|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:13:46 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 15:13:46 GMT 1
nie no czytam te posty baylana i gość wydaje się mieć kompletnie inny stan umysłu niż w poprzedniej grze jako mafiozo On trzy razy z rzędu mafiak był teraz, i inaczej gral jak dla Papug
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 15:14:07 GMT 1
i jeśli dla Ciebie mafijny minimalista egze szedłby w utarczki z Żako, to coś Ci się nie spina w logice i to bardzo No z kimś byś musiał. Ostatnio przecież stwierdziłeś po grze, że najbardziej podejrzane w tobie było to, że nikogo nie uwinniałeś i miasto powinno wyciągnąć z tego wniosek. jeśli dla Ciebie wchodzenie w konflikt z dosłownie każdym graczem na jakimś etapie rozgrywki (poza Po, którego więcej w grze nie ma niż jest, a jak jest, to akurat mnie nie ma) jest mafijne, to mamy jakąś zupełnie inną wizję gry.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 15:14:53 GMT 1
nie no czytam te posty baylana i gość wydaje się mieć kompletnie inny stan umysłu niż w poprzedniej grze jako mafiozo On trzy razy z rzędu mafiak był teraz, i inaczej gral jak dla Papug czyli się ze mną zgadzasz?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 15:16:05 GMT 1
Za niewinnością Baylana przemawia to, że jest opryskliwy jak to ma w zwyczaju będąc w mieście. Ale raz już mnie tak wyrolował kol. Wujek, więc ten argument sobie mam, ale nie przywiązuję do niego większej wagi.
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 15:16:42 GMT 1
No z kimś byś musiał. Ostatnio przecież stwierdziłeś po grze, że najbardziej podejrzane w tobie było to, że nikogo nie uwinniałeś i miasto powinno wyciągnąć z tego wniosek. jeśli dla Ciebie wchodzenie w konflikt z dosłownie każdym graczem na jakimś etapie rozgrywki (poza Po, którego więcej w grze nie ma niż jest, a jak jest, to akurat mnie nie ma) jest mafijne, to mamy jakąś zupełnie inną wizję gry. i to jest niejako przeciwieństwem sterylności panie Conte możnaby ewentualnie o jakości tych konfliktów porozmawiać, bo wszystkie zakończyły się głosem na mnie, a ja na przykład z Tobą konfliktu nie poczułem, przeleciałeś mi kolokwialnie mówiąc koło gałęzi
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 15:17:36 GMT 1
no to większe skupienie się na uniewinnianiu (i lepsze argumentowanie tegoż) niż na uwinnianiu mi się u Ziemi nie podoba. Tak jakby łatwiej mu przychodziło to by kogoś uniewinnić niż porządnie zaczepić. standardowe u mnie moje uwinnianie jest ostatnio w większości przypadków chujowe więc chyba to nawet lepsze dla miasta że tak gram moim zdaniem to podejście jest również bardziej praktyczne w małej rozgrywce
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 15:18:05 GMT 1
to skonsliduj je i przedstawi Bakłażan dalej na prowadzeniu Conte dziwny, za mało rozpierdol sieje jak na siebieBolek dziwne podchody które Papuga musi obserwować Niewinna Papuga, foka, drzewo, chyba Anna Maria Pekyuya niewygodny ale twardy, więc Papuga szanuje A Wujek Chujowa Rada i ziemia to najwiekszy znak zapytania dla Papuga, chetnie porozmawia Ale w ziemi widzi oznaki Chujowe Miasto Nie denerwujcie mnie nawet takimi tekstami. Mogę być podejrzewany, ale nie za takie coś, że dostanę lincz jako Daessu za sianie rozpierdolu a potem przez x edycji będę podejrzewany za nie sianie takiego rozpierdolu.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:18:15 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 15:18:15 GMT 1
On trzy razy z rzędu mafiak był teraz, i inaczej gral jak dla Papug czyli się ze mną zgadzasz? Zalezy co ziemia ma na myśli pod stan umysłu Styl gry może odbiega ale pod spodem Papug widzi to samo pchanie swoich cele, dyskredytacja oponenta, no jak Miasto to papug osrywa z lotu ptaka Fernando Santos przewraca się w grobie
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 15:18:22 GMT 1
bo akurat jak miałem Cię mocniej pocisnąć to musiałem iść do pracy, a potem wydałeś mi się bardziej niewinny kol. Drzewo. Plus ja nie szukam konfliktów dla samych konfliktów, po prostu jak mi się coś u kogoś nie podoba, to nie boję się tego wyrażać, nawet jeśli jest to wbrew wszystkim graczom.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 15:18:55 GMT 1
foka raczej półglonujące miasto
może mafia conte szmeterling
