|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 21:26:03 GMT 1
trzeba mieć naprawdę ostro najebane we łbie, żeby mnie rozważać w mafii przy grze którą uskuteczniam mając wiedzę z poprzednich 10 rozgrywek przykładowo ewentualnie Papuga to jakiś śmieszny nowy, czy jakiś wariat pokroju kurwiszonka[*]
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 21:26:09 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 21:26:09 GMT 1
no mam cię w chuju, to bardzo dobry i adekwatny opis dla mnie nie ma usprawiedliwienia, że de facto przy linczu było obecnych pięć osób No bo Bakłażan jedyny prawy i sprawiedliwy, jak zwykle w mafii. Przeczytajcie analiza Konduktor jeszcze raz, z wiedzą że niewinny. Przeczytam jutro.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 21:26:31 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 27, 2023 21:26:31 GMT 1
No bo Bakłażan jedyny prawy i sprawiedliwy, jak zwykle w mafii. Przeczytajcie analiza Konduktor jeszcze raz, z wiedzą że niewinny. To samo pytanie co do Bolka. Dlaczego winny Bakłażan nie skupiał się na konsolidowaniu miasta na kogokolwiek, tylko akurat na konduktora. Przecież Konduktor to był główny kontrkandydat Bakłażana. Co miał krzyczeć, "głosujecie na kogokolwiek byle nie na Bakłażan"? Dobry mafia łatwo przeciągnie miasto na swoją korzyść, a w dzień pierwszy jak jest aktywny gracz, to już na pewno.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:26:52 GMT 1
kim jest Wujek? tożsamościowo? to nie jest kshaq przecież jak oceniasz szanse, ze to jest TA rozgrywka Drzewka? Pan krótki lont? o kurwa, a to ciekawe, bo ja myślałem, że Akanji to Łuczyk totalnie mi nie weszła ta edycja tożsamościowo trzymaj się tam kurwiszonek, kocham cb w mieście jak jesteśmy w mieście
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:27:14 GMT 1
To samo pytanie co do Bolka. Dlaczego winny Bakłażan nie skupiał się na konsolidowaniu miasta na kogokolwiek, tylko akurat na konduktora. Przecież Konduktor to był główny kontrkandydat Bakłażana. Co miał krzyczeć, "głosujecie na kogokolwiek byle nie na Bakłażan"? Dobry mafia łatwo przeciągnie miasto na swoją korzyść, a w dzień pierwszy jak jest aktywny gracz, to już na pewno. znowu udowadniasz, że masz zero rozumienie rozgrywki
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:27:30 GMT 1
No bo Bakłażan jedyny prawy i sprawiedliwy, jak zwykle w mafii. Przeczytajcie analiza Konduktor jeszcze raz, z wiedzą że niewinny. Przeczytam jutro. oj kurwa, wujek jaka zmiana frontu
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:27:46 GMT 1
dziwne bardzo zachowanie polinczowe imo
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 21:28:48 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 27, 2023 21:28:48 GMT 1
Przecież Konduktor to był główny kontrkandydat Bakłażana. Co miał krzyczeć, "głosujecie na kogokolwiek byle nie na Bakłażan"? Dobry mafia łatwo przeciągnie miasto na swoją korzyść, a w dzień pierwszy jak jest aktywny gracz, to już na pewno. znowu udowadniasz, że masz zero rozumienie rozgrywki Ok Papuga ma również wyjebane na to
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 21:28:54 GMT 1
To samo pytanie co do Bolka. Dlaczego winny Bakłażan nie skupiał się na konsolidowaniu miasta na kogokolwiek, tylko akurat na konduktora. Przecież Konduktor to był główny kontrkandydat Bakłażana. Co miał krzyczeć, "głosujecie na kogokolwiek byle nie na Bakłażan"? Dobry mafia łatwo przeciągnie miasto na swoją korzyść, a w dzień pierwszy jak jest aktywny gracz, to już na pewno. Dużo łatwiej mu było wtedy uzbierać głosy na Fokę niż na Konduktora. Ja np. chciałem Fokę, kilka osób też ją rozważało, wystarczyło napisać. Idziemy w Fokę, żebym nie padł. To nawet nie byłoby podejrzane przecież.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:29:13 GMT 1
Na plus Konduktora jest to, że pomimo swojej szkodliwej strategii, to nie ulega presji i trzyma się jej dość mocno. W sytuacji potencjalnego linczu i strzału snajpera duże jaja imo, jeśli jest w mafii. I nie piszę nigdzie, że jest kandydatem na dzisiejszy lincz. Robię to, żeby nikt nie zapomniał o tym, że on będzie chciał dominować i nie można mu ufać. Na dzisiaj raczej ten Konduktor. kurde wujas skąd takie rozchwianie
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:30:48 GMT 1
