|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 12:00:13 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 12:00:13 GMT 1
Conte coś za pewny swego. W ogóle mam wrażenie, że sytuacja jest co najmniej trudna, a w temacie panuje sielanka. No to dzialaj, dzialaj. Poza ta agresywna noca gdzie wiekszosc spala, to jest lagodny jak ketchup kotlin.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 12:01:09 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 12:01:09 GMT 1
Czemu powinienem cię uniewinnić? Bo sytuacja okolinczowa wskazuje na moja miastowosc. Bo mord w pewnym sensie mnie oczyszcza.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 12:01:16 GMT 1
Conte coś za pewny swego. W ogóle mam wrażenie, że sytuacja jest co najmniej trudna, a w temacie panuje sielanka. Zlinczowaliśmy jednego niewinnego i mam niewinnego Baylana. Nie jest super, ale skąd pomysł, że sytuacja jest bardziej trudna niż zwykle po jednym nieudanym linczu? Edit: Nie zgadzam się, że sytuacja okołolinczowa wskazuje na twoją niewinność. Czemu ten mord cię oczyszcza?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 12:01:25 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 12:01:25 GMT 1
Conte coś za pewny swego. W ogóle mam wrażenie, że sytuacja jest co najmniej trudna, a w temacie panuje sielanka. No to dzialaj, dzialaj. Poza ta agresywna noca gdzie wiekszosc spala, to jest lagodny jak ketchup kotlin. Jestes*
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 12:02:40 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 12:02:40 GMT 1
Ale w jakim kontekscie Cie niepokoi? W tej grze chodzi o to, żeby określić status innych graczy. Jeśli nie potrafisz go określić, opcje są trzy: a) rzucić monetą b) poprosić o radę Wujka Dobrą Radę i postąpić zgodnie z nią
c) poprosić o radę Wujka Dobrą Radę i postąpić odwrotnie
Trzecia opcja wydaje się najlepsza, ale nawet ona nie daje wielkich szans na zwycięstwo, co mnie niepokoi.
To ja chetnie poslucham Twojej rady. Co na ten moment przyblizyloby nas do zwyciestwa?
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 28, 2023 12:03:23 GMT 1
Czemu powinienem cię uniewinnić? Przede wszystkim powinieneś SIĘ UNIEWINNIĆ, choć rozumiem, że w świecie włoskiego futbolu nie jest to łatwe.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 12:05:19 GMT 1
Nie rozumiem skąd się biorą wątpliwości w stosunku do mojej osoby.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 12:05:45 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 12:05:45 GMT 1
Mafia Bakłażan - Conte. Co Miasto na to?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 12:07:36 GMT 1
Conte coś za pewny swego. W ogóle mam wrażenie, że sytuacja jest co najmniej trudna, a w temacie panuje sielanka. Zlinczowaliśmy jednego niewinnego i mam niewinnego Baylana. Nie jest super, ale skąd pomysł, że sytuacja jest bardziej trudna niż zwykle po jednym nieudanym linczu? Edit: Nie zgadzam się, że sytuacja okołolinczowa wskazuje na twoją niewinność. Czemu ten mord cię oczyszcza? może stąd że jakby się zagłębić w kolejne typy kolejnych ludzi to każdy kogoś następnego oczyszcza i wychodzi kółko wzajemnego oczyszczania? Czy czegoś nie zauważyłem?
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 28, 2023 12:08:22 GMT 1
W tej grze chodzi o to, żeby określić status innych graczy. Jeśli nie potrafisz go określić, opcje są trzy: a) rzucić monetą b) poprosić o radę Wujka Dobrą Radę i postąpić zgodnie z nią
c) poprosić o radę Wujka Dobrą Radę i postąpić odwrotnie
Trzecia opcja wydaje się najlepsza, ale nawet ona nie daje wielkich szans na zwycięstwo, co mnie niepokoi.