laponiec jest 75/25 miasto/mafia (nie mam odczytu więc matematycznie bardziej prawdopodobny miastowy)
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:19:00 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 15:19:00 GMT 1
Bakłażan dalej na prowadzeniu Conte dziwny, za mało rozpierdol sieje jak na siebieBolek dziwne podchody które Papuga musi obserwować Niewinna Papuga, foka, drzewo, chyba Anna Maria Pekyuya niewygodny ale twardy, więc Papuga szanuje A Wujek Chujowa Rada i ziemia to najwiekszy znak zapytania dla Papuga, chetnie porozmawia Ale w ziemi widzi oznaki Chujowe Miasto Nie denerwujcie mnie nawet takimi tekstami. Co denerwuje Conciarza w tym tekscie?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 15:19:59 GMT 1
czyli się ze mną zgadzasz? Zalezy co ziemia ma na myśli pod stan umysłu Styl gry może odbiega ale pod spodem Papug widzi to samo pchanie swoich cele, dyskredytacja oponenta, no jak Miasto to papug osrywa z lotu ptaka Fernando Santos przewraca się w grobie kompletnie inaczej gra niż w poprzedniej edycji o wiele bardziej naskakuje, bardziej opryskliwy, bardziej kieruje tą rozgrywką
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:20:43 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 15:20:43 GMT 1
Nie denerwujcie mnie nawet takimi tekstami. Co denerwuje Conciarza w tym tekscie? ja rozumiem co go denerwuje, dziwi mnie że ty nie rozumiesz cała twoja gra opiera się na czymś oderwanym od rozgrywki per se
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 15:21:20 GMT 1
Bakłażan dalej na prowadzeniu Conte dziwny, za mało rozpierdol sieje jak na siebieBolek dziwne podchody które Papuga musi obserwować Niewinna Papuga, foka, drzewo, chyba Anna Maria Pekyuya niewygodny ale twardy, więc Papuga szanuje A Wujek Chujowa Rada i ziemia to najwiekszy znak zapytania dla Papuga, chetnie porozmawia Ale w ziemi widzi oznaki Chujowe Miasto Nie denerwujcie mnie nawet takimi tekstami. Mogę być podejrzewany, ale nie za takie coś, że dostanę lincz jako Daessu za sianie rozpierdolu a potem przez x edycji będę podejrzewany za nie sianie takiego rozpierdolu. mi też się ten argument nie podoba, Papuga nie używaj go
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 15:21:47 GMT 1
np. u Baylana pisałem co mi się wydaje niewinne, ale z kolei mam wrażenie, że on od początku do końca stara się reżyserować rozgrywkę. Stawia pewne hipotezy (np. o tym, że wejdę i rozwalę system) tylko po to by je potem obalić przeciwko mnie. Nie podoba mi się taki styl gry, bo tak może zagrać dobry mafiozo, który chce jakoś uporządkować grę.
Plus teraz to co pisze o uniewinnianiu się. No ok możemy się wzajemnie pouniewinniać, ale jak tam się wpierdoli jeden winny, to może być pozamiatane. Lepiej być czujnym całą grę.
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 15:22:03 GMT 1
Baylan będę dzisiaj głosował na Twojego przyjaciela, a Ty nie chcesz mnie naprostować
o co chodzi
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 15:22:07 GMT 1
akainu w sumie nikt poważnie nie podejrzewał
w poprzedniej edycji nie było mordów prosto w core bo mafia była w core / wśród silnych graczy
mam tutaj podobne podejrzenie
stąd rzuciłem opcją conte / szmeterling
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 28, 2023 15:22:35 GMT 1
Za niewinnością Baylana przemawia to, że jest opryskliwy jak to ma w zwyczaju będąc w mieście. Ale raz już mnie tak wyrolował kol. Wujek, więc ten argument sobie mam, ale nie przywiązuję do niego większej wagi.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:22:53 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 15:22:53 GMT 1
oczywiście że gram inaczej niż Santos, czy Wilson, założenia i okoliczności są zupełnie inne, pisałem o tym - niewinnej nie umiem, lepiej tak, ale cel jest inny
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:23:20 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 15:23:20 GMT 1
Zalezy co ziemia ma na myśli pod stan umysłu Styl gry może odbiega ale pod spodem Papug widzi to samo pchanie swoich cele, dyskredytacja oponenta, no jak Miasto to papug osrywa z lotu ptaka Fernando Santos przewraca się w grobie kompletnie inaczej gra niż w poprzedniej edycji o wiele bardziej naskakuje, bardziej opryskliwy, bardziej kieruje tą rozgrywką Chuj wie, Papuga nie widzi jego jako rozgrywający, tylko brudno grający napastnik Ale może się mylić bo czyta jak jest
|
|