|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 14:27:28 GMT 1
akainu jak snajper to zjebał z tym brakiem testamentu ale mam nadzieję że nie Czemu miałby być snajperem?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 14:27:57 GMT 1
w której edycji wypisałeś takiego ładnego posta o teorii mafii sterylnej? chce go sobie przeczytać nigdy za późno żeby sie edukować Nie wiem czy to nie było w jakimś zbiorczym podsumowaniu po którejś edycji. Bo ja tam podsumowywałem kilka edycji naraz. Ślepi kontra kulawi chyba? Bo tam złapałem na sterylności Denholma.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 14:28:33 GMT 1
Analiza tak dluga ze az jej nie doczytalem do konca. Mi tam sie srednio ona podoba, bo to troche takie szukanie kazdego cytatu i okreslanie go mafijnym. szczerze ta odpowiedź jest trochę do dupy bo moim zdaniem wcale tak nie było chyba jednak jest to "miastowe do dupy" tak jak sam mnie chyba ocenił, swoją drogą (jeśli dobrze pamiętam)
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 14:28:52 GMT 1
akainu jak snajper to zjebał z tym brakiem testamentu ale mam nadzieję że nie Czemu miałby być snajperem? a co, nie mógł być?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 14:29:34 GMT 1
No mógł, ale pomyślałem, że podejrzewasz, że był.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 14:29:57 GMT 1
drażni mnie fakt że konduktor poleciał, mówiłem że jest miastowy
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 14:30:48 GMT 1
No mógł, ale pomyślałem, że podejrzewasz, że był. jest to całkiem możliwe i w takim wypadku by zjebał po prostu biorę to pod uwagę wg mnie snajper powinien strzelić tej nocy
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 14:31:03 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 14:31:03 GMT 1
drażni mnie fakt że konduktor poleciał, mówiłem że jest miastowy chuj mnie boli co mówisz jebany przemykaczu
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 14:31:15 GMT 1
A nie lepiej przed samą meczówką?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 14:31:32 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 14:31:32 GMT 1
znakomity pomysł, snajper dawaj w ziemię to przynajmniej jednego ciapę mniej do sprawdzenia
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 14:33:44 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 14:33:44 GMT 1
Bo jeżeli byśmy uznali, że dajemy spokój Papudze i Ziemii to ja widzę mafię w Bolku, ale jeszcze czekam na Baylana zanim napiszę co mi tam nie gra. czemu mielibyśmy im dać spokój? problem który ja widzę to fakt że prawie nie ma tu dobrych miastowych, a to znaczy że właściwie jest ostatni lincz na to żeby nie zagłębić się w otchłani w której to debile mają przewagę liczebną i prowadzą grę
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 14:34:04 GMT 1
plus tych mecyjów jest taki że wyjebanie mnie w linczu to jackpot, więc pytanie czy dwuosobowa mafia mogłaby chcieć to przepychać czy nie trudno mi w to uwierzyć; w mojej opinii baylan dotychczas nie grał jak ktoś, kogo określiłbym mianem "jackpot linczu" do przepchnięcia przez mafię w poprzedniej edycji jackpot linczem był olinek ale baylan w ogóle nie gra miastowo, więc trudno tu porównywać wiem, że mówię tak, bo mam go w mafii, ale myślę, że nawet obiektywnie nie jest szczególnie miastowy (jeśli ktoś chciałby go bronić, to proszę bardzo)
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 14:34:42 GMT 1
Bo jeżeli byśmy uznali, że dajemy spokój Papudze i Ziemii to ja widzę mafię w Bolku, ale jeszcze czekam na Baylana zanim napiszę co mi tam nie gra. czemu mielibyśmy im dać spokój? problem który ja widzę to fakt że prawie nie ma tu dobrych miastowych, a to znaczy że właściwie jest ostatni lincz na to żeby nie zagłębić się w otchłani w której to debile mają przewagę liczebną i prowadzą grę No bo jest Bolek, a Papuga jak sam mówiłeś gra fajnie. A Ziemia wróciła, więc można z nia rozmawiać, zobaczyć co wymyśli.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 14:34:56 GMT 1
drażni mnie fakt że konduktor poleciał, mówiłem że jest miastowy chuj mnie boli co mówisz jebany przemykaczu modelowa gra miasta z twojej strony jeśli jesteś miastowym to nigdy więcej tak nie graj
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 14:35:28 GMT 1
znakomity pomysł, snajper dawaj w ziemię to przynajmniej jednego ciapę mniej do sprawdzenia ja już naprawdę nie wiem czy ty masz mnie w mafii czy nie
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 28, 2023 14:36:34 GMT 1
Te wyzwiska, te emocje szanowanego kolegi Pana Baylana Skolla. To dopiero sterylność. Gdzie my, miasto, a gdzie on. Inne planety.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 14:40:29 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 14:40:29 GMT 1
poczytam rozgrywkę od początku jak będzie el clasico ale mam gigantyczny problem przez to jak wygląda ta gra i jaka jest tu jakość, dodatkowo to wejście Bolka jest kompletnie out od expectations
i nie wiem czy nie trzeba iść w jakieś założenie pt 'mafia silna ale popełnia błędy ' albo 'mafia dzbany lub przemykacze', bo na łączenie nie będzie czasu
w pierwszej grupie np bolek i wujek a w drugiej ziemia, papuga, czy foka więc kwestia oceny naturalności
no jest jeszcze opcja pośrednia w postaci 'mafia nijaka' i tam jest ams, ale np ja mogę już właściwie zaufać tylko grupie wyrazistych + może trochę nijakich, bo dzbany albo w mafii albo nie do współpracy
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 14:41:48 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 14:41:48 GMT 1
chuj mnie boli co mówisz jebany przemykaczu modelowa gra miasta z twojej strony jeśli jesteś miastowym to nigdy więcej tak nie graj nigdy więcej się nie zapisuj
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 14:42:11 GMT 1
Baylan, ale naprawdę nie z każdym się dogadasz obrażając go. A patrząc na to ilu graczy obrażasz, część musi być w mieście.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 14:42:37 GMT 1
+ akurat Ziemia niezależnie od przynależności gra fajnie przecież. Wczoraj po prostu zniknął na lincz. Bywa.
|
|