|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 21:11:39 GMT 1
Dla mnie to było oczywiste, że nie jest pomiędzy Zięmią a Konduktorem, a że jest pomiędzy Baylanem a tym, na kogo grupa obecnych przy linczu pośle. Mieliśmy dostęp do tych samych danych.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 21:12:56 GMT 1
No ale Vulgard nie jest w tej mafii sam. No z montim przecież
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 21:15:33 GMT 1
No ale Vulgard nie jest w tej mafii sam. No z montim przecież To czemu Baylan był tak mało zainteresowany konsolidowaniem głosów miasta, żeby przetrwać, a tak bardzo zainteresowany zlinczowaniem Konduktora?
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 21:15:47 GMT 1
uważajcie bo dostaniecie ostrzeżenie
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:16:14 GMT 1
nie no, żeby się wkurwić o coś takiego, to trzeba być w mieście i debilem jebanym jednocześnie, papuga ma hard cleara dla mnie xd Papuga pisała post wcześniej wyraźnie, że jej nie będzie przed linczem, ale Bakłażan cytuje co mu pasuje, żeby dyskredytować Papuga. Bakłażan wybiórcze czytanie to mafijny smród. Miasto Chujowe jak zwykle. Ale jutro to zmienimy wywalając mafioza. A mord na krzyczący kreskówkowy gość to idealny mord żeby powiedzieć - BOLEK W MAFII I kto to robi? Bakłażan Zero zaskoczenia u Papuga Jutro nadejdzie twój czas. pokazujesz, że literalnie nie próbujesz nawet rozumieć rozgrywki
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:17:32 GMT 1
swoją drogą, co sygnalizowanie nieobecności ma do faktu, że jak na graczy tak sypiących wnioskami, przy tym linczu i tak Was nie było?
Papuga, chowaj się tam gdzie byłeś i daj se siana
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:17:45 GMT 1
No ale Vulgard nie jest w tej mafii sam. No z montim przecież juz bys nie zyl wtedy :c
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 21:18:59 GMT 1
A dlaczego ja nie padłem?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 27, 2023 21:19:20 GMT 1
Przecież żartuje. Jeszcze w pracy jestem. Wrócę to poczytam
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:19:41 GMT 1
Przecież żartuje. Jeszcze w pracy jestem. Wrócę to poczytam ja nie zartuje xd zajebalbym cie z zimna krwia znowu
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 21:20:30 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 27, 2023 21:20:30 GMT 1
swoją drogą, co sygnalizowanie nieobecności ma do faktu, że jak na graczy tak sypiących wnioskami, przy tym linczu i tak Was nie było? Papuga, chowaj się tam gdzie byłeś i daj se siana No a jak papuga miała być, jak jej nie było? Bakłażan znowu pcha narracja, tym razem że papuga się chowa, papuga nie rozumie, papuga chuj. Tylko że papuga się nie chowa, ale Bakłażan ma prawda w chuju.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 21:20:59 GMT 1
Przecież żartuje. Jeszcze w pracy jestem. Wrócę to poczytam ja nie zartuje xd zajebalbym cie z zimna krwia znowu Znowu?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:21:45 GMT 1
swoją drogą, co sygnalizowanie nieobecności ma do faktu, że jak na graczy tak sypiących wnioskami, przy tym linczu i tak Was nie było? Papuga, chowaj się tam gdzie byłeś i daj se siana No a jak papuga miała być, jak jej nie było? Bakłażan znowu pcha narracja, tym razem że papuga się chowa, papuga nie rozumie, papuga chuj. Tylko że papuga się nie chowa, ale Bakłażan ma prawda w chuju. no mam cię w chuju, to bardzo dobry i adekwatny opis dla mnie nie ma usprawiedliwienia, że de facto przy linczu było obecnych pięć osób
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:22:11 GMT 1
ja nie zartuje xd zajebalbym cie z zimna krwia znowu Znowu? byłem najgorętszym orędownikiem Jelcyna
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 21:23:03 GMT 1
A no tak, jakoś mi to wypadło.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 21:23:16 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 27, 2023 21:23:16 GMT 1
No a jak papuga miała być, jak jej nie było? Bakłażan znowu pcha narracja, tym razem że papuga się chowa, papuga nie rozumie, papuga chuj. Tylko że papuga się nie chowa, ale Bakłażan ma prawda w chuju. no mam cię w chuju, to bardzo dobry i adekwatny opis dla mnie nie ma usprawiedliwienia, że de facto przy linczu było obecnych pięć osób No bo Bakłażan jedyny prawy i sprawiedliwy, jak zwykle w mafii. Przeczytajcie analiza Konduktor jeszcze raz, z wiedzą że niewinny.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:24:04 GMT 1
A no tak, jakoś mi to wypadło. kim jest Wujek? tożsamościowo? to nie jest kshaq przecież jak oceniasz szanse, ze to jest TA rozgrywka Drzewka?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 21:24:25 GMT 1
no mam cię w chuju, to bardzo dobry i adekwatny opis dla mnie nie ma usprawiedliwienia, że de facto przy linczu było obecnych pięć osób No bo Bakłażan jedyny prawy i sprawiedliwy, jak zwykle w mafii. Przeczytajcie analiza Konduktor jeszcze raz, z wiedzą że niewinny. To samo pytanie co do Bolka. Dlaczego winny Bakłażan nie skupiał się na konsolidowaniu miasta na kogokolwiek, tylko akurat na konduktora.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 21:25:11 GMT 1
A no tak, jakoś mi to wypadło. kim jest Wujek? tożsamościowo? to nie jest kshaq przecież jak oceniasz szanse, ze to jest TA rozgrywka Drzewka? Pan krótki lont?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:25:26 GMT 1
trzeba mieć naprawdę ostro najebane we łbie, żeby mnie rozważać w mafii przy grze którą uskuteczniam mając wiedzę z poprzednich 10 rozgrywek przykładowo
ewentualnie Papuga to jakiś śmieszny nowy, czy jakiś wariat pokroju kurwiszonka
|
|