|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 15:40:58 GMT 1
albo w sumie wiecie co, chuj uniewinniam Baylana Baylana dzisiaj nie linczujemy on bardzo naturalna progresje tylko trzeba ją zrozumiec ja po prostu nie widzę podobieństwa do poprzedniej gry tak, mafia na pewno by trochę zmieniła, ale w ogólnym rozrachunku on według mnie gra tutaj kompletnie inaczej i fakt, jest podejrzewany o wiele mocniej niż w tamtej rozgrywce, ale nadal jak znowu mnie wyrolował to ja pierdolę (x2 bo to samo napisałem po poprzedniej rozgrywce)
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 15:41:38 GMT 1
czemu miałbym mieć na to plan? Bo ziarna od plew się oddziela po coś a nie tak sobie.
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 15:41:46 GMT 1
albo w sumie wiecie co, chuj uniewinniam Baylana Baylana dzisiaj nie linczujemy on bardzo naturalna progresje tylko trzeba ją zrozumiec Drzewo moim zdaniem się myli Ale zostaje mu wtedy dwóch mafiaków znaleźć Gdzie ich widzi? drzewo wypisało swoje spojrzenie na gre w tak niewymagający sposób, że nawet papuga zrozumie jeden post z wypisanymi wszystkimi ksywkami, zapraszam
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:42:12 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 15:42:12 GMT 1
Baylan masz już do mnie pewność? właśnie mi w głowę wskoczył nowy skład mafii bazujący na reakcjach i założeniu, że klasycznie w takim przypadku żremy się między sobą i robimy przestrzeń dla ułomków i nie ma cię w tej mafii kto to jest papuga i kto to jest foka, to jest istotne dla rozgrywki Papuga może powiedzieć bakłażan, chociaż świetnie się bawi jak Bakłażan nie wie i mu żyłka pęka Ale niech Bakłażan przekona Papug, że to ma znaczenie do znalezienia mafiaków
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 15:42:39 GMT 1
albo w sumie wiecie co, chuj uniewinniam Baylana Baylana dzisiaj nie linczujemy on bardzo naturalna progresje tylko trzeba ją zrozumiec ja po prostu nie widzę podobieństwa do poprzedniej gry tak, mafia na pewno by trochę zmieniła, ale w ogólnym rozrachunku on według mnie gra tutaj kompletnie inaczej i fakt, jest podejrzewany o wiele mocniej niż w tamtej rozgrywce, ale nadal jak znowu mnie wyrolował to ja pierdolę (x2 bo to samo napisałem po poprzedniej rozgrywce) Ziemia, biorę to na siebie, ja Baylana znam lepiej, jest niewinny na 95%. Poszukaj gdzie indziej.
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 15:43:09 GMT 1
ziemia robi teraz autentyczne nadrabianie rozgrywki i możemy to poczuć live, czytam to w tej chwili na plus ale jest z tyłu głowy obawa przed tym typkiem
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:43:13 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 15:43:13 GMT 1
Drzewo moim zdaniem się myli Ale zostaje mu wtedy dwóch mafiaków znaleźć Gdzie ich widzi? drzewo wypisało swoje spojrzenie na gre w tak niewymagający sposób, że nawet papuga zrozumie jeden post z wypisanymi wszystkimi ksywkami, zapraszam Papug żyje chwilą ale na prośbę drzewa się cofnie jak wyląduje na kanapie
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:43:36 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 15:43:36 GMT 1
Anna Szmataerling - pozoruje poszukiwania Bolek - mocny i hardy tylko wtedy, gdy reszta śpi Conte - nie wykazuje w ogóle mocniejszej inicjatywy, jest odcieniami szarości Foka - go with the flow Petula - dramat dramat i jeszcze raz dramat Ziemia - bezjajeczna, nijaka, przezroczysta Kto z nich w mafii?! kim jest kurwa petula No ten Pocahontas z Oulu.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:44:13 GMT 1
via mobile
Post by Żako Kongijskie on Oct 28, 2023 15:44:13 GMT 1
Ziemia teraz posting Zajebiste Miasto robi, Papug przyznaje
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 15:44:21 GMT 1
wychodzę z założenia, że core miasta buduje się naturalnie, a nie przez to, że jacyś gracze nawołują do konsolidacji. plus serio bardziej zająłbym się na tym etapie szukaniem mafiozów, a nie niewinnych. bo na każdego "niewinnego" w tej rozgrywce da się coś znaleźć. no to mam trochę inne zdanie. core miasta się tworzy, ale współpracy miasta nie ma, było tylko w śródziemnej (tam stałeś do niego okoniem) i w dyskordowej (byłeś jego ofiarą w mafii). uważam, że core corem, ale bez współpracy to miasto będzie przepierdalać. a nikt nawet nie próbuje współpracować. więc uniewinnienia są równie ważne jak uwinnienia. a uważasz, że szukanie dobra wyklucza się z szukaniem zła? spójrz na analizy linczu, sam przecież pytałeś o to, czy Konduktor mógł zlecieć tylko niewinnymi
