|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 12:24:30 GMT 1
haha Foka jaki kurwa jebany śmieć Za co to?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 12:24:40 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 12:24:40 GMT 1
Baylando zazwyczaj przebija głową ścianę miejskości. Tym razem - przynajmniej do tej pory - nawet nie zbliżył się niej. W dodatku można odnieść wrażenie, że to ciągłe uderzanie głową w ścianę nie pozostało bez wpływu na jego zachowanie i sposób myślenia. Anna Maria z kolei zazwyczaj jest elokwentna, obdarzona erudycją, lekkością w pisaniu i przede wszystkim płynie przez rozgrywkę z gracją papillona. A w tej edycji mamy niemiecki buldożer prowadzony przez opóźnionego siedmiolatka. I co teraz, Proszę Pani? Będziemy tak se porównywać? Czy Tobie tez sie wydaje ze te wszystkie pytania Anny to sa takie na alibi i dla picu? Nic z nich nie wynika. Taka pozorowana aktywnosc ktora daje na pierwszy rzut oka chec dazenia do prawdy. Ale jakby porozliczac z tresci tych pytan i braku sensownych wnioskow, to za chuja tu poszukiwania nie widze.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 28, 2023 12:24:50 GMT 1
Oddaje głos na Annę i lecę. Arivederci.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 12:25:28 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 12:25:28 GMT 1
Paskudna odpowiedź. Przeież Baylan może być mafiem, a już wiemy że Konduktor nie jest! No ale ja na Konduktora nie dawalem durniu. Mialem na Petuli, chcialem zmienic na Ziemie.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 28, 2023 12:25:33 GMT 1
Baylando zazwyczaj przebija głową ścianę miejskości. Tym razem - przynajmniej do tej pory - nawet nie zbliżył się niej. W dodatku można odnieść wrażenie, że to ciągłe uderzanie głową w ścianę nie pozostało bez wpływu na jego zachowanie i sposób myślenia. Anna Maria z kolei zazwyczaj jest elokwentna, obdarzona erudycją, lekkością w pisaniu i przede wszystkim płynie przez rozgrywkę z gracją papillona. A w tej edycji mamy niemiecki buldożer prowadzony przez opóźnionego siedmiolatka. I co teraz, Proszę Pani? Będziemy tak se porównywać? Możemy, nie ma problemu. Kwestia gustu. Mi się akurat w tej edycji fajnie pisze.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 28, 2023 12:26:21 GMT 1
Paskudna odpowiedź. Przeież Baylan może być mafiem, a już wiemy że Konduktor nie jest! No ale ja na Konduktora nie dawalem durniu. Mialem na Petuli, chcialem zmienic na Ziemie. Ale jakbyś cofnął się w czasie z obecną wiedza mogłbyś zagłosować w szanownego kolegę Pana Baylana Skoll!
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 12:26:25 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 12:26:25 GMT 1
Ja tez mam na razie na Annie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 12:26:38 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 12:26:38 GMT 1
Po to żeby tak właśnie powiedzieć. A smyracie się trochę jak Gump z felietonistka Jak oni się konfliktowali a my jawnie współpracujemy, gdzie analogia? Taka że najpierw Bakłażan ci po rajtach ciśnie że jesteś ananas co pierdoli atmosfera w mieście Potem jak ja mówię ze Bakłażan gra jak śmieć to niby się zgadzasz ale mowisz że on tak w mieście No taka słaba niechęć niby ale się bronicie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 12:27:11 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 12:27:11 GMT 1
No ale ja na Konduktora nie dawalem durniu. Mialem na Petuli, chcialem zmienic na Ziemie. Ale jakbyś cofnął się w czasie z obecną wiedza mogłbyś zagłosować w szanownego kolegę Pana Baylana Skoll! Tym bardziej nie bo bylby remis. A tak to ogolnie fajnie sie ten lincz ulozyl. Nic bym w nim nie zmienial.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 28, 2023 12:27:55 GMT 1