To ja chetnie poslucham Twojej rady. Co na ten moment przyblizyloby nas do zwyciestwa? Aktywność! Każdy powinien pisać, dyskutować, spontanicznie dzielić się podejrzeniami, ucierać stanowiska... Czekam na Ziemię, czekam na Drzewo. Czekam aż Conte i Papuga wykażą więcej spontaniczności, bo ich przegląd rozgrywki budzi we mnie ambiwalentne odczucia. Conte siedzi wysoko na trybunach, wszystko widzi, ale nie ma go przy ławce, nie pokrzykuje, nie motywuje, nie ustawia. Papuga z kolei patrzy na grę z lotu ptaka.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 28, 2023 12:08:31 GMT 1
no to moja propozycja jest taka: linczujemy Konduktora, bo jak nie, to po linczu/mordzie mogą być potem ciężary z tym biorąc pod uwagę jaki roster zostanie w grze na d2 np jak Konduktor niewinny, to Bolek niech prowadzi jutro Bolek rozumiem dopiero będzie prowadził dzisiaj? Czy to już nieaktualne?
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 28, 2023 12:09:25 GMT 1
Mafia Bakłażan - Conte. Co Miasto na to? Mnie sie to generalnie podoba. I zaaprobuje to jako przedstawiciel Fok. Dzisiaj niech umrze człowiek - zginęli ludzie, wiec pewnie ludzie się nawzajem sami zabijają.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 12:10:12 GMT 1
Mafia Bakłażan - Conte. Co Miasto na to? a co mafia na to?
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 28, 2023 12:10:20 GMT 1
A papuga ogólem i tak łapie minusa ode mnie za wyjście z kreacji, i to bardzo reaktywnie przyjemne w czasie przed linczem, bo miastu nie zależy by tam kręcić, a miastowym tak. Więc trzymam ręke na pulsie!
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 28, 2023 12:11:47 GMT 1
Mafia Bakłażan - Conte. Co Miasto na to? Mnie sie to generalnie podoba. I zaaprobuje to jako przedstawiciel Fok. Dzisiaj niech umrze człowiek - zginęli ludzie, wiec pewnie ludzie się nawzajem sami zabijają. I dla jasności, jestem w stanie głosować na szanownego kolegę Pana Baylana Skoll. Nie będę nawet atakować solenizanta.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 28, 2023 12:11:48 GMT 1
no to moja propozycja jest taka: linczujemy Konduktora, bo jak nie, to po linczu/mordzie mogą być potem ciężary z tym biorąc pod uwagę jaki roster zostanie w grze na d2 np jak Konduktor niewinny, to Bolek niech prowadzi jutro Bolek rozumiem dopiero będzie prowadził dzisiaj? Czy to już nieaktualne? Ostatnią osobą, której bym powierzyła prowadzenie czegokolwiek, jest ten narwaniec.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 12:12:02 GMT 1
Zgłupieliście. Po co miałbym ratować kolegę z mafii wiedząc, że jutro też będzie pewnie miał kłopoty, a po nim mogę polecieć ja.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 28, 2023 12:12:17 GMT 1
Bolek jest niewinny, ale steru mu nie powierzajmy.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 12:12:31 GMT 1
no to moja propozycja jest taka: linczujemy Konduktora, bo jak nie, to po linczu/mordzie mogą być potem ciężary z tym biorąc pod uwagę jaki roster zostanie w grze na d2 np jak Konduktor niewinny, to Bolek niech prowadzi jutro Bolek rozumiem dopiero będzie prowadził dzisiaj? Czy to już nieaktualne? mnie bardziej interesuje skąd Baylan wiedział, że przeżyję mord. plus to dobre dla niego pozycjonowanie, zabijmy konduktora, jak niewinny to niech prowadzi Bolek, bo ma Baylana za niewinnego xD
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 28, 2023 12:12:59 GMT 1
Zgłupieliście. Po co miałbym ratować kolegę z mafii wiedząc, że jutro też będzie pewnie miał kłopoty, a po nim mogę polecieć ja. Odwrócona psychologia.
|
|