|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 14:43:38 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 14:43:38 GMT 1
wiem, wiem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 14:45:18 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 14:45:18 GMT 1
przykładowo ziemi reakcja jest racjonalna biorąc pod uwagę metę, konsekwencje, podejście, znajomość
ale kto to jest foka?
szukam w tym konformizmu
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 14:45:50 GMT 1
modelowa gra miasta z twojej strony jeśli jesteś miastowym to nigdy więcej tak nie graj nigdy więcej się nie zapisuj nawet nie wiem jaki masz ze mną problem z mojej perspektywy po prostu atakujesz mnie personalnie bo mam czelność mieć cię w mafii może spróbuj dojść ze mną do porozumienia? do tej pory nie widziałem ani jednej tego próby, gdy jesteśmy razem w temacie to albo rzucasz we mnie jakieś negatywne określenie albo próbujesz bratać się z innymi graczami przeciwko mnie a gdy nie ma mnie w temacie to określasz mnie mianem dzbana i sugerujesz że nie chcesz mnie natychmiast zabić tylko dlatego że niektórzy inni gracze mają mnie za miasto
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 14:50:27 GMT 1
szczerze to zaczynam wątpić w twoją mafijność bo mafia raczej nie gra w taki sposób i jestem w stanie wytłumaczyć twój wkurw faktem że jesteś mocno podejrzewany po wylosowaniu mafii "w końcu"
jestem nawet skłonny uderzyć w to drzewo, które widzę, że wczoraj wymieniałeś
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 14:50:47 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 14:50:47 GMT 1
nigdy więcej się nie zapisuj nawet nie wiem jaki masz ze mną problem z mojej perspektywy po prostu atakujesz mnie personalnie bo mam czelność mieć cię w mafii może spróbuj dojść ze mną do porozumienia? do tej pory nie widziałem ani jednej tego próby, gdy jesteśmy razem w temacie to albo rzucasz we mnie jakieś negatywne określenie albo próbujesz bratać się z innymi graczami przeciwko mnie a gdy nie ma mnie w temacie to określasz mnie mianem dzbana i sugerujesz że nie chcesz mnie natychmiast zabić tylko dlatego że niektórzy inni gracze mają mnie za miasto to jest połączenie rodzaju testu z przyjętym założeniem na rozgrywkę, posting masz dobry i adekwatny według mnie mając Cię w stanach średnich potrzebuje zminimalizować krąg podejrzanych, również na podstawie reakcji na mnie, twoje są mniej więcej takie jak bym oczekiwał po miastowym vulgardzie im więcej takich danych się zbierze, tym łatwiej będzie zdecydować, w której grupie może siedzieć mafia za stuprocentowo niewinnego mam teraz tylko Conte, gra bez jakichkolwiek oczekiwań profitu ze swoich akcji i miastowych kredytów, czyli robi to co ja
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 14:50:55 GMT 1
po wylosowaniu miasta* "w końcu"
|
|
|
Post by Anna Maria Szmeterling on Oct 28, 2023 14:51:09 GMT 1
Taka gra jest w ogóle bez sensu. Baylando i Wujas piszą jakieś bzdury bez żadnego pokrycia w faktach i nikt tego nawet nie prostuje.
Też mogę napisać jakiś randomowy zarzut z maszyny losującej, że Baylando miał bardzo ostrożne wejście, a Wujas strasznie atakował Drzewo, po czym przerzucił się nagle na Dersu Uzałę. Wiem, że to gra intuicyjna i musicie dorabiać do swoich instynktów jakąś ideologię, żeby Was - nie daj Bóg - nikt nie odstrzelił za brak merytoryki, ale zachowajcie minimum przyzwoitości.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 14:51:54 GMT 1
ja pierdolę Conte, mam nadzieję, że jesteś w tej mafii, bo nie dość że torpedujesz moje zagrania, to jeszcze próbujesz nagonić na mnie innych
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 14:53:00 GMT 1
Ja już na piwku z dwójki brajan konduktor wolałbym na konduktora Ale może nie zagłosuje w ogóle ale to jest mafijne jeśli "brajan" jest miastowym
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 14:53:11 GMT 1
i jeśli dla Ciebie mafijny minimalista egze szedłby w utarczki z Żako, to coś Ci się nie spina w logice i to bardzo
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 14:53:22 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 14:53:22 GMT 1
