|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 21:39:37 GMT 1
A ja nie mówię, że ukrywało.
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 21:40:21 GMT 1
a ja Cię nie atakuje tylko mam przeczucie i będę drążył, bez urazy oczywiście
ale troche chyba zbastuje bo mam ochotę zadawać te pytania tylko Tobie
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:42:03 GMT 1
ta, ale tam to było krwią i potem okupione w celu uzyskania ścieżki do ultymatywnej wygranej bijąc jednego z top graczy a tu zajebany został fatalny konduktor, który dostał mnóstwo złych wajbów po d0 i w trakcie d1 machnął analizę z zerową wartością merytoryczną jednocześnie zaprzeczając sobie co krok mam zero interesu i zero nagrody w tym jak gram Sma piszesz ze konduktor fatalny i dostał złe wajby a post temu się obsrywasz że to nie było łatwe Oj Bakłażan Zdecyduj jaka twoja wersja ale stosujesz demagogię był fatalny, był fatalnym miastowym, jestem zniesmaczony tym występem. nie ma w ogóle porównania ze skali orki jaką trzeba było zrobić wobec Papieża w stosunku do orki jaką bym musiał zrobić w mafii wywalając Konduktora. ale będąc w mieście? przecież ja chuja wiedziałem i zastanawiałem się do minut przed linczem, gadając jednocześnie z czterema osobami, a ostatecznie poleciał jednym głosem. nie, nie było to łatwe. masz zero zrozumienia gry i manipulujesz pod siebie, wróć lepiej do śmiesznych postów tymczasowo.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:42:53 GMT 1
Drzewko przede wszystkim nie ukrywało tożsamości no ja mam ten problem, że za huja bym wczoraj nie powiedział, że ty to ty a klocki mi wleciały dopiero niedawno na miejsce ACZKOLWIEK generalnie ta edycja jest dla mnie trudna tożsamościowo, więc to chyba nie jest przeciwko tobie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 21:43:31 GMT 1
via mobile
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 21:43:31 GMT 1
Dobra kurwa Bayla nie mamy już ochoty słuchać Twoich własnych porównań do swoich poprzednich edycji
Grasz albo nie grasz Ruchasz albo walisz konia
Więcej o innych mniej o sobie
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:43:55 GMT 1
zakładam to samo u drzewka, co u conte - przecież jak mogą mnie wyjebać w linczu, to by mnie wyjebali bez wahania, sam bym tak zrobił
i nie chodzi o głos na mnie, tylko o głos, który łatwo usprawiedliwić złym policzeniem, wyjebanym excelem, wyjebaną open mafią
dlatego jestem zdziwiony drzewko, że w ogóle tego wuja w spokoju zostawiłeś po linczu i nie chcesz z nim gadać
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 21:45:10 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 27, 2023 21:45:10 GMT 1
Sma piszesz ze konduktor fatalny i dostał złe wajby a post temu się obsrywasz że to nie było łatwe Oj Bakłażan Zdecyduj jaka twoja wersja ale stosujesz demagogię był fatalny, był fatalnym miastowym, jestem zniesmaczony tym występem. nie ma w ogóle porównania ze skali orki jaką trzeba było zrobić wobec Papieża w stosunku do orki jaką bym musiał zrobić w mafii wywalając Konduktora. ale będąc w mieście? przecież ja chuja wiedziałem i zastanawiałem się do minut przed linczem, gadając jednocześnie z czterema osobami, a ostatecznie poleciał jednym głosem. nie, nie było to łatwe. masz zero zrozumienia gry i manipulujesz pod siebie, wróć lepiej do śmiesznych postów tymczasowo. Demagogia to twoje drugie imie Bakłażan To o złych wajbach pomijasz bo nie pasuje do narracja, a potem dyskredytacja Papuga Jak jesteś miasto to wstyd, Konduktor przynajmniej pokazał merytoryka
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 21:45:30 GMT 1
A jak bym się wytłumaczył przed Drzewkiem z wyjebania ciebie w linczu w taki sposób i jak by się on wytłumaczył przede mną?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:45:43 GMT 1