to byłby cios w moje serce, bo dobre wajby do Wujasa złapałem wczoraj, ale mam wrażenie, że jest tu w ogóle przylinczowe rozminięcie się z miastem, merytoryką i emocjami, i nie wiem skąd ono wynika
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 21:31:15 GMT 1
A no tak, jakoś mi to wypadło. kim jest Wujek? tożsamościowo? to nie jest kshaq przecież jak oceniasz szanse, ze to jest TA rozgrywka Drzewka? Nie wiem, ja się przed chwilą zorientowałem kim jest Drzewko.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 21:31:25 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 27, 2023 21:31:25 GMT 1
Przecież Konduktor to był główny kontrkandydat Bakłażana. Co miał krzyczeć, "głosujecie na kogokolwiek byle nie na Bakłażan"? Dobry mafia łatwo przeciągnie miasto na swoją korzyść, a w dzień pierwszy jak jest aktywny gracz, to już na pewno. Dużo łatwiej mu było wtedy uzbierać głosy na Fokę niż na Konduktora. Ja np. chciałem Fokę, kilka osób też ją rozważało, wystarczyło napisać. Idziemy w Fokę, żebym nie padł. To nawet nie byłoby podejrzane przecież. Foka luzak sobie shitposty pisze Konduktor pisze na niego analiza, łatwo jebnąć w odwecie, skoro ludzie go podejrzewali i tak
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:32:22 GMT 1
Dużo łatwiej mu było wtedy uzbierać głosy na Fokę niż na Konduktora. Ja np. chciałem Fokę, kilka osób też ją rozważało, wystarczyło napisać. Idziemy w Fokę, żebym nie padł. To nawet nie byłoby podejrzane przecież. Foka luzak sobie shitposty pisze Konduktor pisze na niego analiza, łatwo jebnąć w odwecie, skoro ludzie go podejrzewali i tak jeśli uważasz, że to bylo latwe, to znowu udowadniasz, że masz zerowe zrozumienie rozgrywki
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 21:34:06 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 27, 2023 21:34:06 GMT 1
Foka luzak sobie shitposty pisze Konduktor pisze na niego analiza, łatwo jebnąć w odwecie, skoro ludzie go podejrzewali i tak jeśli uważasz, że to bylo latwe, to znowu udowadniasz, że masz zerowe zrozumienie rozgrywki Nie uważam że było latwe ogólnie Ale Bakłażan zlinczował Papież w midgame rozgrywkę temu Lincz na Konduktorze łatwy dla Bakłażana
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:35:47 GMT 1
jeśli uważasz, że to bylo latwe, to znowu udowadniasz, że masz zerowe zrozumienie rozgrywki Nie uważam że było latwe ogólnie Ale Bakłażan zlinczował Papież w midgame rozgrywkę temu Lincz na Konduktorze łatwy dla Bakłażana ta, ale tam to było krwią i potem okupione w celu uzyskania ścieżki do ultymatywnej wygranej bijąc jednego z top graczy a tu zajebany został fatalny konduktor, który dostał mnóstwo złych wajbów po d0 i w trakcie d1 machnął analizę z zerową wartością merytoryczną jednocześnie zaprzeczając sobie co krok mam zero interesu i zero nagrody w tym jak gram
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:37:01 GMT 1
Conte, ja bym chciał, żebyś jakiś sos teraz dał od siebie mocny, i żebyśmy mogli podyskutować zanim wróci Bolek, bo mi się trochę koncepcje teraz mieszają.
Drzewko raczej niewinne, Konduktor niewinny, pierwsze myśli były błędne, trzeba wytoczyć nowe tory.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 21:37:17 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 27, 2023 21:37:17 GMT 1
Nie uważam że było latwe ogólnie Ale Bakłażan zlinczował Papież w midgame rozgrywkę temu Lincz na Konduktorze łatwy dla Bakłażana ta, ale tam to było krwią i potem okupione w celu uzyskania ścieżki do ultymatywnej wygranej bijąc jednego z top graczy a tu zajebany został fatalny konduktor, który dostał mnóstwo złych wajbów po d0 i w trakcie d1 machnął analizę z zerową wartością merytoryczną jednocześnie zaprzeczając sobie co krok mam zero interesu i zero nagrody w tym jak gram Sma piszesz ze konduktor fatalny i dostał złe wajby a post temu się obsrywasz że to nie było łatwe Oj Bakłażan Zdecyduj jaka twoja wersja
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 21:37:36 GMT 1
Drzewko wiedząc, że się w końcu zorientujemy kim jest mógł się bać wyjebać cię w tym linczu. Wiedziałby, że go dojadę potem za to jak już się dowiem, że on to on.
Tylko wtedy po co mnie atakuje zamiast się przykleić i lecieć w trio.
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 21:38:56 GMT 1
Drzewko przede wszystkim nie ukrywało tożsamości
|
|