam profesurę zwyczajną z egzologii) Wujas
na ten moment raczej niewinni, ale na pewno poniżej wyższego: Papuga Akainu (update po rozkminieniu tożsamości, ale trzeba uważać na wariant jamnikowy)
jeszcze nie wiem foka pekayu ziemia (tylko ze względu na kredyt zaufania dla bolka) ams - typowo z gry teoretycznie do tier wyżej, ze względu na założenie drzewko - winny, tier niżej, więc zostaje w limbo
niedobrze: konduktor drzewko
wychodzi na to, że się zajebiście mocno sfocusowałem na tym, co myślałem też wczoraj, ale skoro: a) Bolek ma Drzewko i AMS; b) Wujek ma (miał?) Konduktora;
to znaczy, że COŚ W TYM MUSI BYĆ
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 18:23:48 GMT 1
idę czytać drzewo od początku zobaczymy
Może kiedyś będę ci wierzył Będę wdzięczny, będę potrzebny Będę cię chronił i będę wiedział I będę silny, jak stare drzewa Tylko zaczekaj.
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 18:24:50 GMT 1
NIE RUSZAJ KAZIKA BO ZGINIESZ:Conte (ale najmniej jestem pewien, bo on mnie może robić pod chuja) Bolek (najbardziej jestem pewien, mam profesurę zwyczajną z egzologii) Wujas na ten moment raczej niewinni, ale na pewno poniżej wyższego:Papuga Akainu (update po rozkminieniu tożsamości, ale trzeba uważać na wariant jamnikowy) jeszcze nie wiemfoka pekayu ziemia (tylko ze względu na kredyt zaufania dla bolka) ams - typowo z gry teoretycznie do tier wyżej, ze względu na założenie drzewko - winny, tier niżej, więc zostaje w limbo niedobrze:konduktor drzewko wychodzi na to, że się zajebiście mocno sfocusowałem na tym, co myślałem też wczoraj, ale skoro: a) Bolek ma Drzewko i AMS; b) Wujek ma (miał?) Konduktora; to znaczy, że COŚ W TYM MUSI BYĆ Niewinni u mnie 100% ten sam odczyt. Tylko Ziemia też raczej niewinna.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 18:25:42 GMT 1
NIE RUSZAJ KAZIKA BO ZGINIESZ:Conte (ale najmniej jestem pewien, bo on mnie może robić pod chuja) Bolek (najbardziej jestem pewien, mam profesurę zwyczajną z egzologii) Wujas na ten moment raczej niewinni, ale na pewno poniżej wyższego:Papuga Akainu (update po rozkminieniu tożsamości, ale trzeba uważać na wariant jamnikowy)jeszcze nie wiemfoka pekayu ziemia (tylko ze względu na kredyt zaufania dla bolka) ams - typowo z gry teoretycznie do tier wyżej, ze względu na założenie drzewko - winny, tier niżej, więc zostaje w limbo niedobrze:konduktor drzewko wychodzi na to, że się zajebiście mocno sfocusowałem na tym, co myślałem też wczoraj, ale skoro: a) Bolek ma Drzewko i AMS; b) Wujek ma (miał?) Konduktora; to znaczy, że COŚ W TYM MUSI BYĆ Ja nie lubię rozmawiać o tożsamościach na tak wczesnym etapie, ale moim zdaniem to zdecydowanie nie jest ten gracz. I więcej nie powiem. Natomiast uważam, że jest niewinny ze względu na to jak dobrze wszedł teraz i tym jak naturalnie się jego perspektywa uaktualnia podczas czytania zaległych postów.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 18:26:04 GMT 1
Konciarz potrzebuję od Ciebie SILNEGO odczytu na Drzewko, bo Ty mnie wczoraj pytałeś o rozwinięcie tego posta na temat jego językowej wpadki i coś potem nagle wszystko umarło, więc oczekuję, że jak siedzi Ci na bani odmienne zdanie i jesteś w mieście, to teraz ze mną rozmawiasz.
