|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:31:51 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 15:31:51 GMT 1
Gdzie Ania?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 15:32:24 GMT 1
ja te rozgrywke z racji małej ilości graczy i takiego generalnego ułożenia tego stanu średniego widzę w ten sposób nie ma mowy o budowaniu tu szerszych frontów zbieranie konkretnych dwóch niewinnych i dojeżdżaniu na sile przyjaźni tutaj trzeba sobie jak najlepiej wstępnie oddzielić ziarna od plew a potem strzelać po tych plewach, najlepiej kilku żeby takie właśnie 3 głosy zabijały conte dla wielu jest plewą I co zrobisz jak będę niewinny?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 15:32:56 GMT 1
zadam może głupie pytanie
baylan, czy twoje wyzwiska w tej edycji to element kreacji czy nie
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 15:33:05 GMT 1
w dyskordowej byliśmy z funflem w dupie po pierwszych 3 godzinach a core miasta nie chcieli tworzyć gracze podejrzewani przez pół tegoż. ot taka róźnica Baylanie.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:33:10 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 15:33:10 GMT 1
Baylan masz już do mnie pewność? właśnie mi w głowę wskoczył nowy skład mafii bazujący na reakcjach i założeniu, że klasycznie w takim przypadku żremy się między sobą i robimy przestrzeń dla ułomków i nie ma cię w tej mafii kto to jest papuga i kto to jest foka, to jest istotne dla rozgrywki
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 15:33:57 GMT 1
ja te rozgrywke z racji małej ilości graczy i takiego generalnego ułożenia tego stanu średniego widzę w ten sposób nie ma mowy o budowaniu tu szerszych frontów zbieranie konkretnych dwóch niewinnych i dojeżdżaniu na sile przyjaźni tutaj trzeba sobie jak najlepiej wstępnie oddzielić ziarna od plew a potem strzelać po tych plewach, najlepiej kilku żeby takie właśnie 3 głosy zabijały conte dla wielu jest plewą drzewo co ty Conte może być podejrzany ale nie plewą Papug właśnie dochodzi do wniosku że może Baylan - Conte nie ma sensu a ty taki atak wyprowadzasz Nie wie co Papug sadzi, szczególnie że drzewo przed chwilą wybijało Papug argumenty ze szponów bo Baylan jest najpewniej niewniny, wczorajszy lincz był pomiędzy dwoma miastowymi, mafia mogła albo sobie z boku spać albo się w ramach tego pozycjonować
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:34:05 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 15:34:05 GMT 1
zadam może głupie pytanie baylan, czy twoje wyzwiska w tej edycji to element kreacji czy nie nie, element zmęczenia koniecznością merytorycznego odpierania ataków przez cztery edycje z rzędu (w tyłu byłem w mafii, wygrałem 3 z nich)
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 15:34:21 GMT 1
Anna Maria z kolei zazwyczaj jest elokwentna, obdarzona erudycją, lekkością w pisaniu i przede wszystkim płynie przez rozgrywkę z gracją papillona. A w tej edycji mamy niemiecki buldożer prowadzony przez opóźnionego siedmiolatka. I co teraz, Proszę Pani? Będziemy tak se porównywać? Czy Tobie tez sie wydaje ze te wszystkie pytania Anny to sa takie na alibi i dla picu? Nic z nich nie wynika. Taka pozorowana aktywnosc ktora daje na pierwszy rzut oka chec dazenia do prawdy. Ale jakby porozliczac z tresci tych pytan i braku sensownych wnioskow, to za chuja tu poszukiwania nie widze. w punkt
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:35:37 GMT 1
via mobile
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 15:35:37 GMT 1
w dyskordowej byliśmy z funflem w dupie po pierwszych 3 godzinach a core miasta nie chcieli tworzyć gracze podejrzewani przez pół tegoż. ot taka róźnica Baylanie. no tak, to prawda, ale to wychodzisz z założenia, że w tej rozgrywce core miasta już nie będzie? bo pójście w Baylan - Conte to jest właśnie eliminacja totalna ten idei, myślę że Conte jest niewinny i po nas zostanie już tylko godzina wilka generalnie uważam że Conte jest jedynym graczem w tej edycji który jak ja jest bezinteresownie nastawiony na współpracę
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 15:36:34 GMT 1
Anna Szmataerling - pozoruje poszukiwania Bolek - mocny i hardy tylko wtedy, gdy reszta śpi Conte - nie wykazuje w ogóle mocniejszej inicjatywy, jest odcieniami szarości Foka - go with the flow Petula - dramat dramat i jeszcze raz dramat Ziemia - bezjajeczna, nijaka, przezroczysta Kto z nich w mafii?! kim jest kurwa petula
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 15:37:02 GMT 1
w dyskordowej byliśmy z funflem w dupie po pierwszych 3 godzinach a core miasta nie chcieli tworzyć gracze podejrzewani przez pół tegoż. ot taka róźnica Baylanie. no tak, to prawda, ale to wychodzisz z założenia, że w tej rozgrywce core miasta już nie będzie? bo pójście w Baylan - Conte to jest właśnie eliminacja totalna ten idei, myślę że Conte jest niewinny i po nas zostanie już tylko godzina wilka generalnie uważam że Conte jest jedynym graczem w tej edycji który jak ja jest bezinteresownie nastawiony na współpracę czy poszedłbyś zatem w annę?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 15:38:16 GMT 1
wychodzę z założenia, że core miasta buduje się naturalnie, a nie przez to, że jacyś gracze nawołują do konsolidacji. plus serio bardziej zająłbym się na tym etapie szukaniem mafiozów, a nie niewinnych. bo na każdego "niewinnego" w tej rozgrywce da się coś znaleźć.