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 15:45:29 GMT 1
albo w sumie wiecie co, chuj uniewinniam Baylana Baylana dzisiaj nie linczujemy on bardzo naturalna progresje tylko trzeba ją zrozumiec Drzewo moim zdaniem się myli Ale zostaje mu wtedy dwóch mafiaków znaleźć
Gdzie ich widzi? dziwne
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 15:46:03 GMT 1
czemu miałbym mieć na to plan? Bo ziarna od plew się oddziela po coś a nie tak sobie. no po to żeby nie mieć plew w chlebku a weź znajdź mi dla siebie kontrkandydata, możemy się w ten sposób skonfrontować? też znasz mniej więcej moje spojrzenie, zróbmy coś twórczego
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 15:46:17 GMT 1
9. Zajebiście Mądre Drzewo 8. Żako Kongijskie 2. Bolek i Lolek 12. Baylan Skoll 3. foka 1. Ziemia 10. Pekyuya Pö 4. Anna Maria Szmeterling 5. Wujek Dobra Rada 11. Antonio Conte jakoś tak to widzę w kolejności nieprzypadkowej mała edycja, trzeba napierdalać drzewo - uniewinnione przez baylana, powód dobry więc podtrzymuję żako - w mojej opinii po prostu nie gra jak mafia, bardzo niezależne odczyty, miastowa gra kreacją w d0 bolek i lolek - w sumie nie mam dobrego powodu żeby uniewinniać ale instynktownie chcę uniewinnić baylan - trudno mi patrzeć na jego grę w tej edycji i myśleć że to mafia, porównując ją do poprzedniej foka - miastowo dzisiaj pisze w mojej opinii pekyuya - cholera wie ale matematycznie prawdopodobniejsze miasto szmeterling - myślałem, że to lewkoń i konsekwentnie miasto, ale skoro nie, to nie mam tutaj podstaw do uniewinnienia wujek dobra rada - rozkręcił się i zaczął pisać coraz bardziej miastowo z czasem gry antonio conte - coś tam miałem wcześniej za miastowe, teraz w sumie nie mam, więc trochę spadł drzewo żako foka wujek baylan bolek pekyuya szmeterling conte kolejność w grupach bez znaczenia, ale grupy mają znaczenie baylan dość nisko z szacunku do jego gry jako mafiozo oraz z faktu że biorę pod uwagę odczyt piernikowego i tkwi mi on w pamięci drzewo raczej po prostu miasto nawet jeśli baylan jest w mafii instynktownie umieściłbym pekyuyę wyżej jeśli mam być szczery, conte też może być niewinny, może bolek powinien być niżej ale tak mniej więcej to wygląda, tylko trzeba to poukładać
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 15:47:11 GMT 1
ale się formatowanie spieprzyło po kopiuj wklej
przepraszam, że musieliście to czytać
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:48:50 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 15:48:50 GMT 1
Ziemia teraz posting Zajebiste Miasto robi, Papug przyznaje A ja mam wrazenie, ze musiala taki superposting poczynic zeby nie poleciec w przeciagu dwoch dni
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 15:48:56 GMT 1
bolek trochę aż za bardzo spadł po d0
w sumie nie wiem dlaczego
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 15:49:45 GMT 1
Ziemia teraz posting Zajebiste Miasto robi, Papug przyznaje A ja mam wrazenie, ze musiala taki superposting poczynic zeby nie poleciec w przeciagu dwoch dni mogę podlinkować 9568429624968924 gier w których przez moje okresy aktywności musiałem nadrabiać 9853959389 stron i postowałem podobnie jako obydwa kolory
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:50:15 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 15:50:15 GMT 1
To podlinkuj. Poczytam jak wroce
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 15:50:32 GMT 1
Ziemia teraz posting Zajebiste Miasto robi, Papug przyznaje A ja mam wrazenie, ze musiala taki superposting poczynic zeby nie poleciec w przeciagu dwoch dni kurwa to weź też zrób taki żeby nie polecieć
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 15:51:44 GMT 1
bolek trochę aż za bardzo spadł po d0
w sumie nie wiem dlaczego według Ciebie? czy według innych? a jakbyś pomyślał i przedstawił dlaczego?
|
|