|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 14:57:42 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 14:57:42 GMT 1
Papuga jest zdegustowany gra Bakłażan i bije się z myślą czy to Chujowe Miasto, czy Nowy, Lepszy Miastowy Mafiozo interesujące jest to że cała twoja gra się opiera na byciu zdegustowanym i przytykach, a: a) nie prezentujesz przeglądu pola b) nie typujesz c) grasz wycinkowo i jednotorowo kto jest Papugą i kto jest Foką
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 14:58:02 GMT 1
baylan, conte - wytworzyliście sobie w głowie jakiś dziwny obraz mojej osoby, że po dniu w którym mnie w rozgrywce w zasadzie popołudniu nie było wjadę jak rycerz na białym koniu i rozpierdolę swoimi wnioskami i analizami mafię, tak jakbym to zazwyczaj miał w zwyczaju. A jak przyszedłem i gram swoją grę, szukając punktu zaczepienia, tu kogoś podpuszczając, tam wdając się w dyskusję, to to torpedujecie, pisząc o mojej chujowej grze, kiedy jestem tu jednym kurwa z nielicznych który zamiast wszystkich w koło uniewinniać, stara się znaleźć luki w grze innych graczy, albo przynajmniej postawić ich w sytuacji w której muszą się bronić.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 14:58:32 GMT 1
przykładowo ziemi reakcja jest racjonalna biorąc pod uwagę metę, konsekwencje, podejście, znajomość ale kto to jest foka? szukam w tym konformizmu Nie mam pojęcia kim jest Foka, wiem, że skądś wie, że mam dziś urodziny. Ale ja nawet na facebooku mam skitraną datę urodzenia chyba. Natomiast Foka od czasu do czasu robi taki śmieszkizm typu frakcja natury. Zrobienie czegoś takiego w mafii wymagałoby przełamania pewnych barier psychologicznych.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 14:59:03 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 14:59:03 GMT 1
Papuga jest zdegustowany gra Bakłażan i bije się z myślą czy to Chujowe Miasto, czy Nowy, Lepszy Miastowy Mafiozo interesujące jest to że cała twoja gra się opiera na byciu zdegustowanym i przytykach, a: a) nie prezentujesz przeglądu pola b) nie typujesz c) grasz wycinkowo i jednotorowo kto jest Papugą i kto jest Foką Papuga prezentuje jasno swoje poglądy tam gdzie akurat jest obecna Jak masz z tym problem to sory memory A że tobie się obrywa i bierzesz przykład z Grubol to problem Bakłażana
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 14:59:49 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 14:59:49 GMT 1
Papuga jest zdegustowany gra Bakłażan i bije się z myślą czy to Chujowe Miasto, czy Nowy, Lepszy Miastowy Mafiozo interesujące jest to że cała twoja gra się opiera na byciu zdegustowanym i przytykach, a: a) nie prezentujesz przeglądu pola b) nie typujesz c) grasz wycinkowo i jednotorowo kto jest Papugą i kto jest Foką Ps. A to że nie typuje to nieśmieszny żart Bakłażana albo kłamie celowo
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 15:00:01 GMT 1
Bolek Ty się zajmij tym szukaniem winnych jak taki kozak jesteś a ja Cie obronie przed nieprzemyślanymi atakami
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:01:14 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 15:01:14 GMT 1
baylan, conte - wytworzyliście sobie w głowie jakiś dziwny obraz mojej osoby, że po dniu w którym mnie w rozgrywce w zasadzie popołudniu nie było wjadę jak rycerz na białym koniu i rozpierdolę swoimi wnioskami i analizami mafię, tak jakbym to zazwyczaj miał w zwyczaju. A jak przyszedłem i gram swoją grę, szukając punktu zaczepienia, tu kogoś podpuszczając, tam wdając się w dyskusję, to to torpedujecie, pisząc o mojej chujowej grze, kiedy jestem tu jednym kurwa z nielicznych który zamiast wszystkich w koło uniewinniać, stara się znaleźć luki w grze