|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 21:53:18 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 21:53:18 GMT 1
oj kurwa, wujek jaka zmiana frontu Czyli nie moge przeczytac se tego na spokojnie w komfortowej sytuacji bo to oznaczaloby moja zmiane frontu? Co Ty mi chcesz tu imputowac?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 21:53:43 GMT 1
via mobile
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 27, 2023 21:53:43 GMT 1
Właśnie kurwa papug mafia rzadko gra jak śmieć Serio, trzeba mieć to bardzo dobrze pokominione i wyłączyć wszelkie hamulce w głowie
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 21:54:10 GMT 1
Bakłażan po prostu gra jak śmieć, a jak gra jak śmieć to jest mafia Jak jest miasto to się napierdala jak lew a nie dyskredytuje oponenty zamiast Proste jak jebanie On jako niewinny potrafił zagrać najgorzej w całej swojej historii w stosunku do mnie Tu nie ma takiej reguły.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 21:54:49 GMT 1
oj kurwa, wujek jaka zmiana frontu Czyli nie moge przeczytac se tego na spokojnie w komfortowej sytuacji bo to oznaczaloby moja zmiane frontu? Co Ty mi chcesz tu imputowac? Że jak nie reagujeasz na bieżąco pomimo, że jesteś to masz coś do ukrycia. Agencje PR też się muszą zastanowić zanim wydadzą statement.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:54:54 GMT 1
oj kurwa, wujek jaka zmiana frontu Czyli nie moge przeczytac se tego na spokojnie w komfortowej sytuacji bo to oznaczaloby moja zmiane frontu? Co Ty mi chcesz tu imputowac? oj byku mi o całokształt chodzi
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 21:54:57 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 21:54:57 GMT 1
Na plus Konduktora jest to, że pomimo swojej szkodliwej strategii, to nie ulega presji i trzyma się jej dość mocno. W sytuacji potencjalnego linczu i strzału snajpera duże jaja imo, jeśli jest w mafii. I nie piszę nigdzie, że jest kandydatem na dzisiejszy lincz. Robię to, żeby nikt nie zapomniał o tym, że on będzie chciał dominować i nie można mu ufać. Na dzisiaj raczej ten Konduktor. kurde wujas skąd takie rozchwianie Troche naduzywasz tego slowa w kontekscie tego co napisalem. Nawet jesli mialem Konduktora w podejrzanych to przeciex normalne ze jesli widzialemnjakies czynnosci na plus to o nich pisalem. Watpliwosci tak, rozchwianie nie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 21:55:33 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 27, 2023 21:55:33 GMT 1
Właśnie kurwa papug mafia rzadko gra jak śmieć Serio, trzeba mieć to bardzo dobrze pokominione i wyłączyć wszelkie hamulce w głowie Nie jak śmieć w stylu chujowo tylko jak śmieć w stylu do atakujacy go gracz Papuga nie wie, może się juz biasuje, zobaczy jutro
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 21:56:33 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 21:56:33 GMT 1
to byłby cios w moje serce, bo dobre wajby do Wujasa złapałem wczoraj, ale mam wrażenie, że jest tu w ogóle przylinczowe rozminięcie się z miastem, merytoryką i emocjami, i nie wiem skąd ono wynika Sam nie wiem. Troche na spontanie lecialem.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:57:32 GMT 1
Analiza tak dluga ze az jej nie doczytalem do konca. Mi tam sie srednio ona podoba, bo to troche takie szukanie kazdego cytatu i okreslanie go mafijnym. ad 1 też ciekawe w kontekście analizy - czy to dojrzewająca myśl, czy sposobność która się pojawiła? w międzyczasie mnie nie było, moim zdaniem jest daleka droga od 'ot taka luźna myśl i półki może być czerwony' do 'jazda z baylanem' ad 3 też totalne zaprzeczenie tego co dzisiaj zagrał ad 4 totalne zaprzeczenie analizy, jaka tu była dziś obserwacja? No i brawo Brajan. Celnie moim zdaniem. Niech sie dzieje wola nieba. Niemniej jesli masz mozg i jestes w miescie to nie glosujesz dzisnna Brajana. z całym szacunkiem wujas, ale moim zdaniem mając taką sekwencję myślenia, dla miastowego kolor konduktora nie powinien NIC zmieniać natomiast ty tu trochę ślisko pojechałeś jeszcze pod judzeniem papugi i nie pasuje mi to do obrazu twojej osoby w połączeniu z linczowym zachowaniem a naprawdę myślałem, żeś super morda muszę to przemyśleć
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 21:59:11 GMT 1
to może być naprawdę prosty błąd mafiozy w stylu denholma -> jak są okoliczności X to Y niewinny
jak robi się wygodniej, to Y już traci
w połączeniu z tymi wynikami linczu daje mi to naprawdę dziwne wibracje
tylko z drugiej strony - przecież ty jesteś super mafioza i umiejętnie sterujesz nastrojami, nie wiem, czy wjebałbyś się tak
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 22:01:11 GMT 1
Bakłażan po prostu gra jak śmieć, a jak gra jak śmieć to jest mafia Jak jest miasto to się napierdala jak lew a nie dyskredytuje oponenty zamiast Proste jak jebanie On jako niewinny potrafił zagrać najgorzej w całej swojej historii w stosunku do mnie Tu nie ma takiej reguły. kiedy? 2 vs 2? mam wrażenie, że to bliźniacza sytuacja, bo też uważam, że niewinniej niż tutaj nie jestem w stanie zagrać lepiej? tak ale niewinniej nie, chciałem puścić edycję miastową bez hamulców, na totalnym wyzwoleniu i braku zmartwienia o opinię innych katharsis
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 22:01:47 GMT 1
Koalicja. Mi nie chodzi o aspekt skilla, tylko o grania jak śmieć, jak to Papuga ujęła.
