|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 13:22:48 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 13:22:48 GMT 1
Mafia Bakłażan - Conte. Co Miasto na to? Ładnie wczoraj rozdawali karty przed linczem, dzisiaj pewnie miałaby paść Ziemia i zaraz nie mieliby prawie żadnych naturalnych drapieżników w ekosystemie. Jeśli tak jest, to dziś w mordzie Papuga albo Drzewo. Papuga jest niemordowalna Ale ciekawe że pekuya teraz się merytorycznie uaktywnia Te typy się pokrywają z twoje, czy widzisz alternatywne mafiaki?
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 28, 2023 13:23:53 GMT 1
Ładnie wczoraj rozdawali karty przed linczem, dzisiaj pewnie miałaby paść Ziemia i zaraz nie mieliby prawie żadnych naturalnych drapieżników w ekosystemie. Jeśli tak jest, to dziś w mordzie Papuga albo Drzewo. Papuga jest niemordowalna Ale ciekawe że pekuya teraz się merytorycznie uaktywnia Te typy się pokrywają z twoje, czy widzisz alternatywne mafiaki? Czemu ciekawe? Musiał się kiedyś uaktywnić. Co jest ciekawego w Teraz?
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 28, 2023 13:25:02 GMT 1
Porownala mnie do Emilio Esteveza z filmu Breakfast Club. I niby to mialo we mnie wzbudzic nienawisc xd Tak ale ja tego porównania nie rozumiem, bo nie znam filmu. Liczyłem, że da się to jakoś krótko przedstawić na czym to porównanie polega. To był taki poczciwy chłopczyna, który trenował jakieś zapasy czy coś w tym rodzaju. Nie jakiś strasznie głupi, ale powiedzmy, że nie sprawiał wrażenia najostrzejszej kredki w piórniku. No - wypisz, wymaluj - Wujas Dobra Rada.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 13:25:59 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 13:25:59 GMT 1
Papuga jest niemordowalna Ale ciekawe że pekuya teraz się merytorycznie uaktywnia Te typy się pokrywają z twoje, czy widzisz alternatywne mafiaki? Czemu ciekawe? Musiał się kiedyś uaktywnić. Co jest ciekawego w Teraz? KONFORMIZM mówi to coś panu panie wypierdku
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 13:26:08 GMT 1
XD
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 13:26:41 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 13:26:41 GMT 1
Mafia Bakłażan - Conte. Co Miasto na to? Ładnie wczoraj rozdawali karty przed linczem, dzisiaj pewnie miałaby paść Ziemia i zaraz nie mieliby prawie żadnych naturalnych drapieżników w ekosystemie. Jeśli tak jest, to dziś w mordzie Papuga albo Drzewo. Jestes gotow pojsc dzisiaj w Anne?
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 28, 2023 13:26:47 GMT 1
Skoll, tak bardzo chcesz zostać przeze mnie zlinczowany? Nie strasz nie strasz.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 13:27:07 GMT 1
Czemu ciekawe? Musiał się kiedyś uaktywnić. Co jest ciekawego w Teraz? KONFORMIZM mówi to coś panu panie wypierdku Co myślisz o Bolku?
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 28, 2023 13:28:01 GMT 1
Dobra - kto przejmie pytanie do Ziemi.
Jeżeli byście mogli decydować o ogólnej strategi miasta przez wszystkie dni, jakby to wyglądało.
I proszę bez cynicznych wrzutów w stylu "linczować mafiozów".
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 13:28:03 GMT 1
Z dwie mafie to chuj ma do rzeczy zwykle, tow. Bolek Ale tow. Bolek już drugi raz jakiś dziwny podchody pode mnie robi dziś Bolek ma teczke na Papuga, czy se tak pierdoli tylko? towarzysz Bolek po prostu uważa, że pozycjonowanie się na obrońcę kogoś kto ma polecieć w linczu i jest niewinny, jest bardzo korzystne dla mafii przy tak małej liczbie głosowań, a tow. Żako jest jednym z nielicznych, którzy do tej pory tow. Bolkowi się niczym wielkim nie uniewinnili.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 13:29:43 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 13:29:43 GMT 1
Papuga jest niemordowalna Ale ciekawe że pekuya teraz się merytorycznie uaktywnia Te typy się pokrywają z twoje, czy widzisz alternatywne mafiaki? Czemu ciekawe? Musiał się kiedyś uaktywnić. Co jest ciekawego w Teraz? Bo zdawał się papudze być mało merytoryczny, a teraz wjazd w dwa kozaki jak się temat pojawił
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 13:29:49 GMT 1
via mobile
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 13:29:49 GMT 1
jestem zdruzgotany stanem rozgrywki według mnie są trzy obozy a) wyraziści - i tutaj tak czy siak props, nawet ta papuga przynajmniej ma jaja sama coś powiedzieć, wyprowadzić jakiś atak, niesłusznie, myśli jak debil, ale mam ogrom szacunku za samą próbę a potem mamy: b) konformiści - postawa jak foka, przecież to jest totalny dramat miastowy, to jest gra z prądem i pod pływy, a nie jakakolwiek próba zaznaczanie swojej obecności w rozgrywce, nie ma tutaj progresu myśli, bo nie ma myśli, są oderwane zbitki zdań, które tworzą cały obraz, jeśli to jest gra jako mafioza, to całkiem zręczna, ale do wyłapania, problem w tym, że grupa b łączy się z grupą c c) połglony - totalne wyjebanie na rozgrywkę, umożliwia doskonałe zakamuflowanie się grupie b) czuję, że literalnie nie mam z kim rozmawiać tutaj, mafiozów jest tylko dwóch, a jakby było sześciu, dramat i coś czuję, że Możemy dzisiaj w Lapończyka uderzyć i no problemito. A to za co?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 13:29:54 GMT 1