innych graczy, albo przynajmniej postawić ich w sytuacji w której muszą się bronić. no to jest kwestia oczekiwań i różnicy pierwszy dzień miałeś wjazdowy, następny jest bardziej ogólnikowy moim zdaniem ja nie mam teraz mocnej koncepcji, Conte chyba też nie, więc powiedzmy widziałem potencjał we współpracy z Tobą w kierunku klaryfikacji a bladzisz jak ja, to nie jest mafijne, ale mnie sfrustowalo bo nie wiem czego się chwycić a idąc np z Tobą, drzewkiem, conte, może teraz ziemia - oczekiwałbym że będziemy w stanie stworzyć jakiś przegląd pola wspólnie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:02:06 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 15:02:06 GMT 1
interesujące jest to że cała twoja gra się opiera na byciu zdegustowanym i przytykach, a: a) nie prezentujesz przeglądu pola b) nie typujesz c) grasz wycinkowo i jednotorowo kto jest Papugą i kto jest Foką Papuga prezentuje jasno swoje poglądy tam gdzie akurat jest obecna Jak masz z tym problem to sory memory A że tobie się obrywa i bierzesz przykład z Grubol to problem Bakłażana to skonsliduj je i przedstawi
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 15:03:02 GMT 1
Bolek Ty się zajmij tym szukaniem winnych jak taki kozak jesteś a ja Cie obronie przed nieprzemyślanymi atakami no kurwa szukam, zdazylem w tej grze podejrzewac Ciebie, Ziemie, Conte, Baylana, Wujka, Foke, Żako, Szmeterlingówne, Konduktora, jeszcze chwila a będę musiał zatoczyć drugie koło z podejrzeniami
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 15:03:15 GMT 1
baylan, conte - wytworzyliście sobie w głowie jakiś dziwny obraz mojej osoby, że po dniu w którym mnie w rozgrywce w zasadzie popołudniu nie było wjadę jak rycerz na białym koniu i rozpierdolę swoimi wnioskami i analizami mafię, tak jakbym to zazwyczaj miał w zwyczaju. A jak przyszedłem i gram swoją grę, szukając punktu zaczepienia, tu kogoś podpuszczając, tam wdając się w dyskusję, to to torpedujecie, pisząc o mojej chujowej grze, kiedy jestem tu jednym kurwa z nielicznych który zamiast wszystkich w koło uniewinniać, stara się znaleźć luki w grze innych graczy, albo przynajmniej postawić ich w sytuacji w której muszą się bronić. no to jest kwestia oczekiwań i różnicy pierwszy dzień miałeś wjazdowy, następny jest bardziej ogólnikowy moim zdaniem ja nie mam teraz mocnej koncepcji, Conte chyba też nie, więc powiedzmy widziałem potencjał we współpracy z Tobą w kierunku klaryfikacji a bladzisz jak ja, to nie jest mafijne, ale mnie sfrustowalo bo nie wiem czego się chwycić a idąc np z Tobą, drzewkiem, conte, może teraz ziemia - oczekiwałbym że będziemy w stanie stworzyć jakiś przegląd pola wspólnie masz wujka za miastowego? bo jak mamy taki core to mafia jest zamknięta w bardzo niewielu imionach
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:04:27 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 15:04:27 GMT 1
no to jest kwestia oczekiwań i różnicy pierwszy dzień miałeś wjazdowy, następny jest bardziej ogólnikowy moim zdaniem ja nie mam teraz mocnej koncepcji, Conte chyba też nie, więc powiedzmy widziałem potencjał we współpracy z Tobą w kierunku klaryfikacji a bladzisz jak ja, to nie jest mafijne, ale mnie sfrustowalo bo nie wiem czego się chwycić a idąc np z Tobą, drzewkiem, conte, może teraz ziemia - oczekiwałbym że będziemy w stanie stworzyć jakiś przegląd pola wspólnie masz wujka za miastowego? bo jak mamy taki core to mafia jest zamknięta w bardzo niewielu imionach do D1 miałem za sto procent, teraz tak 70, kwestia zastanowienia się i ciekawi mnie gdzie teraz pójdzie i jaki ma overview
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 15:04:57 GMT 1
