|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 19:13:45 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 19:13:45 GMT 1
Byla obecna.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 19:13:54 GMT 1
Ja bym chciał wiedzieć kto to jest i czemu mnie nie rozpoznał. Foka, co tu miałeś na myśli.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 19:14:13 GMT 1
via mobile
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 19:14:13 GMT 1
Bolek co Ty robisz czemu wiazesz drzewa
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 19:14:46 GMT 1
no ale pisał, że go nie ma, bardziej mi chodzi o dobór typów jestem skłonny dać drzewku jeden dzień jeszcze, natomiast nie widzę usprawiedliwienia dla konduktora
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 19:16:32 GMT 1
Konciarz, Ty powinieneś mieć najlepsze porównanie.
Czytam Fokę i Pekayo i dla mnie tam jest jakiś taki duży poziom wyjebki, równie dobrze mogłoby ich nie być w rozgrywce. Może to być taktyka na półglonowanie, ale czy przy obecnym setupie mafia jednak nie powinna bardziej przepychać? Bardziej zaznaczać obecność licząc, że albo uda się zrzucić oponenta a potem rozbić mordami, albo miasto pójdzie właśnie w szarą strefę?
Bo jeśli tak, to mi się zdecydowanie bardziej dodaje Konduktor.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 19:16:35 GMT 1
czemu ten szmeterling bije ziemie albo foke a olewa drzewko ktore to drzewko leje szmeterlinga ale potem spropsował Przypadek, intuicja?
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 27, 2023 19:16:43 GMT 1
Konduktor dałby się zlinczować bez walki? Pisał, że go nie będzie?
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 27, 2023 19:17:18 GMT 1
Trzymajcie się. Powodzenia.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 19:18:15 GMT 1
Konduktor dałby się zlinczować bez walki? Pisał, że go nie będzie? nie, potem pisał z telefonu z tego co widziałem. tylko tu mamy tak: a) najpierw hammerfisty ode mnie i Wujka; b) potem hammerfisty od Bolka; c) zerowa aktywność dziś mimo tego, że wczoraj wszedł z jakimiś zjebanymi pytaniami; d) analiza, która przeczy całej jego grze; e) samokanibalizacja miasta, która może być grana pod kątem pójścia w mniej oczywiste, ale bezpieczniejsze opcje. no to ja nie wiem, czy przeczekanie to nie jest dobra opcja
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 19:18:57 GMT 1
kurwa, CORE DO MNIE, bo się rozmywamy trochę
Wujas Konciarz Manuel Akanji
trzy typy na dzisiaj w kolejności od najmocniejszego według Was
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 19:19:09 GMT 1
Konciarz, Ty powinieneś mieć najlepsze porównanie. Czytam Fokę i Pekayo i dla mnie tam jest jakiś taki duży poziom wyjebki, równie dobrze mogłoby ich nie być w rozgrywce. Może to być taktyka na półglonowanie, ale czy przy obecnym setupie mafia jednak nie powinna bardziej przepychać? Bardziej zaznaczać obecność licząc, że albo uda się zrzucić oponenta a potem rozbić mordami, albo miasto pójdzie właśnie w szarą strefę? Bo jeśli tak, to mi się zdecydowanie bardziej dodaje Konduktor. No wiesz, ja bym na pewno w mafii tak nie zagrał ani jak Foka ani jak Pekayo bo ja bym chciał wygrać. Ale ja już widziałem mafiozów co grali na takim poziomie wycofania i braku siły, że dla mnie to było nie do pomyślenia. Jak grasz mafię dwuosobową to po prostu chcesz przetrwać. Przeważnie nie musisz nic motać. Bo jak twój kolega ma paść to se go dobijesz, przecież nie będziesz się wpierdalał broniąc go, a sam jeżeli masz w miarę spoko pozycje to też po co masz motać.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 19:21:18 GMT 1
Foka, Drzewo, Konduktor, ale Konduktora naprawdę bym nie chciał dziś linczować, jest tu bo miały być 3 typy.
Brak Papugi przy linczu jest zastanawiający, ale jednak wolę też zobaczyć jak to dalej będzie progresowało. Ziemia chyba zapowiadała, że jej nie będzie i zagłosuje tak jak Papuga.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 19:21:25 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 19:21:25 GMT 1
kurwa, CORE DO MNIE, bo się rozmywamy trochę Wujas Konciarz Manuel Akanji trzy typy na dzisiaj w kolejności od najmocniejszego według Was Pacyfistka - Konduktor - Foka
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 19:21:25 GMT 1
Drzewo, napisz o co chodziło z tym mafiozą w towncorze. Też posłucham. Dodam jeszcze, że zdziwił mnie fakt istnienia towncore. tu była jakaś odpowiedź, czy na miasto i huj?
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 19:21:38 GMT 1
kurwa, CORE DO MNIE, bo się rozmywamy trochę Wujas Konciarz Manuel Akanji trzy typy na dzisiaj w kolejności od najmocniejszego według Was Papuga, Drzewo, Foka
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 19:22:19 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 19:22:19 GMT 1
No i wilalbym dzis odwalic polgloniw niz Konduktora. A nuz da troche wigoru do gry. Bo po tamtych to sie cudow nie spodziewam.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 19:23:24 GMT 1
Motać najwięcej paradoksalnie musi taka mafia dwuosobowa gdzie masz dwóch graczy, którzy po prostu muszą mieć dużo interakcji i muszą coś kombinować ze sobą, bo jakby tego nie robili to by było dziwne. Tak jak np. my mieliśmy.
Jakbym na przykład był w mafii z Bolkiem, to też byśmy musieli pokombinować trochę, ale raczej mielibyśmy w nosie, kto padnie w linczu, byle nie żaden z nas, więc jakieś przepychanie typów przez mafię na siłę to wątpię.
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 19:24:02 GMT 1
Ale nie wiem kurwa, Foka by się nie broniła?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 19:25:06 GMT 1
Ja nie mam pojęcia kim jest Foka. Generalnie z podejrzanych to nikt się nie broni, jedynie drzewo trzyma rękę na pulsie.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 19:25:18 GMT 1
jak Ziemia zagłosuje jak Papuga to mogą być trzy głosy na mnie, bo plus Konduktor?
plus jeden na Ziemi/Foce od AMS
i jeden na Drzewcu od Bolka
|
|