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 28, 2023 15:38:29 GMT 1
w dyskordowej byliśmy z funflem w dupie po pierwszych 3 godzinach a core miasta nie chcieli tworzyć gracze podejrzewani przez pół tegoż. ot taka róźnica Baylanie. no tak, to prawda, ale to wychodzisz z założenia, że w tej rozgrywce core miasta już nie będzie? bo pójście w Baylan - Conte to jest właśnie eliminacja totalna ten idei, myślę że Conte jest niewinny i po nas zostanie już tylko godzina wilka generalnie uważam że Conte jest jedynym graczem w tej edycji który jak ja jest bezinteresownie nastawiony na współpracę To niedobrze z tą bezinteresownością.
Liczy się interes miasta, nic nie ma darmo.
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 15:38:53 GMT 1
albo w sumie wiecie co, chuj uniewinniam Baylana
Baylana dzisiaj nie linczujemy
on bardzo naturalna progresje tylko trzeba ją zrozumiec
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 15:38:54 GMT 1
ja te rozgrywke z racji małej ilości graczy i takiego generalnego ułożenia tego stanu średniego widzę w ten sposób nie ma mowy o budowaniu tu szerszych frontów zbieranie konkretnych dwóch niewinnych i dojeżdżaniu na sile przyjaźni tutaj trzeba sobie jak najlepiej wstępnie oddzielić ziarna od plew a potem strzelać po tych plewach, najlepiej kilku żeby takie właśnie 3 głosy zabijały conte dla wielu jest plewą I co zrobisz jak będę niewinny?
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 15:40:00 GMT 1
kolejny raz sobie zaprzecze ale uniewinniam w tej chwili papuge bolka lolka i baylana
macie sie dogadać
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:40:42 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 15:40:42 GMT 1
albo w sumie wiecie co, chuj uniewinniam Baylana Baylana dzisiaj nie linczujemy on bardzo naturalna progresje tylko trzeba ją zrozumiec Drzewo moim zdaniem się myli Ale zostaje mu wtedy dwóch mafiaków znaleźć Gdzie ich widzi?
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 15:40:46 GMT 1
I co zrobisz jak będę niewinny? czemu miałbym mieć na to plan?
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 15:40:48 GMT 1
najprościej się dogadać przez kłótnię
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 15:40:54 GMT 1
no tak, to prawda, ale to wychodzisz z założenia, że w tej rozgrywce core miasta już nie będzie? bo pójście w Baylan - Conte to jest właśnie eliminacja totalna ten idei, myślę że Conte jest niewinny i po nas zostanie już tylko godzina wilka generalnie uważam że Conte jest jedynym graczem w tej edycji który jak ja jest bezinteresownie nastawiony na współpracę czy poszedłbyś zatem w annę? mógłby to być rozsądny kompromis gwoli wyjaśnienia, bo nie znasz gracza anna to bardzo inteligentny gość, obdarzony dobrym piórem, który rozgrywkę traktuje jako wyśmienitą zabawę, cieszy się słowem pisanym i możliwością szukania zagadki, ale niekoniecznie jest nastawiony na to, żeby przewodzić bądź wytyczać szlaki, oczywiście dokłada swoje przemyślenia i ma je bardzo niezależne zazwyczaj, ale nie ma takiego elementu próby przepchnięcia korzystnego układu. jest też, zawsze, jakaś wyrazistość i konkretyzacja oparta na tym, że po prostu wybija się samym stylem. tutaj natomiast mam wrażenie, że i jest element wygodnictwa w kreacji, ale jest też moment szarego, brudnego malowania ponurych pejzaży. a zazwyczaj to biały paladyn jadący konno brukami miasta skalanego złem.
|
|