|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 21:24:38 GMT 1
Jak w taki dzień deszczowy rozpalić płomień serc?
Uwaga, odpowiadam: zagrać w mafię.
Nie no, żartuję. Przede wszystkim polski czwartek w europejskich pucharach. 🙂
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 21:26:10 GMT 1
Ach, jakaż szkoda, że nie zagrałem jako Irena Jarocka.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 26, 2023 21:26:17 GMT 1
Jak już wiemy obydwaj mafiozi wypowiedzieli się już w temacie. Jak obstawiacie? KTórzy to? Wujek oczywiście pewna mafia, nadwiedza. Antonio Conte maszynistą produkującym interakcję w tym kontekście. Ziemia i Drzewo po prostu fatalni. Papugo jeszcze do mnie przylecisz z zawodzeniem. Nazwałem Cię mafią, więc w odpowiedzi rewanżujesz się tym samym?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 21:26:44 GMT 1
Wujek oczywiście pewna mafia, nadwiedza. Antonio Conte maszynistą produkującym interakcję w tym kontekście. Ziemia i Drzewo po prostu fatalni. Papugo jeszcze do mnie przylecisz z zawodzeniem. Nazwałem Cię mafią, więc w odpowiedzi rewanżujesz się tym samym? Nie.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 21:27:12 GMT 1
Po prostu nazywam Cię mafią.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 21:28:26 GMT 1
Dobra, to może tyle tytułem wstępu.
Teraz proszę Wujka Dobrą Radę o - cóż za zaskoczenie - radę: co robić dalej, jak grać, na co zwrócić uwagę?
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 26, 2023 21:30:20 GMT 1
Dobra, to może tyle tytułem wstępu. Teraz proszę Wujka Dobrą Radę o - cóż za zaskoczenie - radę: co robić dalej, jak grać, na co zwrócić uwagę? Uwolnić głowę, zaufać Papudze, otworzyć umysł, stanąć z boku, dojechać Brayana. To taka rada na D0
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 26, 2023 21:31:01 GMT 1
Z taką Ziemią, to my daleko nie zajedziemy. Lecę na Marsa. Ziemia do Wujka Dobrej Rady: To płynie stąd, że Ziemia nie postanowiła iść Twoim torem i czytać cię jako miasto? Bo mafijna Ziemia z pewnością by tak zrobiła, gdybyś był miastowym. Łatwiej wejść w dobre łaski agresywnego gracza, który od wczesnych etapów porządkuje grę. Ziemi nie podoba się to porządkowanie, bo wydaje się wymuszone, jakby Wujek czuł potrzebę mocnego wkroczenia do gry. Szczególnie te komentarze o tym, że mafia rzekomo napisała już w temacie, że Wujek wie, kim są i że robi sobie z tego minigrę, wydaje się mało wiarygodne i przesadzone. Nadal jest to w polu przesady ze strony miastowego, więc odczyt Ziemi nie jest twardy, ale takie jest wytłumaczenie wcześniejszego odczytu. Odczyt na Baylanie jest w zasadzie podobny, co na Żako; Żako wypunktowało mafijnego posta ze strony Baylana i Ziemia się zgadza, że ten odczyt jest mafijny.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 26, 2023 21:32:13 GMT 1
Ziemia trochę się zaplątała w wytłumaczeniach, ale chyba nadal są zrozumiałe.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 26, 2023 21:33:27 GMT 1
Ach, jakaż szkoda, że nie zagrałem jako Irena Jarocka. Pomyliłeś się, tak przecież bywa też. 😉
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 21:36:30 GMT 1
Dobra, to może tyle tytułem wstępu. Teraz proszę Wujka Dobrą Radę o - cóż za zaskoczenie - radę: co robić dalej, jak grać, na co zwrócić uwagę? Uwolnić głowę, zaufać Papudze, otworzyć umysł, stanąć z boku, dojechać Brayana. To taka rada na D0 Miasto to ja, a Ty szybki z dojeżdżaniem jesteś. Zapraszam w szranki, zobaczymy.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 26, 2023 21:36:30 GMT 1
Papuga ma w sobie coś z kameleona. Ziemia do Antonio: A może to kameleon ma w sobie coś z papugi? Nie jest to istotne, skoro cecha ta pozwala się dobrze kryć, to trzeba uważać.