Edit: Dyskredytacje, etc.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 22:04:41 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 27, 2023 22:04:41 GMT 1
Koalicja. Mi nie chodzi o aspekt skilla, tylko o grania jak śmieć, jak to Papuga ujęła. Edit: Dyskredytacje, etc. no ale tam to trwało dwa - trzy dni a później brothers in arms
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 22:05:17 GMT 1
No dobra, ale ta edycja trwa dzień narazie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 22:08:08 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 22:08:08 GMT 1
Analiza tak dluga ze az jej nie doczytalem do konca. Mi tam sie srednio ona podoba, bo to troche takie szukanie kazdego cytatu i okreslanie go mafijnym. No i brawo Brajan. Celnie moim zdaniem. Niech sie dzieje wola nieba. Niemniej jesli masz mozg i jestes w miescie to nie glosujesz dzisnna Brajana. z całym szacunkiem wujas, ale moim zdaniem mając taką sekwencję myślenia, dla miastowego kolor konduktora nie powinien NIC zmieniać natomiast ty tu trochę ślisko pojechałeś jeszcze pod judzeniem papugi i nie pasuje mi to do obrazu twojej osoby w połączeniu z linczowym zachowaniem a naprawdę myślałem, żeś super morda muszę to przemyśleć No ja tam sie nie zamierzam niczym usprawiedliwiac. Zrobilem jak zrobilem w takich okolicznosciach jakie mialem, wszystko opisalem jak to wygladalo z mojej strony. A ze wyszlo pokracznie no to juz nie jest pierwszy raz z mojej strony gdy w okolicach linczu nie ogarniam calej atmosfery jaka panuje.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 22:08:52 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 22:08:52 GMT 1
to może być naprawdę prosty błąd mafiozy w stylu denholma -> jak są okoliczności X to Y niewinny jak robi się wygodniej, to Y już traci w połączeniu z tymi wynikami linczu daje mi to naprawdę dziwne wibracje tylko z drugiej strony - przecież ty jesteś super mafioza i umiejętnie sterujesz nastrojami, nie wiem, czy wjebałbyś się tak Jako mafioza nie popelniam bledow.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 22:10:59 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 22:10:59 GMT 1
Czyli nie moge przeczytac se tego na spokojnie w komfortowej sytuacji bo to oznaczaloby moja zmiane frontu? Co Ty mi chcesz tu imputowac? Że jak nie reagujeasz na bieżąco pomimo, że jesteś to masz coś do ukrycia. Agencje PR też się muszą zastanowić zanim wydadzą statement. No ale jakbym chcial tak zagrac to po prostu bym nie pisal. A pisalem siedzac e towarzystwie w samochodzie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 22:11:38 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 27, 2023 22:11:38 GMT 1
Ale mozecie we mnie ponawalac. Moze jutro ze swiezym umyslem przyznam wam nawet racje.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 27, 2023 22:12:03 GMT 1
Ale tu nie chodzi o rację, tylko o ustalenie, czy jesteś w mafii.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 27, 2023 22:15:00 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 27, 2023 22:15:00 GMT 1
Kto jest Wujek? Bo mówicie że super mafiak a Papuga nie wie kto to
|
|