nie no, kurwa, po co to drzewo by mnie miało ratować jak jest w mafii? zleciałbym i konduktor mialby trudniej niż jadrzewo wskakuje za wujka, wujek, musimy porozmawiać dobry argument
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:05:38 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 15:05:38 GMT 1
Papuga prezentuje jasno swoje poglądy tam gdzie akurat jest obecna Jak masz z tym problem to sory memory A że tobie się obrywa i bierzesz przykład z Grubol to problem Bakłażana to skonsliduj je i przedstawi Bakłażan dalej na prowadzeniu Conte dziwny, za mało rozpierdol sieje jak na siebie Bolek dziwne podchody które Papuga musi obserwować Niewinna Papuga, foka, drzewo, chyba Anna Maria Pekyuya niewygodny ale twardy, więc Papuga szanuje A Wujek Chujowa Rada i ziemia to najwiekszy znak zapytania dla Papuga, chetnie porozmawia Ale w ziemi widzi oznaki Chujowe Miasto
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 15:06:39 GMT 1
Dla mnie miasto na jakimś pojebanym znieczuleniu przeleciało przez ten lincz. mnie tu po prostu nie było bo byłem zajęty prawie nigdy nie ma mnie w końcówkach dnia, nie jestem przyzwyczajony do uczestniczenia w nich bo zwykle gram w rozgrywkach gdzie koniec dnia jest w jakiejś nieprzyjaznej godzinie
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 15:07:11 GMT 1
Taka gra jest w ogóle bez sensu. Baylando i Wujas piszą jakieś bzdury bez żadnego pokrycia w faktach i nikt tego nawet nie prostuje. Też mogę napisać jakiś randomowy zarzut z maszyny losującej, że Baylando miał bardzo ostrożne wejście, a Wujas strasznie atakował Drzewo, po czym przerzucił się nagle na Dersu Uzałę. Wiem, że to gra intuicyjna i musicie dorabiać do swoich instynktów jakąś ideologię, żeby Was - nie daj Bóg - nikt nie odstrzelił za brak merytoryki, ale zachowajcie minimum przyzwoitości. Gdzie Bayland przeczył faktom?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 15:07:38 GMT 1
ja pierdolę Conte, mam nadzieję, że jesteś w tej mafii, bo nie dość że torpedujesz moje zagrania, to jeszcze próbujesz nagonić na mnie innych Nie jestem, ale widzisz jak widzę twoją grę.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 15:08:22 GMT 1
Dla mnie miasto na jakimś pojebanym znieczuleniu przeleciało przez ten lincz. mnie tu po prostu nie było bo byłem zajęty prawie nigdy nie ma mnie w końcówkach dnia, nie jestem przyzwyczajony do uczestniczenia w nich bo zwykle gram w rozgrywkach gdzie koniec dnia jest w jakiejś nieprzyjaznej godzinie To nie był zarzut do ciebie, tylko do miasta. Nie przeszkadzała by mi nieobecność 2-3 osób, ale my tam siedzieliśmy bodaj w 4.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 15:10:03 GMT 1
ja pierdolę Conte, mam nadzieję, że jesteś w tej mafii, bo nie dość że torpedujesz moje zagrania, to jeszcze próbujesz nagonić na mnie innych Nie jestem, ale widzisz jak widzę twoją grę. no jak widzisz? nie ma w tej grze jednego gracza którego bym nie podejrzewał, nie ma nikogo z kim próbuję robić jakiś front albo uniewinniać dla samego uniewinnienia (a to zawsze robię w mafii), gram totalne swoje przeciwieństwo gry w mafii, a Ty z tego wyciągasz wniosek, że to minimalistyczny mafijny Bolek xD no kurwa mać.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 15:10:33 GMT 1
i jeśli dla Ciebie mafijny minimalista egze szedłby w utarczki z Żako, to coś Ci się nie spina w logice i to bardzo No z kimś byś musiał. Ostatnio przecież stwierdziłeś po grze, że najbardziej podejrzane w tobie było to, że nikogo nie uwinniałeś i miasto powinno wyciągnąć z tego wniosek.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 15:12:05 GMT 1
nie no czytam te posty baylana i gość wydaje się mieć kompletnie inny stan umysłu niż w poprzedniej grze jako mafiozo
|
|