|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 15:24:23 GMT 1
Nie denerwujcie mnie nawet takimi tekstami. Co denerwuje Conciarza w tym tekscie? Potem doedytowałem to. "Mogę być podejrzewany, ale nie za takie coś, że dostanę lincz jako Daessu za sianie rozpierdolu a potem przez x edycji będę podejrzewany za nie sianie takiego rozpierdolu."
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 15:24:27 GMT 1
Bo Ziemia grała, i chyba nadal gra, na dziwnie założonym hamulcu swych zachowań i myśli. wytłumacz
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 15:24:36 GMT 1
Za niewinnością Baylana przemawia to, że jest opryskliwy jak to ma w zwyczaju będąc w mieście. Ale raz już mnie tak wyrolował kol. Wujek, więc ten argument sobie mam, ale nie przywiązuję do niego większej wagi. w tej mi najtrudniej ocenić bo byłem z nim w mafii i się prześcigaliśmy w uprzejmościach
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:24:46 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 15:24:46 GMT 1
Baylan będę dzisiaj głosował na Twojego przyjaciela, a Ty nie chcesz mnie naprostować o co chodzi przecież poświęciłem na was pół wczorajszej nocy, co ja mogę więcej dodać? nie wierzę że Conte może spaść dziś, więc wolałbym żebyś patrzył w innym kierunku i na to poświęcił energię, ale nie wiem jak miałbym Cię przekonywać tu nie ma twardych argumentów poza już wspomnianymi, raczej są rzeczy które się widzi albo nie
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 28, 2023 15:25:38 GMT 1
Jestem gotowy dzisiaj na szanownęgo kolege Pana Baylana Skolla. Killing's got to be accepted. Murder was the only way that everybody stayed in line. You got out of line, you got whacked. Everybody knew the rules. Zabił sobie konduktora, to sprawdźmy jego kolor.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:25:52 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 15:25:52 GMT 1
Nie denerwujcie mnie nawet takimi tekstami. Mogę być podejrzewany, ale nie za takie coś, że dostanę lincz jako Daessu za sianie rozpierdolu a potem przez x edycji będę podejrzewany za nie sianie takiego rozpierdolu. mi też się ten argument nie podoba, Papuga nie używaj go Papuga chciała to od Conte usłyszeć, spokój cyce drzewo Ale widzę że w edit już odpowiedział więc git
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 15:25:59 GMT 1
Wskazania Konduktora w testamencie to 1. Baylan, 2. Conte, 3. Drzewo. Drzewo w międzyczasie rzuciło się na Conte, więc to wskazanie najprędzej mogłoby ulec zmianie. Kolejny argument za tym składem.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 15:26:25 GMT 1
dzisiejsze posty foki bardzo miastowe
jestem skłonny ją uniewinnić
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 15:26:50 GMT 1
Wskazania Konduktora w testamencie to 1. Baylan, 2. Conte, 3. Drzewo. Drzewo w międzyczasie rzuciło się na Conte, więc to wskazanie najprędzej mogłoby ulec zmianie. Kolejny argument za tym składem. za jakim składem nie do końca rozumiem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:26:57 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 15:26:57 GMT 1
np. u Baylana pisałem co mi się wydaje niewinne, ale z kolei mam wrażenie, że on od początku do końca stara się reżyserować rozgrywkę. Stawia pewne hipotezy (np. o tym, że wejdę i rozwalę system) tylko po to by je potem obalić przeciwko mnie. Nie podoba mi się taki styl gry, bo tak może zagrać dobry mafiozo, który chce jakoś uporządkować grę. Plus teraz to co pisze o uniewinnianiu się. No ok możemy się wzajemnie pouniewinniać, ale jak tam się wpierdoli jeden winny, to może być pozamiatane. Lepiej być czujnym całą grę. oczywiście że chce sterować rozgrywką, ale liczyłem, że będziemy w stanie to zrobić wspólnie, w porozumieniu i w oparciu o żywiołowa dyskusje a wczoraj przy linczu nie było prawie nikogo i to jest na korzyść mafii a uniewinnienia? oczywiście że są ważne, opierasz się na dotychczasowej rozgrywce i eliminując najpewniejsze jednostki zostają ci najsłabsze, jeśli do pewnego momentu nadal nie trafisz, wtedy wywracasz stół ale ty chyba w ogóle inaczej rozumiesz uniewinnienia,dla mnie to przede wszystkim osoby z którymi na obecnym etapie widziałbym sens dyskusji i pchania razem, a nie przysięga małżeńska
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 28, 2023 15:26:58 GMT 1
Bo Ziemia grała, i chyba nadal gra, na dziwnie założonym hamulcu swych zachowań i myśli. wytłumacz Wtedy, zanim dzisiaj, czułem od ciebie taki spokój, wycofywanie, delikatne punktowe opinie. Jakbyś wiedział więcej, albo mógłbyś mocniej dorzucić do pieca, ale nie dorzucasz. I takie napięcie robisz swoja prezencją.
