|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 15:52:11 GMT 1
A ja mam wrazenie, ze musiala taki superposting poczynic zeby nie poleciec w przeciagu dwoch dni kurwa to weź też zrób taki żeby nie polecieć kurwa czy też masz wrażenie, że Wujas gra na zaciągniętym ręcznym od wczoraj?
|
|
foka
Edycja#38
|
Post by foka on Oct 28, 2023 15:53:12 GMT 1
Puff. Woka w wodę. Nie namieszajcie żadną ustawką tylko
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 15:53:44 GMT 1
Bo ziarna od plew się oddziela po coś a nie tak sobie. no po to żeby nie mieć plew w chlebku a weź znajdź mi dla siebie kontrkandydata, możemy się w ten sposób skonfrontować? też znasz mniej więcej moje spojrzenie, zróbmy coś twórczego Moim zdaniem Bolas, ale ja to mówię pijąc piwo i oglądając mecz. Trochę mi głupio go linczować w taki sposób, ale po prostu wszyscy grają mniej lub bardziej niewinnie, a on mniej niewinnie niż potrafi. Jak chcesz to mogę jebnąć analizę na niego, ale będzie pod tezę. Ty jesteś pewien, że on niewinny. Dlaczego?
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 15:55:39 GMT 1
Puff. Woka w wodę. Nie namieszajcie żadną ustawką tylko Na kim głos, dalej AMS?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 15:55:47 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 15:55:47 GMT 1
A ja mam wrazenie, ze musiala taki superposting poczynic zeby nie poleciec w przeciagu dwoch dni kurwa to weź też zrób taki żeby nie polecieć Jezeli polece to bedzie to tylko swiadczyc o nieporadnosci miasta. Ja juz swoje zrobilem. Teraz se czytam i wbijam szpileczki.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 15:57:54 GMT 1
jeśli dla Conte głównym kandydatem do linczu mam być ja, to ja proponuję głosować na Conte
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 16:02:25 GMT 1
jeśli dla Conte głównym kandydatem do linczu mam być ja, to ja proponuję głosować na Conte A kto byłby głównym kandydatem dla ciebie, gdybym cię nie oskarżał?
|
|
|
Post by Baylan Skoll on Oct 28, 2023 16:02:30 GMT 1
jeśli dla Conte głównym kandydatem do linczu mam być ja, to ja proponuję głosować na Conte dlaczego? mógł Cię zdjąć w mordzie, mnie zabić w linczu, Akanji by nic mu nie zrobił.
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 16:03:09 GMT 1
Akanji to w ogóle miał mnie w top 2 niewinnych i ja jego też.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 16:03:10 GMT 1
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 16:03:59 GMT 1
bolek trochę aż za bardzo spadł po d0
w sumie nie wiem dlaczego według Ciebie? czy według innych? a jakbyś pomyślał i przedstawił dlaczego? w sensie że nagle prawie nic nie wnosi do rozgrywki, jakby nagle miał wyjebane lub był bardzo zajęty po wczorajszym linczu z d0 miałem go za miastowego, ale teraz trudno mi to podtrzymać bo praktycznie nie dał mi ku temu powodów
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 16:04:46 GMT 1
jeśli dla Conte głównym kandydatem do linczu mam być ja, to ja proponuję głosować na Conte dlaczego? mógł Cię zdjąć w mordzie, mnie zabić w linczu, Akanji by nic mu nie zrobił. po co miałby mnie zdjąć w mordzie a Ciebie w linczu skoro żaden z nas nie miał go za winnego na początku rozgrywki?
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 16:04:58 GMT 1
przez "nie wiem dlaczego" miałem na myśli "dlaczego nagle nie gra", a nie "nie wiem, dlaczego tak uważam"
|
|
|
Rozgrywka
Oct 28, 2023 16:05:21 GMT 1
via mobile
Post by Wujek Dobra Rada on Oct 28, 2023 16:05:21 GMT 1
Dobra. Ziemia niewinna na dzisiaj.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 16:06:32 GMT 1
jeśli dla Conte głównym kandydatem do linczu mam być ja, to ja proponuję głosować na Conte A kto byłby głównym kandydatem dla ciebie, gdybym cię nie oskarżał? pewnie zdecydowałbym w ostatniej chwili, i tak pewnie tak zrobię ta edycja jest pojebana bo nie potrafię w niej nikogo lub niemal nikogo na 100 procent uniewinnić, za to u niemal każdego widzę coś mafijnego.
|
|
|
Post by Bolek i Lolek on Oct 28, 2023 16:07:28 GMT 1
no kurwa ja nic nie wnoszę do rozgrywki? chyba serio jesteś na etapie czytania rozgrywki, gdzie byłem w pracy xD
|
|
|
Post by Zajebiście Mądre Drzewo on Oct 28, 2023 16:08:21 GMT 1
ja chciałbym dać dzisiaj Bolkowi i Lolkowi działać i rozliczać go ewentualnie z jego działań
bo jak zaczyna sie bronić to jest nieco rozmemłany, to fakt
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 16:08:22 GMT 1
no kurwa ja nic nie wnoszę do rozgrywki? chyba serio jesteś na etapie czytania rozgrywki, gdzie byłem w pracy xD przeczytałem już całość proszę nie wyciągać pojedynczych elementów moich zdań z kontekstu napisałem, że w d0 bardziej grałeś i miałem cię za niewinnego, a dzisiaj jakoś mało grasz i mało wnosisz w porównaniu z dniem wczorajszym nie wiem, dlaczego tak spadłeś tylko o to tu chodzi
|
|
|
Post by Antonio Conte on Oct 28, 2023 16:09:54 GMT 1
A kto byłby głównym kandydatem dla ciebie, gdybym cię nie oskarżał? pewnie zdecydowałbym w ostatniej chwili, i tak pewnie tak zrobię ta edycja jest pojebana bo nie potrafię w niej nikogo lub niemal nikogo na 100 procent uniewinnić, za to u niemal każdego widzę coś mafijnego. No ja też nie potrafię, może stąd zarzuty o brak intencji w stosunku do mnie? Dla mnie nie jest łatwo psychologicznie zlinczować cię w sytuacji gdzie linczuję cię z braku laku.
|
|
|
Post by Ziemia on Oct 28, 2023 16:10:14 GMT 1
A kto byłby głównym kandydatem dla ciebie, gdybym cię nie oskarżał? pewnie zdecydowałbym w ostatniej chwili, i tak pewnie tak zrobię ta edycja jest pojebana bo nie potrafię w niej nikogo lub niemal nikogo na 100 procent uniewinnić, za to u niemal każdego widzę coś mafijnego. zakładam, że dlatego spadłeś moim zdaniem powinieneś mieć wyjebane w swoje wątpliwości i po prostu zacząć uniewinniać albo mocno uwinniać, bo kręcąc tylko kołami w błocie na 100% ugrzęźniesz i ostatecznie nic nie zrobisz wiem bo mam ten sam problem i staram się to naprawić, stąd stwierdzenia typu "baylan gwarantowana mafia" a teraz mam go za raczej miastowego czasem trzeba po prostu zrobić yolo
|
|