Dobra - kto przejmie pytanie do Ziemi. Jeżeli byście mogli decydować o ogólnej strategi miasta przez wszystkie dni, jakby to wyglądało. I proszę bez cynicznych wrzutów w stylu "linczować mafiozów". Zdecydować czy na Baylanie były jakieś mafijne głosy, czy nie. Edit: To znaczy to jest pierwszy krok. A dalej zależy.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 13:31:10 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 13:31:10 GMT 1
Z dwie mafie to chuj ma do rzeczy zwykle, tow. Bolek Ale tow. Bolek już drugi raz jakiś dziwny podchody pode mnie robi dziś Bolek ma teczke na Papuga, czy se tak pierdoli tylko? towarzysz Bolek po prostu uważa, że pozycjonowanie się na obrońcę kogoś kto ma polecieć w linczu i jest niewinny, jest bardzo korzystne dla mafii przy tak małej liczbie głosowań, a tow. Żako jest jednym z nielicznych, którzy do tej pory tow. Bolkowi się niczym wielkim nie uniewinnili. Ok, papuga następnym razem nie broni niewinnych bo bolek chce ich linczować Bolek niech sie w łeb jebnie Bolek miastowo grał wczoraj ale teraz jakiś dramat uprawia
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 13:31:17 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 13:31:17 GMT 1
Tak ale ja tego porównania nie rozumiem, bo nie znam filmu. Liczyłem, że da się to jakoś krótko przedstawić na czym to porównanie polega. To był taki poczciwy chłopczyna, który trenował jakieś zapasy czy coś w tym rodzaju. Nie jakiś strasznie głupi, ale powiedzmy, że nie sprawiał wrażenia najostrzejszej kredki w piórniku. No - wypisz, wymaluj - Wujas Dobra Rada. Moze i nie jestem najostrzejszym olowkiem ale wiem co to milosc widze w co probujesz grac.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 13:33:12 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 13:33:12 GMT 1
Z dwie mafie to chuj ma do rzeczy zwykle, tow. Bolek Ale tow. Bolek już drugi raz jakiś dziwny podchody pode mnie robi dziś Bolek ma teczke na Papuga, czy se tak pierdoli tylko? towarzysz Bolek po prostu uważa, że pozycjonowanie się na obrońcę kogoś kto ma polecieć w linczu i jest niewinny, jest bardzo korzystne dla mafii przy tak małej liczbie głosowań, a tow. Żako jest jednym z nielicznych, którzy do tej pory tow. Bolkowi się niczym wielkim nie uniewinnili. Poza tym skąd Bolek wie, że "obrońcę kogoś kto jest niewinny"? A może winny? Bolek zapomniał że nie na mafijnym pisze? Czy chce celowo linczował kogoś kto uważa że niewinny?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 13:34:06 GMT 1
towarzysz Bolek po prostu uważa, że pozycjonowanie się na obrońcę kogoś kto ma polecieć w linczu i jest niewinny, jest bardzo korzystne dla mafii przy tak małej liczbie głosowań, a tow. Żako jest jednym z nielicznych, którzy do tej pory tow. Bolkowi się niczym wielkim nie uniewinnili. Ok, papuga następnym razem nie broni niewinnych bo bolek chce ich linczować Bolek niech sie w łeb jebnie Bolek miastowo grał wczoraj ale teraz jakiś dramat uprawia a jak dla mnie to opcje są dwie, jesteś z foką w mafii i napisałeś to by nikt się pod fokę nie podczepił, albo foka jest niewinna, a Ty próbujesz na jej niewinności coś ugrać, przewidując przyszłość. gdybyś chciał bronić Foki w dobrych intencjach, to byś napisał co dokładnie jest w niej niewinnego, a nie tworzył takiego mafijnego "potworka"
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 13:34:57 GMT 1
via mobile
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 13:34:57 GMT 1
Conte wiesz, że jesteś sterylny? Zobaczcie kiedy zajebiscie mądre drzewo jednym słowem podsumowało to czego wy teraz szukacie Można by to opisać w jednym lub dwóch zdaniach.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 13:36:20 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 13:36:20 GMT 1
Jakby papuga była z foką w mafii to by jej w ogóle nie broniła tylko dołączyłby się do linczu
A Papuga w mafii sama by patrzyła jak Chujowe Miasto fokę linczuje bez Papuga
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 13:36:39 GMT 1
i naprawdę branie mnie pod włos tym pisaniem, że wczoraj byłem fajny i dobry, a dzisiaj chujowy, jest ok jak robi to Baylan, bo on sobie lubi takie szpileczki wbijać i niekoniecznie to musi świadczyć o jego mafijności, ale kol. Żako po pierwsze bardzo wyczulony był na to, że zaczynam wokół niego węszyć, a po drugie próbuje mnie zdeprecjonować w oczach innych.
Po moim trupie żaczku.
|
|