|
|
|
Post by Pekyuya Pö on Oct 28, 2023 15:28:01 GMT 1
Wskazania Konduktora w testamencie to 1. Baylan, 2. Conte, 3. Drzewo. Drzewo w międzyczasie rzuciło się na Conte, więc to wskazanie najprędzej mogłoby ulec zmianie. Kolejny argument za tym składem. za jakim składem nie do końca rozumiem Baylan - Conte.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:28:28 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 15:28:28 GMT 1
np. u Baylana pisałem co mi się wydaje niewinne, ale z kolei mam wrażenie, że on od początku do końca stara się reżyserować rozgrywkę. Stawia pewne hipotezy (np. o tym, że wejdę i rozwalę system) tylko po to by je potem obalić przeciwko mnie. Nie podoba mi się taki styl gry, bo tak może zagrać dobry mafiozo, który chce jakoś uporządkować grę. Plus teraz to co pisze o uniewinnianiu się. No ok możemy się wzajemnie pouniewinniać, ale jak tam się wpierdoli jeden winny, to może być pozamiatane. Lepiej być czujnym całą grę. no i co do wejścia i rozwalenia gry - kurwa, przecież wszyscy bazujemy ma oczekiwaniach, takie w twoją stronę miał też Conte, czemu chcesz to hamować? naprawdę uważasz że nie ma różnicy między Tobą na starcie, a teraz? chce to zrozumieć
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:29:20 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 15:29:20 GMT 1
Jestem gotowy dzisiaj na szanownęgo kolege Pana Baylana Skolla. Killing's got to be accepted. Murder was the only way that everybody stayed in line. You got out of line, you got whacked. Everybody knew the rules. Zabił sobie konduktora, to sprawdźmy jego kolor. to jest proszę państwa mafijny post
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 15:29:25 GMT 1
ja te rozgrywke z racji małej ilości graczy i takiego generalnego ułożenia tego stanu średniego widzę w ten sposób
nie ma mowy o budowaniu tu szerszych frontów zbieranie konkretnych dwóch niewinnych i dojeżdżaniu na sile przyjaźni
tutaj trzeba sobie jak najlepiej wstępnie oddzielić ziarna od plew a potem strzelać po tych plewach, najlepiej kilku żeby takie właśnie 3 głosy zabijały
conte dla wielu jest plewą
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:29:30 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 15:29:30 GMT 1
Foka to Lewkoń?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 15:30:05 GMT 1
Wtedy, zanim dzisiaj, czułem od ciebie taki spokój, wycofywanie, delikatne punktowe opinie. Jakbyś wiedział więcej, albo mógłbyś mocniej dorzucić do pieca, ale nie dorzucasz. I takie napięcie robisz swoja prezencją. mógłbym mocniej dorzucić do pieca ale to trochę bez sensu bo na ten moment nie mam aż tak silnych opinii żeby ładować do pieca
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:30:52 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 15:30:52 GMT 1
ja te rozgrywke z racji małej ilości graczy i takiego generalnego ułożenia tego stanu średniego widzę w ten sposób nie ma mowy o budowaniu tu szerszych frontów zbieranie konkretnych dwóch niewinnych i dojeżdżaniu na sile przyjaźni tutaj trzeba sobie jak najlepiej wstępnie oddzielić ziarna od plew a potem strzelać po tych plewach, najlepiej kilku żeby takie właśnie 3 głosy zabijały conte dla wielu jest plewą dyskordowa była na bardzo podobnym setupie
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 15:31:22 GMT 1
Baylan masz już do mnie pewność?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:31:43 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 15:31:43 GMT 1
ja te rozgrywke z racji małej ilości graczy i takiego generalnego ułożenia tego stanu średniego widzę w ten sposób nie ma mowy o budowaniu tu szerszych frontów zbieranie konkretnych dwóch niewinnych i dojeżdżaniu na sile przyjaźni tutaj trzeba sobie jak najlepiej wstępnie oddzielić ziarna od plew a potem strzelać po tych plewach, najlepiej kilku żeby takie właśnie 3 głosy zabijały conte dla wielu jest plewą drzewo co ty Conte może być podejrzany ale nie plewą Papug właśnie dochodzi do wniosku że może Baylan - Conte nie ma sensu a ty taki atak wyprowadzasz Nie wie co Papug sadzi, szczególnie że drzewo przed chwilą wybijało Papug argumenty ze szponów
|
|