Dobra kurwa Bayla nie mamy już ochoty słuchać Twoich własnych porównań do swoich poprzednich edycji Grasz albo nie grasz Ruchasz albo walisz konia Więcej o innych mniej o sobie nie chce mi sie inaczej odpowiadac dzbanom, bo inna, konstruktywna odpowiedz to wiekszy wydatek energetyczny, a ten wole poswiecic na cos innego niz zupelnie niepotrzebna obrona zrozumialbys jakbys cztery edycje z rzedu musial sie bronic i nie pierdol mi tu o wiecej o innych, bo o sobie stosuje tylko w stosunku do wypierdków, z Graczami gadam o innych
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:46:45 GMT 1
A jak bym się wytłumaczył przed Drzewkiem z wyjebania ciebie w linczu w taki sposób i jak by się on wytłumaczył przede mną? no właśnie o tym pisałem w kontekście Wujka - przecież Drzewko i tak poleciał w Ciebie, a Wujka nie rusza więc teoretycznie tamten outcome byłby wytłumaczalny, skoro obecny jest wytłumaczalny, ale i tak stal się podejrzany
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:47:51 GMT 1
ale stosujesz demagogię był fatalny, był fatalnym miastowym, jestem zniesmaczony tym występem. nie ma w ogóle porównania ze skali orki jaką trzeba było zrobić wobec Papieża w stosunku do orki jaką bym musiał zrobić w mafii wywalając Konduktora. ale będąc w mieście? przecież ja chuja wiedziałem i zastanawiałem się do minut przed linczem, gadając jednocześnie z czterema osobami, a ostatecznie poleciał jednym głosem. nie, nie było to łatwe. masz zero zrozumienia gry i manipulujesz pod siebie, wróć lepiej do śmiesznych postów tymczasowo. Demagogia to twoje drugie imie Bakłażan To o złych wajbach pomijasz bo nie pasuje do narracja, a potem dyskredytacja Papuga Jak jesteś miasto to wstyd, Konduktor przynajmniej pokazał merytoryka ziew trzymaj się papug, może nie masz złych intencji, ale nie chce mi się z Tobą gadać, jak będziesz miał jakiś typ na rozgrywkę to dawaj znać
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 21:47:52 GMT 1
No Wujek zachowuje się jakby odjebał maniane i nie wiedział co z tym zrobić.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 21:48:32 GMT 1
Ale on albo podjął fatalną decyzję będąc w mafii, albo jest w mieście.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:48:58 GMT 1
No Wujek zachowuje się jakby odjebał maniane i nie wiedział co z tym zrobić. no też tak to interpretuję, diametralna zmiana w zachowaniu, może naprawdę tam wszystko było obliczone pod remis i DRZEWKO uratował? bo jeśli tak, to jest szansa, że na mnie siedzi jedna mafia
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:50:06 GMT 1
no bo zobacz, on pisze, ze dawal na ziemie, ale nie zmienilo, glos jest na pekayo
ze drzewko mnie bedzie ratowal, to jeszcze o 20:00 filozofowie nie snili, 20:55 wlasciwie poszedl jakis sygnal
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 21:50:14 GMT 1
via mobile
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 21:50:14 GMT 1
To może mi kurwa podziękuj co
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:51:07 GMT 1
To może mi kurwa podziękuj co dzięki byku, mam nadzieję, że siła przyjaźni znowu to wygra
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 21:52:42 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 27, 2023 21:52:42 GMT 1
Bakłażan po prostu gra jak śmieć, a jak gra jak śmieć to jest mafia
Jak jest miasto to się napierdala jak lew a nie dyskredytuje oponenty zamiast
Proste jak jebanie
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 21:53:03 GMT 1
Dla mnie to nie ma znaczenia, czy on poszedł w Pekayo, czy Ziemie, tak samo bez sensu. Ja myślałem, że to jest gracz akurat bardzo mocny w mafii i to mi nie pasuje, żeby tak użył nadwiedzy, ale żeby nie rozumiał tego co się dzieje w linczu też mi wtedy nie pasuje.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 21:53:03 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 27, 2023 21:53:03 GMT 1
Ide po browar
|
|