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 18:30:32 GMT 1
Dobra ja do mordu jestem cały czas i co jakiś czas odświeżam forum, więc ręka na pulsie.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 18:32:53 GMT 1
Moim zdaniem jak najbardziej może być w mafii. Mnie interesuje szczególnie odpowiedź na to. Drzewo z jednej strony mówisz, że lincz na tobie ci nie przeszkadza, z drugiej irytujesz się oskarżeniami Wuja, albo tym, że Bolek dał cię 4tego na liście od końca co nawet nie jest taką niską pozycją. Która strona jest prawdziwa? I skąd ten dualizm. Bo dostałem taką odpowiedź. całość tworzy prawdziwy obraz, jak sobie dodasz dwa do dwóch to wszystko ładnie się złoży No i mi nic ona nie dała i raczej z założenia dać nie miała. I odpowiedź na to. Conte wiesz, że jesteś sterylny? Co jest we mnie sterylnego?
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 18:35:20 GMT 1
Masówka w Papugę?
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 18:36:43 GMT 1
AMS czy Ty jesteś reprezentantem Bielan? matko, jeśli tak, to powinieneś się nazwać W Poszukiwaniu Zaginionej Erudycji ale powiedzmy, jeśli tak, to rzuca na Ciebie lepsze światło w kontekście powyższego Podejrzewam, że ta odpowiedź może Cię zmylić, ale odpowiadam zgodnie z prawdą: nie.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 18:36:59 GMT 1
patrz, ja zacząlem grać jakieś 45 minut temu i już w miarę orientuję się kto i jak gra i kto myśli, a kto udaje, że myśli. A Ty sobie chodzisz między przedziałami i nic zauważyć nie potrafisz? Może się minąłeś z powołaniem? Albo - inaczej - wiesz, że w tym pociągu wszyscy mają bilety, a tego, który go nie ma, nie chcesz zdekonspirować? Oczywiście, że chcę go zdekonspirować, Bolku. Tylko zauważ, że na pierwszą próbę dekonspiracji mam jeszcze ponad dwadzieścia godzin i będę miał więcej podstaw, by kogoś wskazać celniej.zadanko dla miastowych: mafiacorner.boards.net/post/80248czy dużo materiału przybyło Konduktorowi między 0:37:52 dzisiaj, a momentem jej napisania? ja naliczyłem literalnie JEDEN po tej godzinie, ponadto dotyczący powiązania między Drzewkiem, a Konduktorem XD czy na tej podstawie można uznać, że Konduktor w rozmowie z Bolkiem był całkowicie nieszczery? nie wiem ale nie pasuje mi kompletnie jego wczorajsza postawa do tego, co zostało napisane, jakiś fałsz tam jest
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 18:37:07 GMT 1
Ale koncepcja, że Drzewko współpracuje z Anną i budowanie na tej podstawie jego winy jest mało prawdopodobna.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 18:38:03 GMT 1
Zniknął dokładnie tak samo jak Ty, może tez był na pogrzebie A tam zniknął, 3 godzinki mnie nie było Trzeba było coś skrobnąć i się wykąpać AMS, AINU, KONCIARZ opinia o tej interakcji
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 18:39:26 GMT 1
Ale koncepcja, że Drzewko współpracuje z Anną i budowanie na tej podstawie jego winy jest mało prawdopodobna. nie no, wiadomo, tworzę sobie rozgałęzienia i szukam tego, co jest prawdopodobne, to raczej rodzaj śledztwa Drzewko ma dla mnie złe wajby z gry; Drzewko ma dla mnie złe wajby biorąc pod uwagę to, co się strategicznie działo w temacie po poście Bolka; to jest punkt wyjścia, dalej to już łączenie punktów, raczej chcę zagrać stare dobre węszenie niż dziada z backseatu
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 18:39:26 GMT 1
W sensie: zostanie zdiagnozowany przez Conte. a co jak jestem z Conte w mafii? diagnozuj sam. Jak Bolek będzie winny, to Konduktor niewinny. Bolek to geniusz, ale reżyserowany konflikt jest raczej poza jego zasięgiem. Nigdy tak nie grał i chyba by nie potrafił, jest zwolennikiem innych doktryn. to ćwiczenie ode mnie - a jak Konduktor winny, to Bolek niewinny? Pamiętam, że jak to wczoraj posałam, to zdawało mi się, że to nie działa w dwie strony, ale teraz już nie potrafię odtworzyć tego toku myślenia.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 18:39:32 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 18:39:32 GMT 1
Jjak wejsc na te zjebana openmafie z telefonu
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 18:39:47 GMT 1
A tam zniknął, 3 godzinki mnie nie było Trzeba było coś skrobnąć i się wykąpać AMS, AINU, KONCIARZ opinia o tej interakcji Ainu to ja? No Konduktor sztywny, ale taki jeden smerf co claimuje księdza brzmi tak w każdej gierce.
|
|