|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 19:25:34 GMT 1
Przecież tu powinny pingi iść na mafijnym, na spokojnie da się wyjść za D1 wystarczy trochę effortu.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 19:26:12 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 19:26:12 GMT 1
Jeszcze 30 minut. Moze dam jednak poza te trojke. Zobaczymy
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 19:27:35 GMT 1
Każdy kurwa szanujący się miastowy powinien zdjąc głos ze Skolla bo głosować na niego po takim postaranku to jest kompromitacja i frajernia.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 19:28:14 GMT 1
Dziwne bardzo jest, że Konduktor tyle się napracował, żeby stworzyć tą analize, ale nie bardzo chce się bronić. I nie bardzo chciał pracować, żeby dopchać ten lincz na Baylanie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 19:28:16 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 27, 2023 19:28:16 GMT 1
godzina 20, gracze, którzy teoretycznie byli mocni w typowaniach i rozdawaniu readów, a mają teraz wyjebane: Papuga Ziemia no ale pisał, że go nie ma, bardziej mi chodzi o dobór typów jestem skłonny dać drzewku jeden dzień jeszcze, natomiast nie widzę usprawiedliwienia dla konduktora Papuga wyjdzie z pół kreacji i przestanie cytować bo pisze z telefonu, a tak jeden post to pół dnia roboty. Papuga jest zdolna i się uczy sama. Masz niefart, Bakłażan, że Papuga zatrzymała się w Biedronka. Też pisałem mafiaku, że mnie nie ma przed linczem. Bakłażan to mafiak z podwójnymi standardami, jak miasto chce zlinczować mafiaka to chodźcie za papuga. A jak chcecie być chujowe miasto, to papuga pokaże resztę mafijne posty Bakłażana jak dojedzie na miejsce i zobaczy że mafiak żyje. Papuga przyjdzie was poustawiać jak będzie na miejscu. Do usłyszenia.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 19:29:00 GMT 1
ja proponuję odejść od Foki i Pacyfisty dzisiaj, no nie leżą mi w mafii na ten moment, chcę linczu, który może coś popchnąć do przodu
i robi się ambaras:
a) Drzewca kurwa nie ma, co jest dobrą taktyką jakby był w mafii; b) Konduktor się też rozmył, a Wy uważacie, ze może coś dać, ale on kurwa zadał sto pytań, mówił NIE TERAZ NIE TERAZ NIE TERAZ a potem wysmażył tę analizę
przypominam, dwa najmocniejsze tematy jeszcze w okolicach 11 dzisiaj wg mnie
i ja nawet nie czytam jej merytorycznie, ale patrzę jakie tam były chęci i konsekwencja, a konsekwencji moim zdaniem nie ma
wczoraj się zapierał rękoma i nogami, a dzisiaj taki twist? jednocześnie chyba Ziemię jebał za podobny twist dzisiaj
czyli tak, Konduktor jest brudny, wg mnie raczej brud mafijny, ale myślicie, że dalej się będzie wjebywał? czy dojdzie do sytuacji, że wjebie się tak bardzo, że to będzie aż absurdalne jak w jego grze 1 vs 1 i tak przejedzie
no martwi mnie to
przypominam, dwa najmocniejsze tematy jeszcze w okolicach 11 dzisiaj wg mnie
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 19:29:53 GMT 1
Dobry post Papuga.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 19:30:13 GMT 1
dobra, papuga może być niewinna, bo się wkurwiła o coś o co mogłaby się wkurwić, ale jednocześnie jest też dzbanem
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 19:31:10 GMT 1
Dobra ale skonsolidujmy się, żeby Baylan nie padł.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 19:31:11 GMT 1
no to moja propozycja jest taka:
linczujemy Konduktora, bo jak nie, to po linczu/mordzie mogą być potem ciężary z tym biorąc pod uwagę jaki roster zostanie w grze na d2 np
jak Konduktor niewinny, to Bolek niech prowadzi jutro
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 19:32:09 GMT 1
godzina 20, gracze, którzy teoretycznie byli mocni w typowaniach i rozdawaniu readów, a mają teraz wyjebane: Papuga Ziemia no ale pisał, że go nie ma, bardziej mi chodzi o dobór typów jestem skłonny dać drzewku jeden dzień jeszcze, natomiast nie widzę usprawiedliwienia dla konduktora Papuga wyjdzie z pół kreacji i przestanie cytować bo pisze z telefonu, a tak jeden post to pół dnia roboty. Papuga jest zdolna i się uczy sama. Masz niefart, Bakłażan, że Papuga zatrzymała się w Biedronka. Też pisałem mafiaku, że mnie nie ma przed linczem. Bakłażan to mafiak z podwójnymi standardami, jak miasto chce zlinczować mafiaka to chodźcie za papuga. A jak chcecie być chujowe miasto, to papuga pokaże resztę mafijne posty Bakłażana jak dojedzie na miejsce i zobaczy że mafiak żyje. Papuga przyjdzie was poustawiać jak będzie na miejscu. Do usłyszenia. Kurwyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie no, żeby się wkurwić o coś takiego, to trzeba być w mieście i debilem jebanym jednocześnie, papuga ma hard cleara dla mnie xd
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 19:32:16 GMT 1
Kim jest kurwa Bolek?
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 19:33:19 GMT 1
Papuga wyjdzie z pół kreacji i przestanie cytować bo pisze z telefonu, a tak jeden post to pół dnia roboty. Papuga jest zdolna i się uczy sama. Masz niefart, Bakłażan, że Papuga zatrzymała się w Biedronka. Też pisałem mafiaku, że mnie nie ma przed linczem. Bakłażan to mafiak z podwójnymi standardami, jak miasto chce zlinczować mafiaka to chodźcie za papuga. A jak chcecie być chujowe miasto, to papuga pokaże resztę mafijne posty Bakłażana jak dojedzie na miejsce i zobaczy że mafiak żyje. Papuga przyjdzie was poustawiać jak będzie na miejscu. Do usłyszenia. nie no, żeby się wkurwić o coś takiego, to trzeba być w mieście i debilem jebanym jednocześnie, papuga ma hard cleara dla mnie xd Zgoda. To walimy w Bolka.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 19:33:42 GMT 1
Moim tatą. Nie no w Bolka też nie XD
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 19:34:48 GMT 1
A może Anna Maria Mafioza?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 19:35:42 GMT 1
via mobile
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 19:35:42 GMT 1
Conte czemu rzuciłeś moją ksywa po moim zarzucie
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 19:35:56 GMT 1
dobra, poczytałem wszystkich moich podejrzanych
dla mnie dwie opcje dziś: a) konduktor b) ziemia
ze wskazaniem na a)
b) jest takie typowo wajbowe, a) jest oparte na wszystkim
no i na minus b) jest taki, że jednak ten Bolek tam coś dobrego dawał przynajmniej do czasu
|
|
|
Post by Akainu on Oct 27, 2023 19:36:08 GMT 1
Dobra ustawiłem na Anna Maria Szmeterling ale może zwajchuje w Foke. Akainu chce krwi.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 19:36:09 GMT 1
Co masz na myśli?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 19:37:37 GMT 1
Drzewko coś kontroluje mimo nieobecności
Konduktor całkiem wyjebane
Drzewko kontroluje za Konduktora?
nie wiem, kurwa, zastanowiłbym się naprawdę mocno nad tym, czy jesteśmy w stanie nagle przełknąć, że polowa miasta se wychodzi przy linczu i wjbn,
|
|