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 26, 2023 21:36:57 GMT 1
Jak już wiemy obydwaj mafiozi wypowiedzieli się już w temacie. Jak obstawiacie? KTórzy to? Wujek oczywiście pewna mafia, nadwiedza. Antonio Conte maszynistą produkującym interakcję w tym kontekście. Ziemia i Drzewo po prostu fatalni. Papugo jeszcze do mnie przylecisz z zawodzeniem. Czemu fatalni?
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 26, 2023 21:37:01 GMT 1
Pani Szmeterlin dołącza do niewinnej Papugi. Witam na pokładzie.
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 26, 2023 21:38:05 GMT 1
Uwolnić głowę, zaufać Papudze, otworzyć umysł, stanąć z boku, dojechać Brayana. To taka rada na D0 Miasto to ja, a Ty szybki z dojeżdżaniem jesteś. Zapraszam w szranki, zobaczymy. Już tu jednego zęby swędziały i się do mnie dowalał. Do tej pory nie wrócił. Chcesz tego?
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 26, 2023 21:39:01 GMT 1
Wujek oczywiście pewna mafia, nadwiedza. Antonio Conte maszynistą produkującym interakcję w tym kontekście. Ziemia i Drzewo po prostu fatalni. Papugo jeszcze do mnie przylecisz z zawodzeniem. Czemu fatalni? Zajebiście mądre drzewo nie zadaje takich pytań.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 21:39:42 GMT 1
Z taką Ziemią, to my daleko nie zajedziemy. Lecę na Marsa. Ziemia do Wujka Dobrej Rady: To płynie stąd, że Ziemia nie postanowiła iść Twoim torem i czytać cię jako miasto? Bo mafijna Ziemia z pewnością by tak zrobiła, gdybyś był miastowym. Łatwiej wejść w dobre łaski agresywnego gracza, który od wczesnych etapów porządkuje grę. Ziemi nie podoba się to porządkowanie, bo wydaje się wymuszone, jakby Wujek czuł potrzebę mocnego wkroczenia do gry. Szczególnie te komentarze o tym, że mafia rzekomo napisała już w temacie, że Wujek wie, kim są i że robi sobie z tego minigrę, wydaje się mało wiarygodne i przesadzone. Nadal jest to w polu przesady ze strony miastowego, więc odczyt Ziemi nie jest twardy, ale takie jest wytłumaczenie wcześniejszego odczytu. Odczyt na Baylanie jest w zasadzie podobny, co na Żako; Żako wypunktowało mafijnego posta ze strony Baylana i Ziemia się zgadza, że ten odczyt jest mafijny. Bardzo dużo słów, jak na bardzo mało treści. Nie jestem w mafii, więc nikt mnie nie wypunktuje. Odczyt nie może być mafijny. Może być prawidłowy, bądź zły. Ten jest zły. Abstrahując od powyższego - to mafii łatwiej wypunktować. Szczególnie na początku. Ma więcej wiedzy. Na tej podstawie nieprawidłowym jest pakowanie do koszyka 'niewinnych' opierając się na subiektywnym odczuciu i zgodzie w kierunku posta. Ziemia chujowa.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 21:40:02 GMT 1
Wujek oczywiście pewna mafia, nadwiedza. Antonio Conte maszynistą produkującym interakcję w tym kontekście. Ziemia i Drzewo po prostu fatalni. Papugo jeszcze do mnie przylecisz z zawodzeniem. Czemu fatalni? A co Cię to interesuje? Stresujesz się?
|
|
|
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 26, 2023 21:40:06 GMT 1
Kurde, zostało mi tylko 26 postów do limitu. ;/
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 26, 2023 21:40:33 GMT 1
Miasto to ja, a Ty szybki z dojeżdżaniem jesteś. Zapraszam w szranki, zobaczymy. Już tu jednego zęby swędziały i się do mnie dowalał. Do tej pory nie wrócił. Chcesz tego? Stawaj, zobaczymy, czyś chwat.
|
|