szczerze to zaczynam wątpić w twoją mafijność bo mafia raczej nie gra w taki sposób i jestem w stanie wytłumaczyć twój wkurw faktem że jesteś mocno podejrzewany po wylosowaniu mafii "w końcu" jestem nawet skłonny uderzyć w to drzewo, które widzę, że wczoraj wymieniałeś problem w tym, że drzewo też zrobiło akcje która mieści się w ramach 'zero profitu', chyba się do tego odnosiłeś, ale zobacz jeszcze raz na rozmowy polinczowe - abstrahując że nie widzisz korzyści w tym że spadam w D1 dla mafii, nie musisz tego widzieć, nie oczekuję tego, ale moim zdaniem tam jest więcej czynników. czysto teoretycznie Konduktor miałby większe szanse na zejście w linczu back to back dzisiaj, więc mafia mogłaby mieć dwa lincze za darmo przy braku ratowania mnie
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 14:54:30 GMT 1
szczerze to zaczynam wątpić w twoją mafijność bo mafia raczej nie gra w taki sposób i jestem w stanie wytłumaczyć twój wkurw faktem że jesteś mocno podejrzewany po wylosowaniu mafii "w końcu" jestem nawet skłonny uderzyć w to drzewo, które widzę, że wczoraj wymieniałeś dochodzi o tym post że miasto ciągle przepierdala i masz tego dość nie takie trudne do sfejkowania ale biorąc pod uwagę fakt że w ostatniej rozgrywce wylosowałeś mafię jest to dla mnie raczej miastowe
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 14:54:31 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 14:54:31 GMT 1
Taka gra jest w ogóle bez sensu. Baylando i Wujas piszą jakieś bzdury bez żadnego pokrycia w faktach i nikt tego nawet nie prostuje. Też mogę napisać jakiś randomowy zarzut z maszyny losującej, że Baylando miał bardzo ostrożne wejście, a Wujas strasznie atakował Drzewo, po czym przerzucił się nagle na Dersu Uzałę. Wiem, że to gra intuicyjna i musicie dorabiać do swoich instynktów jakąś ideologię, żeby Was - nie daj Bóg - nikt nie odstrzelił za brak merytoryki, ale zachowajcie minimum przyzwoitości. Miastowy post Anna Maria
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 14:54:41 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 14:54:41 GMT 1
uważam że powinniśmy iść teraz w stronę rozmowy i próby uniewinnienia, bo miasto jest bardzo podzielone
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 14:55:22 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 14:55:22 GMT 1
Papuga jest zdegustowany gra Bakłażan i bije się z myślą czy to Chujowe Miasto, czy Nowy, Lepszy Miastowy Mafiozo
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 14:55:31 GMT 1
Ja już na piwku z dwójki brajan konduktor wolałbym na konduktora Ale może nie zagłosuje w ogóle ale to jest mafijne jeśli "brajan" jest miastowym mam ochotę odstrzelić drzewo za sam ten post
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 14:56:12 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 14:56:12 GMT 1
Taka gra jest w ogóle bez sensu. Baylando i Wujas piszą jakieś bzdury bez żadnego pokrycia w faktach i nikt tego nawet nie prostuje. Też mogę napisać jakiś randomowy zarzut z maszyny losującej, że Baylando miał bardzo ostrożne wejście, a Wujas strasznie atakował Drzewo, po czym przerzucił się nagle na Dersu Uzałę. Wiem, że to gra intuicyjna i musicie dorabiać do swoich instynktów jakąś ideologię, żeby Was - nie daj Bóg - nikt nie odstrzelił za brak merytoryki, ale zachowajcie minimum przyzwoitości. Miastowy post Anna Maria niby tak, ale dziwi mnie on akurat z jego strony, raczej bym oczekiwał że wzruszy ramionami i będzie dalej płynął jest taki element tej gry AM który pokazuje że zależy jej bardziej niż zwykle
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 14:56:46 GMT 1
Ja już na piwku z dwójki brajan konduktor wolałbym na konduktora Ale może nie zagłosuje w ogóle ale to jest mafijne jeśli "brajan" jest miastowym to zobacz co zrobiłem w linczu
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 14:57:12 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 14:57:12 GMT 1
niby tak, ale dziwi mnie on akurat z jego strony, raczej bym oczekiwał że wzruszy ramionami i będzie dalej płynął jest taki element tej gry AM który pokazuje że zależy jej bardziej niż zwykle Papuga nie wie kto to więc ma wyjebane w meta, mówi jak jest
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 14:57:13 GMT 1
uważam że powinniśmy iść teraz w stronę rozmowy i próby uniewinnienia, bo miasto jest bardzo podzielone ja uniewinniam: dobrą radę bolka papugę potencjalnie ciebie ams miałem za niewinną bo myślałem że to lewkoń, muszę przeczytać więcej jej postów to samo w zasadzie tyczy się pozostałych uniewinnień na tej liście, muszę doczytać 30 stron
|
|