Anna Maria z kolei zazwyczaj jest elokwentna, obdarzona erudycją, lekkością w pisaniu i przede wszystkim płynie przez rozgrywkę z gracją papillona. A w tej edycji mamy niemiecki buldożer prowadzony przez opóźnionego siedmiolatka. I co teraz, Proszę Pani? Będziemy tak se porównywać? Czy Tobie tez sie wydaje ze te wszystkie pytania Anny to sa takie na alibi i dla picu? Nic z nich nie wynika. Taka pozorowana aktywnosc ktora daje na pierwszy rzut oka chec dazenia do prawdy. Ale jakby porozliczac z tresci tych pytan i braku sensownych wnioskow, to za chuja tu poszukiwania nie widze. To, że pytania i wnioski są (być może) mało sensowne, nie oznacza jeszcze, że są pozorowane.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 12:28:41 GMT 1
Jak oni się konfliktowali a my jawnie współpracujemy, gdzie analogia? Taka że najpierw Bakłażan ci po rajtach ciśnie że jesteś ananas co pierdoli atmosfera w mieście Potem jak ja mówię ze Bakłażan gra jak śmieć to niby się zgadzasz ale mowisz że on tak w mieście No taka słaba niechęć niby ale się bronicie Kurwa ale on mi co gre tak pisze i ja mam w to w nosie już. Na poziomie działań jawnie współpracowaliśmy wczoraj i żadnego konfliktu nie ma.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 12:29:07 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 12:29:07 GMT 1
Czy Tobie tez sie wydaje ze te wszystkie pytania Anny to sa takie na alibi i dla picu? Nic z nich nie wynika. Taka pozorowana aktywnosc ktora daje na pierwszy rzut oka chec dazenia do prawdy. Ale jakby porozliczac z tresci tych pytan i braku sensownych wnioskow, to za chuja tu poszukiwania nie widze. To, że pytania i wnioski są (być może) mało sensowne, nie oznacza jeszcze, że są pozorowane. Nah.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 28, 2023 12:29:38 GMT 1
A głosujcie sobie! Zawsze to samo.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 12:30:26 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 12:30:26 GMT 1
Anna Maria kto ty
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 28, 2023 12:30:45 GMT 1
No tez mi teraz żyłka poszła i powieka i brew z dziwnego deja vu.
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 28, 2023 12:31:07 GMT 1
Ale jakbyś cofnął się w czasie z obecną wiedza mogłbyś zagłosować w szanownego kolegę Pana Baylana Skoll! Tym bardziej nie bo bylby remis. A tak to ogolnie fajnie sie ten lincz ulozyl. Nic bym w nim nie zmienial. O, i to pytanie miało sens, ale jak ja dążyłam do tego samego od innej strony, to sensu nie miało.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 12:31:45 GMT 1
Anna na jakiej podstawie uniewinnienie Bolka?
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 28, 2023 12:31:56 GMT 1
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 12:34:13 GMT 1
W sensie co w postawie Bolka teraz na ostatnich kilku stronach sprawiło, że powstał ten post. Najbardziej miastowym graczem jest Bolek.
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 12:35:29 GMT 1
haha Foka jaki kurwa jebany śmieć Za co to? jestem zdruzgotany stanem rozgrywki według mnie są trzy obozy a) wyraziści - i tutaj tak czy siak props, nawet ta papuga przynajmniej ma jaja sama coś powiedzieć, wyprowadzić jakiś atak, niesłusznie, myśli jak debil, ale mam ogrom szacunku za samą próbę a potem mamy: b) konformiści - postawa jak foka, przecież to jest totalny dramat miastowy, to jest gra z prądem i pod pływy, a nie jakakolwiek próba zaznaczanie swojej obecności w rozgrywce, nie ma tutaj progresu myśli, bo nie ma myśli, są oderwane zbitki zdań, które tworzą cały obraz, jeśli to jest gra jako mafioza, to całkiem zręczna, ale do wyłapania, problem w tym, że grupa b łączy się z grupą c c) połglony - totalne wyjebanie na rozgrywkę, umożliwia doskonałe zakamuflowanie się grupie b) czuję, że literalnie nie mam z kim rozmawiać tutaj, mafiozów jest tylko dwóch, a jakby było sześciu, dramat i coś czuję, że
|
|